Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Puritan’s Pride -PERFECTLY PURE review

Puritan’s Pride -PERFECTLY PURE




Αναζητώντας τη χαμένη μας λάμψη…


Γειά σας Glamorous,

Νιώθετε το δέρμα σας υποτονικό και χωρίς ενέργεια; Μήπως έχετε απομακρυνθεί λιγάκι από τις σχετικά πιο υγιεινές σας συνήθειες τον τελευταίο καιρό; Κάθε πότε πετάτε τα «σκουπίδια» που έχουν συσσωρευτεί στο δέρμα σας και σας κλέβουν ενέργεια, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του ;
Μάλλον ήρθε η ώρα για αποτοξίνωση.
«Αποτοξίνωση είναι η ώθηση που χρειάζεται η επιδερμίδα για να επουλώσει τις πληγές που αποκτά καθημερινά».
H αποτοξίνωση είναι ουσιαστικά μια διαδικασία χαλάρωσης, καθαρισμού και τροφής του δέρματος που ξεκινάει από μέσα προς τα έξω. Αποβάλλοντας και περιορίζοντας τις τοξίνες και τροφοδοτώντας το δέρμα με θρεπτικά συστατικά, προστατεύετε και ταυτόχρονα διασφαλίζετε γενικότερα ευεξία και υγεία σε ανώτερο επίπεδο.
Κατά την αποτοξίνωση, το δέρμα αναλαμβάνει ενεργό ρόλο. Αν εμφανιστούν ατέλειες, αποτοξινώνονται. Όταν ολοκληρωθεί η αποτοξίνωση, οι δερματικές ατέλειες θα εξαφανιστούν. Η επιδερμίδα μας αναπλάθεται πλήρως .
Προσθέτοντας κρέμες με αντιοξειδωτικά, αυτούς τους ισχυρούς εξολοθρευτές ελεύθερων ριζών στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, βοηθάτε το δέρμα σας να αντιστέκεται σθεναρά στην ηλιακή ακτινοβολία, τη ρύπανση και τη γήρανση.
Διώξτε ό,τι βαραίνει το δέρμα σας και χαρίστε στον εαυτό σας ενέργεια και ευεξία, για να ανταπεξέλθει σε μια απαιτητική καθημερινότητα.  Βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να αποβάλλει ότι περιττό και επικίνδυνο με την βοήθεια της Puritan’s Pride , ώστε να κερδίσετε τη χαμένη σας ευεξία.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Puritan’s Pride, είναι μια αξιόπιστη Αμερικανική Εταιρεία παρασκευής Συμπληρωμάτων Διατροφής, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για κάθε είδους αντιμετώπιση της εξωτερικής και εσωτερικής υγείας του ανθρώπου. Βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση της υψηλής ποιότητας και των καινοτόμων προϊόντων της διεθνούς αγοράς, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την υγεία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν. Η Puritan’s Pride είναι γνωστή για τις επιδόσεις της όσον αφορά την ικανοποίηση των πελατών της και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, εξυπηρετεί πάνω από 6.000.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο!
Για την Αποκλειστική Εισαγωγή και Διανομή των Puritan’s Pride στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπεύθυνη είναι η Εταιρεία SPS Medical LTD.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα προϊόντα Puritan’s Pride στην ιστοσελίδα:






Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Vitamin E Cream 6,000 IU



«Κλειδώστε» την υγρασία…


Το ξέρουμε όλες από …πρώτο χέρι. Μεγαλώνοντας, η καλοκουρδισμένη μηχανή της νεανικής επιδερμίδας αρχίζει χρόνο με το χρόνο, να χάνει το ρυθμό της. Ο κυτταρικός μεταβολισμός, η μικροκυκλοφορία, η παραγωγή σμήγματος, η φυσική διαδικασία απολέπισης, όλα, επιβραδύνονται. Η πρώτη…παράπλευρη απώλεια αυτής της μεταβολής δεν είναι άλλη από τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Με τη «συνδρομή» μας σειράς εξωγενών και ενδογενών παραγόντων- UV ακτινοβολία, ρύποι, οξειδωτικό στρες, φλεγμονές-, η χροιά της γίνεται άτονη και θαμπή στην επιφάνειά της κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες αχνές κηλίδες. Κάθε χρόνος που περνά, μας «κλέβει» και λίγο από τη φωτεινότητα, το περίφημο healthy glow που χαρακτηρίζει ένα νεανικό πρόσωπο. Για καλή μας τύχη,  η θαμπή, άτονη όψη της επιδερμίδας, είναι ένα από τα λίγα αναστρέψιμα σημάδια γήρανσης.
Η λάμψη της επιδερμίδας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αντανάκλαση του φυσικού φωτός στη λεία επιφάνειά της. Για να γίνει σωστά, το φως θα πρέπει να διαπεράσει την κεράτινη στιβάδα, να φτάσει στο χόριο, να πάρει χρώμα από την αιμοσφαιρίνη κι από εκεί να «αναδυθεί» και πάλι στην επιφάνεια. Η επιτυχία όμως αυτής της διαδρομής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας. Με τη μείωση της παραγωγής σμήγματος που παρατηρείται με το πέρασμα του χρόνου , το προστατευτικό υδρολιπιδικό φιλμ που καλύπτει την κεράτινη στιβάδα αποδυναμώνεται , με αποτέλεσμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας να σχηματίζονται μικροσκοπικές ρωγμές από τις οποίες χάνεται πολύτιμη υγρασία . Η φθορά αυτή έχει και μια ακόμα συνέπεια: εμποδίζει το φως να ανακλαστεί σωστά-το διαχέει- με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει θαμπή και τραχιά.

Ευτυχώς, αυτά τα σημάδια γήρανσης εύκολα αναστρέφονται. Για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να ανακτήσει τη φωτεινότητα και τη ροδαλή της όψη, αναζητήστε την κρέμα Vitamin E Cream 6,000 IU.

Η Vitamin E Cream 6,000 IU είναι μια πλούσια κρέμα που προλαμβάνει τη φθορά που προκαλούν οι βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες και οι ελεύθερες ρίζες και αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας, δημιουργώντας ένα αόρατο πέπλο στο δέρμα, που θωρακίζει την υγρασία και προσφέρει ελεγχόμενη ενυδάτωση. Αντιγηραντική, αναπλαστική, μη-λιπαρή κρέμα, ταχείας απορρόφησης σύνθεση, ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους τύπους δερμάτων, ιδιαίτερα εκείνων που παρουσιάζουν έντονα σημάδια κούρασης και γήρανσης. Εμποδίζει την καταστροφή των κυττάρων που οδηγεί στην πρόωρη γήρανση. Τα φυσικά ενεργά συστατικά που εμπεριέχονται αναπλάθουν, θρέφουν και συσφίγγουν το δέρμα. 

Η Βιταμίνη Ε που περιέχει κάνει το δέρμα λείο και βελούδινο και το προστατεύει . Είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, δρα κατά της φωτογήρανσης και καταπολεμά την ξηρότητα. Επίσης, έχει επουλωτική και κατα­πραϋντική δράση. Αποκαθιστά άμεσα την έλλειψη υδατικών στοιχείων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα δείχνει αναζωογονημένη, περιποιημένη και απαλή.
Ειδικά παρασκευασμένη με 6,000 (IU) Βιταμίνης Ε, διεγείρει την σύνθεση των συστατικών της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας, έχει αντιρυτιδική δράση, μειώνει την ξηρότητα του δέρματος και τη διαδερμική απώλεια νερού. Εμπλουτισμένη με τις υψηλής αποτελεσματικότητας ενυδατικές και ευεργετικές ουσίες, προστατεύει ενεργά το δέρμα από την καταστροφή των κυττάρων. Νοιώστε την επιδερμίδα σας να αναζωογονείται, να μένει λεία, απαλή και με νεανική όψη!

Με συχνή χρήση, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, απαλή και ζωντανή, με λιγότερες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
Βοηθά στην διατήρηση της υγείας και της ακεραιότητας των κυττάρων του δέρματος και των μεμβρανών.

Η Vitamin E Cream 6,000 IU είναι ιδανική και για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Είναι λευκού χρώματος ,παχύρευστη κρέμα , δεν περιέχει άρωμα και είναι σε υπέροχη μινιμαλ συσκευασία!



Πλεονεκτήματα:


  • Αποκατάσταση και προστασία του δέρματος σας από τις ελεύθερες ρίζες.
  • Αισθητή μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
  • Αναχαίτιση των σημαδιών γήρανσης.
  • Ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.
  • Διατηρεί την υγεία και την ακεραιότητα του δέρματος.



Τρόπος χρήσης:


Αφού καθαρίσετε καλά το δέρμα σας, απλώστε αυτή την αντιοξειδωτική θρεπτική κρέμα, στο πρόσωπο και τον λαιμό, δύο φορές την ημέρα.



Retinol Cream



Κρύψτε… χρόνια άφοβα..

Ομορφιά! Έννοια μάλλον υποκειμενική, ωστόσο καθολική… Όλες και όλοι θέλουμε να μείνουμε όμορφοι και νέοι για πάντα... ή έστω για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Χρόνο με το χρόνο, οι ρυτίδες της επιδερμίδας πληθαίνουν φέρνοντας κι άλλες στην… παρέα τους, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και η νεανική λάμψη δίνει σιγά-σιγά τη θέση της στη θαμπάδα και την κουρασμένη όψη.
Σίγουρα δεν είναι  ευχάριστο να ξυπνάς με μια ακόμα ρυτίδα, να παλεύεις με τον αδυσώπητο νόμο της βαρύτητας και να βλέπεις τις κηλίδες να σκιάζουν το πρόσωπό σου. Όμως η ώριμη επιδερμίδα δεν παύει να είναι όμορφη….απλά φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή. Οι αλλαγές είναι μεγάλες και απότομες. Χάνει την τονικότητά της, γίνεται ξηρή και λεπτή, σαν χαρτί. Το χρώμα της δείχνει θαμπό, οι κηλίδες πληθαίνουν, οι ρυτίδες βαθαίνουν. Αλλάζει, αποκτά νέες αυξημένες ανάγκες και χρειάζεται συχνότερα τη βοήθειά μας .
Όσο ο χρόνος είναι με το μέρος μας, προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την εξειδικευμένη φροντίδα που έχει ανάγκη.
Για να είναι λοιπόν σε θέση να φέρει σε πέρας όλες τις λειτουργίες, χρειάζεται να παραμένει επαρκώς «εξοπλισμένη» ώστε να είναι σε θέση να μας προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις και να διατηρεί έτσι τη φωτεινή της όψη, τονικότητα και λεία υφή.

Η PERFECTLY PURE μας εξηγεί γιατί τα κύτταρα της επιδερμίδας παύουν με τον καιρό να αντιδρούν στα ενεργά συστατικά της και ανακαλύπτει τι χρειάζεται να γίνει για να ξυπνήσουμε και πάλι το ενδιαφέρον τους με την χρήση της Retinol Cream
Ρετινόλη – γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτή. Είναι το συστατικό που, εδώ και πολλά χρόνια, κρατάει σταθερά τα σκήπτρα στη μάχη με τις ρυτίδες. Από τη μακριά λίστα των συστατικών με αντιγηραντική δράση – η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα και πολλά υποσχόμενα- η ρετινόλη αποδεικνύεται το πιο αποτελεσματικό στη μάχη με το χρόνο.
Σε πείσμα της μεγάλης τεχνολογικής εξέλιξης στη σύγχρονη κοσμητολογία και την πληθώρα νέων ενεργών στοιχείων, η ρετινόλη παραμένει σταθερά το μοναδικό συστατικό με ορατή αντιρυτιδική δράση δια γυμνού οφθαλμού. Παρόλο δε που η βιομηχανία της ομορφιάς κάθε χρόνο μας συστήνει ένα ή περισσότερα νέα, ενεργά και αρκετά ελπιδοφόρα αντιγηραντικά συστατικά, η ρετινόλη αποδεικνύεται πολύ … αποτελεσματική, για να χαθεί από το προσκήνιο.

Η Retinol Cream, επαναφορτίζει τις κυτταρικές λειτουργίες που φθίνουν στο πέρασμα του χρόνου και «υπενθυμίζει» στα κύτταρα να συμπεριφέρονται όπως ακριβώς όταν ήταν νέα και υγιή. Επιταχύνει τους ρυθμούς του κυτταρικού μεταβολισμού, κάνει ελαφριά απολέπιση, τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενυδατώνει την επιδερμίδα. Ανήκει στην ομάδα των ενεργών μορίων με σημαντικό ρόλο στην ενδοκυτταρική επικοινωνία , που σημαίνει ότι αναγνωρίζεται από τον ανάλογο υποδοχέα και μεταφέρει το σωστό μήνυμα στο κύτταρο όταν και όπου χρειάζεται. Επιταχύνει τον κυτταρικό μεταβολισμό- τη βασική αντιγηραντική δράση της επιδερμίδας-, ενισχύει τη μικροκυκλοφορία, έχει ήπια απολεπιστική δράση , με αποτέλεσμα την καλή λειτουργία των φυσικών επανορθωτικών μηχανισμών.
Σταδιακά και χάρη στην αθροιστική της δράση, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται αισθητά, οι δυσχρωμίες απαλύνονται σταδιακά και η επιδερμίδα ανακτά τη φωτεινή, υγιή της όψη.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε μέτρια και βαριά μορφής ακμή, αφού χάρη στην απαλή απολεπιστική της δράση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα τα οποία συσσωρεύονται στην επιφάνεια και φράζουν τους πόρους. Η ρετινόλη, χάρη στην έντονη απολεπιστική της δράση, απομακρύνει, κατά πρώτον, τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφανειακή στιβάδα ενώ, ταυτόχρονα, ενεργοποιεί τους ρυθμούς μεταβολισμού, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα νέα και υγιή. Προλαμβάνει αλλά και απαλύνει τα ίχνη φωτογήρανσης εξαιτίας της αλόγιστης έκθεσης στον ήλιο. Έτσι η επιδερμίδα ανακτά τόνο και φωτεινότητα. Είναι λεπτόρρευστη σε υφή ,είναι λευκού χρώματος και απορροφάται άμεσα! 
Η Retinol Cream σας παρέχει πλούσια, ενυδατική τροφή για να βοηθήσει να διατηρηθεί το δέρμα σας απαλό, λείο και νεανικό. Προσφέρει 100.000 IU βιταμίνης Α ανά ουγγιά. Ακόμη και σε χαμηλή περιεκτικότητα η παρουσία της ρετινόλης αρκεί για να επιβεβαιώσει την αντιγηραντική δράση του προϊόντος
Φήμες, μάλιστα, θέλουν τη ρετινόλη να δίνει λύση σε …..100 σχεδόν προβλήματα της επιδερμίδας! Και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να τις αμφισβητήσουμε.

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην ενδυνάμωση και σωστή λειτουργία των επανορθωτικών μηχανισμών της επιδερμίδας.
Είναι σε στρογγυλή, κομψή συσκευασία ,πρακτική και για ταξίδια, με ελαφρύ άρωμα!


Τρόπος Χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι ,τοποθετώντας μία μικρή ποσότητα αυτής της παχύρευστης, πολυτελούς κρέμας πάνω στο φρεσκοπλυμένο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο. Φτιαγμένη με 100% φυτικά συστατικά.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Puritan’s Pride, είναι μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή εταιρεία που υπόσχεται να σας προσφέρει μια μοναδική αισθητική εμπειρία και θεραπεία με απόλυτα φυσικό τρόπο χάρη στα μοναδικά κρυμμένα μυστικά των συνταγών της και της αγνότητας των συστατικών της. Η σύγχρονη γυναίκα έχει την επιλογή να δημιουργήσει το δικό της προσωπικό πρόγραμμά αναζωογόνησης για την επιδερμίδα της με την βοήθεια των προϊόντων της Puritan’s Pride. Πρωτοπορεί συνεχώς και κάθε προϊόν που λανσάρει, αντανακλά την φιλοσοφία της με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Αναζητά καθημερινά νέες τάσεις και επιστημονικές εξελίξεις στον κόσμο των καλλυντικών για να μας προσφέρουνε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών .

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Puritan’s Pride για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.puritanspride.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου