Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Farcom review

Farcom


Love is in the …hair….


Γεια σας Glamorous,


Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και ο καιρός είναι πιο κρύος από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το χειμώνα είναι τα άτονα και χωρίς λάμψη μαλλιά τους!
 «Θεέ μου τι μαλλιά είναι αυτά!». Σίγουρα πολλές από εσάς το αναφωνείτε αυτές τις ημέρες καθώς βλέπετε τις επιπτώσεις του – υπέροχου κατά τα άλλα – Χειμώνα. Εύθραυστες, ξηρές άκρες και λιπαρές ρίζες – καλωσορίσατε μαλλιά του χειμώνα!
Γι’ αυτό λοιπόν εκτός από το σώμα και το πρόσωπό μας πρέπει να ενυδατώσουμε και να περιποιηθούμε και τα μαλλιά μας ώστε να παραμείνουν υγιή και λαμπερά τους κρύους αυτούς μήνες του χρόνου. Συνήθως το χειμώνα τα μαλλιά γίνονται πιο ατίθασα ,δείχνουν άτονα, έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, έχουν χάσει τη φυσική τους υγρασία και φριζάρουν. Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν κάνουν καθόλου καλό στα μαλλιά! Σε συνδυασμό μάλιστα με τις βαφές και το συχνό styling, μπορεί να καταστρέψουν τα προστατευτικά λέπια της τρίχας και να της στερήσουν την πολύτιμη υγρασία από το εσωτερικό της, με αποτέλεσμα την ξηρότητα, τη θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη.
 Ο αέρας, η βροχή, η θερμότητα επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής σας και κατά συνέπεια την ψυχολογία σας!
Το χειμώνα, τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από περιποίηση περισσότερο από ποτέ! «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη».

Είναι λοιπόν η ώρα να απελευθερώσετε τον πιο θαρραλέο εαυτό σας, γιατί η λέξη «θράσος» είναι το σύνθημα αυτής της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για διακριτικότητα . Αν δε σκοπεύετε να πέσετε σε χειμερία νάρκη και θέλετε να ζήσετε αυτό το χειμώνα στο μέγιστο, καλωσορίστε τη νέα εποχή με την εταιρία farcom και τα προϊόντα της για τα μαλλιά, HD.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.
Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.
Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



HD KERATIN-NUTRI BALANCE SHAMPOO
(ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο ερχομός της νέας χρονιάς δεν αποτελεί εξαίρεση.
Μπορεί ο χειμώνας να είναι για τα μαλλιά μας η χειρότερη εποχή του χρόνου. Λίγο ο απρόβλεπτος καιρός της εποχής, λίγο η υγρασία, λίγο η βροχή, όλα αυτά μπορεί να μας χαλάσουν το αποτέλεσμα που παλεύαμε για αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη…
Τα μαλλιά δεν υπακούν πάντα στις  δικές μας διαθέσεις ούτε συμμερίζονται την αγωνία μας για ένα αξιοπρεπές look. Κάποιες μέρες, μάλιστα, το να τα  τιθασεύσουμε φαντάζει, απλώς, ακατόρθωτο. Μαλλιά που ξαφνικά φριζάρουν, μαλλιά που λαδώνουν, μαλλιά χωρίς λάμψη. Ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες. Γιατί, όμως, συμβαίνει; Ο «ένοχος» κρύβεται –και πάλι- στο lifestyle μας. Εκτός από το στρες, που επηρεάζει έτσι κι αλλιώς κάθε κύτταρο του σώματός μας, αν εστιάσουμε στα μαλλιά, θα δούμε ότι πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν η διατροφή και οι ορμόνες.
Για να έχουμε ωστόσο ανάπτυξη υγιών τριχών θα πρέπει να υπάρχει σταθερή τροφοδοσία των θυλακίων τους με θρεπτικά συστατικά. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα: Μπορεί εμείς να θεωρούμε –δικαίως- ότι τα μαλλιά μας να είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εμφάνισής μας, για τον οργανισμό μας όμως είναι ένα ασήμαντο-αν όχι άχρηστο- κομμάτι του. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνει μέσω της τροφής , είναι λιγοστά, θα τα διοχετεύσει κατά προτεραιότητα στα ζωτικά μας όργανα και μόνο αν… περισσέψει κάτι θα φτάσει και στα μαλλιά…Μόνο αν ενισχύετε συστηματικά την κεφαλή σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζετε την άριστη εικόνα και υφή τους.
Αν αναρωτιέστε γιατί όταν σας περιποιούνται στο κομμωτήριο, τα μαλλιά σας δείχνουν πιο ανάλαφρα, πιο στιλπνά και αργούν να «λαδώσουν»; Το μυστικό κρύβεται στην τέχνη του σωστού λουσίματος…
Το λούσιμο παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και την καλή εμφάνιση των μαλλιών, στο πόσο «καθαρά» δείχνουν και για πόσο καιρό. Είναι τέχνη, και, όπως κάθε τέχνη έχει τα μυστικά της…

Η εταιρία Farcom με το εξειδικευμένο σαμπουάν HD KERATIN-NUTRI BALANCE SHAMPOO , συνθέτουν το παζλ για την ολοκληρωμένη περιποίηση των μαλλιών.

Το σαμπουάν περιποίησης για μαλλιά όλο δύναμη και ζωντάνια HD KERATIN-NUTRI BALANCE SHAMPOO περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν ρύπους, σκόνη και περίσσιο σμήγμα, χωρίς να απογυμνώνουν την τρίχα από τα φυσικά της έλαια και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αυξάνει ορατά την κάλυψη και την πυκνότητα του τριχωτού, προσφέροντας άμεσα αναζωογόνηση. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο ξέβγαλμα, κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και πιο εύκολα στο styling. Χαρίζει ευκολία και διάρκεια στο χτένισμα. Χαρίζει ζωντάνια, δύναμη και κίνηση στα λεπτά και άτονα μαλλιά. Διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα των μαλλιών αφήνοντάς τα ανάλαφρα.
Περιέχει καθαριστικούς παράγοντες βαθιάς ενυδάτωσης, εμπλουτισμένο με κερατίνη φυτικής προέλευσης και βιοσακχαρίτες βοηθά στην διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.
Εισχωρεί στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες , διατηρώντας τους παράλληλα καθαρά και σε καλή κατάσταση. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας να καμαρώνουν.
Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ώρες, ενώ η συσκευασία είναι κομψή και μεγάλη, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!



Τρόπος χρήσης:


Απλώνουμε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνουμε απαλό μασάζ σε όλο το μήκος τους. Ξεβγάζουμε με νερό και επαναλαμβάνουμε. Αποφεύγουμε την επαφή με τα μάτια.



 Ιδανικό για καθημερινή χρήση.


HD KERATIN-NUTRI BALANCE CONDITIONER
(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Μαλλιά εύθραυστα με ψαλίδα; Ξηρά και άγρια; Ηλεκτρισμένα και απείθαρχα; Όλα τα παραπάνω φαινόμενα εντείνονται λόγω καιρού. Το κρύο, η ξηρή ατμόσφαιρα από τα κλιματιστικά, το καθημερινό πιστολάκι… συνωμοτούν από κοινού για να καταστρέψουν την υγεία και την εικόνα των μαλλιών μας.
Oι «κακές μέρες» των μαλλιών αναστατώνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, περισσότερες από μία στις δέκα έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν ήταν ωραία τα μαλλιά τους. Τα όμορφα και γερά μαλλιά δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Είναι κυρίως αποτέλεσμα σωστής περιποίησης και φροντίδας. Ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν κάθε εποχή, τα λεία μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.
Αντιμετώπισε το... τέρας που καταστρέφει την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σου, με έξυπνες κινήσεις και τα σωστά προϊόντα.
Κάποιες, οι περισσότερες, δεν ζουν χωρίς αυτά. Κάποιες άλλες τα χρησιμοποιούν με φειδώ και κάποιες άλλες απλώς τα απεχθάνονται. Αν και συνθέτει το πιο βασικό στάδιο στη διαδικασία του λουσίματος, αφού κλείνει και λειαίνει άμεσα τα λέπια της τρίχας , ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη, εξακολουθεί να τελεί υπό αμφισβήτηση από ένα σημαντικό ποσοστό γυναικείου πληθυσμού.
Ο λόγος για τα Hair Conditioner, τα σύγχρονα πολύ-εργαλεία, που ελέγχουν, διαμορφώνουν, μεταμορφώνουν τα μαλλιά και το στιλ μας και κάνουν το χτένισμα παιχνιδάκι ακόμα και για τις πλέον ... ανεπίδεκτες.

Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των conditioners. Συνήθως κάθε σαμπουάν συνοδεύεται από ένα conditioner που ξεπλένεται. Έτσι ολοκληρώνουμε την περιποίηση των μαλλιών μας με το HD KERATIN-NUTRI BALANCE CONDITIONER.

Τo HD KERATIN-NUTRI BALANCE CONDITIONER με την πλούσια ενυδατική σύνθεση που διαθέτει ενυδατώνει εντατικά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μας μια έντονη και ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης και αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κλείνει τα λέπια και να λειαίνει άμεσα την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας χάρη στα μαλακτικά συστατικά που περιέχει.
Χάρη στη μαλακτική του δράση που ξεμπλέκει τα μαλλιά, το conditioner, με τη λεπτόρρευστη , ανάλαφρα βελούδινη υφή του αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους.
Με ελαφριά σύνθεση, εμπλουτισμένη με μαλακτικούς παράγοντες, αμινοξέα κερατίνης φυτικής προέλευσης και βιοσακχαρίτες βοηθά στην διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη. Ελαχιστοποιεί  τις εύθραυστες άκρες , μειώνει αισθητά το φριζάρισμα και δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά.

Είναι σε υπέροχη στρογγυλή συσκευασία! Με μεθυστικό άρωμα! Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών!


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας το  σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ξεβγάζουμε καλά με άφθονο νερό. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Tips:

Το απλώνουμε πάντα στις άκρες ,όπου εντοπίζεται η μεγαλύτερη φθορά. Αν έχουμε χοντρή τρίχα μπορούμε να τα χτενίσουμε με χτένα με αραιά δόντια ώστε να απλωθεί σε όλο το μήκος της τρίχας . Στη συνέχεια, ξεβγάζουμε πολύ καλά. Δεν χρειάζεται παραπάνω χρόνος.




HD KERATIN-NUTRI COLOR SHEEN SHAMPOO
 (ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)



Φωτεινά, λαμπερά με ομοιόμορφο χρώμα. Έτσι ακριβώς είναι τα μαλλιά λίγα λεπτά μετά τη βαφή. Πολύ σύντομα όμως χάνουν την αρχική τους λάμψη. Και το ραντεβού στο κομμωτήριο για την επόμενη βαφή αργεί ακόμη. Τι φταίει άραγε και ξεθωριάζουν τόσο εύκολα;
Το χρώμα της βαφής αναδεικνύεται μόνο σε υγιή μαλλιά.
Ειδικά οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους χρόνια, είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι χρειάζονται πολύ περισσότερο λάμψη στα μαλλιά τους. Σε πόσες από εσάς αλήθεια, η καλή διάθεση δεν καταστρέφεται, όταν ήδη από τις επόμενες μέρες της βαφής των μαλλιών σας, αυτά αρχίζουν να χάνουν το λαμπερό χρώμα τους; Ειδικά αυτές τις μέρες, καμία γυναίκα δεν θέλει μια θαμπή και ξεθωριασμένη όψη στα μαλλιά της. Αν λοιπόν, βάψατε αυτές τις ημέρες τα μαλλιά σας, μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση!
Και δεν θα έπρεπε γιατί λύσεις υπάρχουν για κάθε περίπτωση. Γνωρίζουμε πως η ομορφιά δεν θέλει κόπο, αλλά “μικρές πινελιές” και έξυπνα tips για να είσαστε όμορφες και λαμπερές, σε κάθε σας στιγμή. Προκειμένου να αποφύγετε το ξεθώριασμα και να κρατήσετε ζωντανό το χρώμα στα μαλλιά σας για περισσότερο χρονικό διάστημα ακολουθήστε το μυστικό της Farcom και εντυπωσιάστε με την υπέροχη εμφάνισή των μαλλιών σας..

Για όσες έχετε σκοπό να κάνετε την αλλαγή και να επιλέξτε αυτήν την φορά υγιή μαλλιά και διάρκεια χρώματος, η Farcom με το HD KERATIN-NUTRI COLOR SHEEN SHAMPOO θα μας μάθει τις σωστές πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να προσφέρουμε στα μαλλιά μας μια ιεροτελεστία θρέψης που θα μας ανταμείψει.
Το HD KERATIN-NUTRI COLOR SHEEN SHAMPOO είναι για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά που τονίζει το χρώμα και τους δίνει έξτρα λάμψη!! Εντατικά προστατευμένα και θρεμμένα, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα πιο απαλά και πιο ελαστικά, πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Μαλλιά καλύτερα προστατευμένα, χρώμα με φανερά μεγαλύτερη διάρκεια. 

Το HD KERATIN-NUTRI COLOR SHEEN SHAMPOO αποτελεί εγγύηση για τα μαλλιά μας. Παρέχει ένα επιπλέον πέπλο περιποίησης και προστασίας στα μαλλιά μας, ώστε η δύναμη και το χρώμα τους να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.. κλειδώνει τα χρωστικά πιγμέντα στο εσωτερικό της τρίχας και συμβάλλει στη διατήρηση της βελτιωμένης ποιότητας των μαλλιών και χαρίζει προστασία ενάντια στη μηχανική φθορά.  Με απαλή σύνθεση, πλούσια με μαλακτικούς παράγοντες, αμινοξέα κερατίνης φυτικής προέλευσης και σύστημα ενεργών συστατικών ANTI-FADE βοηθά στην προστασία του χρώματος από το ξεθώριασμα. Αποκτούν ένα ευδιάκριτο φωτεινότερο αποτέλεσμα, προσδίδοντας ένα φυσικό, ανοιχτό χρώμα.
Η λευκή κρεμώδης και απαλή υφή του, που έχει ξεχωριστό άρωμα, σχηματίζει πλούσιο αφρό και ξεπλένεται εύκολα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Ενισχύει και καθαρίζει απαλά, χαρίζοντας στα μαλλιά ασύγκριτη λάμψη και μεταξένια απαλότητα από την πρώτη χρήση.
Η συσκευασία του είναι σε κομψό κόκκινο χρώμα και είναι πολύ πρακτική για ταξίδια.



Αναλυτικότερα:


  • Δίνει μέγιστη λάμψη.
  • Το χρώμα είναι πλούσιο και λαμπερό.
  • Συνεχής προστασία ενάντια στη θαμπάδα.
  • Τα μαλλιά είναι ενυδατωμένα, τιθασευμένα και απαλά.



Τρόπος χρήσης:


Το εφαρμόζουμε κανονικά στα μαλλιά μας όπως ένα κοινό σαμπουάν. Στην συνέχεια το ξεπλένουμε κανονικά κι έτσι ζωντανεύουμε το χρώμα και δίνοντας του απίστευτη λάμψη!!



HD KERATIN-NUTRI COLOR SHEEN CONDITIONER
(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)



Βάφετε τα μαλλιά σας; Τότε σίγουρα θα έχετε νοιώσει αυτό το μαγικό συναίσθημα που, ενώ κοιτάτε τα μαλλιά σας στον καθρέφτη, αισθάνεστε ανανεωμένη... σαν να έχετε χάσει μερικά κιλά ή δείχνετε 10 χρόνια νεότερη!
Συχνά όμως το συναίσθημα αυτό μετά από λίγες εβδομάδες ξεθωριάζει καθώς ξεθωριάζει και το χρώμα των μαλλιών σας...
Αν αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας απέχουν πολύ από την εικόνα που θα θέλατε, παρά τη φροντίδα που τους προσφέρετε, ότι είναι αδύναμα και θαμπά…Πριν κατηγορήσετε το στρες, τις ορμόνες σας, τη ρύπανση, την υγρασία, το σαμπουάν ή τον κομμωτή σας, πάρτε τα πράγματα από την αρχή και τότε σκεφτείτε, τι κάνετε, ή τι δεν κάνετε για την καλή του υγεία…
Για να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για την ακρίβεια πολύ περισσότερους από ό,τι μπορείς να φανταστείτε. Η UV ακτινοβολία, τα σκληρά προϊόντα καθαρισμού και styling, το συχνό βούρτσισμα με ακατάλληλα αξεσουάρ εξασθενούν τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα, εκτός από την ενόχληση και τη δυσφορία, είναι ορατό και στην ποιότητα των μαλλιών: Χάνουν τη δύναμη, τη λάμψη και τη ζωντάνια τους . Μπορεί να μην είναι εφικτό να αποφύγετε τη φυσιολογική φθορά του χρώματος αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που αν τα ακολουθήσετε θα παρατείνετε τη λάμψη και τη ζωντάνια του. Τα βαμμένα μαλλιά είναι πιο εύκολο να γίνουν ξερά, γι'αυτό πρέπει να βάζετε conditioner ειδικά για βαμμένα μαλλιά. Το να το χρησιμοποιείτε συχνά μάλιστα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένα "τοίχος" που προστατεύει το χρώμα και το κάνει να διαρκεί περισσότερο. Το καλύτερο είναι να βάζετε condiotioner στα μαλλιά σας κάθε φορά που τα λούζετε, ακόμα και αν έχετε λεπτή τρίχα.
Μην καθυστερείτε άλλο. Αλλάξτε τη ρουτίνα της φροντίδας τους για να τα βοηθήσετε και δώστε στα βαμμένα μαλλιά σας την φροντίδα που χρειάζονται για να παραμείνουν λαμπερά. Μπορείτε να τα προστατέψετε, υιοθετώντας μερικές επιπλέον κινήσεις φροντίδας με το HD KERATIN-NUTRI COLOR SHEEN CONDITIONER .

Το HD KERATIN-NUTRI COLOR SHEEN CONDITIONER  για βαμμένα μαλλιά για extra λάμψη και ένταση στο χρώμα με διάρκεια είναι μια μαλακτική κρέμα που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, λάμψη και διάρκεια χρώματος σε μαλλιά που υπόκεινται σε χημικές διεργασίες (βαφή ή περμανάντ). Διεισδύει άμεσα στην τρίχα και βοηθά στην περιποίηση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Ενυδατώνει τα μαλλιά και προστατεύει το χρώμα τους. Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα.
Έχει απαλή σύνθεση, πλούσια με μαλακτικούς παράγοντες, αμινοξέα κερατίνης φυτικής προέλευσης και σύστημα ενεργών συστατικών ANTI-FADE βοηθά στην προστασία του χρώματος από το ξεθώριασμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά. Δίνει όγκο και διευκολύνει το χτένισμα.
Εύκολα, εντατικά προστατευμένα και θρεμμένα, μέρα με τη μέρα, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα πιο απαλά και πιο ελαστικά, πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Διατηρεί την ένταση και τη λάμψη του χρώματος των βαμμένων μαλλιών για περισσότερο χρονικό διάστημα
Η κρεμώδης και απαλή υφή του, που έχει ξεχωριστό άρωμα, σχηματίζει πλούσιο αφρό, ξεπλένεται εύκολα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.
Αποτέλεσμα: τα μαλλιά σας είναι πιο όμορφα, πιο λαμπερά, πιο απαλά, αποκτούν ελαστικότητα, ανάλαφρη εικόνα και συνολικά όμορφη εμφάνιση.


Αναλυτικότερα:


  • Προστασία χρώματος και ενίσχυση της ζωντάνιας και της λάμψης των μαλλιών
  • Προστατεύει και τρέφει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια όλων των εποχών.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνεται κατά μήκος της τρίχας και βοηθά στην αναδόμηση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Χρησιμοποιήστε το σε κάθε λούσιμο για να μεταμορφώσετε τα βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά σε μαλλιά πιο υγιή εμφάνιση, πιο λαμπερά και πιο δυνατά μαλλιά…μετά το σαμπουάν, εφαρμόστε σε όλα τα μαλλιά, εστιάζοντας στα μήκη και τις άκρες. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 2-3 λεπτά και μετά ξεβγάλατε.



HD KERATIN-NUTRI BALANCE HAIR MASK
(ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΜΑΛΛΙΩΝ)


Κάθε κορίτσι έχει βιώσει ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά σε κάποιο σημείο στη ζωή της. Έχουμε την τάση να τυραννάμε τα μαλλιά μας με βαφές μαλλιών, μασιά μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες… ή απλά από τις ξηρές καιρικές συνθήκες. Όλα αυτά όμως όπως ήδη γνωρίζουμε καταστρέφουν την τρίχα, κάνουν τα μαλλιά μας ξηρά και εύθραυστα και την αφυδατώνουν, αλλά παραμένουν ένα αντιπαθητικό πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο στη φροντίδα των μαλλιών. Η παράδοση, μάλιστα, θέλει τις μάσκες να αποτελεί πλέον βασική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Σήμερα όμως, οι σύγχρονες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και οι συχνές τεχνικές επεξεργασίες που ταλαιπωρούν αφάνταστα τα μαλλιά και το βλέπουμε από το θαμπό χρώμα, την άτονη όψη της, την τάση για έντονο φριζάρισμα και το νιώθουμε από την άγρια υφή της, στερούν από την τρίχα τη φυσική της λάμψη και απαλότητα και κάνουν πλέον τη χρήση τους επιτακτική.  Οι μάσκες εντατικής δράσης αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Αρκεί να μάθετε να επιλέγετε την κατάλληλη, εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας.
Κάθε φορά που εφαρμόζουμε μάσκα στα μαλλιά είναι σαν να τους προσφέρουμε ένα πλήρες γεύμα, πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά-που οι παραπάνω δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και το life style έχουν στερήσει από την τρίχα στοχεύοντας στην άμεση επανόρθωσή της .

Ενισχύστε τους αμυντικούς μηχανισμούς  που θα προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη και συγχρόνως θα ενδυναμώσουν το βολβό της τρίχας με την HD KERATIN-NUTRI BALANCE HAIR MASK . Μόνο όταν θα αποκτήσετε και πάλι ένα υγιές τριχωτό θα επιστρέψει και η λάμψη στα μαλλιά …

Η HD KERATIN-NUTRI BALANCE HAIR MASK είναι μια μάσκα αυξημένης φροντίδας για μαλλιά όλο δύναμη και ζωντάνια. Είναι μια πλούσια μάσκα για κάθε τύπο μαλλιών που αναδομεί την τρίχα χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα, αποκαθιστά τις φθορές και προστατεύει από το σπάσιμο, αποκαθιστώντας τη ζωντάνια και την ελαστικότητα στα θαμπά και άτονα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.
Περιέχει σε υψηλές συγκεντρώσεις ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά στην πιο συμπυκνωμένη μορφή τους που βελτιώνουν άμεσα την τρίχα προσφέροντας πλούσια θρέψη, τόνωση και αναζωογόνηση . Το συγκεκριμένο προϊόν υπόσχεται ν' αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε λίγες μόνο εφαρμογές, την τρίχα και να δώσει πίσω στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη!
Περιέχει μαλακτικούς παράγοντες εμπλουτισμένο με αμινοξέα κερατίνης φυτικής προέλευσης και βιοσακχαρίτες δρα ευεργετικά για την φυσική ενδυνάμωση της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη. Επανορθώνει την επιφάνεια της τρίχας και να αποκαθιστά τη φθορά που προκαλούν στα μαλλιά σας εξωτερικοί παράγοντες, όπως το βούρτσισμα, οι συσκευές θερμότητας και οι τεχνικές επεξεργασίες. Εντατικά ενυδατωμένα, μέρα με τη μέρα, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα απαλά και ελαστικά, πραγματικά ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Η κρεμώδης και απαλή υφή της, που έχει ξεχωριστό άρωμα, ενυδατώνει έντονα τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Είναι πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της και είναι σε μεγάλη συσκευασία και διαρκεί  για πολλούς μήνες ..



Αναλυτικότερα:


  • Εντατική φροντίδα που αποκαθιστά τη φυσική λάμψη και τη ζωντάνια των μαλλιών .
  • Ενυδατώνει, αναδομεί, θρέφει σε βάθος τα μαλλιά χαρίζοντας εξαιρετική απαλότητα.
  • Προστατεύει την τρίχα από εξωτερικές επιδράσεις (styling, πιστολάκι, ρύπανση κλπ.) ..


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόστε τη μάσκα, μετά το σαμπουάν, αφήστε τη να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλετε. Τα μαλλιά σας απολαμβάνουν εντατική θρέψη και γίνονται ευκολοχτένιστα.



HD KERATIN + ARGAN CARE OIL
(ΕΛΑΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ)


Για να είσαστε όμορφες εμφανισιακά, όλα είναι σημαντικά και ειδικά τα μαλλιά που αποτελούν κύριο μέσο έκφρασης και προσωπικού στυλ . Τα μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών και κατά προσέγγιση το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες πάνω σε μια κοπέλα.
Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα μαλλιά της και δεν θέλει αυτά να είναι πάντα υγιή και λαμπερά; Ωστόσο – πρέπει να το παραδεχτείτε κι εσείς – μερικές φορές όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας λίγο (ή και πολύ) περισσότερο από όσο πρέπει ή αυτά τα ίδια αντέχουν.
Όλοι έχουμε το δικό μας μοναδικό τύπο μαλλιών, όπου κατά την διάρκεια διαφόρων περιοδειών του έτους να χρειάζονται την περιποίηση τους. Η δομή των μαλλιών είναι όπως η δομή λεπιών στο δέρμα ενός ψαριού, δηλαδή επικάλυψη λεπιών γύρω από ένα κεντρικό και φλοιώδη πυρήνα. Η ομαλή επικάλυψη και η ομαλή κατανομή τους, κάνει τα μαλλιά να είναι λαμπερά και λεία, βοηθώντας επίσης στο εύκολο χτένισμα, ενώ μια μπερδεμένη ή τραχιά δομή, κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σκληρά και θαμπά και είναι δύσκολο να χτενιστούν, λόγο της σύμπλεξης των τριχών που δημιουργεί κόμπους.
Οι τύποι των μαλλιών, το χρώμα τους, ο χρόνος που παίρνουν για να γίνουν γκρίζα και η πτώση τους η μη, είναι συνήθως κληρονομικοί παράγοντες και εξαρτώνται από τη γενετική σύσταση του ατόμου.
Όμως, τώρα θα αναρωτηθείτε, και με το δίκιο σας, βέβαια, και τι να κάνετε. Η λύση είναι πολύ πιο απλή και εύκολη από όσο νομίζετε και σίγουρα πρόκειται να σας ενθουσιάσει, όσο θα ενθουσιάσει και τα μαλλιά σας!
Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό …. Στην περίπτωση όμως του δημοφιλέστατου Argan oil, όχι μόνο υπήρξε ομοφωνία των ειδικών ως προς την ευεργετική του δράση  στα μαλλιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει… και να μας φροντίζει!

Τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και προστασία, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας το HD KERATIN + ARGAN CARE OIL.

Το HD KERATIN + ARGAN CARE OIL είναι ένα λαδάκι για τα μαλλιά που θρέφει σε βάθος και επανορθώνει τις φθορές των μαλλιών, χαρίζει λάμψη και επαναφέρει τη ζωντάνια,  προλαμβάνει τo σπάσιμο και την ψαλίδα. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμική επεξεργασία (πιστολάκι κτλ).  Αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή και λαμπερά . Σφραγίζει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας και εμποδίζει την αφυδάτωση και το σπάσιμο.
Είναι μία δραστική φυσική φόρμουλα με αργανέλαιο (γνωστό σε όλους για τις ευεργετικές του ιδιότητες ,φυσικό αντιοξειδωτικό είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, Ω-6 και Ω-9 απαραίτητα λιπαρά οξέα) , χαρίζει στα θαμπά, αδύναμα μαλλιά μία γυαλιστερή λάμψη και απαλή δομή. Ενισχύει φυσικά τη λεπτή τρίχα , δίνει εκτυφλωτική λάμψη  για να αποκαταστήσετε τη χαμένη ζωντάνια και στιλπνότητα των μαλλιών σας. Είναι μία πολύτιμη θεραπεία επανόρθωσης και αναδόμησης των μαλλιών. Το προϊόν απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή, λαμπερά με ευχάριστο άρωμα.

Το φίνο αυτό λάδι με τη βελούδινη υφή εξασφαλίζει μέγιστη προστασία ,ενυδάτωση ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα ακόμα και των πιο ξηρών μαλλιών. Χαρίζει ανάλαφρη απαλότητα, ξεμπερδεύει τα μαλλιά & τα κάνει ευκολοχτένιστα, ενώ μειώνει το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα με το πιστολάκι. Προσφέρει απόλυτη λάμψη χωρίς να τα βαραίνει.

Το HD KERATIN + ARGAN CARE OIL «περιβάλλει» και προστατεύει την τρίχα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το λάδι, λόγω της ρευστής μορφής του, εισχωρεί στις στιβάδες των κυττάρων- έξι έως οκτώ στον αριθμό , η μία πάνω στην άλλη σαν λέπια- που συνθέτουν το περιτρίχιο, το προστατευτικό στρώμα που καλύπτει τον εσωτερικό πυρήνα ,το φλοιό, κάθε ανθρώπινης τρίχας. Απολαύστε την αγνότητα!
Αποτελεί μια πολύτιμη περιποίηση πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να τους δώσει λάμψη, πειθαρχία και προστασία.
Μια ενυδατική φόρμουλα για όλους τους τύπους μαλλιών.
Το έλαιο περιέχεται σε πολυτελή και κομψή συσκευασία .


Τρόπος Χρήσης:

Τοποθετήστε μικρή ποσότητα στις παλάμες σας τρίψτε ελαφρά τα χέρια  και απλώστε κατά μήκος των μαλλιών επιμένοντας στις άκρες.  Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.



HD INTENSE HAIR TREATMENT-Leave-in Spray Mask
(ΣΠΡΕΙ ΟΛΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Ένα εντυπωσιακό φόρεμα, ένα φανταστικό ζευγάρι παπούτσια και… έτοιμη. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά, καθώς αυτό που δίνει τη λάμψη και κάνει εκθαμβωτική τη γυναικεία παρουσία είναι τα λαμπερά μαλλιά. Είναι αυτά που προδίδουν ισχυρή προσωπικότητα, προσδίδουν αυτοπεποίθηση και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ολοκληρωμένο παρουσιαστικό που σίγουρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητο.
Όπως συμβαίνει με καθετί λαμπερό, έτσι και η δημιουργία εκθαμβωτικού look -κάτι που, κακά τα ψέματα, αποτελεί φιλοδοξία κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της- έχει και αυτή τα δικά της μυστικά, τη δική της ιεροτελεστία. Ας μην ξεχνάμε τα λαμπερά, δυνατά και υγιή μαλλιά, αποτελούν καθρέφτη της υγείας του οργανισμού μας. Αν τα μαλλιά μας απαιτούν αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν φόρμα και λεία υφή ενώ αρκούν μόλις λίγα λεπτά σε υγρό περιβάλλον για να χάσουν όλα τα παραπάνω τότε φροντίζουμε με το HD INTENSE HAIR TREATMENT-Leave-in Spray Mask για να μην  μειωθεί η λάμψη τους!!

Το HD INTENSE HAIR TREATMENT-Leave-in Spray Mask είναι σπρέι ολικής φροντίδας μαλλιών και προσφέρει εντατική περιποίηση για μαλλιά μεταξένια, με υγιή εμφάνιση.
Αυτό που το διαφοροποιεί από τα άλλα προϊόντα είναι ότι προσφέρει βαθιά περιποίηση και προστασία εναντίον της φθοράς, επειδή περιέχει περισσότερα ενυδατικά συστατικά και απαλότερες ουσίες.
Ενυδατώνει, θρέφει, επανορθώνει την τρίχα, τη λειαίνει , της χαρίζει όγκο, προστατεύει το χρώμα και καταπολεμά τη λιπαρότητα .Είναι η ιδανική απάντηση σε κάθε ανάγκη των μαλλιών. Θρέφει  και αναδομεί την τρίχα από μέσα προς τα έξω.
Αποτέλεσμα ακόμα και τα βαμμένα μαλλιά που είναι πιο ευαίσθητα σε εξωτερικούς παράγοντες και το χρώμα τους ξεθωριάζει να τους εξασφαλίζει όχι μόνο τη διάρκεια και την ένταση του χρώματος, αλλά και την υγεία τους. Αναζωογονεί και λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας ενώ την προστατεύει από την ψαλίδα ενώ διαθέτει ισχυρή επανορθωτική και προστατευτική δράση από  την υπεριώδη ακτινοβολία και το σχηματισμό ελευθέρων ριζών στα φυσικά ή βαμμένα μαλλιά.

Εννέα  μοναδικά “προνόμια” συγκεντρώνονται σε ένα προϊόν και σας προσφέρουν καθημερινή ολοκληρωμένη φροντίδα πολλαπλών διαστάσεων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.Τόσο απλά…

1. Προστασία του χρώματος
2. Έλεγχος κατά του φριζαρίσματος
3. Προστασία από την θερμότητα
4. Ευκολία στο styling και στο ίσιωμα
5. Προστασία ενάντια στις σπασμένες άκρες
6. Απαλότητα και μεταξένια υφή
7. Αντηλιακή προστασία
8. Ξεμπλέκει και διευκολύνει το χτένισμα
9. Αυξημένη μαλακτική δράση

Είναι σε πολύ Glamorous συσκευασία!!Και είναι πρακτική ακόμα και για ταξίδια..Το άρωμα του είναι πραγματικά μαγευτικό!!
Κατάλληλο για χρήση πριν και μετά την πισίνα και τη θάλασσα.


Τρόπος χρήσης:


ΣΕ ΝΩΠΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ. Ψεκάστε σε νωπά μαλλιά και αφήστε να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποιήστε κάποιο θερμικό εργαλείο.
ΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΥΦΗ. Ψεκάστε μικρή ποσότητα στην παλάμη σας και απλώστε σε στεγνά μαλλιά  από τη μέση ως τις άκρες. Δεν ξεβγάζεται και είναι για όλους τους τύπους μαλλιών. 

*Όλα τα παραπάνω HD είναι νέα προϊόντα με ευεργετικές ιδιότητες!





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως  η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Farcom με τα προϊόντα της είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά των μαλλιών , αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά τους, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά συστατικά. Με τις μοναδικές τους συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων..


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου