Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Eveline Cosmetics Greece review



Eveline Cosmetics Greece


Το να είσαι γυναίκα, δεν είναι τύχη. Είναι Τέχνη…Η ομορφιά μας είναι το πάθος μας..


Γειά σας Glamorous,

Σε λίγες ημέρες θα γιορτάζει η γυναίκα του πόνου και του μόχθου, η γυναίκα της ομορφιάς και της λατρείας, η αγνοημένη και καταπιεσμένη γυναίκα, η γυναίκα της επανάστασης και του αγώνα, της αγάπης και της αγωνίας, της χαράς και της λύπης, του έρωτα και της μητρότητας, η γυναίκας της επαρχίας και των αστικών κέντρων.
Γυναίκα. Μία λέξη που κλείνει μέσα της όλη τη δημιουργία. Το πλάσμα που απ’ την αρχή της ύπαρξης υπήρξε η αμαρτία, ο παράδεισος κι η κόλαση μαζί, η έμπνευση, η πονηριά κι η σοφία, η πλάση ολόκληρη, η επιλογή κι η μοίρα. Το πλάσμα που αποτέλεσε την αφορμή για την έναρξη φιλοσοφικών συζητήσεων, εξυμνήθηκε μέσω της ποίησης όσο κανένα άλλο, κατηγορήθηκε, χλευάστηκε, αδικήθηκε απ’ την κοινωνία, ποδοπατήθηκε, αιχμαλωτίστηκε, χειραφετήθηκε και σήμερα είναι το πιο αξιοζήλευτο ον για τη δύναμη, την αντοχή και τους πολλαπλούς ρόλους που συνδυάζει.
Η γιορτή της ημέρας της Γυναίκας, είναι μια αφορμή αναγνώρισης της δύναμης και της πολυτιμότητας του γυναικείου φύλου. Η Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας πλησιάζει και πραγματικά αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να γιορτάσουμε, να αισθανθούμε ακόμα πιο όμορφα που είμαστε γυναίκες και φυσικά, να κάνουμε μοναδικά δώρα στον εαυτό μας!  Η ημέρα της γυναίκας είναι χωρίς αμφιβολία μια μοναδική ευκαιρία για να ξεκουραστούμε και να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε κάτι όμορφο, αλλά από την άλλη πλευρά χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία , τότε σας προτείνουμε μοναδικά δώρα από την εταιρία Eveline Cosmetics Greece για τον εαυτό σας.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Eveline Cosmetics είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής καλλυντικών στο κόσμο εξάγοντας για πάνω από 30 χρόνια τα προϊόντα της, σε 70 χώρες στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, make-up καθώς και προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, που αγγίζουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Εστιάζοντας στην καινοτομία, την ισορροπημένη σχέση ποιότητας και τιμής, καθώς και στη γρήγορη ανταπόκριση στις νέες τάσεις, η εταιρεία έχει διακριθεί και τιμηθεί επανειλημμένως σε διεθνείς εκθέσεις ως κορυφαία μάρκα στο χώρο της ομορφιάς.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρία GRIGI με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μέσω δικτύου πωλήσεων και online μέσω inbox.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MINERAL PRESSED POWDER-SAND 23





Νιώθετε κουρασμένες από το υπερβολικό «τρέξιμο», αλλά θέλετε να δείχνετε λαμπερές;
Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψετε και χρειάζεται πολλή εξάσκηση έως ότου πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι make-up να διαλέξετε; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και την απόχρωση του δέρματός σας; Πώς να φαίνεστε φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας για τη βραδινή έξοδο;
Όπως όλες ξέρουμε πολύ καλά, το make up δε διαρκεί για πάντα… Ακόμη και με άψογη εφαρμογή μπορεί να “εξαφανιστεί” και να σας αφήσει να φαίνεστε κουρασμένη όσο περνάει η μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν δεν έχετε χρόνο να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εξασφαλίσετε ότι θα κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
 Κάθε make-up artist που σέβεται τον εαυτό του θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Για make up μεγάλης διάρκειας το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε τα σωστά προϊόντα.
Σίγουρα υπάρχουν μέρη και ώρες που θέλετε να λάμπετε. Αλλά σίγουρα δεν θα θέλατε να γυαλίζει η μύτη σας στο πρώτο σας ραντεβού! Η αλήθεια είναι πως όσο λιγότερα καλλυντικά χρησιμοποιείτε στο μακιγιάζ, τόσο λιγότερο επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας. Βέβαια, υπάρχουν κάποια προϊόντα που δύσκολα μπορείτε να αποχωριστείτε. Για παράδειγμα, μία αποτελεσματική πούδρα είναι δύσκολο να λείπει από το νεσεσέρ σας, μιας και βάζει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look.

Χρησιμοποιήστε την πούδρα MINERAL PRESSED POWDER-SAND 23 για να διατηρήσετε το make–up ανέπαφο όλη την ημέρα.

Η πούδρα MINERAL PRESSED POWDER-SAND 23 είναι υψηλής κάλυψης σε μορφή compact για λαμπερό δέρμα με πολυτελές ματ φινίρισμα. «Συνεργάζεται» στενά με το make up, αποκαλύπτοντας ένα απαλό, ματ αποτέλεσμα και σταθεροποιώντας το μακιγιάζ για ώρες. Απορροφά τη λιπαρότητα, τον πιο δύσκολο αντίπαλο της μεγάλης διάρκειας και της σταθερότητας, το λόγο που το make up «γλιστράει» και χάνεται σιγά σιγά μέσα στη μέρα.
Η ελαφριά υφή αυτής της συμπαγούς σκόνης θα κάνει το δέρμα σας να νιώθει σαν πίσω από ένα πέπλο βελούδου με φυσικά συστατικά που του δίνει ματ φινίρισμα. Φυσικά ενοποιεί τον τόνο του δέρματος ενώ το τρέφει.
Η πούδρα MINERAL PRESSED POWDER-SAND 23 καλύπτει τις ατέλειες και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Έχει εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά υφή . Αποτελεί μία all-in-one επιλογή για κάθε περίσταση.
Χαρίζει εκπληκτική, απαλή και διακριτική λάμψη. Αποδεδειγμένη συμβατότητα με το δέρμα, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Χρησιμοποιείται μόνη της μετά την ενυδατική σας κρέμα ή και πάνω από το foundation σας.
Μετά την εφαρμογή, το δέρμα σας θα φαίνεται πιο εξευγενισμένο και το μακιγιάζ σας θα προστατεύεται.

Γιατί η πούδρα MINERAL PRESSED POWDER-SAND 23 είναι το προϊόν – κλειδί του μακιγιάζ;

  • Καμουφλάρει

Καλύπτει και μπορεί να «σβήσει» γρήγορα μια κοκκινίλα ή ένα μικρό σπυράκι που θα εμφανιστεί αιφνιδιαστικά στο πρόσωπό μας.

  • Σταθεροποιεί το μακιγιάζ που «λιώνει» με τη ζέστη

Φρέσκια, ματ όψη με ελάχιστες κινήσεις; Εύκολο, απλά βγάζουμε από την τσάντα μας την πούδρα και ταμπονάρουμε ελαφριά. Το μακιγιάζ έγινε όπως ήταν το πρωί. 

  •  Χαρίζει ματ αποτέλεσμα

Είτε φοράμε make up είτε όχι, η πούδρα θα εξαφανίσει στη στιγμή τις ενοχλητικές γυαλάδες.

  • Περιποιείται την επιδερμίδα

Έχει συνθέσεις που περιέχουν πολύτιμα συστατικά που φροντίζουν την επιδερμίδα.

Έχει πολυτελή συσκευασία  και περιλαμβάνει πανοραμικό καθρέφτη για εύκολη εφαρμογή. Κάθε συσκευασία περιέχει πομ πομ για εφαρμογή του προϊόντος.


Τρόπος χρήσης:


Την χρησιμοποιούμαι , απλώνοντας μικρή ποσότητα πούδρας ταμποναριστά στην επιδερμίδα σας, χωρίς να την τρίβετε πάνω στο δέρμα, εφαρμόζοντας ένα ανάλαφρο στρώμα στο πρόσωπό σας και έπειτα απομακρύνετε την περιττή ποσότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και φωτεινό τελείωμα.



CONTOUR SENSATION 3 IN 1- 01 PINK BEIGE




Το φως μας ομορφαίνει! Είτε πρόκειται για τον άπλετο ήλιο του καλοκαιριού, είτε για τον κολακευτικό φωτισμό εσωτερικού χώρου, το αποτέλεσμα σίγουρα μας αρέσει πολύ. Το καλύτερο είναι ότι υπάρχει τρόπος να αντιγράψουμε αυτό το εφέ με την χρήση απλών προϊόντων μακιγιάζ και με το λεγόμενο contouring…Το παιχνίδι των «φωτοσκιάσεων», με την εφαρμογή σκουρότερης βάσης πούδρας στα σημεία που θέλουμε να αποδυναμώσουμε και αντίστοιχης ανοιχτότερης στα σημεία που έχουμε σκοπό να αναδείξουμε, είναι το  απόλυτο όπλο για την καθεμία μας. Με το contouring προσπαθούμε να διορθώσουμε τυχόν σχηματικές ατέλειες του προσώπου μας, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι έχουμε το ιδανικό σχήμα προσώπου.
Το μακιγιάζ χαρίζει πιο όμορφο πρόσωπο, αλλά το contouring είναι το μαγικό άγγιγμα της τελειότητας. Το contouring είναι πολύ δημοφιλής τεχνική τον τελευταίο καιρό! Το βλέπετε παντού σε περιοδικά ομορφιάς, σε make-over τηλεοπτικών εκπομπών, ή και σε σειρές καλλυντικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Θεωρείτε ότι είναι κομμάτι του καθημερινού μας μακιγιάζ.

Contouring, το πιο βασικό είναι να γνωρίζετε ότι μιλάμε για έναν όρο ομορφιάς, μια τεχνική του μακιγιάζ που έχει ως στόχο να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου για να φαίνεται πιο λεπτό αλλά και σωστά δομημένο. Ο βασικός κανόνας που ακολουθούμε για τις φωτοσκιάσεις είναι: Όπου υπάρχει λάμψη (highlight) το φως αντανακλάται και τα σημεία αυτά φαίνονται πιο έντονα ενώ αντίθετα, όπου υπάρχει σκίαση, το φως απορροφάται και τα σημεία αυτά ατονούν. Άρα, χρησιμοποιούμε τη σκίαση (contouring) στο πρόσωπο σε σημεία που θέλουμε να υποβαθμίσουμε και να αφαιρέσουμε όγκο.

Για να πετύχετε το ιδανικό contouring, ή αλλιώς την διάσημη πλέον μέθοδο των φωτοσκιάσεων, πρέπει να έχετε το  CONTOUR SENSATION 3 IN 1- 01 PINK BEIGE.

Με το σύγχρονο προϊόν της Eveline Cosmetics - CONTOUR SENSATION 3 IN 1- 01 PINK BEIGE μπορούμε να βελτιώσουμε την δομή του προσώπου μας χωρίς να δείχνει υπερφορτωμένο, κάτι που το καθιστά εφαρμόσιμο και στις καθημερινές εμφανίσεις μας.
Η φωτοσκίαση είναι η διαδικασία του να ρίχνεις σκιές και φως, καλύπτοντας έτσι κάποια σημεία του προσώπου μας και αναδεικνύοντας κάποια άλλα. Για να τονίσουμε τα σημεία που θέλουμε, χρησιμοποιούμε ανοιχτά χρώματα που προσδίδουν φωτεινότητα και όγκο. Για να σκιάσουμε κάποια άλλα, χρησιμοποιούμε σκουρόχρωμες αποχρώσεις μειώνοντας τον όγκο, έτσι οι περιοχές αυτές δείχνουν μικρότερες. Περίπου ισχύει ότι και με τα ρούχα, τα σκουρόχρωμα μας αδυνατίζουν ενώ τα ανοιχτόχρωμα μας παχαίνουν. Σε γενικές γραμμές αν θέλετε να "υποβαθμίστε" μια περιοχή του προσώπου σας ώστε να μην φαίνεται θα πρέπει να την σκιάσετε, ενώ για την αναδείξετε θα πρέπει να την φωτίσετε.

Για να έχουμε ένα επαγγελματικό CONTOURING στο σπίτι μας, η Eveline Cosmetics δημιούργησε μια νέα παλέτα 3 αποχρώσεων αποκλειστικά για τονισμό, σκίαση & bronzing καθώς και για να φωτίσουμε την επιδερμίδα μας. Αυτό το σετ τριών διαφορετικών αποχρώσεων πούδρας είναι σχεδιασμένο για να σχηματίζει και να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας δημιουργώντας εφέ αυθεντικής διάστασης.

Η χρήση τους είναι η εξής:

Βήμα 1: Σκίαση – Bronzer Περίγραμμα (Κάτω από τα ζυγωματικά. Πλαϊνά της μύτης)

Χρησιμοποιούμαι ένα πινέλο για να απλώσουμε την σκούρα πούδρα στα πλαϊνά της μύτης και στις βαθουλώσεις που δημιουργούνται κάτω από τα μάγουλα. Για να τις βρείτε ρουφήξτε τα μάγουλα σας!!! Μπορούμε επίσης να την εφαρμόσουμε στο περίγραμμα της γνάθου, στο πηγούνι και στα περιμετρικά του προσώπου (στις άκρες των μαλλιών).

Βήμα 2: Blusher

Eφαρμόζουμε την πούδρα στα μαγουλά μας για να δώσουμε υγιή όψη στην επιδερμίδα μας.

Βήμα 3: Λάμψη –Highlight (Κέντρο του μετώπου. Από άκρη σε άκρη της μύτης δηλ. την γέφυρα και το κέντρο του πηγουνιού)

Απλώνουμε την ανοιχτόχρωμη πούδρα στο κέντρο του μετώπου, από την επάνω άκρη της μύτης έως την κάτω, μέχρι το κέντρο του πηγουνιού μας. Μπορούμε επίσης να την απλώσουμε στις κορυφές των ζυγωματικών. Αναμειγνύουμε  όλες τις πούδρες με το πινέλο μας.


Φωτοσκίαση μπορούμε να κάνουμε καθημερινά και εύκολα με αυτό το προϊόν, διότι όλα τους απλώνονται πολύ εύκολα και μας χαρίζουν μια φυσική όψη(και το καλό είναι ότι δεν φαίνεται καθόλου ότι έχουμε <<παίξει>> με ένα μαγικό τρόπο δημιουργώντας  την ψευδαίσθηση μιας πιο λεπτής μύτης, ενός πιο λεπτού προσώπου και πιο έντονων ζυγωματικών).



NUDE EYESHADOWS PALETTE-01-ALL IN ONE







Ανυπομονούμε όλοι για βόλτες, εκδρομές, ήλιο… Ο καιρός είναι υπέροχος! Μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και ανοιξιάτικες νύχτες!! Μετά από ένα μακρύ χειμώνα, που τον περάσαμε κλεισμένες μέσα, κρυμμένες κάτω από τα πουλόβερ και τα χνουδωτά κασκόλ, αισθανόμαστε  πραγματικά την ανάγκη να απολαύσουμε τις ζεστές ανοιξιάτικες ήμερες όσο τίποτα άλλο.
Είτε πρόκειται για εκδρομή, είτε για μια οικογενειακή συνεύρεση ή ακόμα περισσότερο, για κάποιο επίσημο δείπνο η εμφάνισή σας θα πρέπει να είναι λαμπερή. Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.
Για εντυπωσιακή εμφάνιση τις ανιοξιάτικες μέρες, το μακιγιάζ στα μάτια είναι αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Αυτές τις μέρες, επιβάλλεται το makeup σας να είναι φυσικό και τι καλύτερο από το να επιλέξετε μια παλέτα σκιών, η οποία είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε, για πρωϊνό, βραδινό, διακριτικό ή έντονο μακιγιάζ και πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς που κινούνται σε ουδέτερους και έντονους τόνους. Βάλτε μια τολμηρή πινελιά στο συνηθισμένο σας look ή κάντε μια έξτρα λαμπερή εμφάνιση.
Μια γυναίκα μπορεί να ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα για να ακολουθήσει την μόδα, αλλά στο τέλος κάθε εποχής είμαι σίγουρη ότι αρκετά από αυτά καταλήγανε στο βάθος της ντουλάπας. Τώρα που ασχολούμαι με θέματα ομορφιάς, συχνά παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο στο μακιγιάζ. Υπάρχουν γυναίκες που θα φορέσουν οτιδήποτε είναι της μόδας και άλλες που μένουν πιστές στις ίδιες αποχρώσεις. Oι πρώτες κατατάσσονται στην κατηγορία των τολμηρών και οι δεύτερες ανήκουν στην ομάδα των κλασικών; «Το πρώτο πράγμα που προσπαθούμε να βρούμε είναι ποια χρώματα αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Να αναζητήσουμε τους συνδυασμούς που θα έρχονται σε συμφωνία με τους φυσικούς τόνους του δέρματός της. Η απόχρωση της επιδερμίδας μας είναι ο προσωπικός οδηγός που καθορίζει τα χρώματα που μας κολακεύουν, τα οποία μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετικά από τα χρώματα που συνήθως διαλέγουμε»,. Αναρωτιέστε, λοιπόν, ποια χρώματα σας πάνε;

Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση και στην εμφάνισή μας. Για να αντανακλά όμως τον καλύτερό μας εαυτό, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση μας. Στις τάσεις μόδας στο μακιγιάζ για την άνοιξη,παρατηρούμε πως τονίζεται ιδιαίτερα η φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας με απαλά χρώματα. Επειδή όμως κάθε γυναίκα είναι και μια ξεχωριστή προσωπικότητα τα έντονα χρώματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού για πολλές θα συνδυαστούν άψογα με την έντονη προσωπικότητά τους! Η μόδα μπορεί να δίνει έμφαση στην φυσική ομορφιά αλλά δεν ξεχνάει πως μερικές φορές θέλουμε το κάτι ξεχωριστό που θα δημιουργήσει μυστήριο, ένταση βλέμματα θαυμασμού.

Η NUDE EYESHADOWS PALETTE-01-ALL IN ONE είναι μια επαγγελματική, εξαιρετικής ποιότητας παλέτα για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο!! Μοναδική παλέτα μακιγιάζ που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Η NUDE EYESHADOWS PALETTE-01-ALL IN ONE είναι σε μορφή σκόνης, σε πιο σκούρες αποχρώσεις και σας δίνουν μια ποικιλία που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί τους. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Η ποικιλία 12 χρωμάτων  ,εγγυάται την πλήρη  ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. H NUDE EYESHADOWS PALETTE-01-ALL IN ONE είναι μια εξαιρετικής σχεδίασης παλέτα από σκιές, που δημιουργεί συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, τονίζει, αναδεικνύει και δίνει εντυπωσιακό look ματιών – είτε με χαμηλών τόνων, διακριτική είτε με καυτή, αισθησιακή εμφάνιση. Το απλικατέρ της παλέτας, μάλιστα, κάνει την εφαρμογή εύκολη υπόθεση.

 Όλες οι σκιές είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες και προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.
Όπως όλα τα παιχνίδια, όμως, έχει και αυτό τους «κανόνες» του. Tα χρώματα στις σκιές είναι προσωπική επιλογή και τίποτα δεν είναι απαγορευτικό, ειδικότερα όταν η ηλικία σας, δίνει το άλλοθι να πειραματιστείτε με εντυπωσιακές και έντονες αποχρώσεις, αρκεί, βέβαια, να αποφεύγετε τις υπερβολές.

Είναι εύκολη στην εφαρμογή της και πολύ πρακτική συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!

Τρόπος χρήσης:

Τις εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!


BIG VOLUME DARK BALM MASCARA

BIG VOLUME EXPLOSION MASCARA

MEGA MAX MASCARA-FULL VOLUME & SHOCKING BLACK MASCARA


Υπάρχει τόσο μεγαλοπρέπεια στην ποικιλομορφία του κόσμου, που είναι δύσκολο να το αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους.
Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου και το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο που έχει ο άνθρωπος και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρεις τα πιο όμορφα στον κόσμο. Όλοι γνωρίζουν ότι τα μάτια είναι το παράθυρο για την ψυχή, και ένα βλέμμα είναι αρκετό για να σαγηνεύσει τον καθένα. “Όταν γνωρίσω την ψυχή σου, θα ζωγραφίσω τα μάτια σου” είχε πει στη σύντροφο και μούσα του, Jeanne Hebuterne, ο διάσημος ζωγράφος Μοντιλιάνι( Ένα από τα χαρακτηριστικά των πορτρέτων του Μοντιλιάνι είναι όντως ο τρόπος που απεικονίζονται τα μάτια. Πάντοτε μικρά, άλλοτε θολά και άλλοτε τελείως κενά, σε γαλάζιο ή μαύρο χρώμα. Σύμφωνα με τη λογική του Μοντιλιάνι τα μάτια είναι τα παράθυρα για τη ψυχή και επομένως δε μπορεί να τα αποτυπώσει σωστά εάν δεν τα γνωρίζει ο ίδιος ή φυσικά εάν δεν θέλει να τα γνωρίσει).
Πάντως, όταν τελικά ζωγραφίζει τα μάτια της Jeanne, τότε μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοούσε.
Μπορεί να μην έχουμε τα μάτια της Jeanne αλλά για εντυπωσιακή εμφάνιση οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.
Η Mascara ίσως και να είναι  το πιο απαραίτητο προϊόν ομορφιάς κάθε γυναίκας, η μάσκαρα ανέκαθεν είχε την μεγαλύτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό.
Άλλες θέλουμε βλεφαρίδες με όγκο, άλλες μήκος, άλλες και τα δύο.  Όπως και να έχει όταν μία μάσκαρα είναι καλή και αποτελεσματική, είναι ικανή να μας χαρίσει έντονο βλέμμα που υπνωτίζει, τονίζοντας μας τα μάτια σε σημείο που να μην χρειαζόμαστε τίποτα άλλο στο μακιγιάζ μας. Κάθε μάσκαρα έχει τον δικό της μοναδικό σκοπό και προσδιορίζετε απ’ αυτόν, προσφέροντας λάμψη με ξεχωριστό τρόπο! Λατρεύεις τις έντονες βλεφαρίδες με κολοσσιαίο όγκο; Ή μήπως προτιμάς ένα πιο φυσικό look, που όμως δεν περνάει απαρατήρητο; 
Οι μάσκαρες της Eveline Cosmetics με τις καινοτόμες συνθέσεις και τα μοναδικά τους βουρτσάκια, δίνουν στις βλεφαρίδες σου το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τι προτιμάς; Κολοσσιαίο όγκο, τέλειο διαχωρισμό, εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων; Οι μάσκαρα Eveline Cosmetics το πραγματοποιούν για εσένα!

H Eveline Cosmetics Greece ικανοποιεί τις ανάγκες μας μέσα από 3 υπέροχες μάσκαρες.


BIG VOLUME DARK BALM MASCARA




Η μάσκαρα BIG VOLUME DARK BALM MASCARA προσφέρει μεγάλες μαύρες και τολμηρές βλεφαρίδες με όγκο που διαρκεί έως και 24 ώρες, όλη τη νύχτα μέχρι και το επόμενο πρωί. Το Mascara BIG VOLUME DARK BALM εγγυάται το μαγευτικό αποτέλεσμα των βλεφαρίδων μαύρων βλεφαρίδων. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις γυναίκες που αναζητούν έντονη πυκνότητα μάσκαρα και που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα προϊόντα στο μακιγιάζ.

Όχι μόνο πυκνώνει, ανασηκώνεται και διασπάται, αλλά και τρέφει τις βλεφαρίδες. Όλα χάρη στην D-πανθενόλη που αναδομεί τη δομή των τριχών. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, F και Ε, το έλαιο jojoba ενυδατώνει και ενισχύει τις βλεφαρίδες. Το Carnauba διεγείρει τις βλεφαρίδες να αναπτυχθούν, αποτρέποντάς τους από το να πέσουν και να σπάσουν.
Η πρωτοποριακή βούρτσα με σχήμα κώνου εφαρμόζει τέλεια τη μάσκαρα και καθιστά δυνατή την επίτευξη κάθε βλεφαρίδας, ειδικά στις γωνίες του ματιού ,συγκρατεί επαρκή ποσότητα από τη μάσκαρα με την πρώτη κιόλας πινελιά.. Έχει εξαιρετικά κρεμώδη σύνθεση που εφαρμόζεται σαν μετάξι πάνω στις βλεφαρίδες, για να δημιουργήσει περισσότερο όγκο. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο έντονο μαύρο τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Η σύνθεση της είναι τέτοια ώστε να αφήνει απαλές και ελαστικές τις βλεφαρίδες χωρίς κομπάκια και ξεραμένο προϊόν πάνω τους.


Αναλυτικότερα:


  •  Έντονο μαύρο.
  • Μέγιστη πύκνωση και μαύρη βλεφαρίδα.
  • Ακριβής διαχωρισμός των τριχών.


Για εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με ένα βλέμμα ακαταμάχητο, η BIG VOLUME DARK BALM MASCARA είναι η τέλεια σύμμαχός τους.
Είναι σε όμορφη μαύρη συσκευασία!!

Τρόπος χρήσης:


Απλώστε μία στρώση μάσκαρα ξεκινώντας από τη βάση των βλεφαρίδων και φτάνοντας ως την άκρη τους. Κάντε μία ελαφριά κίνηση «ζιγκ-ζαγκ» για μέγιστο όγκο και τέλεια διαχωρισμένες βλεφαρίδες. Δουλέψτε ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική γωνία. Απλώστε τη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες με την ίδια κίνηση «ζιγκ-ζαγκ» και ξεκινώντας πάλι από την εσωτερική γωνία του ματιού με κατεύθυνση προς την εξωτερική γωνία.



BIG VOLUME EXPLOSION MASCARA




Η μάσκαρα BIG VOLUME EXPLOSION MASCARA είναι για έκρηξη στον Όγκο και χωρίς όριο. Οχι μόνο τονίσει, αλλά θα μετατρέψει τα μάτια σας σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση, όγκο και θηλυκότητα στο βλέμμα. Είναι μια μάσκαρα για αξεπέραστο χρώμα και πλούσιο όγκο, ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας έντονο πλούσιο μαύρο χρώμα!
Ταυτόχρονα δείχνει τις βλεφαρίδες απίστευτα πυκνές και έντονες, χαρίζοντας ένας εξαιρετικά έντονο και βαθύ αποτέλεσμα. Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων αλλά και στο μήκος τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Προσφέρει όλα όσα θέλετε από μία μάσκαρα. Δίνει ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. Αφήστε το βλέμμα σας να τα πει ολα με ενα βλέμμα που λέει πολλά.


Αναλυτικότερα:

  • Τέλεια κάλυψη κάθε βλεφαρίδας.
  • Ακριβής διαχωρισμός των βλεφαρίδων.
  • Βαθύ μαύρο.
  • Curling.
  • Εξαιρετική βελτίωση της εμφάνισης.
  • Ανθεκτικότητα όλη την ημέρα.
  • Δεν κολλάει .

 Η νέα, πρωτοποριακή βούρτσα που διαθέτει είναι για ειδικές εργασίες …το BIG BRUSHTM καλύπτει ιδανικά κάθε βλεφαρίδα με παχιά στρώση μάσκαρα, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα και εξαιρετική βελτίωση της εμφάνισης. 20 σειρές εύκαμπτων μαλλιών ευθυγραμμισμένες σε διαφορετικές κατευθύνσεις διευκολύνουν την εφαρμογή της μάσκαρα και τον ακριβή διαχωρισμό, κάθε βλεφαρίδα είναι καλυμμένη με βαθύ μαύρο στρώμα! Αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες σας με την τρυφερότητα που τους αξίζει, και τυλίγεται γύρω από ολόκληρη την γραμμή των βλεφαρίδων σας χωρίς να τις κολλάει.

Για μάτια που ξεχωρίζουν!


Τρόπος χρήσης:


Απλώνουμε πάντα τη μάσκαρα σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες χωρίς υπολείμματα ή έλαια από το ντεμακιγιάζ. Διαφορετικά, θα κάνει κόμπους, θα ξεθωριάσει γρήγορα ή θα μας μουντζουρώσει.
Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων. Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι ή με το ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών .


FULL VOLUME & SHOCKING BLACK MASCARA




Η Επαναστατική μάσκαρα MEGA MAX FULL VOLUME & SHOCKING BLACK εξασφαλίζει άμεση επίδραση με έντονες και παχιές μαύρες βλεφαρίδες. Ο καινοτόμος τύπος κάνει τις βλεφαρίδες μαύρες, κομψές και με καμπύλες.
 Η φόρμουλα που διαθέτει είναι πλούσια σε προηγμένα δραστικά συστατικά εμποδίζει τις βλεφαρίδες να πέσουν και να σπάσουν, προωθώντας τους στην ανάπτυξη. Η μάσκαρα είναι εξαιρετικά λεπτή για τα μάτια και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Αναζωογονεί, τροφοδοτεί και ρυθμίζει τις βλεφαρίδες. Απαραίτητη σε οποίο μακιγιάζ κι αν επιλέξετε να κάνετε, δίνει έμφαση στο βλέμμα και τονίζει τα μάτια κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά! Αναδεικνύει τα μάτια και κάνει έντονο το βλέμμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξεις κάποιον και να μην τον μαγνητίσεις. 
H FULL VOLUME & SHOCKING BLACK MASCARA κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα και sexy και αποτελεί την τελευταία πινελιά ενός άψογου eye makeup. Προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα. Φωτίζει τα μάτια και τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα. Η μάσκαρα διαχωρίζει προσεκτικά μία-μία τις βλεφαρίδες χωρίς να «στάζει» και χωρίς να τις ενώνει μεταξύ τους.
Ενέδωσε στην FULL VOLUME & SHOCKING BLACK MASCARA και εκπλήρωσε όλες τις επιθυμίες σου για πυκνές, γεμάτες βλεφαρίδες με όγκο!

Το βουρτσάκι BIG MAXI BRUSHTM διανέμει ομοιόμορφα την μάσκαρα χωρίς να αφήνουν κομμάτια. Η Micronises διανέμει με ακρίβεια τις βλεφαρίδες, προσφέροντάς τους εντυπωσιακή τολμηρότητα, εξαιρετικά σκούρο χρώμα και αισθησιακό μάτι! Το βουρτσάκι έχει πολύ μαλακές ακίδες με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται κόμποι και να έχεις μια ανάλαφρη εμπειρία εφαρμογής! Το βουρτσάκι έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με στόχο να παρέχει γρήγορη, ακριβή και ομοιόμορφη εφαρμογή, ξεκινώντας από τη ρίζα της βλεφαρίδας και χτενίζοντάς την καλά σε όλο το μήκος της.

Η συσκευασία είναι όμορφη και κατάλληλη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων.



AGUA METALLIC LIPSTICK-803 CHERRY GOLD



Χείλη σαν κεράσια..


Η ομορφιά και η περιποίηση είναι δύο λέξεις απόλυτα συνυφασμένες με τη φύση της γυναίκας και την επιθυμία της να νιώθει, αλλά και να είναι όμορφη. Κάνουμε ένα μικρό ταξίδι σε άλλες δεκαετίες και βαδίζουμε σε ασπρόμαυρες ταινίες, όπου τα χείλη των γυναικών ξεχώριζαν και ξεσήκωναν τα πλήθη.
Αναμφισβήτητα, μπροστά από τη μεγάλη οθόνη και πίσω από τον φωτογραφικό φακό συναντήσαμε προσωπικότητες και περσόνες που ηγήθηκαν της μόδας, την ξεπέρασαν και φρόντιζαν να αναδεικνύουν κάτι από το δικό τους style και χαρακτήρα.
 Το κραγιόν είναι αναφισβητιτα  ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών.  Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει αγοράσει ποτέ και που να μην έχει ξοδέψει αρκετά ώστε να βρει το ιδανικό για τα δικά της χείλη.  Επιπλέον, αποτελεί βασικό στοιχείο του μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης.
Το κραγιόν, είναι το προϊόν που αποδεδειγμένα αγοράζουν κατά πλειοψηφία οι γυναίκες και μάλιστα δε διστάζουν να ξοδέψουν αρκετά, ώστε να βρουν το ιδανικό για τα δικά τους χείλη.

Επιπλέον, αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης. Άλλωστε όποια γυναικεία τσάντα και να κοιτάξει κανείς, όλο και ένα δύο κραγιόν θα βρει μέσα. Αυτό όμως που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες είναι ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας τους και ποιες από αυτές είναι της μόδας.
Ματ ή γυαλιστερά; Μπορντό ή κόκκινα; Τα χείλη σας μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο αδιάφορο σύνολο.

Είτε επιλέξετε ένα εντυπωσιακό μεταλλικό κραγιόν είτε κάποιο με γήινη απόχρωση, τα καλοσχηματισμένα χείλη τραβούν πάντα την προσοχή. Απέκτεισε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις με την σειρά Aqua Metallic. Ξαναζήστε την τάση των ' 90s με τα αγαπημένα Metallic χρώματα. Για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με διάρκεια, δώστε στα χείλη σας το... φιλί της ζωής με το κραγιόν AGUA METALLIC LIPSTICK-803 CHERRY GOLD!

Το AGUA METALLIC LIPSTICK-803 CHERRY GOLD είναι η νέα μεταλλική συλλογή κραγιόν της EVELLINE COSMETICS και είναι μια συλλογή εμπνευσμένη από τις καυτές τάσεις στο make-up.
Τα μεταλλικά χείλη έχουν μαργαριταρένιο φινίρισμα. Προσφέρει την μεγίστη ποιότητα και αντοχή, ευκολία στην εφαρμογή. Η ελαφριά υφή του απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και πολυτέλειας στην καθημερινή φροντίδα τους. Πρόκειται για την επίδραση της λαμπερής επιφάνειας στα χείλη, συχνά με ένα άγγιγμα αόρατης λάμψης. Ενα κραγιόν δίνει στα χείλη σας υπέροχο εκθαμβωτικό χρώμα που θυμίζει ζουμερό χυμό κεράσι. Είναι νέας τεχνολογίας για το πιο πλούσιο, βαθύ, σταθερό χρώμα σε ένα μόνο πέρασμα.
Χρώμα με διάρκεια, βάθος και λαμπερό τελείωμα χωρίς να στεγνώνει τα χείλη, χάρη σε ένα σύστημα μικροχρωστικών και φυσικών ελαίων που εγγυάται τη μέγιστη χρωματική απόδοση και ένταση σε ένα μόνο πέρασμα. Ο υπέροχος χρωματικός του τόνος, δείχνει τα χείλη πιο σαρκώδη, απογειώνοντας το μακιγιάζ σας.
Το κραγιόν είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικές ιδιότητες ενισχύοντας την καθημερινή φροντίδα στα χείλη. Μεταλλικά εξαιρετικά στοιχεία ποιότητας με βιταμίνη Ε. H πυκνότητα των φυσικών μεταλλικών χρωστικών στοιχείων εντείνουν το χρώμα και την ευκρίνεια όπως και την ανθεκτικότητα τους. Η κρεμώδης υφή του προστατεύει και φροντίζει τα χείλη αφήνοντάς τα μεταξένια απαλά!

Τα μεταλλικά χείλη πρέπει να λάμπουν και να παραμείνουν στο προσκήνιο.

Ένα κραγιόν για κάθε περίσταση!

  • Απλή εφαρμογή.
  • Εντατική κάλυψη.
  • Σταθερότητα εφαρμογής.
  • Παραμένει πολλές ώρες χωρίς να αλλοιώνεται.
  • Εξαιρετικό μεταλλικό φινίρισμα.
  • Κρεμώδης υφή.
  • Προστατεύει και θρέφει τα χείλη χάρη στα ενυδατικά συστατικά που περιέχει.
  • Εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Είναι σε κομψή μαύρη-χρυσή συσκευασία και το άρωμα του θυμίζει ζουμερό κεράσι.

Τρόπος χρήσης:

Ξεκινήστε από το κέντρο των χειλιών προς τις άκρες. Για μεγαλύτερη ακρίβεια, χρησιμοποιήστε το ειδικό πινέλο για τα χείλη, χρωματίστε πρώτα το περίγραμμα των χειλών και τελειώστε γεμίζοντας όλη την επιφάνειά τους.


NAIL THERAPY SOS BRITTLE AND BROKEN NAILS
INTENSIVE NAIL CONDITIONER TOTAL ACTION
NAIL THERAPY DIAMOND HARD AND SHINY NAILS


No more broken nails….


Αν πιστεύετε πως η περιποίηση των χεριών σας σταματά στην κρέμα χεριών... κάνετε λάθος! Τα δυνατά και καλοσχηματισμένα νύχια είναι αυτά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμη και σε ένα πιο casual look ενώ ταυτόχρονα είναι δείγμα καλής υγείας. Τα όμορφα και περιποιημένα νύχια είναι στόχος της κάθε γυναίκας, προσθέτουν αξία στο στυλ της. Τα νύχια για μια γυναίκα αποτελούν έναν από τα σημεία του σώματός της τα οποία θα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα. Το πόσο πολύ αρέσει στις γυναίκες να περιποιούνται και να φροντίζουν τα νύχια τους φαίνεται από τα πάμπολλα προϊόντα μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ τα οποία υπάρχουν στα καταστήματα καλλυντικών. Ναι σε εμάς τις γυναίκες μας αρέσει πολύ να βάφουμε τα νύχια μας, να δοκιμάζουμε χρώματα, σχέδια αλλά και μήκη νυχιών. Μας αρέσει πολύ να προσαρμόζουμε το μανικιούρ μας ή το πεντικιούρ μας ανάλογα με τις περιστάσεις και ναι ξοδεύουμε αρκετό χρόνο στην περιποίηση των νυχιών μας. Όμως όλες οι γυναίκες δεν είμαστε προικισμένες από την φύση μας να έχουμε γερά και ανθεκτικά νύχια τα οποία να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα αυτά που θέλουμε να δημιουργήσουμε επάνω τους μιας και τα τελευταία χρόνια το μανικιούρ έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που κάθε νύχι μοιάζει με έναν μικρό πίνακα ζωγραφικής. 
Η ενίσχυση νυχιών είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε όλες μας να έχουμε ανα πάσα ώρα και στιγμή το μήκος των νυχιών που επιθυμούμε ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το μανικιούρ που θέλουμε. Έτσι όπως υπάρχουν διαφορετικοί τύποι μαλλιών και δέρματος, έτσι υπάρχουν και διαφορετικοί τύποι νυχιών, οι οποίοι χρειάζονται εξατομικευμένη θεραπεία.

Για κάθε διαφορετικό τύπο λοιπόν, διαλέξετε , θεραπεύσετε και διατηρήσετε την καλή κατάσταση των νυχιών σας με 3 θεραπείες νυχιών με τα προϊόντα Eveline Cosmetics  .



NAIL THERAPY SOS BRITTLE AND BROKEN NAILS




Το NAIL THERAPY SOS BRITTLE AND BROKEN NAILS είναι ενισχυτής πολλαπλών χρήσεων και είναι μια γρήγορη βοήθεια για τα σχισμένα και εύθραυστα νύχια. Το βερνίκι νυχιών με πολυβιταμίνες είναι ενδείκνυται για ευαίσθητα και ελαφρώς ραγισμένα νύχια, νύχια που σχίζονται ή που σπάνε εύκολα . Η σύνθετη, ταχείας δράσης θεραπεία είναι ιδανική λύση για αδύναμα, χαλασμένα και σχισμένα νύχια. Έχει αναγεννητική φόρμουλα με βιταμίνες, ασβέστιο και κολλαγόνο που αναζωογονεί, αναγεννά και τα σκληραίνει στο μέγιστο.
Εντός 10 ημερών από τη θεραπεία SOS, τα νύχια γίνονται εξαιρετικά δυνατά, ελαστικά και όμορφα. Είναι ο ειδικός στην θεραπεία προβλημάτων των νυχιών, μιας και λύνει στοχευμένα και εγγυημένα το κάθε μας πρόβλημα. Κι όλα αυτά μέσω της ολοκληρωμένης σειράς με προϊόντα περιποίησης και θεραπείας για νύχια που επαναφέρουν τα νύχια στην φυσιολογική τους κατάσταση και τα αποτρέπουν από το σπάσιμο, το σκίσιμο και το ξεφλούδισμα. 

Προσκολλάται καλά στο νύχι και το βερνίκι παραμένει σταθερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι σε διάφανη μορφή τζελ (πριν την χρήση έχει ελαφρύ ροζ χρώμα),ενώ το πινέλο του , δίνει καλύτερη κάλυψη και ευκολία στην εφαρμογή!! Είναι σε γυάλινη κομψή συσκευασία.
Χαρίζει λάμψη στα νύχια, αναδεικνύοντας όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε.


Τρόπος χρήσης:


 Εφαρμόζουμε καθημερινά ένα στρώμα απευθείας πάνω στα νύχια. Μετά από τρεις ημέρες αφαιρέστε τα εφαρμοσμένα στρώματα και ξεκινήστε πάλι τη δραστηριότητα. Εφαρμόστε τακτικά καθώς κάθε τρίχωμα μπαίνει στο νύχι, ενισχύοντας την σκλήρυνση.


NAIL THERAPY TOTAL ACTION- INTENSIVE NAIL CONDITIONER TOTAL ACTION




Το INTENSIVE NAIL CONDITIONER TOTAL ACTION είναι εντατική θεραπεία σχεδιασμένη για χαλασμένα και εύθραυστα νύχια, επίσης για την αδύναμη φροντίδα των νυχιών μετά την αφαίρεση των άκρων των νυχιών. Είναι μία επαναστατική φόρμουλα με ενεργό σύμπλεγμα Strong Nail που διεισδύει στη δομή των νυχιών, αναζωογονώντας και αναδομώντας την αποτελεσματικά. Σφίγγει, μεγιστοποιεί και διεγείρει την ανάπτυξη της πλάκας των νυχιών. Βελτιώνει την ευελιξία που κάνει τα νύχια πιο ανθεκτικά σε μηχανικούς τραυματισμούς που έχουν αδυνατίσει μετά τη χρήση των τεχνητών εργασιών, που έχουν υποστεί καταπόνηση και φθορά απο προηγούμενη χρήση κακής ποιότητας υλικών, ή κακής τεχνικής κλπ.   . Προστατεύει από ρωγμές και σχισίματα. Βοηθά στην αποκατάσταση της ομαλής επιφάνειας και γυαλιστερότητας στα χαλασμένα και ματ νύχια. Μόλις μετά από 10 ημέρες θεραπείας, όλα τα προβλήματά σας θα εξαφανιστούν και θα απολαύσετε όμορφα και υγιή νύχια.
Έχει κανονικό μεσαίου μεγέθους πινέλο. Είναι γαλακτώδες λευκό χρώμα, αλλά σχεδόν δεν μοιάζει καθόλου μετά την εφαρμογή. Απλώς τους δίνει μια ελαφριά λευκή απόχρωση και τα κάνει να φαίνονται γενικότερα φωτεινότερα. Στεγνώνει πολύ γρήγορα και στεγνώνει σε ένα ημι ματ φινίρισμα. Έχει ακόμα λίγο λάμψη, αλλά δεν είναι γυαλιστερό.

Είναι σε γυάλινη συσκευασία ,κατάλληλη για την τσάντα μας!

Τρόπος χρήσης:

Ημέρα 1: εφαρμόστε απευθείας στο νύχι. Ημέρα 2: εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση. Ημέρα 3: αφαιρέστε τα παλιά στρώματα και επαναλάβετε τη θεραπεία. Εφαρμόστε για 2-3 εβδομάδες, στη συνέχεια μία φορά την εβδομάδα ως βάση.



NAIL THERAPY DIAMOND HARD AND SHINY NAILS



Το NAIL THERAPY DIAMOND HARD AND SHINY NAILS είναι ενισχυτικό που προστατεύει τα αδύναμα νύχια από τα σπασίματα, τις ρωγμές και τα ψαλίδια. Η φόρμουλα με τιτάνιο και διαμάντια δημιουργεί στην επιφάνεια των νυχιών εξαιρετικά σκληρό στρώμα που προστατεύει από την ευθραυστότητα, το σπάσιμο και τις ζημιές. Ενισχύει βαθιά, ενυδατώνει, παρέχοντας ελαστικότητα και υγιή εμφάνιση.
Περιέχει ουσίες που δημιουργούν μια σκληρή και γυαλιστερή επιφάνεια που προστατεύει από την ευθραυστότητα και τη βλάβη. Η ειδική φόρμουλα του κοντίσιονερ παρέχει εξαιρετική προστασία της πλάκας νυχιών από αποχρωματισμό, καθιστά ευκολότερη την εφαρμογή και «συνεργασία» με άλλα βερνίκια δημιουργώντας στο νύχι ένα ομοιόμορφο στρώμα γυαλιστερού χρώματος.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του NAIL THERAPY DIAMOND HARD AND SHINY NAILS είναι το γρήγορο στέγνωμα που είναι πολύ χρήσιμο στο μανικιούρ.
Έχει εξαιρετική υφή ,εφαρμόζεται ομοιόμορφα και είναι εύκολο να εργαστείτε μαζί του - το πινέλο εφαρμόζει σε όλο το νύχι το προϊόν και είναι γαλακτώδες λευκό χρώμα, αλλά σχεδόν δεν μοιάζει καθόλου μετά την εφαρμογή.

Συνιστούμε αυτό το προϊόν σε όποιον έχει πρόβλημα με εύθραυστα, αδύναμα, εύθραυστα νύχια και θέλει να τα ενισχύσει, σε όσους προσπαθούν να επιτύχουν ένα όνειρο μακριών νυχιών και σε όλους όσους θέλουν ισχυρά και φωτεινά νύχια. Είναι ένα εξαιρετικό και αποτελεσματικό προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε, ειδικά όταν και η τιμή του είναι πολύ χαμηλή .
Είναι σε όμορφη ,γυάλινη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε καθημερινά ένα στρώμα απευθείας πάνω στα νύχια. Μετά από τρεις ημέρες αφαιρέστε τα εφαρμοσμένα στρώματα και ξεκινήστε πάλι τη δραστηριότητα. Εφαρμόστε τακτικά καθώς κάθε τρίχωμα μπαίνει στο νύχι, ενισχύοντας και σκλήρυνση.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Eveline Cosmetics Greece έρχεται να μας εμπνεύσει με τις καινοτομίες, τα χρώματα και τις υφές της και να ξυπνήσει την καλλιτέχνη που κρύβουμε μέσα μας. Το σύνολο των προϊόντων Eveline Cosmetics Greece σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει, αλλά και για να φέρει στο προσκήνιο τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ, καινοτόμες υφές, μοντέρνα χρώματα και εργαλεία ακριβείας, τα οποία θα επιτρέπουν στις γυναίκες να γιορτάσουν τη δική τους ατομικότητα μέσα από το μακιγιάζ τους.
Όπως στην τέχνη, ένας λευκός καμβάς αποτελεί μία πρόσκληση για δημιουργικότητα και έναν τρόπο αυτό-έκφρασης μέσω των χρωμάτων, των σχημάτων και των υφών, έτσι και στο μακιγιάζ, της Eveline Cosmetics Greece ,«θέλει» το πρόσωπό μας να γίνει ο καμβάς. Αυτή η φιλοσοφία κρύβεται πίσω από την εταιρία, προσφέροντας τη δύναμη της τέχνης και της έμπνευσης σε όλες τις «εθισμένες» στην ομορφιά γυναίκες, προτρέποντας τους «να αφήσουν το δικό τους «σημάδι» .
Με προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια, η σειρά μακιγιάζ Eveline Cosmetics Greece είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας και επένδυσης της Eveline Cosmetics Greece στην καινοτομία.

Ευχαριστώ την εταιρία Eveline Cosmetics Greece για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.grigi.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου