Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Eveline Cosmetics Greece review

Eveline Cosmetics Greece


Ενυδάτωση- η πιο αποδοτική ''επένδυση''….


Γειά σας Glamorous,

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία που μιλάμε για ενυδάτωση. Τη φροντίδα που ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος ,το φύλο ή την ηλικία οφείλουμε να συμπεριλάβουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα. Είναι η κίνηση που σώζει το δέρμα μας. Αρκεί να γνωρίζουμε τον τρόπο που διασφαλίζει την υψηλή της αποτελεσματικότητα. Ο λόγος σήμερα στην τέχνη της σωστής ενυδάτωσης.
Ενυδάτωση. Τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο πολυχρησιμοποιημένος όρος; Σύμφωνα με την επίσημη ερμηνεία της λέξης, πρόκειται για την αποκατάσταση της κανονικής ποσότητας νερού ή υγρασίας. Στην περίπτωση της επιδερμίδας, αυτό γίνεται είτε παρέχοντας νερό για να καλύψουμε τυχόν απώλειες είτε αποτρέποντας την εξάτμισή του διατηρώντας τα αποθέματα στα φυσιολογικά τους επίπεδα. Η ενυδάτωση λοιπόν, είναι η βασική, καθημερινή κίνηση ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών ανά τον πλανήτη, η μοναδική ενέργεια που αποδεδειγμένα σώζει την επιδερμίδα σε κάθε δεκαετία ζωής.

Η ενυδάτωση υποστηρίζει τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος, προστατεύει από την καθημερινή έκθεση και ενισχύει σημαντικά την επιδερμίδα αποτρέποντας την πρόωρη φθορά του χρόνου. Είναι η κίνηση που χαρίζει άμεση αναζωογόνηση, λείανση και εγγυάται την προστασία της επιδερμίδας από τα σημάδια του χρόνου. Η απλή ενυδάτωση, όταν ανταποκρίνεται στις πραγματικές αιτίες αιφνίδιας ή μόνιμης ξηρότητας, αποδεικνύεται το μοναδικό μέσο για να διατηρούμε την επιδερμίδα υγιή, φωτεινή, απαλή και ελαστική. Γι’ αυτό και χρειάζεται την καθημερινή μας προσοχή και επιμέλεια.

Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε ενυδάτωση με θεαματικά αποτελέσματα χάρις στα καλλυντικά της Eveline Cosmetics Greece.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Eveline Cosmetics είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής καλλυντικών στο κόσμο εξάγοντας για πάνω από 30 χρόνια τα προϊόντα της, σε 70 χώρες στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, make-up καθώς και προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, που αγγίζουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Εστιάζοντας στην καινοτομία, την ισορροπημένη σχέση ποιότητας και τιμής, καθώς και στη γρήγορη ανταπόκριση στις νέες τάσεις, η εταιρεία έχει διακριθεί και τιμηθεί επανειλημμένως σε διεθνείς εκθέσεις ως κορυφαία μάρκα στο χώρο της ομορφιάς.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρία GRIGI με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μέσω δικτύου πωλήσεων και online μέσω inbox.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




EVELINE EXPERT C MOISTURISING CREAM- GEL DETOX+ ILLUMINATION 30 + DAY/NIGHT
(ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ)




Στο κατώφλι των 30 ο χρόνος είναι ακόμη με το μέρος μας. Όσο πιο έγκαιρα βάλουμε τα σωστά θεμέλια, τόσο πιο γερό και ανθεκτικό θα είναι το οικοδόμημα- η επιδερμίδα - στο πέρασμα του χρόνου. Η ενυδάτωση αποδεικνύεται πως αποτελεί την πρώτη και πιο ουσιαστική επένδυση για το …..αίσιο μέλλον της.

Στα μέσα της δεκαετίας των 20 χρόνων η επιδερμίδα είναι λεία, ελαστική με απαλή υφή. Τυχόν προβλήματα με ακμή ανήκουν πια στο παρελθόν. Οι φυσικοί μηχανισμοί ανανέωσης λειτουργούν άψογα και αυτό αποτυπώνεται στη φρέσκια και αψεγάδιαστη όψη του δέρματος. Τι συμβαίνει όμως και εκεί λίγο πριν ή λίγο μετά τα 30 όλο και πιο συχνά το δέρμα αφυδατώνεται και χάνει τη λάμψη του;
Σύμφωνα με τους ειδικούς μετά τα 25 χρόνια οι ρυθμοί του κυτταρικού μεταβολισμού, της φυσικής αυτής διαδικασίας αναζωογόνησης της επιδερμίδας, αρχίζουν να επιβραδύνονται έστω κι αν αυτό δεν γίνεται αντιληπτό άμεσα. Τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται και παραμένουν στην επιφάνεια για περισσότερο χρόνο. Η όψη της επιδερμίδας είναι θαμπή και άτονη , με αποτέλεσμα να εμφανίζει πρόωρα σημάδια κόπωσης. Έστω όμως κι αν ….επίσημα η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, αυτό αργεί να αποτυπωθεί στην όψη του δέρματος. Οι μηχανισμοί επανόρθωσης δεν έχουν χάσει το φυσιολογικό ρυθμό λειτουργίας τους εκτός αν …..βάλουμε εμείς το χεράκι μας. 
Το σύγχρονο life style , η καθημερινή έκθεση της επιδερμίδας- με ή χωρίς τη θέληση μας- σε άπειρους επιβαρυντικούς για την υγεία της παράγοντες, ήλιος, περιβαλλοντική ρύπανση , κάπνισμα, έλλειψη ύπνου και έντονο στρες συστήνουν ένα ολέθριο κοκτέιλ που συνηγορεί στο οξειδωτικό στρες της επιδερμίδας. Και τότε εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια που δείχνουν πως ο προστατευτικός φραγμός εμφανίζει… ρωγμές. Για καλή μας τύχη στο κατώφλι των τριάντα ο χρόνος είναι ακόμη με το μέρος μας. Οι πιθανότητες να προλάβουμε και να αποτρέψουμε την πρόωρη γήρανση είναι πολλές. Αρκεί, φυσικά, να λάβουμε έγκαιρα τα μέτρα μας. Όσο νωρίτερα κατανοήσουμε την ανάγκη για καθημερινή, συστηματική ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία της επιδερμίδας, τόσο πιο αργά θα δούμε να εμφανίζονται τα σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα.
Ένας από τους βασικούς λόγους που η επιδερμίδα στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 30 παρουσιάζει ίχνη πρόωρης γήρανσης είναι η αποδυνάμωση του προστατευτικού φραγμού. Σε φυσιολογικές συνθήκες όταν οι κυτταρικές μεμβράνες είναι υγιείς , τα κύτταρα περιέχουν νερό σε ποσοστό, περίπου, 70%. Τα δερματικά κύτταρα, όπως ξέρουμε πολύ καλά, διαιρούνται στη βάση της επιδερμίδας και καθώς ανεβαίνουν μέσα σ αυτήν αρχίζουν να γίνονται επίπεδα και να πεθαίνουν. 
Στη διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας απελευθερώνουν το περιεχόμενό τους, δηλαδή το νερό, και τα δομικά τους λιπίδια. Τα αποθέματα των φυσικών ενυδατικών παραγόντων μειώνονται, με αποτέλεσμα ακόμη και μια υγιής, νεανική επιδερμίδα- με σημαντικά ακόμη επίπεδα λιπιδίων και σμήγματος- να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις μεγάλες απώλειες νερού. 
Η σωστή λοιπόν ενυδάτωση με την ενυδατική κρέμα EXPERT C MOISTURISING CREAM- GEL DETOX+ ILLUMINATION 30 + DAY/NIGHT  , βάζει τα θεμέλια για υγιή, φωτεινή και με νεανική όψη επιδερμίδα.

Το Moisturizing Cream-Gel είναι αφιερωμένο στη φροντίδα του δέρματος ηλικίας άνω των 30 ετών. Μειώνει τις πρώτες ρυτίδες και αποτρέπει τη δημιουργία νέων, η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή, δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα.. Αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας των κυττάρων της, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνει την υφή και τη χροιά της, ενισχύοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

Η EXPERT C MOISTURISING CREAM- GEL DETOX+ ILLUMINATION 30 + DAY/NIGHT είναι μια κρέμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας .Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική. Η μοναδική φόρμουλα, με βάση την τεχνολογία TRI-HYBRID VITAMIN C TECHNOLOGY , προστατεύει το DNA των κυττάρων του δέρματος, ενυδατώνει βαθιά και αναζωογονεί.
Είναι μία πλούσια φόρμουλα με 3 βιολογικά ενεργά αντιοξειδωτικά: η συμπυκνωμένη νέα γενιά βιταμίνης C, το πράσινο τσάι και το ginseng μειώνουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα κόπωσης, αποκαθιστούν τη μεταξένια απαλότητα και τη νεανική ακτινοβολία το δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει- γεμίζει αμέσως τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, δίνει στο δέρμα μεταξένια απαλότητα και σύσφιξη, προστατεύοντας το από την ξηρότητα και αποτρέποντας τις ρυτίδες. Ολα αυτά δρουν συνεργικά για την επιδιόρθωση του κατεστραμμένου δερματικού φραγμού, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον, προωθούν την κυτταρική αναγέννηση και προσφέρουν λάμψη και προστατεύουν το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.
Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. 
Από την πρώτη εφαρμογή της σειράς, το αποτέλεσμα είναι εμφανές: η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη και ελαστική, ενώ τα σημάδια κούρασης και η θαμπή όψη έχουν αντικατασταθεί με μία φυσική λάμψη. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όσο συνεχίζουμε να τη χρησιμοποιούμαι, το πρόσωπό μας θα δείχνει ολοένα και πιο υγιές.

Έχει ένα υπέροχο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας..
Για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι, απλώνοντας καθημερινά πρωί και βράδυ ,με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.



EVELINE EXPERT C SERUM- VITAMIN INJECTION INTENSE –NIGHT TREATMENT
(ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ)


Πολλές φορές λόγω ποικίλων παραγόντων, όπως είναι η ηλικία, η διατροφή, οι ορμονικές αλλαγές ή ακόμα και οι καιρικές συνθήκες, η επιδερμίδα μας δεν ενυδατώνεται σωστά με αποτέλεσμα να αδυνατεί να συγκρατήσει την απαραίτητη υγρασία σε υψηλά επίπεδα. H ξαφνική ξηρότητα που ακολουθεί τις κρύες μέρες του χειμώνα αναδεικνύει την ανάγκη να αποκατασταθεί, όσο γίνεται πιο άμεσα, η ισορροπία στα φυσικά αποθέματα νερού του δέρματος. Στη διάρκεια όμως του χειμώνα ο κρύος αέρας σε συνδυασμό με τα χαμηλά ποσοστά υγρασίας συμβάλλουν στη μεγαλύτερη εξάτμιση νερού. Σημαντικές, επίσης, απώλειες υγρασίας παρατηρούνται όταν η επιδερμίδα εκτίθεται στην υπερβολική ζέστη που επικρατεί στους εσωτερικούς χώρους αφού τα επίπεδα υγρασίας του περιβάλλοντος μειώνονται κατά πολύ, με αποτέλεσμα το φυσικό σύστημα ενυδάτωσης να μην αναπληρώνει τα κενά και η επιδερμίδα να καταλήγει έντονα ξηρή. Τη λύση στο πρόβλημα τη δίνει η συστηματική εξωτερική ενυδάτωση είτε προσφέροντας στο δέρμα την υγρασία που χρειάζεται είτε αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια νερού.

Για τον λόγο αυτό, υπερσυμπυκνωμένα serums ,"ειδικού σκοπού" που οδηγούν τα ενεργά συστατικά τους εκεί που τα άλλα καλλυντικά δεν μπορούν να φτάσουν και κάνουν τις κρέμες μας ακόμα πιο αποτελεσματικές. Είναι οι σούπερ ήρωες για την επιδερμίδα και ένα δυνατό trend στον κόσμο της ομορφιάς. Μήπως κι εσείς χρειάζεστε τη στοχευμένη δράση τους;
Συνήθως, όταν αναφερόμαστε στα serums, σπεύδουμε να διευκρινίσουμε ότι είναι το extra bonus που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα. Δεν είναι όμως λίγοι οι επιστήμονες που τα θεωρούν πλέον ένα άκρως απαραίτητο βήμα στην καθημερινή περιποίηση. Κι αυτό γιατί, ενώ οι κρέμες αγκαλιάζουν την επιφάνεια της επιδερμίδας σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ ενυδάτωσης, οι οροί, με τα συμπυκνωμένα συστατικά μικρού μοριακού βάρους που συνήθως περιέχουν, κατορθώνουν να διαπεράσουν την κερατίνη στιβάδα και να μεταφέρουν ενισχυμένες δόσεις ενυδατικών, αντιοξειδωτικών και αντιγηραντικών ουσιών στις βαθύτερες στιβάδες της. 
Η ένταξη του ορού EVELINE EXPERT C SERUM- VITAMIN INJECTION INTENSE –NIGHT TREATMENT στα «απαραίτητα» φανερώνει, κατά τη γνώμη μας, μια νέα τάση που αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα της ομορφιάς. Την ελαφρά… μετατόπιση του κέντρου βάρους της φροντίδας, από την κλασική κρέμα, στα προϊόντα στοχευμένης δράσης.

Ο ορός EVELINE EXPERT C SERUM- VITAMIN INJECTION INTENSE –NIGHT TREATMENT είναι το superfood της επιδερμίδας αναδεικνύοντας έτσι την υπερσυμπυκνωμένη του σύνθεση. Είναι ορός προσώπου και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους δερματολόγους. Μοναδική φόρμουλα παρέχει εντατική ενυδάτωση και αντιρυτιδική προστασία. Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του και στο μικρό μοριακό βάρος του, τα δραστικά ενεργά συστατικά που περιέχει, καταφέρνουν να διεισδύουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος. Διαπερνά την επιφάνεια και να εισχωρεί άμεσα στις βαθύτερες στιβάδες. Η υφή του είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.
Η <<ένεση>> βιταμινών στον ορό προορίζεται για περίπλοκη φροντίδα του δέρματος. Μια φόρμουλα που είναι πλούσια σε 3 βιοδραστικές μορφές βιταμίνης C με πολύ υψηλή, εξαιρετικά αποτελεσματική συγκέντρωση 12% μειώνει άμεσα τα συμπτώματα κόπωσης, ορατά σημεία αποχρωματισμού και κηλίδωσης, εμποδίζει αποτελεσματικά την πρώιμη γήρανση του δέρματος και υπερνικά αυτά τα συμπτώματα. Η μοναδική φόρμουλα, με βάση την τεχνολογία TRI Hybrid Vitamin C , προστατεύει τα κύτταρα του DNA και τα κύτταρα του δέρματος, βαθιά ενυδατώνει και αναζωογονεί. Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το SERUM έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. 
Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. . Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο πρόσωπό  σας θα μεταμορφωθεί σε βελούδο. Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι παραμένει απαλό για πολλές ώρες. Απαλότητα που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι….
Στις αλλαγές των εποχών, η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με τον εξειδικευμένο ορό θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε την κούραση, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» των κυττάρων της επιδερμίδας και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες.
Είναι σε αριστοκρατικό μπουκαλάκι με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).

Για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και ξηρό και ευαίσθητο.


Τρόπος χρήσης:

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους:

Ανακινήστε πριν τη χρήση!

1.Εφαρμόστε μερικές σταγόνες του ορού σε καθαρισμένο δέρμα προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ. Τρίψτε απαλά μέσα.
2.Προσθέστε μερικές σταγόνες του ορού στην νυκτερινή σας κρέμα. Τρίψτε απαλά μέσα.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Eveline Cosmetics Greece  μας δίνει  ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ. Μία εταιρία με τρομερή ενέργεια και η δημιουργικότητα που αποπνέει, αποτελεί πηγή έμπνευσης της εταιρίας, που ακολουθεί το πρότυπό της στα προϊόντα που δημιουργεί, δηλαδή τον συνδυασμό ποιότητας και νοοτροπιών!
Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός ομορφιάς για κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράζεται ελεύθερα.....
Δεν είναι τυχαίο ότι εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί τη Eveline Cosmetics Greece για καλλυντικά με κύρος και ποιότητα, με φόρμουλες υψηλής απόδοσης σε ασυναγώνιστες τιμές! Κάτι ξέρουν…

Ευχαριστώ την εταιρία Eveline Cosmetics Greece για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.grigi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου