Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Pharmex review


Pharmex


Ανοιξιάτικη φροντίδα δέρματος….


Γειά σας Glamorous,

Επιτέλους ήρθε  η  Άνοιξη! Άλλαξε ο καιρός, αλλάζουμε διάθεση, αλλάζουμε ρούχα…  αλλάζουμε τον τρόπο που φροντίζουμε το δέρμα μας. Κάθε χρόνο, όταν το θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει, αρχίζουμε να ασχολούμαστε με όλες τις αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε για να υποδεχθούμε την άνοιξη. Είτε πρόκειται για τις τελευταίες τάσεις ένδυσης, ή για οποιοδήποτε νέο στυλ των μαλλιών ή οποιεσδήποτε νέες τάσεις του μακιγιάζ, η άνοιξη είναι η εποχή για να ανανεωθούμε. Αλλά ας μην ξεχνάμε πως η επιδερμίδα μας έχει υποστεί μια σχετική ταλαιπωρία από τους κρύους και ξηρούς μήνες του χειμώνα.
Η προστασία και η φροντίδα του δέρματος δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης αλλά κυρίως θέμα υγείας. Οι απότομες αλλαγές του καιρού, κύριο χαρακτηριστικό της Άνοιξης, δεν είναι καθόλου φιλικές για το δέρμα, το οποίο χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοσθεί στις διαφορετικές θερμοκρασίες και στην καθημερινή έκθεση στον ήλιο της Άνοιξης. Ειδικότερα άνθρωποι με λεπτή επιδερμίδα και οι γυναίκες είναι λόγω της φύσης τους πιο ευάλωτοι στις εναλλαγές των εποχών και του κλίματος.

Η ρουτίνα της ομορφιάς μας αλλάζει την Άνοιξη και εμείς δεν έχετε παρά να "διαβάσουμε" σωστά το δέρμα μας. Ποιες είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σας; Μήπως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε για να έχουμε λαμπερό δέρμα; Παρακάτω θα μάθετε πώς θα ανανεώσετε την ρουτίνα της περιποίησης του σώματος σας για την Άνοιξη.

Γιατί τώρα η κατάλληλη στιγμή, να υποδεχτούμε την άνοιξη με περισσότερη λάμψη, χάρις στα προϊόντα της εταιρίας Pharmex. .





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρεία Pharmex με κυρίαρχη πορεία εδώ και 34 χρόνια στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος επώνυμων οίκων του εξωτερικού. Έχει αναπτύξει σειρές υψηλής καλλυντικής περιποίησης που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή καθώς και τους επαγγελματίες του χώρου που γνωρίζουν απόλυτα τι επιδιώκουν. H εφαρμογή ενός δυναμικού και άρτια στελεχωμένου επιχειρησιακού μοντέλου εξασφαλίζει τις επιτυχημένες δραστηριότητες της εταιρείας. Προωθώντας συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες του ιατροφαρμακευτικού κλάδου, με παραγωγούς παγκόσμιας εμβέλειας, η Pharmex προωθεί την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Η φιλοσοφία και το όραμα που διέπει την εταιρία αντανακλώνται στην οργάνωση και συνέπεια απέναντι στον καταναλωτή.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




HELENVITA PURITY Daily Shampoo

(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ)



Δεν θέλουμε και πολύ να πανηγυρίσουμε το τέλος του χειμώνα. Η εποχή που συνδέεται με την ανεμελιά, επιτέλους έφτασε!  Έλα όμως που με την πρώτη υποψία Αλκυονίδας ημέρας, το μυαλό μας πηγαίνει σε ανθισμένα δέντρα, σε καφέδες στην αυλή και σε σχέδια για ανοιξιάτικα ταξίδια! Ο Μάρτιος ήρθε και μαζί του, φέρνει και την… πολύχρωμη Άνοιξη. Σύντομα θα γίνει μια έκρηξη χρωμάτων κάθε λογής λουλούδια τα οποία θα ανθίσουν.  Αρχίζουμε όλοι να χαλαρώνουμε και να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να είναι πιο ανάλαφρος.. άλλωστε οι διακοπές είναι προ των πυλών, ο ήλιος αρκεί για να χαρίσει λάμψη και να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά μας!
Η άνοιξη ήρθε και νιώθουμε τόσο έντονα την ανάγκη να αλλάξουμε, σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Αλλάζουμε γκαρνταρόμπα, προσθέτουμε φωτεινά χρώματα στα ρούχα και το μακιγιάζ, ξεκινάμε δίαιτες για να μας βρει το καλοκαίρι ομορφότερες και ανανεωμένες κάνουμε πεντικιούρ για να φορέσουμε τα καινούρια μας πέδιλα και βάφουμε τα μαλλιά μας πιο ανοιχτά για να ταιριάζουν με τη διάθεσή μας.
Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως είναι πως η καθημερινή περιποίηση δεν πρέπει να παραλείπεται ακόμα και την άνοιξη.
Η άνοιξη είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την αλλαγή στον τρόπο περιποίησης των μαλλιών μας, έτσι ώστε να τα προετοιμασθούμε κατάλληλα για την αλλαγή της εποχής.

Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα υγιή και λαμπερά μαλλιά σίγουρα είναι από τα πιο ελκυστικά στοιχεία σε μια γυναίκα.
Όποιο κούρεμα ή χτένισμα και να επιλέξετε πάντοτε –από το πιο απλό έως το πιο εκκεντρικό- τα αναζωογονημένα μαλλιά σας, θα το αναδείξουν, δίνοντας ένα πιο φρέσκο αέρα στην εμφάνισή σας. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που τα μαλλιά σας να φαίνονται θαμπά και άτονα πολύ πιο γρήγορα απ' ότι υπολογίζετε;

Σύμμαχος μας στην παιχνιδιάρικη διάθεση των μαλλιών μας είναι το HELENVITA PURITY Daily Shampoo


Το Σαμπουάν HELENVITA PURITY Daily Shampoo είναι ένα ήπιο σαμπουάν με πρωτεΐνες που τρέφουν την τρίχα & βοηθούν την ενίσχυση της ελαστικότητας ,σχεδιασμένο για συχνό λούσιμο.. Η σύνθεση του είναι έτσι μελετημένη ώστε να εξασφαλίζει τη λάμψη και θρέψη των μαλλιών - ειδικά σε περιπτώσεις που εκείνα εμφανίζονται "θαμπά". Με βιολογικά εκχυλίσματα αλόης και μελιού που ενυδατώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν λαμπερά. Ο συνδυασμός πανθενόλης με εκχύλισμα σπόρων βαμβακιού καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του τριχωτού. Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χαρίζοντας πλούσιο όγκο, αναζωογονεί τα λεπτά, άτονα μαλλιά ενώ το <<ξεσηκωτικό>> σιτάρι καθαρίζει και χαρίζει μαλλιά γεμάτα όγκο και ζωντάνια, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της τρίχας!!.
Ο αφρός του είναι πλούσιος και θα παρατηρήσετε από την πρώτη χρήση, πως τα μαλλιά σας μετά το στέγνωμα είναι εμφανώς πιο λαμπερά αλλά και πιο δυνατά, χωρίς να βαραίνουν και αποκτούν πέρα από την λάμψη και πιο υγιή όψη, ενώ είναι πολύ μαλακά.

Το HELENVITA PURITY Daily Shampoo, με τις μοναδική του σύνθεση και το ξεχωριστό άρωμα του, μας προσκαλεί σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση.

Είναι διάφανου χρώματος, σε πρακτική συσκευασία, που διαθέτει ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!
97% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τρόπος χρήσης:

Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε  το σε  καθημερινή βάση.. Απλώστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και, δημιουργήστε αφρό. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό!



HELENVITA NOURISH Shower Gel

(ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ)



Το σώμα μας στέλνει πληροφορίες, τις οποίες αν αξιοποιήσουμε κατάλληλα θα διατηρήσουμε τον οργανισμό μας σε μια ισορροπία. Είναι σημαντικό να μην παραλείπουμε  να βρίσκουμε χρόνο προκειμένου να «ακούμε» το σώμα μας και να αξιολογούμε τα μηνύματα που εκπέμπει, για να αναγνωρίζουμε προβλήματα ή να προλαμβάνουμε καταστάσεις.
Κοκκινίλες, ερεθισμοί, ξηρότητα, αφυδάτωση. Είναι γεγονός ότι το χειμώνα που πέρασε το δέρμα μας υπέφερε! Η περιποίηση του δέρματος μας είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία του οργανισμού μας. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του, όπως η αναπνοή, η άμυνα, η παραγωγή βιταμίνης D και άλλες. Επομένως, η επιμελής φροντίδα του δέρματος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση όχι μόνο της ομορφιάς μας αλλά και της υγείας μας.

Σημαντικό είναι να βοηθήσουμε  την επιδερμίδα να «ενυδατωθεί». Ο χειμώνας – και η σκληρότητα με την οποία φέρθηκε στο δέρμα μας – πέρασε, και αντικαταστάθηκε από την άνοιξη. Ώρα, λοιπόν, να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για τις νέες καιρικές συνθήκες, για να είμαστε σίγουροι πως θα είναι πιο υγιής από ποτέ. Η άνοιξη σιγά-σιγά κάνει τα βήματά της, μας βγάζει από το μουντό κρύο χειμώνα και μας περιλούζει με ήλιο και ευχάριστη διάθεση. Όπως η ψυχή μας, έτσι και το σώμα ξυπνά και θέλει απεγνωσμένα την λάμψη και την ομορφιά.
Πώς μπορούμε όμως να αναζωογονηθούμε και να προετοιμαστούμε για ένα ζεστό και με ηλιοφάνεια καιρό δίχως τομές και μακροχρόνιες τεχνικές;

Ακόμα κι όταν είμαστε κουρασμένες, ένα μπάνιο μας χαλαρώνει και μας προσφέρει απόλαυση!  Είτε είναι το ιδιαίτερο άρωμα του ή η υφή του, ένα αφρόλουτρο  μπορεί να γίνει ο καλύτερός μας φίλος την ώρα που κάνουμε μπάνιο.

Αφεθείτε στη γοητεία των συστατικών και αρωμάτων του HELENVITA NOURISH Shower Gel.


Το τονωτικό αφρόλουτρο HELENVITA NOURISH Shower Gel είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο argan oil ,Βιταμίνη Ε ,δρα ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. προσφέροντας μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και περιορίζουν το φαινόμενο της αφυδάτωσης μετά το ντούζ. Ο χυμός αλόης τονώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.
Το πλούσιο ,διάφανο τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες από αγαπημένα λουλούδια, που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το Αφροντούς HELENVITA NOURISH Shower Gel δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Είναι σε κομψή, στρογγυλή συσκευασία με ειδική κάνουλα.


Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  showergel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



HELENVITA REVIVE Body Milk
(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ)




Οι γρήγοροι ρυθμοί της άνοιξης έχουν αρχίσει και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τι θα μας αποφορτίσει και θα μας ξεκουράσει μέσα σε λίγα λεπτά. Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, μετά από μια γεμάτη μέρα, από το χρόνο που αφιερώνουμε στον εαυτό μας. Αυτό που θεωρούμε αξεπέραστο και που πραγματικά μας χαλαρώνει όσο τίποτα άλλο είναι ένα ζεστό ντους και αυτά τα λίγα λεπτά που αφιερώνουμε στην ενυδάτωση σώματος! Η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όλες τις εποχές του χρόνου…. Έτσι, τη διατηρούμε  λαμπερή, αναζωογονημένη, χαρίζοντας της παράλληλα την ελαστικότητά της.

Φανταστείτε την επιδερμίδα του σώματος σαν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένη είναι καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα ιδανικό κοκτέιλ, ικανό να προξενήσει φθορές ακόμη και στο πιο ανθεκτικό «υλικό». Τα άσχημα νέα είναι ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες. Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Αρκεί μόνο η συστηματική ενυδάτωση για να επαναφέρουμε την υγιή της όψη και υφή αλλά και να προλάβουμε μελλοντικές φθορές. Σε αντίθεση με το πρόσωπο η επιδερμίδα του σώματος χρειάζεται μόνο απλή ενυδάτωση για να διατηρείται υγιής, λεία και απαλή. Με εξαίρεση την περιοχή του ντεκολτέ η επιδερμίδα του σώματος είναι πιο παχιά από του προσώπου. 
Η μειωμένη παραγωγή σμήγματος λόγω του μικρότερου αριθμού των σμηγματογόνων αδένων στο σώμα είναι επίσης μια από τις ουσιαστικές διαφορές της. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το βασικό πρόβλημα για το σώμα είναι η έντονη ξηρότητα. Και το εξειδικευμένο προϊόν HELENVITA REVIVE Body Milk έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να καταπραΰνει , πρώτα από όλα, την ταλαιπωρημένη από τις καθημερινές επιθέσεις επιδερμίδα και στη συνέχεια να επαναφέρει τα αποθέματα υγρασίας στα φυσιολογικά επίπεδα.

Το Γαλάκτωμα Σώματος HELENVITA REVIVE Body Milk είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα για όλο το σώμα με ελαφριά υφή. Το HELENVITA REVIVE Body Milk προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Είναι ένα θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος που φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη του σύνθεση με εκχύλισμα από acai berry που λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε Βιταμίνη, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες & προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση Ο χυμός αλόης, καταπραΰνει & ενυδατώνει ενώ το αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο & βούτυρο καριτέ  διατηρούν την ελαστικότητά της επιδερμίδας. 

Χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας.
Έχει υπέροχο άρωμα που δίνει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.
Έχει πρακτικό δοσομετρητή για την απαιτούμενη ποσότητα.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει. Χωρίς κανόνες! Μόνο διασκεδάστε το! Απλώνοντας το γαλάκτωμα σε όλο το σώμα, για να δημιουργήσετε ένα πέπλο αρώματος διαρκείας, τόσο ξεχωριστό όσο και εσείς!.



HELENVITA REVIVE Hand Cream Soap

(ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΣ ΧΕΡΙΩΝ)


Ξοδεύουμε άφθονο χρόνο και χρήμα για να διατηρήσουμε τη νεανική σφριγηλότητα και φωτεινότητα της επιδερμίδας του προσώπου και ξεχνάμε πως ….λίγο πιο κάτω, τα χέρια, είναι οι πιο αποκαλυπτικοί μάρτυρες του χρόνου που περνά. Οι γυναίκες φαίνεται να ανακαλύπτουν ότι τα χέρια είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας του χρόνου που έχει περάσει , όπως τουλάχιστον διαβάζουμε σε άρθρο της Daily Mail και αναζητούν τρόπους για τη σωστή προστασία.

Για ένα περίεργο λόγο η φράση γήρανση της επιδερμίδας συνδέεται συνήθως με το πρόσωπο και πολύ σπάνια με το σώμα. Κι όμως στα χέρια, ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, ο χρόνος αποτυπώνεται χωρίς οίκτο πολύ νωρίτερα από το πρόσωπο. H βασική αιτία για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας των χεριών είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, η καθημερινή έκθεση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στις χημικές ουσίες των απορρυπαντικών αλλά και στους εχθρικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες , την υπεριώδη ακτινοβολία , τη ρύπανση , τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και τα λάθος καλλυντικά που χρησιμοποιούμαι για την καθαριότητα τους!!!
Αν και συχνά δεν το συνειδητοποιούμε, η καθημερινότητα ταλαιπωρεί τα χέρια μας και γι’ αυτό χρειάζονται συχνή ενυδάτωση και φροντίδα.

Το κρεμοσάπουνο HELENVITA REVIVE Hand Cream Soap είναι ότι πρέπει για να διατηρηθούν απαλά και βελούδινα, αποφεύγοντας το ενοχλητικό σκάσιμο.
Είναι απαλό κρεμοσάπουνο με ήπια σύνθεση για τα χέρια, σε μορφή αφρού ,με ενεργά συστατικά για πραγματική καθαριότητα και πραγματική περιποίηση. Με τον πλούσιο ενυδατικό αφρό του καθαρίζει ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, αφήνοντας μία απαλή αίσθηση στα χέρια σας. Η καλλυντική του σύνθεση περιέχει συνδυασμό ήπιων καθαριστικών και ενυδατικών παραγόντων που δρουν ευεργετικά για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση των χεριών και της επιδερμίδας, χαρίζοντας μοναδική απαλότητα και φρεσκάδα. Περιποιείται και ενυδατώνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας.
Είναι λευκού χρώματος και περιέχει εκχύλισμα από acai berry που λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε Βιταμίνη C, προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση & τους ερεθισμούς. Ο χυμός αλόης, καταπραΰνει & ενυδατώνει την επιδερμίδα των χεριών διατηρώντας τα απαλά  ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα.

Η καλλυντική του σύνθεση σε συνδυασμό  με ήπιους καθαριστικούς και ενυδατικούς παράγοντες δρουν ευεργετικά για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση των χεριών και της επιδερμίδας, χαρίζοντας μοναδική απαλότητα και φρεσκάδα. Με το λεπτό χαρακτηριστικό άρωμα του είναι ο καθημερινός μας συνοδός που φροντίζει για την ενυδάτωση των χεριών μας χαρίζοντας τους μεταξένια απαλότητα!

Έχει ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και είναι σε στρογγυλή ,πολυτελή συσκευασία!

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.


Τρόπος χρήσης:

Συνιστούμε κατά το πλύσιμο να αφήσετε να δράσει για 20 δευτερόλεπτα, για περισσότερη ενυδάτωση ,ξεπλύνετε και μετά μπορείτε να εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα χεριών. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.



HELENVITA NOURISH Hand Cream Soap

(ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΧΕΡΙΩΝ)


Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο και το καλοκαίρι να κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του, τα χέρια μας είναι εκείνο το σημείο του σώματος, το οποίο αισθάνεται πιο σκληρή την ξηρασία.
Πολλοί λένε ότι την πραγματική ηλικία μιας γυναίκας μπορείτε να την καταλάβετε από τα χέρια. Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες διαθέτουν ξηρά, σκασμένα ή ταλαιπωρημένα χέρια με αποτέλεσμα αυτό να μαρτυρά την πραγματική τους ηλικία ή ακόμα και να τις κάνει να φαίνονται αρκετά μεγαλύτερες. Το πολύ κρύο, ο ξηρός αέρας, οι διάφορες βαριές εργασίες, ορισμένα μικροατυχήματα, κ.τ.λ. είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν πολλά προβλήματα στην επιδερμίδα των χεριών.
Μπορεί να μη δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα καθαριστικά των χεριών μας, είναι όμως αυτά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα μας πολλές φορές ημερησίως. Η ενυδάτωση και η προστασία τους είναι πολύ σημαντικές και έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αρκεί να γίνει σωστά, με τα κατάλληλα προϊόντα.

Μην το βλέπετε σαν έξτρα πολυτέλεια και προμηθευτείτε το κρεμοσάπουνο HELENVITA NOURISH Hand Cream Soap.

Το πλούσιο ,υγρό Κρεμοσάπουνο HELENVITA NOURISH Hand Cream Soap  βοηθάει στην διατήρηση της απαλότητας της επιδερμίδας, ενώ αρωματίζει ελαφρά τα χέρια. Είναι ενυδατικό κρεμοσάπουνο και έχει απαλή καθαριστική σύνθεση, με μαλακτικά και ενυδατικά στοιχεία που σέβεται την επιδερμίδα. Ενυδατώνει τα χέρια σας, χαρίζοντας απαλό άγγιγμα, φίνο άρωμα που ξεσηκώνει σώμα και πνεύμα.
Έχει πρωτοποριακή σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά τα χέρια απομακρύνοντας βρωμιές , ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα των χεριών!! Τα ενυδατικά συστατικά που περιέχει προστατεύουν το δέρμα και το ενυδατώνουν. Με argan oil & Βιταμίνη E για ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος ακόμα και μετά από επανειλημμένα πλυσίματα. Μεταξένια απαλότητα της επιδερμίδας. Ανταποκρίνεται ακόμα και στις ιδιαίτερες ανάγκες και του ευαίσθητου δέρματος.
Οι ιδιότητες του αρώματος αμυγδάλου και αχλαδιού είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά, με μια μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας. Έχει χαρακτηριστική βελουτέ υφή, η οποία δίνει στην επιδερμίδα των χεριών την αίσθηση που αφήνει ένα απαλό χάδι.

Η συσκευασία του είναι απλά μοναδική .Ενα κομψό μπουκάλι που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου! Ενα αρωματικό θαύμα που σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος!!

Τρόπος χρήσης:

Συνιστούμε κατά το πλύσιμο να αφήσετε να δράσει για 20 δευτερόλεπτα, για περισσότερη ενυδάτωση ,ξεπλύνετε και μετά μπορείτε να εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα χεριών.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα της εταιρίας Pharmex είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Τα προϊόντα Pharmex είναι μια από τις καλύτερες φυσικές και οικονομικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε σειρές περιποίησης χεριών και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σ΄ ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.


Ευχαριστώ πολύ την Pharmex για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.pharmex.gr/el/


2 σχόλια:

  1. καλησπέρα! με έβαλες στο τρυπάκι να τα δοκιμάσω και εννοείται πως τα έχω σημειώσει ώστε να κάνω μια αγορά! ΠΟλύ ωραίο και ενημερωτικό ποστ! <3


    αν θες τσεκαρε το blog μου https://anardilya.blogspot.gr/
    ειμαι καινουρια ^.^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δήμητρα,χαίρομαι να σας γνωρίζω αξιόλογες εταιρίες.Τα προϊόντα Pharmex εκτός του ότι θα στολίσουν με τα χρώματα τους το μπάνιο σου,έχουν υπέροχες υφές και αυτό που υπόσχονται το κάνουν.

      Υ.Γ Οσον αφορά το blog σου να σου ευχηθώ καλή αρχή με πολλούς αναγνώστες.Και επειδή έχει περίεργο όνομα το έψαξα λίγο( Anar “Sun” and -(n)dil “-lover”. This name also appeared in the form Anardilya ),αυτό σημαίνει?

      Διαγραφή