Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Fresh & Beauty review

Fresh & Beauty-MOSSA


Γεια σας Glamorous,

Ο ρυθμός του οργανισμού μας, γνωστός και ως «ρολόι», ελέγχει την ενέργεια, τις ορμόνες και την υγεία της επιδερμίδας. Οι καλές συνήθειες (και τα απίθανα προϊόντα) συγχρονίζονται με τον ρυθμό του οργανισμού μας και μας χαρίζουν υγιή επιδερμίδα.
Η επιδερμίδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει στη διάρκεια του …βίου της. Από λεία, απαλή, ροδαλή στη βρεφική ηλικία, «ανήσυχη» στην εφηβεία, σφριγηλή, φωτεινή και ελαστική στα νεανικά μας χρόνια καταλήγει έντονα ξηρή, λεπτή, τραχιά με ορατή χαλάρωση στην ωριμότητα. Το ίδιο, ακριβώς, και οι ανάγκες της. Κι εμείς μαθαίνουμε να τις «διαβάζουμε» σωστά για να προσαρμόζουμε ανάλογα την καθημερινή της περιποίηση. Σίγουρα δεν θέλουμε να υποδεχθούμε τον νέο χρόνο με το θαμπό, κουρασμένο και ρυτιδωμένο πρόσωπο που βλέπουμε κάθε μέρα στον καθρέφτη μας. Ευτυχώς, για εμάς, η κοσμετολογία έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχουμε πλέον στη διάθεσή προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς, αλλά και να βελτιώσουν τα σημάδια που έχει αφήσει ο χρόνος στο πέρασμά του. Πάνω από όλα δίνουμε έμφαση στο πρόσωπό μας συνολικά.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκουν πολλές γυναίκες να αγωνιούν για την εμφάνισή τους. Φέτος, καλό είναι να οργανωθείτε εγκαίρως.
Μην αφήσετε την περιποίηση του προσώπου σας  τελευταία στιγμή. Επιλέξτε για τη φροντίδα του μια θεραπεία  που δεν θα σας ταλαιπωρήσει και θα είναι αποτελεσματική. Η τέλεια επιδερμίδα θέλει χρόνο. Ας το παραδεχτούμε όμως – κανείς δε λέει όχι σε ένα θαύμα. 

Έχουμε το αμέσως καλύτερο! Τα προϊόντα MOSSA της εταιρίας Fresh & Beauty.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Fresh & Beauty είναι εταιρεία διάθεσης καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Η εταιρία FRESH & BEAUTY έχει δημιουργηθεί με τη φιλοσοφία να προσφέρει στη γυναίκα τα καλύτερα και ποιοτικότερα καλλυντικά στην πιο προσιτή τιμή κόντρα στην εποχή της κρίσης!
Μέσα από μία μεγάλη γκάμα καλλυντικών προϊόντων (άνω των 120+) που συνεχώς διευρύνεται, η Fresh & Beauty προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της επιδερμίδας κάθε γυναίκας, όποιας ηλικίας!
Η εμπειρία τους στο χώρο της ομορφιάς ξεπερνάει τα δέκα χρόνια με κύριο στόχο να ανακαλύπτουνε ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει στη διεθνή αγορά της κοσμετολογίας.
Η FRESH & BEAUTY μέσα από τα πολλά κανάλια διανομής της (τηλεοπτική εκπομπή προτάσεων ομορφιάς - τηλεπωλήσεις, κατάστημα λιανικής, τηλεφωνικές παραγγελίες, eshop) δίνει τη λύση στην ατελείωτη αναζήτηση του κατάλληλου καλλυντικού και τα φέρνει στην πόρτα σας στην πιο προσιτή τιμή.
Αφεθείτε στον κόσμο ομορφιάς της FRESH & BEAUTY! Το ταξίδι ξεκινά.. και είναι ανεπανάληπτο. BON VOYAGE!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


MOSSA - CLEANSING CREME MOUSSE
(ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ  ΠΡΟΣΩΠΟΥ)


Δεν είσαι έτοιμη να κάνεις εκπτώσεις σε όσα σου αρέσουν και σε φροντίζουν ούτε θέλεις να βασιστείς σε μέτριες επιλογές που δεν σε καλύπτουν. Σε μια εποχή όπου όλα κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς και ο προσωπικός χρόνος μοιάζει πλέον πολυτέλεια, είναι τουλάχιστον απαραίτητο να «ακούσεις» τις ανάγκες σου προσεκτικά! Λίγες μέρες πριν τις γιορτές και οι περισσότεροι έχουν ήδη μπει στο εορταστικό κλίμα. Λίγο – πολύ όλοι κάτι σχεδιάζουν για τις ημέρες εκείνες, εντός ή εκτός σπιτιού. 
Εσείς μήπως παραλείψατε να ασχοληθείτε λίγο με την εμφάνισή σας; Μπορεί τα μαλλιά σας ήδη να τα περιποιηθήκατε, όπως και τα ρούχα και τα παπούτσια που θα φορέσετε, αλλά τι έχετε κάνει με το δέρμα σας; Για όσους το έχουν αμελήσει έως τώρα, σας παρουσιάζουμε κάποια tips της «τελευταίας» στιγμής , που όλοι μπορείτε να κάνετε, ώστε εκτός από τα μαλλιά και τα ρούχα σας, να έχετε ένα λαμπερό και καθαρό δέρμα, που ό,τι μακιγιάζ κι αν επιλέξτε να κάνετε, να το δείχνει υπέροχο!

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι γρήγορος, επιβεβλημένος και, κυρίως, κανόνας υγιεινής! Θα μπορούσε να είναι μια από τις δέκα εντολές ομορφιάς, εντούτοις πολλές γυναίκες την παραβιάζουν, είτε από κούραση είτε από βιασύνη ή από τεμπελιά, αν και γνωρίζουν ότι, αν επιθυμούν μια τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, θα έπρεπε η τελευταία κίνησή τους πριν κοιμηθούν και η πρώτη μόλις ξυπνήσουν να είναι ο σωστός και σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου τους.

Σήμερα, χάρη στα καθαριστικά προϊόντα MOSSA - CLEANSING CREME MOUSSE, οι γυναίκες δεν έχουν πια καμιά δικαιολογία για «κακή συμπεριφορά» απέναντι στην επιδερμίδα τους.

Το MOSSA-CLEANSING CRÈME MOUSSE είναι ένα αφρώδες καθαριστικό προσώπου ,που καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να διαταράσσει την φυσική ισορροπία του pH του δέρματος χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχει!
Εντείνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να αναγεννάται. 

Ο καθαρισμός με MOSSA-CLEANSING CRÈME MOUSSE ,μας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα  στο πρόσωπο …. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά. Με μια απαλή κίνηση μπορεί να αφαιρέσει ρύπους και μακιγιάζ -ακόμα και το αδιάβροχο- από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, να ενυδατώσει και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα, να καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς και προσφέρει «τροφή», λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία.

Είναι ένα λευκό, κρεμώδες καθαριστικό, με απαλή υφή, που καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Πλούσιο σε AHA λευκού φραγκοστάφυλου που θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή.

Ο καθαρισμός είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και προσοχή. Για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητος ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας πριν πέσουμε για ύπνο, από τα νεκρά κύτταρα, αλλά και τα κατάλοιπα του μακιγιάζ που έχουν μείνει στο πρόσωπό μας.

Έχει ευχάριστο άρωμα που θυμίζει ανθισμένους κήπους με φρούτα….
Είναι σε στρογγυλή συσκευασία, με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για την περιοχή γύρω από τα μάτια.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα πάνω στο πρόσωπο κάνοντας ελαφρύ μασάζ και ξεπλύνετε με νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.



MOSSA-MOISTURISING ANTIOXIDANT DAY CREAM
(ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ)


Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της χαράς, μια γιορτή που ταξιδεύει τους «μεγάλους» πίσω, στα παιδικά τους χρόνια και τους κάνει να βγάζουν στην επιφάνεια την καλή τους πλευρά, προσφέροντας στους γύρω τους το καλό και μοιράζοντας χαμόγελα.
Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και μας γεμίζουν προσμονή.
Ακόμα και εάν δεν έχουμε ιδιαίτερα εορταστικά σχέδια, για όλους μας οι γιορτές αποτελούν μια ευκαιρία να δούμε αγαπημένους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε δώρα, να ξεκουραστούμε και να διασκεδάσουμε.
H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν όσο πιο εντυπωσιακές και όμορφες γίνεται. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν πια σε απόσταση αναπνοής και όλοι μας τρέχουμε πανικόβλητοι να προλάβουμε τα καθημερινά προβλήματα και υποχρεώσεις μας, παραμελώντας τον εαυτό μας, με τη δικαιολογία ότι δεν έχουμε χρόνο και χρήματα ούτε για τα βασικά, πόσο μάλλον για μια κούρα ομορφιάς. Εκτός από την αναζήτηση του κατάλληλου ενδύματος για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν τις κατάλληλες θεραπείες για ένα πρόσωπο αψεγάδιαστο.  Μέσα στο εορταστικό αυτό σκηνικό ,σκοπός μας είναι να συμπληρώσουμε τη γοητεία μας με τεχνικές αναίμακτες και αποτελεσματικές δίχως νυστέρια και χειρουργεία.
Και όμως, σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τα σύγχρονα όπλα που έφεραν την επανάσταση στη βιομηχανία της ομορφιάς με θεαματικά αποτελέσματα χάρις στα καλλυντικά της Fresh & Beauty και την κρέμα MOISTURISING ANTIOXIDANT DAY CREAM.
Πρέπει να φροντίζουμε το πρόσωπό μας, διότι η ενυδάτωση είναι απίστευτα σημαντική και τον χειμώνα.

Με την κρέμα MOSSA-MOISTURISING ANTIOXIDANT DAY CREAM η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα.. Αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας των κυττάρων της, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνουν την υφή και τη χροιά της, ενισχύοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.
Είναι μια κρέμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας .Είναι μια πλούσια, εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα με ενυδατικά συστατικά. Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική.

Περιέχει φόρμουλα βατόμουρου βιοενεργό σύμπλεγμα και βιταμίνη Ε ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, διασπασμένο υαλουρονικό οξύ που προωθεί το γέμισμα και την λείανση των ρυτίδων και μπλε μύρτιλο που προστατεύει ενάντια στους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς ρύπους και καθυστερούν την διαδικασία της γήρανσης. Ολα αυτά δρουν συνεργικά για την επιδιόρθωση του κατεστραμμένου δερματικού φραγμού, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον, προωθούν την κυτταρική αναγέννηση και προσφέρουν λάμψη και προστατεύουν το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.
Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Από την πρώτη εφαρμογή της σειράς, το αποτέλεσμα είναι εμφανές: η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη και ελαστική, ενώ τα σημάδια κούρασης και η θαμπή όψη έχουν αντικατασταθεί με μία φυσική λάμψη. Όσο συνεχίζουμε να τη χρησιμοποιούμαι, το πρόσωπό μας θα δείχνει ολοένα και πιο υγιές. 

Η κρέμα MOSSA-MOISTURISING ANTIOXIDANT DAY CREAM καταπολεμά τη θαμπή όψη, αναπληρώνει την υγρασία και ενισχύει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας, προσφέροντας μοναδική άνεση.
Μέρα με την μέρα ,η επιδερμίδα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. . Απλώνεται και απορροφάται εξαιρετικά εύκολα και αφήνει ευχάριστη αίσθηση.….. Χρησιμοποιείτε την κρέμα ως βάση πριν από το μακιγιάζ. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Έχει ένα υπέροχο άρωμα και είναι σε στρογγυλή, κομψή, συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας..
Η μεταξένια και ελαφριά υφή της κρέμας απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας ένα αίσθημα απαλότητας.

Αποτέλεσμα:

·       96% των γυναικών ένιωσαν άμεσα το δέρμα τους να ενυδατώνεται.
·       85% διαπίστωσαν ότι το δέρμα τους γίνεται πιο λείο, πιο σφριγηλό και πιο λαμπερό σε μόλις 4 εβδομάδες.

Εν όψει των Χριστουγέννων ανανεώστε την επιδερμίδα σας δίνοντας της την αναζωογόνηση και την λάμψη που χρειάζεται!


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.

 Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας!





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα της εταιρίας Fresh & Beauty μας δίνουν πολυτέλεια και χρυσαφένια λάμψη. Υπέροχες συσκευασίες, ιριδίζουσες υφές και αποχρώσεις που σαγηνεύουν μας μεταφέρουν στη μαγική ατμόσφαιρα του παραμυθιού, κάνοντάς μας να νοιώθουμε σαν μοντέρνες Σταχτοπούτες. Υποδεχόμαστε τη μεγάλη γιορτή με ρετρό διάθεση, έχοντας ως πηγή έμπνευσης τις εμφανίσεις των Παριζιάνων στα κοσμικά πάρτι και τα φιλανθρωπικά γκαλά των αρχών του προηγούμενου αιώνα. Αυτά τα Χριστούγεννα, η Fresh & Beauty μας μεταφέρει στο γιορτινό παραμύθι και μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας με προϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας…Ένα δώρο ομορφιάς για εμάς.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Fresh & Beauty για την χορηγία των προϊόντων!!
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.fresh-beauty.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου