Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Pure Living - Natural Care Products review


Pure Living - Natural Care Products




Γειά σας Glamorous,

Δεν γεννηθήκαμε όλες οι γυναίκες με το τέλειο σώμα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους. Ως σημαντικότερο πρόβλημα οι γυναίκες θεωρούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος στην περιφέρεια των μηρών.
Μπορεί εύκολα να αποκαλύπτουμε το σώμα μας από τη μέση και πάνω, αλλά από τη μέση και κάτω πολλές γυναίκες, ακόμα και στην παραλία, φορούν παρεό πάνω από το μαγιό για να μην αποκαλυφθούν τυχόν ατέλειες. Το χαλαρό δέρμα στο σώμα, που συχνά συνοδεύεται από κυτταρίτιδα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς.
«Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της εναπόθεσης νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και στη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μία εικόνα που μοιάζει µε φλοιό πορτοκαλιού».
Αν και η κυτταρίτιδα δεν είναι μια παθολογική κατάσταση, παραμένει ένα ζήτημα αισθητικής ανησυχίας σε μεγάλο αριθμό ατόμων. Η κυτταρίτιδα βασανίζει 8 στις 10 γυναίκες, που ευχαρίστως θα έδιναν ό,τι τους ζητούσαν προκειμένου να απαλλαχθούν από αυτήν. Αν, μάλιστα, δεν έχετε καμία διάθεση να ακολουθήσετε κάποια «ειδική» δίαιτα, εξαιτίας της οποίας θα είστε διαρκώς πεινασμένες, μάλλον πρέπει να λάβετε άλλα μέτρα.

Στη λύση των προβλημάτων ένας τρόπος θεωρείται ο πιο πετυχημένος: η εξαφάνισή τους!

Ωστόσο, το σημείο – κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της, δηλαδή το σημείο που εστιάζουμε για να την εξαλείψουμε, χωρίς επεμβατικές μεθόδους, είναι η μικροκυκλοφορία και η λεμφική κυκλοφορία, με τα προϊόντα BILKA της εταιρίας Pure Living - Natural Care Products.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Pure Living είναι μια νεοσύστατη εταιρεία λιανικής πώλησης βιολογικών προϊόντων περιποίησης και καλλωπισμού. Τα προϊόντα τους είναι αποτέλεσμα καινοτόμων διαδικασιών παραγωγής και πολύ υψηλής ποιότητας πρώτων υλών που παρέχονται από τη φύση. Στοχεύουν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, όντας αποδεδειγμένα από τα πιο ποιοτικά και βιολογικά-φυτικά προϊόντα του είδους τους! Όλα τα ενεργά συστατικά συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο και παρέχουν στο μέγιστο όλη τη φροντίδα και την αγνότητα που μπορεί να μας προσφέρει η φύση. Ευρωπαϊκά πιστοποιημένα προϊόντα, χωρίς καμία χρήση χημικών, με εξαιρετικά φυσικά αρώματα και τέλεια υφή χαρίζουνε στον καταναλωτή τέλεια αίσθηση σε κάθε χρήση και εγγυημένα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.


🍃 🍃 Pure Living, γνωρίστε τη φύση με τον καλύτερο τρόπο!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Bilka- Body Anti-Cellulite Gel
(ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ)




Είναι το πιο κοινό πρόβλημα των απανταχού γυναικών στον πλανήτη γη. Απασχολεί τόσο τις νέες όσο και τις πιο ώριμες, τις αδύνατες αλλά και τις παχουλές. Ο λόγος στην κυτταρίτιδα, τον νούμερο ένα εχθρό της γυναικείας σιλουέτας που όταν εμφανίζεται, ...εγκαθίσταται για τα καλά, αλλοιώνοντας την όψη και τη λεία υφή της επιδερμίδας του σώματος. Οριστική λύση στο πρόβλημα, δεν φαίνεται να υπάρχει-προς το παρόν. Ωστόσο, αν την εντοπίσουμε έγκαιρα και επέμβουμε δραστικά, έχουμε πολλές πιθανότητες να διαπιστώσουμε σημαντική λείανση της επιδερμίδας. Το κλειδί στην επιτυχία του «εγχειρήματος» είναι, πρώτα από όλα η γνώση για το τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα και, στη συνέχεια, η συνέπεια και η ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, σε καθημερινή βάση.
Συνήθως αρχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για την κυτταρίτιδα λίγο πριν βγούμε στην παραλία. Κι όμως ο μοναδικός τρόπος για να δούμε έστω και μια απαλή λείανση της περιοχής, είναι η συστηματική φροντίδα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γι’ αυτό και εμείς παραβιάζουμε τον άγραφο νόμο της beauty θεματολογίας, που την κατατάσσει την κυτταρίτιδα στα άρθρα εποχικού ενδιαφέροντος και θα ασχοληθούμε μ ‘αυτήν τώρα .
Είτε το αποφασίσετε τώρα λίγο πριν τις διακοπές είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι αν θέλετε πολύ να βελτιώσετε ατέλειες στο σώμα σας θα τα καταφέρετε. Βάλτε το στο πρόγραμμα ακόμη και τώρα, γιατί προλαβαίνετε να εμφανιστείτε με άλλο σώμα, σφιχτό δέρμα και χωρίς ψωμάκια και κοιλιά στην παραλία.

Όσες θέλετε να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα μια πρόταση για καλλίγραμμους γλουτούς, σφιχτή κοιλιά, αδύνατα μπράτσα είναι με την δύναμη του Body Anti-Cellulite Gel.

Το Body Anti-Cellulite Gel δρα στα θεμέλια της κυτταρίτιδας, για ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Είναι Gel σώματος με φυσικό εκχύλισμα λευκού σταφυλιού και πολύ υψηλής ποιότητας υαλουρονικό.
Περιέχει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που δρουν απευθείας κατά της σκλήρυνσης του ινώδους ιστού που περιβάλλει τα λιποκύτταρα, ένας από τους βασικούς υπεύθυνους στη δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού και επιτρέπει να αποκτήσουμε εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού για σφριγηλό, λείο & αναδιαμορφωμένο δέρμα.
Έχει αναπτύξει ένα αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος, χαρίζοντας ενέργεια μέσω των θρεπτικών συστατικών που στοχεύουν στην τόνωση των φυσικών λειτουργιών ανανέωσης της επιδερμίδας. Αυτό το σύμπλεγμα, σε συνδυασμό με ένα κοκτέιλ από ενεργά φυτικά συστατικά που προέρχονται από καφεΐνη, μενθόλη και φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης. Η υπερισχυμένη σύνθεση της Καφεΐνης βοηθά στη διάσπαση των λιπών.. Συγκεκριμένα σφίγγει και λειαίνει το δέρμα των ισχύων και των περιοχών που εμφανίζεται το πρόβλημα. Με δροσερή και ελαφριά υφή διεισδύει γρήγορα και αποτελεσματικά στη κυτταρίτιδα, βελτιώνοντας τη κυκλοφορία στον ενδοκυτταρικό χώρο των προσβεβλημένων περιοχών. Λειαίνει τη ‘’φλούδα πορτοκαλιού’’ και τις ραγάδες, χαρίζει σφικτή εμφάνιση και βελτιώνει οπτικά την σιλουέτα. Το σώμα σμιλεύεται και έχει τέλεια αποτελέσματα που θα μείνουν..

Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή. Προσφέρει άμεση, βέλτιστη λείανση του δέρματος και χάρη στα συστατικά του, προσφέρει σύσφιγξη και βοηθά στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων. Μετά από λίγες ημέρες , μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα, η όψη φλοιού πορτοκαλιού σβήνει και το σώμα λεπταίνει.

Το gel είναι διάφανο και έχει υπέροχο άρωμα, η δε συσκευασία του είναι μεγάλη και πολύ πρακτική!


Τρόπος χρήσης:


Το χρησιμοποιούμαι κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα, επιτυγχάνεται η επαναφορά της σωστής λειτουργίας της μικροκυκλοφορίας του αίματος και η βελτίωση του μεταβολισμού των λιπιδίων. Συνιστάται η χρήση της το πρωί και το βράδυ, μετά το μπάνιο.




Bilka- Body Slim & Fit Effect
(ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ)





Είναι η εποχή του χρόνου, που στο μυαλό των γυναικών υπάρχει μια βασική αγωνία. Κάτι τα… ρούχα που γίνονται πιο λεπτά και φέρνουν στο φως τις ατέλειες, κάτι τα κιλά που άφησε πίσω του ο χρόνος που πέρασε, το αέναο ερώτημα «πώς θα βγω στην παραλία?», είναι και πάλι εδώ. Αν, σε μια υποθετική έρευνα, ετίθετο το ερώτημα: «Ποια κατηγορία προϊόντων ομορφιάς αγοράζουν φανατικά οι γυναίκες;», η απάντηση θα ήταν μάλλον εύκολη: τα αδυνατιστικά-αντικυτταριτιδικά κάθε τύπου.
Όποιο όνομα κι αν της δώσουμε- κυτταρίτιδα ή όψη φλοιού του πορτοκαλιού- ένα πράγμα είναι σίγουρο. Είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός της έξωθεν καλής μαρτυρίας της γυναικείας σιλουέτας που δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται τόσο στις νέες όσο και στις πιο ώριμες, σε όσες έχουν παραπανίσια κιλά αλλά και στις λεπτές. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η κυτταρίτιδα μπαίνει ξανά στη ζωή μας. Όχι ότι δεν υπήρχε τους προηγούμενους  μήνες, απλώς τώρα αρχίζει και πάλι να μας ενοχλεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.
Καθώς όλοι συζητάμε το πώς θα χάσουμε τα περιττά κιλά (άλλος λιγότερα, άλλος περισσότερα), πώς θα περιορίσουμε την κυτταρίτιδα, πώς θα διατηρήσουμε ένα φυσιολογικό βάρος χωρίς σκαμπανεβάσματα στη ζυγαριά. Αναζητούμε το μυστικό για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση και να μη νιώθουμε εξαντλημένοι .

Είναι η εποχή που θέλουμε να απαλύνουμε τα σημάδια (κυτταρίτιδα, χαλάρωση, κατακράτηση υγρών, άτονη επιδερμίδα) που άφησε στο σώμα μας ο χρόνος και οι «ατασθαλίες» του χειμώνα.

Αλλά για να κουράζουμε το μυαλό μας τη λύση μας την δίνει το Body Slim & Fit Effect!

Η Body Slim & Fit Effect είναι μια εξειδικευμένη κρέμα σώματος, η οποία έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση και τη μείωση της χαλάρωσης της επιδερμίδας ,είναι για τοπικό αδυνάτισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο το λαιμό, όσο και στα μπράτσα, τους μηρούς , τους γλουτούς και γενικά στις περιοχές τους σώματος που εντοπίζεται το πρόβλημα. Η Body Slim & Fit Effect έχει στοχευμένη δράση, καθώς συμβάλει τόσο στην αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, όσο και στη σύσφιξη της. Πρόκειται για ένα από τα πιο πλήρη και advanced προϊόντα καταπολέμησης της χαλαρότητας της επιδερμίδας που θα βρείτε.
Αποτρέπει από πλαδαρότητα και ενισχύει τη δομή του δέρματος, βελτιώνοντας το σχήμα και την εμφάνιση του γυναικείου σώματος. Ενώ  επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, η συμπυκνωμένη σύνθεση της περιέχει μια μοναδική σύνθεση δραστικών συστατικών που επαναφέρουν την απαλότητα του δέρματος και την ελαστικότητα, ενώ λειαίνει την επιδερμίδα ορατά. Βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και ευχάριστο στην αφή. 
Περιέχει φυσικό εκχύλισμα λευκού σταφυλιού και πολύ υψηλής ποιότητας υαλουρονικό, καφεΐνη, μενθόλη, φυσικά έλαια και συνδυασμένα φυτικά εκχυλίσματα με αποτέλεσμα αποστράγγισης, σχεδιασμένα ειδικά για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και την μείωση υποδόριου λίπους, με στόχο τη βελτίωση της εμφάνισης! Συσφίγγει και εξομαλύνει την επικάλυψη του δέρματος και τις περιοχές με συγκέντρωση λίπους (κοιλία, ισχία και εσωτερικά των χεριών). Όλα αυτά βελτιώνουν τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά, έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες και είναι γνωστά για τη σύσφιξη που προσφέρουν.. Θα αποκτήσετε λεία ,ενυδατωμένη και μεταξένια επιδερμίδα!!

Εάν χρησιμοποιείται καθημερινά και σε συνδυασμό με σωστή διατροφή, μπορεί να παρατηρηθεί ένα ορατό αποτέλεσμα!
Στη χρήση του θα αισθανθείτε μια αίσθηση δροσιάς.
Έχει υπέροχο άρωμα και η δε συσκευασία του είναι μεγάλη με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και για αυτό είναι πολύ πρακτική και για ταξίδια!

Τρόπος χρήσης:


Την απλώνετε με έντονες κινήσεις στο δέρμα και το εφαρμόζετε ιδιαίτερα σε προβληματικές περιοχές, όπως τους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι, τα χέρια, περιοχές με κυτταρίτιδα και όπου το δέρμα έχει χαλάρωση. 2 φορές τη μέρα (κατά προτίμηση μετά το μπάνιο).

Micellar Water 3 In 1



Το σωστό μακιγιάζ για εμάς τις γυναίκες είναι σημαντικό, όμως ακόμα σημαντικότερο για την επιδερμίδα μας είναι το σωστό ντεμακιγιάζ, το οποίο απαιτεί μεγάλη συνέπεια. Όσο κουρασμένες κι αν είμαστε, ό,τι ώρα κι αν επιστρέψουμε ο κανόνας είναι ένας και γνωστός σε όλες μας. Πρέπει πριν πέσουμε στο κρεβάτι για ύπνο, να έχουμε κάνει ένα καλό ντεμακιγιάζ.  Είναι από τις βασικές φροντίδες της ομορφιάς καθώς καθαρίζει, αναζωογονεί, χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα μας και την βοηθάει να αναπνέει. Είναι μια απαραίτητη καθημερινή ιεροτελεστία ακόμα και τις ημέρες που δεν βαφόμαστε για να απομακρύνουμε από το δέρμα μας ρύπους, ιδρώτα και σμήγμα. Το ντεμακιγιάζ συνιστά ένα από τα σημαντικότερα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς με σκοπό τη σωστή περιποίηση του προσώπου. Χωρίς τη σωστή φροντίδα, η επιδερμίδα θα είναι άτονη, με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, φραγμένους πόρους και σπυράκια.
Ανεξάρτητα από το πόσο βαφόμαστε , η τήρηση μιας ημερήσιας ρουτίνας καθαρισμού της επιδερμίδας, πρωί και βράδυ, είναι απαραίτητη καθώς εκτός από την απομάκρυνση υπολειμμάτων μακιγιάζ και περιβαλλοντικών ακαθαρσιών (σκόνη, καυσαέριο κτλ.) βοηθάει παράλληλα στην τόνωση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου.

Και ο πιο κατάλληλος τρόπος για να καθαρίσουμε το πρόσωπο μας είναι το νερό! Ναι το διάφανο νερό της Pure Living! Πρόκειται για το καθαριστικό μακιγιάζ Micellar Water 3 In 1 με το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, απαλά και αποτελεσματικά, το μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη.

Το Micellar Water 3 In 1 είναι  Μικκυλιακό νερό για ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση. Απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και ενυδατωμένη. Έχοντας ήπια σύνθεση, είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Περιέχει φυσικό εκχύλισμα λευκού σταφυλιού και πολύ υψηλής ποιότητας υαλουρονικό. Είναι ένα εύχρηστο, πρωτότυπο και φιλικό προϊόν καθαρισμού που μπορεί να εντάξετε στον καθημερινό πρωινό –και βραδινό- καθαρισμό σας. Ενώ αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα με 1 κίνηση. Εφαρμόζουμε στο βαμβάκι και καθαρίσαμε! Το νερό Ντεμακιγιάζ Micellar Water 3 In 1 είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και να καθαρίσουμε βαθιά το πρόσωπο τα μάτια και τα χείλη ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα όπως με τα γαλακτώματα και τα σαπούνια. Το προϊόν αυτό με τεχνολογία μικκυλιακού νερού περιέχει ενεργά καθαριστικά συστατικά που λειτουργούν σαν μαγνήτες για να απομακρύνουν τους ρύπους, το μακιγιάζ. και το σμήγμα από την επιδερμίδα, χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο…..

Αποτέλεσμα μια ιδανικά καθαρή και απαλή επιδερμίδα!


Αναλυτικότερα:

  •  Καθαρίζει απαλά τις ακαθαρσίες από το πρόσωπο και απομακρύνει το μακιγιάζ χωρίς ερεθισμό.
  • Ενυδατώνει και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας στο δέρμα.
  • Αναζωογονεί, αποκαθιστά την ελαστικότητα και βοηθά στην επιτάχυνση της αναγέννησης. Δεν περιέχει γεύση και αλκοόλ, με εξαιρετική ανοχή στο δέρμα και το περίγραμμα των ματιών. Μην το ξεπλύνετε!


Τρόπος χρήσης:

Είναι εύκολο στη χρήση καθώς εμποτίζουμε καλά, λίγο βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και με απαλές κινήσεις καθαρίζουμε πρόσωπο και μάτια.





Bilka- HYDRATING BB FACE Cream

(ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΒΒ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Η άνοιξη είναι εδώ .Ό υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη κάθε σκέψη για πλούσιες κρέμες, μέικ-απ και πούδρες απλώς …αποκλείεται . Τι μπορεί όμως να τα αντικαταστήσει;
Αλλαγή φρουράς λοιπόν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι διάσημες ΒΒ Creams…Η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα, προστασία και ομοιόμορφο τόνο που προσφέρουν, σε μία μόνο σύνθεση.
Aν και μετρούν περισσότερο από μισό αιώνα ζωής, εξελίσσονται σε ένα από τα πιο ισχυρά trend της σύγχρονης κοσμητολογίας μόνον αφού αναγνωρίζονται για το άψογο φινίρισμα της επιδερμίδας. Οι BB creams, χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν, αποτελούν , δίκαια, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ρουτίνας της ομορφιάς.
Πριν εισβάλλουν στη ζωή μας, οι «πολυμήχανες» κρέμες BB , τα πράγματα δεν ήταν απλά. Κάθε φορά που ανέβαινε η θερμοκρασία έκαναν την εμφάνισή τους οι <<εύχρηστες>> κρέμες με χρώμα. Μια ιδεώδης εναλλακτική λύση ανάλαφρης κάλυψης για τις γυναίκες με επιδερμίδα που δεν είχε πολλά να κρύψει και μπορούσαν να αντικαταστήσουν άνετα το φον ντε τεν τους με μια μεγάλη δόση χρώματος και λάμψης. Όταν όμως εμφανίστηκαν τα περίφημα “διπλά σύμφωνα”, κυρίως οι BB creams, οι κρέμες με χρώμα … ξεθώριασαν και έσβησαν από τις λίστες με τα must-have καλλυντικά . Οι bb creams, σάρωσαν στην αγορά των καλλυντικών, με την υπόσχεση ότι τα κάνουν όλα, κάτι που είναι αλήθεια.
Τα αρχικά της σημαίνουν «beauty balm», δηλαδή βάλσαμο ομορφιάς, και είναι η κρέμα-φαινόμενο, αφού οι παγκόσμιες πωλήσεις της αυξάνονται κατακόρυφα. Οι Blemish Balms ή Beauty Balms, όπως αρχικά ονομάστηκαν, είναι προϊόντα με πολλαπλή δράση. Πρόκειται για ενυδατικές, στη βάση τους, συνθέσεις που περιέχουν, ταυτόχρονα, υψηλούς δείκτες SPF, χρωστικές και αντιγηραντικά, δραστικά συστατικά.

Η HYDRATING BB FACE Cream είναι ένα προϊόν περιποίησης επιδερμίδας επόμενης γενιάς που χρησιμοποιεί την τεχνολογία όλα σε ένα. Σε ένα βήμα, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας κρέμας προσώπου με μία ελαφριά πινελιά make-up για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή.
Ο βασικός ρόλος της είναι να ενυδατώνει, να παρέχει ομοιόμορφη απόχρωση και ελαφριά κάλυψη σε τυχόν ατέλειες. Όπως ακριβώς κάνει και ένα λεπτόρρευστο φον ντε τεν με τη διαφορά ότι δεν φράζει τους πόρους. Φανταστείτε λοιπόν ένα ενισχυμένο- λόγω αντηλιακών φίλτρων- ενυδατικό προϊόν , φον ντε τεν και κονσίλερ σε μία σύνθεση που εξασφαλίζει φροντίδα και φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό, δηλαδή, που έχουν ανάγκη οι νεανικές και οι λιπαρές, με τάση ακμής οι επιδερμίδες στη διάρκεια της άνοιξης- καλοκαιριού.
Χάρις στα συστατικά από φυσικό εκχύλισμα λευκού σταφυλιού και πολύ υψηλής ποιότητας υαλουρονικό, εξασφαλίζει πρώτα απ' όλα ενυδατική δράση ,ελαφριά κάλυψη και αντηλιακή προστασία. Συγχρόνως προσφέρει μέτρια κάλυψη αντικαθιστώντας έτσι σε πολλές περιπτώσεις το μέικ-απ. Έχει πλούσια, κρεμώδη υφή, γεγονός που την κάνει ιδανική για τις ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες .
Τα χρωστικά συστατικά που περιέχει έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται στη χροιά της επιδερμίδας-οξειδώνονται με τον αέρα.
Μια κρέμα multi- tasking , ένα προϊόν δηλαδή “όλα σε ένα” . Είναι ενυδατική, είναι primer, είναι μέικαπ. Μια πολυλειτουργική κρέμα προσώπου, που συνδυάζει πολλά προϊόντα σε ένα. Ενυδατώνει σε βάθος, εξομαλύνει τις ατέλειες και υπογραμμίζει τη φυσική ομορφιά. Προσαρμόζει τέλεια σε κάθε χρώμα δέρματος και επιδερμίδας και έχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Με την εύκολη εφαρμογή της, δίνει στο δέρμα μια υγιή λάμψη. Απαλύνει και εξισορροπεί το χρώμα του δέρματος. Κατά την διάρκεια της μέρας παρέχει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα, καλύπτοντας τις ατέλειες του. Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα, φυσική λάμψη και λεία όψη.

Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε κομψή και ντελικάτη συσκευασία!


Τρόπος χρήσης:


Την εφαρμόζουμε το πρωί με ελαφριές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς ενυδατική κρέμα. Εφαρμόστε δύο στρώσεις εάν επιθυμείτε περισσότερη κάλυψη.



Bilka- Face Serum Hydra Max

(ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Παρόλο που πολλές φορές βλέπουμε την κρέμα και τον ορό μιας καλλυντικής σειράς να περιέχουν τα ίδια περίπου ενεργά συστατικά, στην πραγματικότητα δεν κάνουν την ίδια δουλειά γι’ αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν μπορεί, ούτε και πρέπει, να υποκαταστήσει το ένα το ρόλο του άλλου-ιδίως ο ορός την κρέμα. Οι οροί αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το πρόβλημα στο οποίο στοχεύουν, σε αντίθεση με τις κρέμες που μπορούν να δρουν πιο σφαιρικά. Ας πάρουμε για παράδειγμα την ενυδάτωση. Γνωρίζουμε ότι η επιδερμίδα μας είναι εξοπλισμένη με μια ασπίδα που εμποδίζει, εκτός των άλλων, τη φυσική της υγρασία να εξατμιστεί . Ωστόσο, οι ακτίνες UV, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, τα επιθετικά προϊόντα καθαρισμού και πολλοί ακόμα εξωτερικοί εχθροί, προκαλούν ρήγματα στην ασπίδα αυτή-σαν μικροσκοπικές τρύπες- με αποτέλεσμα τα αποθέματά της σε νερό να λιγοστεύουν και να αφυδατώνεται . Το serum είναι εκείνο που θα τροφοδοτήσει την επιδερμίδα με υγρασία και θα τη βοηθήσει να «σφραγίσει» στα κύτταρά της και να αποτρέψει την αφυδάτωση, «μπαλώνοντας» τις τρύπες και ενισχύοντας τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, με νερό και λιπίδια.
Οι οροί είναι ίσως το πιο… σκληρά εργαζόμενο  προϊόν ομορφιάς. Έρχονται  «φορτωμένοι» με ενεργά συστατικά και έχουν τον τρόπο να φέρνουν σε πέρας τις πιο απαιτητικές αποστολές: να προστατεύσουν την επιδερμίδα, να γεμίσουν τις μπαταρίες της, να καταπολεμήσουν τα σημάδια του χρόνου, να της ξαναδώσουν τη χαμένη της λάμψη. Σε μας μένει να επιλέξουμε σωστά το serum που της ταιριάζει . Οι οροί είναι το extra bonus που περιμένει από εμάς η επιδερμίδα, όταν έχουμε καλύψει τις βασικές της ανάγκες.. 

Αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης γιατί κανένα άλλο προϊόν δεν έχει τη δύναμη να κάνει τη … «βαριά» δουλειά που τους έχει ανατεθεί. Ο λόγος είναι απλός. Τα serums συμπυκνώνουν στη φόρμουλά τους ενεργά συστατικά με μικρό μοριακό βάρος έτσι ώστε να μπορούν να διαπερνούν την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας και να φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες της, εκεί όπου μπορούν να είναι πραγματικά χρήσιμα. Το γεγονός δε ότι οι φόρμουλές τους έχουν σαν βάση το νερό, τους επιτρέπει να λειτουργήσουν ως μεταφορείς υδατοδιαλυτών και συχνά ασταθών συστατικών .
Ενας ορός για τις <<βαριές>> δουλειές είναι ο Bilka-Face Serum Hydra Max..

Ο Bilka-Face Serum Hydra Max είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Είναι ένας ορός με λεπτόρρευστη υφή και υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών….το μυστικό της επιτυχίας των ορού αυτού που έχει πλέον μπει για τα καλά στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας μας.
Διαθέτει έξυπνα συστήματα μεταφοράς που «ξεγελούν» τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, τον διαπερνούν και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά που περιέχει στις βαθύτερες στιβάδες της, εκεί όπου η δράση τους θα είναι όντως ευεργετική .Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση από φυσικό εκχύλισμα λευκού σταφυλιού και πολύ υψηλής ποιότητας υαλουρονικό, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και αντιμετωπίζει τη φθορά που έχουν ήδη προκαλέσει στα κύτταρά της .
Τα δραστικά συστατικά  του , βοηθούν τα κύτταρα της επιδερμίδας να επανορθώσουν τις φθορές που έχει τους προκαλέσει το οξειδωτικό στρες και θα  τα προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της επόμενης μέρας. Το συστατικό που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα serum είναι δίχως άλλο το υαλουρονικό οξύ και ο Bilka-Face Serum Hydra Max το έχει . Το φυσικό αυτό λιπαντικό μαξιλαράκι των αρθρώσεων του σώματος, αποτελεί και την πρώτη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας απέναντι στην απώλεια υγρασίας. Με την παρουσία του ,κατορθώνει να δεσμεύσει μόρια νερού για λογαριασμό της επιδερμίδας και να την ενυδατώνει χωρίς να την βαρύνει.. Χάρις στο Υαλουρονικό οξύ και στo φυσικό εκχύλισμα λευκού σταφυλιού εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση, την πρωταρχική ανάγκη κάθε επιδερμίδας. Προστασία που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι….

Επίσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πριν το μακιγιάζ μας, προσφέροντας ματ εφέ και αφήνει ένα πουδρέ, ματ τελείωμα. Το άρωμά του είναι πολύ ελαφρύ και είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε το πρωί και το βράδυ με ελαφρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο.


Mavrud Face Cream

(ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)


Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που επιθυμούμε είναι να καταπολεμήσουμε τα σημάδια του χρόνου με σημαία μας το “είμαστε όσο φαινόμαστε”! Μπορεί να πανικοβληθήκαμε με την πρώτη ρυτίδα, αφού την θεωρήσαμε σημάδι γήρατος, αλλά φυσικά τα ψεγάδια μας είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε. Η γήρανση προσώπου όμως σε κάποιες περιπτώσεις δεν συμβαδίζει με την ηλικία και μας χτυπάει την πόρτα πολύ νωρίτερα αφού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Επειδή οι γυναίκες λατρεύουμε να διατηρούμε την νεανικότητά μας και να φαινόμαστε φρέσκες ψάχνουμε λύσεις για να καταπολεμήσουμε την γήρανση του δέρματος και ειδικότερα αν έχει κάνει την εμφάνισή της πρόωρα. Πολλές από τις λύσεις που μας προσφέρονται είναι πολυέξοδες, χρονοβόρες και με μη εγγυημένα αποτελέσματα. Άραγε μπορούμε με φυσικές μεθόδους να καταπολεμήσουμε την γήρανση προσώπου και να αντιστρέψουμε τα δεδομένα; Πολλές γυναίκες τον τελευταίο καιρό προτίμησαν την χρήση των φυσικών προϊόντων της Pure Living - Natural Care Products, με καταπληκτικά αποτελέσματα και εννοείται χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία μας.

Τα σημάδια της γήρανσης διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα, ενώ ποικίλλει και ο βαθμός έντασής τους. Τα συνηθέστερα σημάδια της καθημερινής γήρανσης της επιδερμίδας είναι η ερυθρότητα, η θαμπάδα και η εμφάνιση ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε περιπτώσεις ευαίσθητης επιδερμίδας, μπορεί επίσης να παρατηρηθεί αίσθηση τραβήγματος και αφυδάτωσης, ή οι ατέλειες του προσώπου να γίνονται πιο εμφανείς. Η πάροδος του χρόνου αναπόφευκτα αφήνει τα σημάδια της, σε άλλους ανθρώπους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Γιατί όμως ο χρόνος κάνει διακρίσεις; Φταίνε τα γονίδια για τη γήρανση ή εξωγενείς παράγοντες τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε;
Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν, στην πραγματικότητα, δύο διαφορετικά είδη γήρανσης. Η γήρανση που προκαλείται από τα γονίδια που κληρονομούμε και ο άλλος τύπος της γήρανσης είναι γνωστή ως εξωγενής γήρανση και προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η έκθεση στις ακτίνες του ήλιου.
Ιδού λοιπόν η νέα θεραπεία που θα βοηθήσει το πρόσωπό μας να ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα.

Η Mavrud Face Cream είναι μια στοχευμένη, νέας γενιάς θεραπεία – σχεδιασμένη για να απαλύνει άμεσα τα ορατά σημάδια της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές και να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των ατελειών και των πόρων του δέρματος.

Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το δέρμα γίνεται πιο λείο και είναι έτοιμο για την εφαρμογή του make-up. Με την Mavrud Face Cream η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα.
Αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας. Περιέχει φυσικό εκχύλισμα μαύρου σταφυλιού και υψηλής ποιότητας κολλαγόνο (100%ψάρι). Μια νέα φυτική σύνθεση που καταπολεμά τις ρυτίδες και τη γήρανση ριζικά με την προσθήκη υψηλής ποιότητας κολλαγόνου. Ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών αναζωογονεί την επιδερμίδα ενεργοποιώντας αποτελεσματικά την αναγέννηση της από το εσωτερικό με τον πιο φυσικό τρόπο.


Αναλυτικότερα:


  • Μειώνει την αντιαισθητική εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, λειαίνει το δέρμα και περιορίζει τη γυαλάδα.
  • Προσφέρει ανακούφιση από τα σημάδια του στρες, μειώνει την τραχύτητα του δέρματος και το βάθος των ρυτίδων και παρέχει μία πιο νεανική εμφάνιση
  • Έχει πλούσια αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, διεγείρει τη σύνθεση του Υαλουρονικού οξέως, τόσο στο χόριο, όσο και στην επιδερμίδα, προσδίδοντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα.



Μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. .

Με ένα μόνο άγγιγμα ντύστε το πρόσωπό σας με ένα φυσικό πέπλο που σας προσφέρει άμεσα μία πιο απαλή και νεανική επιδερμίδα.
Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και φρέσκο….Η συσκευασία είναι κομψή και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά απλώνοντας την το πρωί και το απόγευμα εκτελώντας απαλές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και στο δέρμα του λαιμού. Μετά την εφαρμογή της ημερήσιας φροντίδας και μετά προχωρήστε στην εφαρμογή του make up σας.





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία Pure Living - Natural Care Products βασίζεται στο συνδυασμό των νεότερων επιτευγμάτων της κοσμητολογίας και της θρεπτικής δύναμης των φυσικών συστατικών. Τα προϊόντα τους κέρδισαν την αναγνώριση των καταναλωτών που εκτιμούν την αξία των καινοτομιών, της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας των φυσικών καλλυντικών. Παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, καινοτομούνε με τα προϊόντα τους, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της ομορφιάς.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Pure Living - Natural Care Products για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://pureliving.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου