Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

LAV review


LAV

The scent of nature…


Σαν να μπαίνει η άνοιξη….


Γεια σας Glamorous,

Καινούργια σεζόν, καινούργια εποχή, «καινούργια εγώ και ήρθε η ώρα να βάλετε μία τάξη στην γκαρνταρόμπα σας, ώστε να υποδεχτείτε πιο εύκολα και τα νέα ανοιξιάτικα ρούχα σας. Γιατί ομορφιά δεν σημαίνει μόνο καλλυντικά ,αλλά και τακτοποιημένη ντουλάπα.
Το μυστικό για να είσαστε καλοντυμένη πάντα χωρίς να περνάτε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη δεν κρύβεται μόνο στη σωστή shopping list αλλά ακόμη περισσότερο βρίσκεται στο πόσο καλά οργανωμένη είναι η ντουλάπα σας. Γιατί τι νόημα έχει η σωστή γκαρνταρόμπα αν δεν μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια που με σκέψη έχετε αποκτήσει ή αν ακόμα και τα πιο ακριβά σας ρούχα είναι τόσο στρυμωγμένα που μοιάζουν με κουρέλια; Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε το style impact σας η οργανωμένη ντουλάπα είναι μονόδρομος και ευτυχώς η διαδικασία είναι πιο εύκολη απ’ ό,τι φαντάζεστε.

Ο χώρος μας, το σπίτι μας, θέλουμε να μυρίζει όμορφα. Να μπαίνουμε σε αυτόν και να χαλαρώνουμε. Αν το ίδιο όμορφα θέλετε να μυρίζουν και οι ντουλάπες σας ,τι πιο όμορφο από το να αναδύει μια υπέροχη μυρωδιά από την ντουλάπα σας και τα ρούχα που βρίσκονται μέσα σε αυτήν…  Ό,τι ρούχο και να βγάλετε θα μοσχομυρίζει και θα παίρνει την ανάλογη μυρωδιά και το κορμί σας! 

Όλοι θα σας ρωτούν τι άρωμα φοράτε. Μετατρέψτε την ντουλάπα σε ένα πολύτιμο εργαλείο για να οργανώσετε το υπνοδωμάτιό σας και τα ρούχα σας έτσι ώστε να ησυχάσετε για όλη τη σεζόν. Για να φέρετε την άνοιξη στην ντουλάπα σας αλλά και στα πράγματά σας η εταιρία LAV μας δίνει πνοή λεβάντας.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Λεβάντα, το χρώμα της τους ενέπνευσε ,το άρωμα της τους μάγεψε! Έτσι γεννήθηκε η LAV ,μια Ελληνική εταιρία αξιοποίησης της λεβάντας.
Καλλιεργώντας βιολογικά σε ιδιόκτητες εκτάσεις έχουνε την δυνατότητα να ελέγχουνε σε λεπτομέρειες την ποσότητα της πρώτης ύλης για τα προϊόντα τους.

εταιρία LAV εξειδικεύεται στην αξιοποίηση του φυτού της λεβάντας σε όλες τις εφαρμογές του. Πρόκειται για την πλέον εξειδικευμένη εταιρία στον τομέα της. Διαθέτει καλλιέργειες  βιολογικής λεβάντας στην Πελοπόννησο  και στην Μακεδονία.

Σχεδιάζουνε, υλοποιούνε και προωθούνε προϊόντα ευ ζην με πολλαπλές εφαρμογές στην καθημερινή ζωή.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ





Η άνοιξη ξεκινάει από την ντουλάπα μας….

Το ξέρω πως ο καιρός δείχνει κάπως αναποφάσιστος, όμως η άνοιξη είναι εδώ, το λένε ξεκάθαρα τα λουλούδια στην βεράντα μας. Και η αλήθεια είναι πως μπορεί η θερμοκρασία να έχει τα πάνω κάτω της, όμως τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα είναι ώρα να μαζευτούν. Δηλαδή, είναι ώρα για spring cleaning.
Υπάρχει καλύτερη αίσθηση από τα φρεσκοπλυμένα, απαλά και μυρωδάτα ρούχα που ακουμπούν το σώμα μας πριν ξεκινήσουμε την ημέρα μας; Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από μία ντουλάπα που αποπνέει καθαριότητα και φρεσκάδα;
Ο χώρος αποθήκευσης των ρούχων και των σεντονιών σας , η ντουλάπα σας, μπορεί να σας προσφέρει ένα αίσθημα αναζωογόνησης κάθε φορά που την ανοίγετε, με τον πιο φυσικό τρόπο.
Αν η ντουλάπα σας μυρίζει όμορφα, το ίδιο όμορφα μυρίζουν και τα ρούχα σας (και το αντίστροφο). Ακόμα κι αν τα ρούχα σας είναι φρεσκοπλυμένα, μέσα σε μια μόνο ημέρα η φρεσκάδα της μυρωδιάς τους χάνεται όταν μπουν στην ντουλάπα. Αυτή η περίοδος, ίσως να σας βρίσκει σε φάση ξεκαθαρίσματος ανοιξιάτικων ρούχων των προηγούμενων σεζόν.
Θα διαπιστώσατε ότι αν τα ρούχα δεν αποθηκευτούν με ένα υλικό που θα τα κρατά αρωματισμένα, δεν μπορούν παρά να μυρίζουν «κλεισούρα», μια μυρωδιά διόλου ευχάριστη.
Σίγουρα το απορρυπαντικό και το μαλακτικό ρούχων μπορεί να βοηθήσει τα ρούχα σας να μυρίζουν ευχάριστα μετά το πλύσιμο, όμως δεν φτάνουν μόνο αυτά για να φέρουν ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει. Χρειάζεται να το κάνει και η ντουλάπα, αφού πρώτα θα την έχετε αρωματίσει. 
Για να φοράτε πάντα ρούχα που θα μυρίζουν... άνοιξη, δοκιμάστε τα ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ και δείτε την ντουλάπα σας να μεταμορφώνεται σε έναν κήπο αισθήσεων.

Είναι 3 αρωματικά μαξιλαράκια, γεμισμένα με βιολογικό ανθό αποξηραμένης λεβάντας.
Τα αρωματικά μαξιλάρια λεβάντας είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρείτε τα ρούχα και τα σεντόνια σας καθαρά, φρέσκα και αρωματισμένα. Η λεβάντα μυρίζει πολύ όμορφα και θα γεμίσει με όμορφα αρώματα τα ρούχα και τα σεντόνια σας. Το λεπτό άρωμα της λεβάντας που θα έχουν τα σεντόνια σας θα σας βοηθήσει επίσης να χαλαρώσετε πριν από τον ύπνο. Χαλαρώνει και "ηρεμεί" το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση.
Αν χάσουν το άρωμά τους με την πάροδο του χρόνου, για να το ανανεώσετε απλά πιέστε τα ελαφρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αυτό το μαξιλάρι λεβάντας είναι ένα υπέροχο δώρο για τους φίλους ή τους συγγενείς και τον εαυτό σας. Τα αρωματικά μαξιλάρια είναι πάντα ένα ξεχωριστό δώρο και αυτά τα μικρά μαξιλάρια λεβάντας δεν αποτελούν εξαίρεση!

Είναι 3 όμορφα μικρά βαμβακερά μαξιλαράκια και πολύ πρακτικά λόγο μεγέθους για να τα έχουμε στην ντουλάπα και τα συρτάρια μας!


Τρόπος χρήσης:


Τοποθετείστε τα ανάμεσα στα ρούχα και τα σεντόνια για φυσικό αρωματισμό.

*Τα σχέδια των υφασμάτων διαφοροποιούνται ανά σεζόν.



ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥΓΚΙ ΜΕΓΑΛΟ- ΜΙΚΡΟ



«φύλακας» της Φύσης στις ντουλάπες μας…..

Ήρθε η Άνοιξη και η ώρα για να βάλετε τα χειμωνιάτικα στις ντουλάπες. Επιτέλους ήρθε η άνοιξη, ώρα να μαζέψουμε τα βαριά πλεκτά του χειμώνα και να τα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια για του χρόνου. Ήδη τα ανοιξιάτικα ρούχα περιμένουν τη σειρά τους να πάρουν θέση στις ντουλάπες μας.
 «Από καιρού εις καιρόν, βγάζετε τα ρούχα και τα τινάζετε. Δεν αρέσει στους σκώρους και τους ενοχλούνε. Θα πάρουν των ομματιών τους χωρίς ούτε ένα ”γεια”». Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βγάζετε τα χειμωνιάτικα ρούχα και να τα βρίσκετε σκοροφαγωμένα.
Ξεχάστε τα χημικά αντισκωριακά ή τις ταμπλέτες που απλά έχουν άρωμα συνθετικής λεβάντας που είναι απωθητικά όχι μόνο για τους σκόρους αλλά και συνανθρώπους μας, καθώς λόγω της τοξικότητας τους μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.
Η ναφθαλίνη έχει χαρακτηριστεί ως ένα σημαντικό, νευροτοξικό και αιμολυτικό υλικό. Επίσης, χρειάζεται προσοχή στην χρήση της καμφοράς, το οποίο είναι φυσικό προϊόν αλλά σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις και δύσπνοια.
Αφήστε τη Φύση να δώσει λύση στο πρόβλημα των σκόρων στις ντουλάπες. Η λεβάντα είναι ο φύλακας της Φύσης στα ρούχα σας, καθώς ανάμεσα στα συστατικά του περιέχει φυσική καμφορά που κρατάει μακριά τα ενοχλητικά για τα ρούχα έντομα. Η Λεβάντα, γνωστή και ξακουστή για το υπέροχο «μωβ» χρώμα της, αλλά και για το ιδιαίτερο άρωμά της! 
Μία ιδιότητα που έχει σίγουρα είναι η εντομοαπωθητική, γι’ αυτό και η χρήση της με ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥΓΚΙ στις ντουλάπες αν δεν «επιβάλλεται», τουλάχιστον συνιστάται, μιας και θα δώσει επιπλέον ένα λεπτό άρωμα στα ρούχα μας.

Το ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥΓΚΙ είναι πουγκιά από λινό ύφασμα, γεμισμένα με βιολογικό ανθό λεβάντας.
Το αρωματικό πουγκί, που εκτός από την αντισκωριακή του δράση βοηθάει στο να απομακρυνθούν οι δυσάρεστες μυρωδιές από τις ντουλάπες, είναι και ο ορκισμένος εχθρός του σκόρου. Κάθε φορά που γίνετε αποθήκευση ρούχων, μπορείτε να βάλετε ένα αρωματικό πουγκί λεβάντας στον χώρο που θα αποθηκεύσετε τα ρούχα σας και ανάμεσα τους για να τα προστατεύσετε. Επίσης γνωστό είναι ότι το άρωμα της λεβάντας έχει ηρεμιστικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι πέρα από ομορφιά και χρησιμότητα, θα βρίσκεστε σε ένα ήρεμο περιβάλλον.
Μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να χάσουν το άρωμα τους. Όταν το άρωμα αδυνατεί, με ένα απλό τρίψιμο επανέρχεται. Καλό είναι να μένουν μακριά από υγρασία καθώς είναι πολύ εύκολο να νοτίσει το άνθος και να μην μυρίζει όπως πρέπει. Αν όμως αποβάλουμε την υγρασία και ξεραθεί, δεν χάνει τις ιδιότητες της και μπορεί πάλι να μας δώσει το υπέροχο της άρωμα.

Οι σκόροι θα αφανιστούν, ενώ τα ρούχα σας θα μοσχοβολούν λεβάντα όταν τα βγάλετε από την ντουλάπα τον επόμενο χειμώνα.
Το μεγάλο πουγκί περιέχει 20 γραμμάρια αποξηραμένης λεβάντας και το μικρό περιέχει 12 γραμμάρια αποξηραμένης λεβάντας.
Είναι ένα πουγκιά φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας λινό ύφασμα σε διάφορα χρώματα και δένεται με ένα σκοινί.

Η ανώτερη ποιότητα του πουγκιού το κάνει μία εξαιρετική επιλογή για δώρο.

Τρόπος χρήσης:


Κρεμάστε τα στη ντουλάπα ή τοποθετείστε τα στη συρταριέρα για φυσικό αρωματισμό των ρούχων και απώθηση του σκόρου. Απλά πιέστε τα ελαφρά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα για ν’ ανανεώσετε το άρωμα.


ΚΩΝΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ





Μήπως αναγκάζεστε να το σκεφτείτε δύο και τρεις φορές προτού βγάλετε τα παπούτσια σας όταν είστε στον ίδιο χώρο με άλλους ανθρώπους; Νιώθετε αμηχανία, επειδή αναδύουν μια άσχημη μυρωδιά από μόνα τους, όταν τα βάζετε;
Ακόμα και με τα μάτια... δεμένα, όλοι μπορούν να καταλάβουν πότε εισέρχονται στο δωμάτιο/χώρο όπου αποθηκεύονται παπούτσια, τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά. Είναι, βλέπετε, εκείνη η αλάνθαστη... οσμή που διαχέεται στον χώρο και η οποία μας διαβεβαιώνει ότι “εδώ υπάρχουν παπούτσια”.
Η δυσοσμία που προέρχεται από τα παπούτσια είναι ένα κοινό πρόβλημα, που όλοι θέλουν να ξεφορτωθούν. Δεν είναι μόνο ότι μας φέρνει σε αμηχανία, αλλά  γεμίζει και όλη την γύρω ατμόσφαιρα με μια αποκρουστική μυρωδιά που μένει για ώρες.
Το φαινόμενο αυτό δεν περιορίζεται σε κάποια εποχή του χρόνου – τον χειμώνα επειδή φοράμε αποκλειστικά κλειστά παπούτσια, το φθινόπωρο λόγω βροχών, την άνοιξη επειδή πιάνουν ξαφνικές ζέστες και εμείς σκάμε στα δερμάτινα ή το καλοκαίρι, λόγω ζέστης αλλά και λόγω μόδας, τώρα που τα sneakers έχουν γίνει must και τα φοράμε 365 μέρες τον χρόνο, μέρα νύχτα, στην δουλειά και στην βόλτα!
Πόδια που ιδρώνουν πολύ και οι πολλές ώρες με κλειστά παπούτσια ευνοούν τις συνθήκες για την κακοσμία. Αν τα παπούτσια “αρπάξουν την κακοσμία”, τότε όσο καθαρά κι αν διατηρούμε τα πόδια μας, κάθε φορά που θα τα χρησιμοποιούμε θα μυρίζουν ολοένα και πιο πολύ -τόσο τα πόδια μας όσο και τα παπούτσια μας.
Τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε αυτό το βρωμερό φαινόμενο; Δύο πράγματα: πρόληψη, ώστε να μην προλάβουν τα βακτήρια καν να αναπτυχθούν και αντιμετώπιση, αφού έχεις ήδη “πάρει μυρωδιά” το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Διώξτε την δυσοσμία από τα παπούτσια σας με τον πιο φυσικό τρόπο. Για να εξαλείψετε τις άσχημες μυρωδιές από τα δύσοσμα παπούτσια οι ΚΩΝΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ της εταιρίας LAV είναι η λύση.

Οι ΚΩΝΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ είναι κώνοι λεβάντας για τα παπούτσια. Διατηρούν το σχήμα του παπουτσιού και παράλληλα αρωματίζουν. Εξουδετερώνει άμεσα τις οσμές, παρέχει 24ωρη προστασία από την κακοσμία στα υποδήματα.
Βοηθάει στο να μην χαλάει το σχήμα των παπουτσιών ,ειδικά την περίοδο που τα αποθηκεύουμε.

Έχει υπέροχο άρωμα λεβάντας που εγγυάται αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία των παπουτσιών, διασφαλίζοντας αίσθηση φρεσκάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας μια μοναδική αίσθηση σιγουριάς. Θα κάνουν τα παπούτσια σας να μυρίζουν και πάλι όμορφα, όπως τότε που ήταν καινούρια. 
Ας μην ξεχνάμε πως η λεβάντα έχει και αντιβακτηριδιακή- αντιοξειδωτική δράση και αναζωογονεί .
Μπορείτε πλέον να βάζετε τα παπούτσια σας με άνεση και σιγουριά. Η συστηματική τους χρήση βοηθά στη διατήρηση των υποδημάτων σε καλή κατάσταση.

Οι κώνοι παπουτσιών είναι φτιαγμένοι από λινό ύφασμα και είναι γεμισμένοι με βιολογικό ανθό λεβάντας και έχουν ειδικό κορδονάκι για να τους κρεμάμε. Αν χάνουν το άρωμά τους πιέστε τους ελαφρά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα για ν’ ανανεώσετε το άρωμα.

Είναι Σετ 2 τεμαχίων και αποθηκεύονται σε υπέροχο μωβ πουγκί  και είναι πρακτικό στην χρήση του .


Τρόπος χρήσης:


Τους τοποθετείτε μέσα στα παπούτσια για την διατήρηση του σχήματος και για να έχουν ευχάριστη μυρωδιά.


ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ-ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ YOGA



Αγχώνεστε;

Το βρίσκετε αδύνατο να γυρίσετε τον διακόπτη και να χαλαρώσετε; Έχετε πάντα όλο το βάρος του κόσμου στους ώμους σας; Η πίεση της σύγχρονης ζωής σας οδηγεί σε αμέτρητα βράδια αυπνίας; Εάν η απάντηση σ’ αυτές τις ερωτήσεις είναι «ναί» ή εάν αισθάνεστε απλά λίγο αγχωμένοι, τότε πρέπει να μάθετε να χαλαρώνετε.
Το στρες είναι πλέον μία πραγματικότητα με την οποία προσπαθούν να συμβιώσουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Ο κατάλογος με τις στρεσογόνες καταστάσεις είναι ατελείωτος.
Οι ασφυκτικές προθεσμίες, η εργασιακή ανασφάλεια, οι φοβίες για το μέλλον, τα παιδιά, ακόμα και μία ομιλία ενώπιον ακροατηρίου, ένα κρίσιμο ραντεβού ακόμα και ένα καθοριστικό επαγγελματικό γεύμα, η καθυστέρηση στην δουλειά αλλά και το να χάσετε το δρομολόγιο του λεωφορείου, είναι μερικές από τις χιλιάδες αιτίες που κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται το στρες να τους κατακλύζει.
Σύμφωνα με μελέτες, το στρες χαρακτηρίζει την ανθρώπινη φύση καθώς αυτή η ανθρώπινη αντίδραση είναι απολύτως φυσιολογική και έχει αναπτυχθεί στην πορεία της ανθρώπινης εξέλιξης. Το μέσο άτομο περνάει 27 ημέρες το χρόνο ανησυχώντας και νοιώθοντας αγχωμένο, αλλά μπορείτε να το αποφύγετε αυτό με το να υιοθετήσετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, που είναι σχεδιασμένες να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.
Είναι πολύ σημαντικό, να καταφέρουμε όλοι να βρούμε 10 λεπτά να χαλαρώσουμε μέσα στην ημέρα. Και αν αυτό σας ακούγεται εύκολο, πιστέψτε με είναι ελάχιστοι αυτοί που το κάνουν. Αρκούν δέκα λεπτά να φύγουμε μακριά από το κινητό μας, να ασχοληθούμε με πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν όπως η yoga και να βάλουμε στην ζωή μας την ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ η οποία θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε.
Η ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ είναι γεμισμένη με μπουμπούκια λεβάντας και λιναρόσπορο και μπορεί να σας βοηθήσει ν’ απαλλαγείτε από την ένταση, τον πονοκέφαλο, τις ημικρανίες και την αϋπνία.
Εάν ψάχνετε για μία καλή από κάθε άποψη μάσκα ματιών, τότε αυτό είναι το προϊόν για εσάς!
Είναι ιδανική για να σας βοηθήσει να ξεκουράσετε τα μάτια σας. Κάποιες ευωδιές βοηθούν στο να χαλαρώσουμε και να νιώσουμε ευεξία- η λεβάντα για παράδειγμα, ηρεμεί και βοηθάει στην καλύτερη συγκέντρωση. Η λεβάντα είναι χαλαρωτική για τις αισθήσεις και μπορεί να βοηθήσει στην ανάταση της διάθεσή σας. Το λινό κάλυμμα είναι μαλακό και δροσερό και είναι αφαιρείται για το πλύσιμο. Το μαξιλαράκι προσαρμόζεται απαλά στις καμπύλες του προσώπου σας με μια πολύ ελαφριά πίεση, σταματώντας το φως, ανακουφίζει από την ένταση και ηρεμεί τους μυς γύρω από τα μάτια.
Εκείνοι που αναζητούν διαλογισμό και χαλάρωση αγαπούν τη μάσκα λεβάντας για γιόγκα. Αχ, το γλυκό και καταπραϋντικό άρωμα της λεβάντας!  Από τα μόρια οσμής της λεβάντας, τα νέα μόρια οσμής εξαπλώνονται στον αέρα, τα οποία βοηθούν στη χαλάρωση και την απελευθέρωση του καθημερινού άγχους. Είναι απαλή και ευέλικτη που βοηθά να παραδώσουμε την ένταση, το άγχος και την απόσπαση της προσοχής, καθώς δημιουργούμε χώρο για αρμονία .
Χαλαρώστε το μυαλό σας και εμβαθύνετε τη χαλάρωσή σας με την πολυτελές μάσκα ματιών.
Είναι ιδανική για χρήση όταν διαλογίζεστε ή απλώς εάν προσπαθείτε να πάρετε έναν υπνάκο!
·       Γέμισμα από λεβάντα
·       Ελαφρύ.
·       Άνετο.
·       Ιδανικό για διαλογισμό ή χαλάρωση.
Το εξωτερικό μαλακό κάλυμμα της είναι αφαιρούμενο για εύκολο καθάρισμα.

Τρόπος χρήσης:
Χρησιμοποιείστε την αφού πρώτα την θερμάνετε για λίγο στον φούρνο μικροκυμάτων ή την παγώστε στο ψυγείο (ως κρύα κομπρέσα) για ν’ ανακουφιστείτε από τα κουρασμένα, ερεθισμένα μάτια και από τους πονοκεφάλους, ενώ ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ιδανικό για yoga.

Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία LAV έχει τη «συνταγή» της πολύτιμης ευτυχίας για  πνευματική διαύγεια, ηρεμία και καλή διάθεση. Τα προϊόντα τους είναι αυθεντικά, ακατέργαστα και δημιουργούνε, έχοντας πάντα σα βασικό χαρακτηριστικό την φαντασία και το σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο. Έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων λεβάντας, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία LAV συνεχίζει το όραμα της και σας προτρέπει να εξερευνήσετε τον μαγικό της κόσμο…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την LAV για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.lav.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου