Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Hairjazz.gr review

Hairjazz.gr


Γειά σας Glamorous,

Δεν υπάρχει κανείς που έχει αντισταθεί να εκφράσει το θαυμασμό του σε μια όμορφη γυναίκα, γιατί η όμορφη γυναίκα είναι μια γυναίκα πάνω από όλα θηλυκή και η γοητεία της δεν έχει ηλικία. Όλοι υποκύπτουν μπροστά στη γοητεία μιας γυναίκας η οποία, σε όποιο χώρο μπει, θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν πάνω της. Η όμορφη γυναίκα έχει ποιότητα ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, επιδεικνύει την ομορφιά της ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει αθωότητα και ζεστασιά κάνοντας έτσι όσους βρίσκονται γύρω της να νιώθουν ευτυχισμένοι που είναι κοντά της.

Η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει ένας άντρας πάνω σε αυτήν. Οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά αυτό, για αυτό και οι περισσότερες αφιερώνουν αρκετό χρόνο κάθε μέρα στην περιποίηση του προσώπου τους, του σώματός τους, αλλά και των μαλλιών τους. Δεν είναι τυχαίο ότι η βιομηχανία καλλυντικών και γενικά όλων των προϊόντων ομορφιάς έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Καλώς ή κακώς, η γυναικεία ομορφιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ακόμα και στις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι μια όμορφη γυναίκα τραβάει πολύ περισσότερο την προσοχή και τα βλέμματα των αντρών. Αυτό πολλές φορές εκτινάσσει στα ύψη και την αυτοπεποίθησή της. Άρα όπως είναι εύκολα κατανοητό, η ομορφιά μιας γυναίκας επηρεάζει πολύ και την ψυχολογία της.
Μια ειδυλλιακή περιγραφή; Σε καμία περίπτωση! Υπάρχουν πράγματι τέτοιου είδους γυναίκες που φυλακίζουν βλέμματα και καρδιές.

Δεδομένου λοιπόν ότι η ομορφιά παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μιας γυναίκας, ας προσπαθήσουμε να μιμηθούμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν επιθυμητές στον κοινωνικό μας περίγυρο και όχι μόνο.. με σύμμαχο μας τα καλλυντικά της εταιρίας Hairjazz.gr.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Προσφέρουνε μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να σας χαρίσουν ευχαρίστηση, ικανοποίηση και αρμονία κάθε μέρα. Εργάζονται καθημερινά με στόχο την ευημερία σας!  Η Hair Jazz δραστηριοποιείται στις εξής χώρες: Αυστρία, Δανία,Εσθονία,Φινλανδία,Γαλλία,Γερμανία,Λετονία,Λιθουανία,Ολλανδία,Νορβηγία,Πολωνία,Σουηδία,Ηνωμένο Βασίλειο.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




HAIR JAZZ –DAY CREAM FOR HAIR
(ΚΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Hair has the power…

Είναι η αφορμή για να ξεκινήσει η μέρα με κακή διάθεση. Τα ξηρά μαλλιά είναι θαμπά, άγρια στην υφή και έχουν την τάση να φριζάρουν. Και σίγουρα δεν φταίει η μητέρα-φύση.
Τι φταίει. Τα μαλλιά καταλήγουν ξηρά είτε γιατί το τριχωτό της κεφαλής δεν παράγει επαρκή φυσικά έλαια είτε γιατί δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα αποθέματα υγρασίας.
Τα φυσικά έλαια είναι απαραίτητα για να διατηρούνται τα μαλλιά υγιή, γερά και λαμπερά. Όπως ακριβώς και η επιδερμίδα που, όταν ενυδατώνεται σωστά, είναι ανθεκτική σε επιβλαβείς παράγοντες. Τα μαλλιά δέχονται καθημερινά μία τεράστια επιβάρυνση, η οποία οφείλεται τόσο στις περιβαλλοντικές συνθήκες (μόλυνση, ήλιος, ποιότητα νερού) όσο και στα αμέτρητα χημικά συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα καθημερινής περιποίησης (σαμπουάν, μαλακτικά, λακ, βαφές κ.τ.λ.). Οι περιβαλλοντικές συνθήκες και οι τεχνικές επεξεργασίες λοιπόν είναι οι δύο βασικοί εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τη σωστή λειτουργία του τριχωτού. Τα ξηρά, θαμπά, αδύναμα μαλλιά, αποτελούν συχνά μία ένδειξη της αδυναμίας του οργανισμού να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις εξωτερικές αυτές επιβαρύνσεις.
Επιπλέον, λόγω της βιολογικής γήρανσης μειώνονται οι ρυθμοί παραγωγής ελαίων με αποτέλεσμα, στο πέρασμα του χρόνου, τα μαλλιά να γίνονται πιο ξηρά.

Το στέλεχος της τρίχας περιβάλλεται από το περιτρίχιο το οποίο αποτελείται από έξι έως οκτώ στιβάδες κυττάρων η μια πάνω στην άλλη σαν λέπια, που την προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις ,δηλαδή την υπεριώδη ακτινοβολία και την υπερβολική θερμότητα στο καθημερινό styling. Σε μια υγιή τρίχα τα λέπια καλύπτουν το ένα το άλλο και συγκρατούν την υγρασία στο εσωτερικό της . Όσο περισσότερο η τρίχα εκτίθεται στις εξωτερικές επιθέσεις φθείρεται η κερατίνη, το βασικό δομικό της συστατικό, τα λέπια ανοίγουν και η υγρασία εξατμίζεται, με αποτέλεσμα την έντονη ξηρότητα.

Η έντονη ξηρότητα της τρίχας είναι δικό μας επίτευγμα που με την κατάλληλη φροντίδα μπορούμε σίγουρα να διορθώσουμε. Μην απογοητεύεστε. Υπάρχει τρόπος να τα βοηθήσετε να αποκτήσουν πάλι τη φυσική τους απαλότητα και λάμψη.

Το να φτάσετε τον στόχο σας δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δοκιμάσετε το νέο προϊόν HAIR JAZZ –DAY CREAM FOR HAIR.

H HAIR JAZZ –DAY CREAM FOR HAIR είναι μια κρέμα θρέψης & επανόρθωσης για ξηρά-ταλαιπωρημένα μαλλιά που ενυδατώνει, κάνει τα μαλλιά πιο μαλακά, ομαλότερα, ευκολότερα διαχειρίσιμα και βοηθά στην ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Αναδομεί και επανορθώνει τα μαλλιά ενώ τα θρέφει σε βάθος. Εμπλουτισμένη με πλούσια ενυδατικά συστατικά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Προστατεύει από την ψαλίδα και τις φθορές του styling, ενώ μειώνει την εμφάνιση φριζαρίσματος.
Πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της…Παρέχει θρέψη και λάμψη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Λειαίνει τα λέπια της τρίχας και ξεμπλέκει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Διεισδύει σε κάθε τρίχα, η κρέμα γεμίζει την τρίχα με την απαραίτητη υγρασία και θρεπτικά συστατικά, φέρνοντας πίσω την υγεία και την ομορφιά.

Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης και χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά. Θα νιώσετε πραγματική εμπειρία θρέψης, η αποτελεσματική αυτή κρέμα μαλλιών περιέχει εντατική φροντίδα και λάμψη. Μετά τη χρήση της κρέμας, τα μαλλιά γίνονται ορατά πιο απαλά και πειθαρχημένα.



Αναλυτικότερα:


  • Αναδομεί και επανορθώνει τα μαλλιά ενώ τα θρέφει σε βάθος.
  • Εμπλουτισμένη με πλούσια ενυδατικά συστατικά.
  • Αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.
  • Προστατεύει από την ψαλίδα και τις φθορές του styling, ενώ μειώνει την εμφάνιση φριζαρίσματος
  • Όλα τα ενεργά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα Hair Jazz συμβάλλουν στην αναδόμηση της τρίχας, βοηθούν τα μαλλιά σας να αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και προωθούν την ανάπτυξη νέων τριχών.

Με ντελικάτο άρωμα, αφήνει τα μαλλιά σας πιο όμορφα από ποτέ.
Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Λουστείτε με το σαμπουάν HAIR JAZZ, εφαρμόστε το βάλσαμο ή τη μάσκα HAIR JAZZ και ξεβγάλτε με νερό. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και απλώστε τη κρέμα ημέρας HAIR JAZZ κάνοντας μασάζ στα μαλλιά σας.
Αυτή η κρέμα ημέρας για ξηρά μαλλιά δεν απαιτεί ξέβγαλμα. Ακριβώς όπως η κρέμα ημέρας για το δέρμα σας, η κρέμα ημέρας για τα μαλλιά ενυδατώνει και τρέφει τα μαλλιά σας βαθιά. Αυτή η κρέμα ημέρας θα διεισδύσει και θα τροφοδοτήσει τα μαλλιά στην καρδιά κάθε ίνας. Εφαρμόστε ομοιόμορφα στα καθαρά και αποξηραμένα μαλλιά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά μαλλιά για styling μαλλιών, προσφέροντας επιπλέον τελειότητα.

Με τρία σωληνάρια, έχετε αρκετή ποσότητα προϊόντος για 1-2 μήνες θεραπείας με εφαρμογή 2-3 φορές την εβδομάδα. 1 Μαλλιά κρέμα x 150 ml.




EYELASH GROWTH SERUM
(ΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΛΑΦΑΡΙΔΩΝ)




Είναι γεγονός: Κάθε μια από εμάς κρύβει μέσα της πολλές γυναίκες. Δεν είμαστε η ίδια γυναίκα όταν πηγαίνουμε στο γραφείο, όταν παίζουμε με τα παιδιά μας ή όταν έχουμε βγει ρομαντικό ραντεβού. Και δείχνουμε καθημερινά τις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα μας. Οι τεχνικές του make up μας βοηθούν να στηρίζουμε το χαρακτήρα που επιλέγουμε να τονίσουμε κάθε φορά.
Ξέρουμε πώς να φωτίζουμε την επιδερμίδα μας μετά από μια δύσκολη ημέρα ή πώς να βάζουμε μια ιδέα περισσότερο ρουζ για να δείχνουμε νεότερες. Μπορούμε ακόμα και να αλλάξουμε το σχήμα του προσώπου μας .Μπορούμε ακόμα να κάνουμε τα χείλη μας πολύ σέξι με ένα στυλό – κραγιόν και να μετατρέψουμε τα μάτια μας σε γατίσια ή smokey.
Αλλά με τις βλεφαρίδες τι κάνουμε; Είμαστε καταδικασμένοι να έχουμε το ίδιο look κάθε μέρα, όλες τις ημέρες; Φυσικά και όχι! Οι βλεφαρίδες έχουν τη δύναμη να μετατρέπουν την έκφραση μας.
Οι περισσότερες γυναίκες – αν όχι όλες – θέλουν να έχουν όμορφες βλεφαρίδες. Κάποιες είναι τυχερές και η φύση τους τις χάρισε απλόχερα, ενώ άλλες προσπαθούν να τις αποκτήσουν με την εφαρμογή ειδικών μάσκαρα, ψεύτικων βλεφαρίδων ή και αισθητικών επεμβάσεων. Ακόμη και εκείνες που γεννήθηκαν με φυσικά έντονες βλεφαρίδες αναζητούν τρόπους για να τις κάνουν καλύτερες. Με άλλα λόγια, όλες θα θέλαμε πιο μακριές, πιο πυκνές, πιο ανασηκωμένες και πιο έντονες βλεφαρίδες. Και έχουμε δοκιμάσει πραγματικά τα πάντα για να το πετύχουμε. Από απλή μάσκαρα για όγκο και μήκος, μέχρι και ψεύτικες βλεφαρίδες με κόλλα ή eyelash extensions.
Εάν έχετε αδυναμία στις λαμπερές και μακριές βλεφαρίδες κι έτσι πάντα αναζητάτε το θαυματουργό προϊόν, που θα σας χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα και θα σας δώσει σαγηνευτικό βλέμμα που πάντα ονειρευόσασταν, τώρα μπορείτε εύκολα και ανώδυνα να το αποκτήσετε με τον ορό EYELASH GROWTH SERUM.

Το EYELASH GROWTH SERUM είναι καινοτομικός ορός ανάπτυξης και αποκατάστασης βλεφαρίδων. Θα τονώσει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, την πυκνότητα τους και θα αποτρέψει την υπερβολική πτώση τους. Ως αποτέλεσμα, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές, πιο δυνατές και πυκνές. Απορροφάται μέσα σε δύο λεπτά, χωρίς να αφήνει λιπαρά ή κολλώδη ίχνη στο βλέφαρο. Ο στόχος αυτού του σέρουμ για βλεφαρίδες είναι να κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές, πυκνές και δυνατές, καθώς και να αναγεννήσει τις βλεφαρίδες που έχουν καταστραφεί. Οι βλεφαρίδες αναδομούνται και γίνονται πιο ενυδατωμένες, ελκυστικές, και γενικά πιο υγιείς.
Η καθημερινή χρήση παρέχει άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα, οδηγώντας σε πιο υγιείς και πιο πολυτελείς βλεφαρίδες. Ένα ιδιόκτητο μείγμα από φυσικά συστατικά και η εφαρμογή επιστημονικά προηγμένης τεχνολογίας ενώνουν μαζί για να προστατεύσουν από θραύση και ευθραυστότητα. Βελτιώστε την ευλυγισία, την υγρασία και τη λάμψη για πιο δραματικές βλεφαρίδες.

Το EYELASH GROWTH SERUM ενισχύει δραματικά την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και επεκτείνει την ζωή τους. Οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές, υγιείς και πιο λαμπερές μετά από 2 εβδομάδες!. είναι ασφαλές στην χρήση και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες, σε αντίθεση με πολλά άλλα σέρουμ για βλεφαρίδες. Το προϊόν είναι πλούσιο σε φυσικά και ενυδατικά συστατικά ,όπως SOYA PROTEIN που είναι υψηλή σε αμινοξέα και βιταμίνες Β. Βοηθά στην οχύρωση, την εξομάλυνση και την κατάσταση. ΚΕΡΑΤΙΝΗ που υποστηρίζει την ανάπτυξη βλεφαρίδων, ενισχύει και εμποδίζει την πτώση τους. FOLLICUSAN ένα βιοδραστικό συστατικό που διεγείρει τα κύτταρα και ενισχύει τα θυλάκια των βλεφαρίδων, βελτιώνει την πυκνότητα και την ένταση των βλεφαρίδων. SYMPEPTIDE XLASH που επιταχύνει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και τα κάνει πιο παχιά. Χάρη στην ελαφριά υφή, ο ορός διαπερνά τις ρίζες των μαλλιών και μετά από μερικές εβδομάδες, οι βλεφαρίδες γίνονται ισχυρότερες και πιο πυκνές, πράγμα που κάνει τα μάτια σας να είναι πιο εκφραστικά. 

Το EYELASH GROWTH SERUM είναι ένα επαναστατικό προϊόν. Η ειδική φόρμουλά του οδηγεί στην βαθιά αναζωογόνηση και αποκατάσταση των βλεφαρίδων. Όταν είναι σωστά θρεμμένες και ισχυρές, αυξάνει ο όγκος τους, είναι πιο εντυπωσιακές. Επιτρέπει το βλέμμα να είναι πιο εκφραστικό και εντυπωσιακό.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας σε μακριές και κυρτές βλεφαρίδες. Δημιουργήστε μια συνήθεια, λάβετε πραγματικά αποτελέσματα, και στη συνέχεια γιορτάστε!

Το σέρουμ για βλεφαρίδες βγαίνει σε ένα κλασικό ματ μπουκάλι με μαύρο χρώμα, ενώ τα γυαλιστερά , ασημένια γράμματα στο σωληνάριο κάνουν το προϊόν να δείχνει κομψό!

Η ομάδα ειδικών του Hairjazz κατάρτισε μία λεπτή βούρτσα για την πιο εύκολη εφαρμογή της απαραίτητης ποσότητας στη βάση του βλεφάρου ,έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την ακριβή ποσότητα του ορού που χρειάζεται το δέρμα στη ρίζα, η οποία είναι μια περιοχή που συνήθως είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Μπορείτε να απλώσετε το serum ακόμα και στις πιο μικρές περιοχές μεταξύ των βλεφαρίδων πιέζοντας το άκρο ακριβώς στη γραμμή τους.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Αποτελεσματικότητα.
  • Εύκολος τρόπος εφαρμογής.
  • Ενίσχυση και θρέψη.
  • Παρέχει ενυδάτωση.
  • Αναδόμηση των κατεστραμμένων βλεφαρίδων.
  •   Επιμηκύνει και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες.
  • Προωθεί την ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων.
  • Χωρίς παρενέργειες.
  • Έρχεται με ένα βολικό και ακριβές απλικατέρ.
  • Ασφαλή συστατικά.
  • Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.
  • Περιέχει φυσικά συστατικά που ενισχύουν την ομορφιά των βλεφαρίδων σας.

·       Τα καλύτερα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά για τουλάχιστον 60 ημέρες.



Τρόπος χρήσης:

Για να προετοιμαστείτε για την εφαρμογή ξεκινήστε πλένοντας τα χέρια και το πρόσωπό σας με ήπιο σαπούνι και νερό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στεγνώσει το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών πριν από την εφαρμογή. Εάν δεν απομακρύνετε πρώτα το make-up, αυτό θα εμποδίσει το προϊόν από το να φτάσει στους θύλακες των βλεφαρίδων και να τους παρέχει θρεπτικά ουσίες.
Το HAIR JAZZ Ορός ανάπτυξης βλεφαρίδων διαθέτει ένα πινέλο για εφαρμογή ακριβείας στις βλεφαρίδες.
Εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή μία φορά την ημέρα σε βλεφαρίδες πάνω από το επίπεδο του δέρματος. Μια διαδρομή βούρτσας αρκεί. Απαιτείται μόνο μια μικρή ποσότητα για να ομορφύνετε τις βλεφαρίδες σας. Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε με συνέπεια. Αν χρησιμοποιείτε προηγουμένως μακιγιάζ, βεβαιωθείτε ότι αφήσατε πρώτα το προϊόν να στεγνώσει. . Ένα πράγμα που αξίζει να θυμόμαστε είναι ότι το προϊόν δεν πρέπει να μπει μάτια.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως το καλωσόρισμα  του χειμώνα με τα προϊόντα HAIR JAZZ κερδίζουν συνεχώς νέους θαυμαστές μιας και αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη φροντίδα για την επιδερμίδα μας… η φιλοσοφία της εταιρία συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία HAIR JAZZ με τα προϊόντα της, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία Hairjazz.gr για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα HAIR JAZZ τα βρίσκεται εδώ:http://www.hairjazz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου