Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

HairizeLab review

HairizeLab

Πρόβλημα κορυφής…..


Γειά σας Glamorous,

Το φθινόπωρο έφτασε, τα φύλλα πέφτουν, μα μαζί με τα φύλλα βλέπουμε να πέφτει και ένα μέρος από τα μαλλιά μας. Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα μαλλιά είναι πλήγμα για την αυτοπεποίθησή μας όταν αρχίζουν να πέφτουν. Μπορεί η τριχόπτωση να μην έχει καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζει όμως σημαντικά τον ψυχισμό μας.
Γνωρίζοντας καλά το σημαντικό ρόλο που έχουν τα μαλλιά στη συνολική μας εμφάνιση, δεν μας προκαλεί απορία το γεγονός ότι καθημερινά ο τρόπος που ζούμε, το τι τρώμε, το πώς φορμάρουμε τα μαλλιά μας, οι καθημερινές μας κακές- συνήθειες, μπορούν να σαμποτάρουν τη δύναμη και την υγεία της τρίχας και να οδηγήσουν στην αραίωση. Μήπως ήρθε η ώρα να τις… ξεριζώσουμε;
Βέβαια ,ακόμη κι αν διατροφή, life style και καθημερινή περιποίηση είναι στο σωστό δρόμο , υπάρχουν συγκεκριμένες χρονικές περίοδοι που οι ορμονικές αλλαγές του οργανισμού συμβάλλουν στην αραίωση της τρίχας ή στην εμφάνιση τριχόπτωσης.
Όσο κι αν η τριχόπτωση θεωρείται πρόβλημα κατεξοχήν ανδρικού γένους, υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι στη ζωή κάθε γυναίκας που η υγεία των μαλλιών απειλείται σοβαρά. Τα καλά νέα όμως είναι ότι, σε αντίθεση με τους άντρες που χάνουν ολοκληρωτικά τα μαλλιά τους, στις γυναίκες το πρόβλημα εκδηλώνεται με λέπτυνση της τρίχας στην κορυφή του τριχωτού της κεφαλής, απώλεια όγκου, αλλοίωση στην υφή και αραίωση, η οποία όμως είναι αναστρέψιμη.

Η σωστή φροντίδα είναι ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να γίνει το όνειρο για μακριά μαλλιά πραγματικότητα. Ωστόσο εάν τα μαλλιά σας δεν μεγαλώνουν  και πέφτουν μην χάνετε και την αυτοπεποίθησή σας;
Δεν υπάρχει λόγος! Σήμερα, η εταιρία PHARMA FSC (www.pharmafsc.com)  έχει στη φαρέτρα της αρκετές λύσεις, άμεσες και αποτελεσματικές…


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H PHARMA FSC ιδρύθηκε το 2010 με κεντρικά γραφεία στη Λεμεσό της Κύπρου. Οι κύριες δραστηριότητές της είναι η ανάπτυξη, παραγωγή, προώθηση και διανομή μοναδικών συμπληρωμάτων διατροφής και  καινοτόμων δερμοκαλλυντικών προϊόντων. 
Μέσω της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσή της, η εταιρεία αναπτύσσει καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς.  
H PHARMA FSC κατέχει ένα σημαντικό αριθμό Private Label Brands τα οποία τυγχάνουν μεγάλης αναγνωρισιμότητας και συνεχούς ανάπτυξης. Ένα από αυτά είναι και η αγωγή HAIRIZE LAB!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



HAIRIZE LAB HAIR GROWTH METHOD - WITH STEM CELLS BOOSTER
(HAIR GROWTH SOLUTION SPRAY)


Ακόμα κι αν δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μετράμε με τρόμο τις τρίχες που χάνουμε έπειτα από κάθε λούσιμο, η αίσθηση ότι τα μαλλιά μας δείχνουν πιο λίγα, αρκεί για να μας θορυβήσει. Τι συμβαίνει λοιπόν; Και πώς μπορούμε να προλάβουμε ή έστω να περιορίσουμε το πρόβλημα;
Έντονο συναισθηματικό στρες, ορμονικά παιχνίδια, αλλαγές εποχής, εξαντλητικές δίαιτες, χαριτωμένα πονιτέιλ. Εμείς, όταν τα …χάνουμε, έχουμε τους δικούς μας λόγους.
Θεωρείται ανδρικό «προνόμιο» αλλά δεν είναι δυστυχώς αποκλειστικό. Μπορεί η τριχόπτωση να παρουσιάζεται αργά ή γρήγορα στο 80% περίπου των ανδρών , οι στατιστικές όμως αναφέρουν πως και το 50% των γυναικών αντιμετωπίζει αν όχι το ίδιο πρόβλημα, τουλάχιστον αραίωση της τριχοφυΐας.
Σε αντίθεση με την ανδρική τριχόπτωση που συνδέεται άμεσα με την κληρονομικότητα και την ηλικία, η γυναικεία τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή και για διαφορετικούς λόγους. Η γυναικεία τριχόπτωση είναι εποχική και παροδική. Εμφανίζεται συνήθως το φθινόπωρο και την άνοιξη. Οι ορμονικές διαταραχές, το άγχος, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση , η περιβαλλοντική ρύπανση καθώς και η διατροφική ανεπάρκεια ύστερα από αυστηρές δίαιτες και απότομη απώλεια βάρους είναι ορισμένες από τις βασικές αιτίες της γυναικείας τριχόπτωσης. Εμφανίζεται με τη μορφή διάχυτης αραίωσης των μαλλιών στην κορυφή της κεφαλής.

Πότε πρέπει να ανησυχείτε: Όταν παρατηρείτε καθημερινά τις τρίχες –περισσότερες από 100 λένε οι ειδικοί- να πέφτουν συστηματικά και να μην αντικαθίστανται από καινούργιες, είναι σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα τριχόπτωσης. Οι αρνητικές επιπτώσεις που έχει το φαινόμενο στην ψυχολογία μας είναι πολλές. Ευτυχώς όμως, πολλές είναι και οι λύσεις.

Η αγωγή HAIRIZE LAB HAIR GROWTH METHOD-WITH STEM CELLS BOOSTER, έχει τις απαντήσεις.

Η πρωτοποριακή αγωγή HAIRIZE LAB έρχεται να δώσει πραγματική και ασφαλή λύση σε αυτά τα προβλήματα. Είναι ένα μοναδικό προϊόν, το μόνο με φυτικά βλαστοκύτταρα, το οποίο παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ενδυνάμωση των μαλλιών και ενίσχυση της υγείας τους!!

Μετά από πολυετή έρευνα ειδικοί επιστήμονες  δημιούργησαν μια μοναδική φόρμουλα από φυτικά δραστικά συστατικά και έλαια με υψηλή απορρόφηση που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κρατάει τις υποσχέσεις της! Συμβάλουν στην ενδυνάμωση κι ενίσχυση των μαλλιών,  προστατεύουν τα θρεπτικά συστατικά της ρίζας και παράλληλα διεγείρουν την ανάπτυξη της τρίχας.

Η αγωγή HAIR SOLUTION SPRAY της HAIRIZE LAB δρα κατά της τριχόπτωσης μέσω της ενδυνάμωσης και αύξησης των βλαστικών κυττάρων στο θύλακα της τρίχας & αυξάνει την παραγωγή της κερατίνης. Bελτιώνει την ποιότητα της τρίχας προσφέροντας λάμψη και ενυδάτωση σε όλους τους τύπους μαλλιών. Έχει δραστικά αυξημένη απορρόφηση, λόγω των συγκεντρωμένων πεπτιδίων που περιέχει, με μοριακό βάρος μικρότερο από 5000 Daltons. Μία αγωγή που βασίζεται στη συνεργική δράση τριών καινοτόμων συστατικών & δραστικών ελαίων όπως εκχύλισμα νεροκάρδαμου (προωθεί την ανάπτυξη νέων υγιών μαλλιών), εκχύλισμα από πολυτρίχι (δυναμώνει την τρίχα, προωθεί την ανάπτυξή της και επιβραδύνει την πτώση της), βασικά έλαια λεμονιού και δενδρολίβανου (ενισχύουν τις εύθραυστες και κατεστραμμένες τρίχες) βασικό έλαιο κέδρου (αντιπιτυριδικές ιδιότητες). Είναι ενισχυμένη με ενεργό διάλυμα αμινοξέων μεταξιού και προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την δύναμη και τη ζωντάνια τους.


Αναλυτικότερα:
  •        Μειώνει την τριχόπτωση
  •        Εμποδίζει την αραίωση των μαλλιών
  •        Προωθεί τη γένεση νέων μαλλιών
  •        100% φυσική φόρμουλα


Έχει ένα διακριτικό ευχάριστο  άρωμα και η συσκευασία είναι πολύ κομψή σε μορφή σπρέι για καλύτερη κατανομή του προϊόντος !
Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες & είναι πολύ εύκολο στην χρήση.


Οδηγίες χρήσεως:

Χρησιμοποιούμε μία φορά την ημέρα  σε στεγνό δέρμα της κεφαλής ψεκάζοντας 18 φορές, κατά προτίμηση το βράδυ. Κάνουμε απαλό μασάζ και δεν ξεβγάζουμε. Το αφήνετε για τουλάχιστον 2 ώρες, εάν επιθυμείτε να το ξεπλύνετε.



HAIRIZE LAB-VOLUMIZING SHAMPOO
(HAIRIZE LAB-ΣΑΜΠΟΥΑΝ)



«Τα μαλλιά που σκεπάζουν το μυαλό είναι παραπάνω από το μυαλό, γιατί το μεγαλύτερο σκεπάζει το μικρότερο» («The hair that covers the wit is more than the wit, for the greater hides the less»), γράφει ο Σαίξπηρ στο έργο του «Δύο άρχοντες από τη Βερόνα». Μπορεί ο ίδιος να θεωρούσε τα μαλλιά επιφανειακό προσόν (μάλλον για υποκειμενικούς λόγους, καθώς και ο ίδιος φαίνεται ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τριχόπτωσης), ωστόσο στην ιστορία του ανθρώπου υπήρξαν σύμβολο δύναμης, γονιμότητας και γοητείας. Όλοι θυμόμαστε από το σχολείο την ιστορία του Σαμψών, ο οποίος έχασε τη δύναμή του όταν η Δαλιδά τού κούρεψε τα μαλλιά. Μάλιστα, ακόμη και σήμερα, τα ωραία και πλούσια μαλλιά ,τραβούν την προσοχή μας, γι’ αυτό και συχνά παθαίνουμε πανικό μόλις αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες τρίχες από ό,τι συνήθως στη βούρτσα, στο μαξιλάρι, στα ρούχα...
Μας απασχολεί όλους, άνδρες και γυναίκες. Θα κάνουμε υπομονή να περάσει, θα αρκεστούμε σε γιατροσόφια ή θα την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά;
Εντοπίζοντας την αιτία έχετε κάνει το πρώτο βήμα για να βοηθήσετε την τρίχα να αναγεννηθεί και εσείς να αποκτήσετε πάλι πλούσια, γερά μαλλιά.

Χάνετε περισσότερα μαλλιά από το φυσιολογικό και σας «κόβει» κρύος ιδρώτας με οτιδήποτε σχετικό ακούτε; Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για μια εποχιακή τριχόπτωση, ιδιαίτερα συνηθισμένη το φθινόπωρο και την άνοιξη, υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι που μπορεί να πέφτουν τα μαλλιά μας.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μπορεί το φαινόμενο να είναι παροδικό, ωστόσο, εμείς μπορούμε να το περιορίσουμε σημαντικά προσφέροντας στον οργανισμό μας όλες κείνες τις ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός για να διατηρεί την υγεία και τη δύναμη των μαλλιών.

Για να μη χάσετε, λοιπόν, και τον ύπνο σας εκτός από τα μαλλιά σας, εμείς σας βοηθάμε να ξεδιαλύνετε την αλήθεια με την βοήθεια του HAIRIZE LAB-VOLUMIZING SHAMPOO..

Το HAIRIZE LAB-VOLUMIZING SHAMPOO είναι το κορυφαίο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης. Ένας δυναμικός συνδυασμός αποκλειστικών συστατικών ειδικά σχεδιασμένων να διατηρούν τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής και να επαναφέρουν τους τριχοειδείς θύλακες, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο. Τα ενεργά συστατικά του αντιμετωπίζουν τη τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά και προσφέρουν ενδυνάμωση των θυλάκων και ενίσχυση της τριχοφυΐας. Ο συνδυασμός αυτός ευνοεί την  μικροκυκλοφορία στη ρίζα της τρίχας και τη μεταφορά της απαραίτητης ενέργειας στα κύτταρα της δερματικής θηλής , ενεργοποιώντας έτσι το μεταβολισμό τους . Καθαρίζει απαλά το τριχωτό του κεφαλιού και ταυτόχρονα θρέφει, δυναμώνει και αναδομεί τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά. Ενισχύει τον μεταβολισμό της τρίχας και ταυτόχρονα ενυδατώνει τη τρίχα χωρίς να τη βαραίνει. 

To HAIRIZE LAB-VOLUMIZING SHAMPOO μειώνει τη τριχόπτωση και δίνει όγκο και φυσική κίνηση στα μαλλιά.
Χαρίζει απαλό καθαρισμό και σέβεται τη φυσιολογία και τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, ενώ συμβάλλει στην ρύθμιση της λιπαρότητας, αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα , γεμάτα όγκο και μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό.!!


Η συχνή του χρήση  ξαναδίνει όγκο και ζωντάνια στα άτονα και αδύναμα μαλλιά .Η υφή του διευκολύνει το μασάζ του τριχωτού της κεφαλής .
Το σαμπουάν HAIRIZE LAB-VOLUMIZING SHAMPOO έχει φόρμουλες υψηλής απόδοσης που εγγυώνται, κάθε μέρα, μαλλιά το ίδιο όμορφα και εντυπωσιακά!


Αναλυτικότερα:

  • Ενδυναμώνει την τρίχα, βοηθάει τα μαλλιά με πρόβλημα αραίωσης να φαίνονται πιο πυκνά και πιο δυνατά.
  • Εξισορροπεί το PH και φροντίζει την υγεία του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Βελτιώνει την υφή των μαλλιών, προσφέρει ενυδάτωση, και άμεση λάμψη.
  • Προστατεύει τα μαλλιά από τους βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες και τις τεχνικές εργασίες.
  • Αντιοξειδωτικές ιδιότητες / Μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό.


Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί πολλές ώρες ,ενώ η συσκευασία του είναι πολύ κομψή και πολύ πρακτική ακόμα και για ταξίδια!


Οδηγίες χρήσεως:

Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά. Κάνουμε απαλό μασάζ με τον πλούσιο αφρό στο τριχωτό της κεφαλής για 3 λεπτά το ελάχιστο, και συνεχίζουμε προς τις άκρες. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Επαναλαμβάνουμε αν επιθυμούμε.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην HAIRIZE LAB πιστεύουνε πως η φυσική ομορφιά είναι και η πραγματική ομορφιά. Πηγή έμπνευσης για όλα τα προϊόντα HAIRIZE LAB είναι η ίδια η φύση. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα, με τις μοναδικές του συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση. Τα προϊόντα τους με ταξιδεύουν σε φυσικά τοπία της γης, ενώ παράλληλα μας μυούν στα μυστικά ομορφιάς των γυναικών όλου του κόσμου!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία PHARMA FSC για την χορηγία των προϊόντων HAIRIZE LAB.



Τα προϊόντα HAIRIZE LAB τα βρίσκετε σε όλα τα Φαρμακεία της Κύπρου! 

Για περισσότερες πληροφορίες : www.hairizelab.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου