Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Fruits & Fleurs • Natural Cosmetics review

Fruits & Fleurs • Natural Cosmetics


It's Beauty time….

Γειά σας Glamorous,

Η φροντίδα του δέρματος ,ο καλλωπισμός και ο στολισμός έχουν μακρά ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η ιεροτελεστία του στολισμού και της προσωπικής περιποίησης ήταν και είναι αναπόφευκτη σχεδόν για το σύνολο των γυναικών και ανδρών. Τα τελευταία χρόνια αυτή η ιεροτελεστία τεστάρεται και βγαίνει κερδισμένη αφού βασίζεται εξ ολοκλήρου σε μια βασική ανάγκη ,ίσως και ανασφάλεια για ορισμένους κυρίως των γυναικών ,αλλά και των ανδρών και στην ανάγκη να φαίνονται όμορφοι.
Όταν φαίνεστε όμορφοι ,πιθανότατα αισθάνεστε και όμορφα. Ευρέως διαδεδομένες ψυχολογικές μελέτες καταδεικνύουν ότι πράγματι ορισμένες θεραπείες καλλωπισμού συμβάλλουν στην βελτίωση της αυτοεκτίμησης.
Οι αρμονικές αναλογίες και τα άψογα χαρακτηριστικά είναι αυτά που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε «ομορφιά». Όμως, ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά -και το διαπιστώνουμε καθημερινά στις κοινωνικές μας συναναστροφές, στο χώρο εργασίας μας, παντού- ότι η πραγματική ομορφιά, αυτή που μας αιχμαλωτίζει πραγματικά σε έναν άνθρωπο, είναι η νεανική όψη, η λαμπερή εμφάνιση, η αστραφτερή αύρα.
Οι αντίπαλοι αυτής της ομορφιάς, μιας ομορφιάς που ο καθένας μπορεί να έχει, είναι πολλοί. Όμως, υπάρχει και ένας σύμμαχος που διαρκώς μας δίνει νέες δυνατότητες για να νικήσουμε τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος, αλλά και τη φυσική φθορά του χρόνου και δεν είναι άλλος από τα καλλυντικά Fruits & Fleurs • Natural Cosmetics…




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Είναι μία Ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς με κύρια ασχολία την παραγωγή καλλυντικών. Έχουνε ήδη μία φυσική καλλυντική σειρά στην αγορά, την Fruits & Fleurs "olive" ενώ αναπτύσσουνε ολοκληρωμένες σειρές και για τρίτους (private label).

Έχουνε πάθος για την ανάδειξη των πολύτιμων θησαυρών της ελληνικής φύσης, και όχι μόνο, για τη δημιουργία φυσικών, αποτελεσματικών, ασφαλών και καινοτόμων προϊόντων ομορφιάς. Αξιοποιώντας μια από τις καλύτερες μονάδες παραγωγής, αναπτύσσουνε αποτελεσματικές και καινοτόμες συνθέσεις, αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος R&D (έρευνας και ανάπτυξης) με το πανεπιστήμιο Αθηνών…Αξιοποιούνε και αναδεικνύουνε τον ανεκτίμητο θησαυρό φυτών και βοτάνων υψηλής βιολογικής αξίας από την ελληνική φύση, μια από τις πιο πλούσιες στον κόσμο!!! Στόχος τους είναι η σειρά τους να δίνει στον τελικό καταναλωτή μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης. Θέλουνε η χρήση των καλλυντικών Fruits & Fleurs να είναι μια όμορφη, αναζωογονητική και απολαυστική εμπειρία για εμάς. Πίσω από κάθε προϊόν υπάρχει μία μεγάλη ομάδα συνεργατών διαφορετικών ειδικοτήτων που αποστολή τους είναι μία, να κάνουμε την ζωή μας πιο όμορφη. Για αυτούς είναι κάτι παραπάνω από το αποτέλεσμα μιας εργασίας, είναι το αποτέλεσμα του πάθους μας για ομορφιά.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Phytoactive Aqua Care Face Cream
(Ενυδατική Κρέμα Προσώπου)




Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκο, ενυδατωμένο, λαμπερό, υγιές και πάνω απ’ όλα σφριγηλό πρόσωπο που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το πρόσωπό τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.
Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά (το DNA του ασθενούς) όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).
Μπορεί η πίεση της καθημερινής πρωινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του προσώπου σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας με μια ποιοτική κρέμα προσώπου.
Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στο πρόσωπό σας, οργανώστε καλύτερα το πρωινό σας πρόγραμμα και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!

Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά η ενυδατική κρέμα ημέρας Phytoactive Aqua Care Face Cream της εταιρίας Fruits & Fleurs .

Η Phytoactive Aqua Care Face Cream είναι μια πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο , που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στα, τα φυτικά συστατικά που περιέχει από Αλόη, Αβοκάντο, αγγούρι καθώς και Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε προσφέρουν έντονη αντιοξειδωτική δράση. Ας μην ξεχνάμε πως το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ενεργό σύμπλεγμα αντιγηραντικής, αντιρυτιδικής δράσης που αποδεδειγμένα ενυδατώνει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην προστασία της ενάντια στα σημάδια γήρανσης και τη δημιουργία ρυτίδων. . Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας που προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress. Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.
Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.


Αναλυτικότερα:

  • Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στα σημάδια γήρανσης και στη μείωση, λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Συντελεί στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης, σημαντικών φυσικών διεργασιών που διατηρούν την νεανική λάμψη και όψη στην επιδερμίδα.
  • Βοηθά στην προστασία από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών και από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες που ενεργοποιούν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δρώντας ευεργετικά για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, χαρίζοντας ακόμα και στις πιο ξηρές, θαμπές επιδερμίδες άμεση αναζωογόνηση, υγιή και φωτεινή όψη.

Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες. Είναι για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες!!



Οδηγίες χρήσεως:

Είναι σε όμορφη ,πρακτική γυάλινη συσκευασία και την χρησιμοποιούμε καθημερινά πρωί ή/και βράδυ, απλώνοντας σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί.



Phytoactive Eye Repairing Cream
(Ενυδατική & Επανορθωτική Κρέμα Ματιών)




Έχετε παρατηρήσει πως τις μέρες που δεν κοιμάστε καλά ή αρκετές ώρες, το πρωί ξυπνάτε με μαύρους κύκλους και με ένα ενοχλητικό πρήξιμο κάτω από τα μάτια σας. Τους έχετε αντιμετωπίσει με κάθε φυσικό τρόπο που υπάρχει, αλλά μάλλον πρέπει να το πάρετε απόφαση και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μία κρέμα ματιών, καθώς με τα ενεργά συστατικά που περιέχει θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ξανά βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο.

Κάποιοι κατατάσσουν τις εξειδικευμένες καλλυντικές συνθέσεις για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια στα… περιττά έξοδα, στις τεχνητές ανάγκες που μας δημιούργησε η βιομηχανία καλλυντικών, λέγοντας πως η κρέμα προσώπου είναι υπεραρκετή. Είναι όμως πράγματι έτσι; Θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε…
Το δέρμα γύρω από το μάτια είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αυτή την περιοχή εμφανίζονται πρώτα οι ρυτίδες σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Το μικρό της πάχος την κάνει ευάλωτη σε αλλεργικές αντιδράσεις, η διαφάνειά της κάνει ορατές τις μικροσκοπικές επιφανειακές φλέβες ευνοώντας –σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες-την εμφάνιση μαύρων κύκλων, ενώ η συσσώρευση υγρών στην περιοχή κάτω από τα μάτια προκαλεί συχνά οιδήματα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αυτή η λεπτή και εύθραυστη επιδερμίδα, είναι η πιο σκληρά εργαζόμενη ζώνη του προσώπου…Με τα βλέφαρα να ανοιγοκλείνουν 10.000 φορές την ημέρα, τους μικροσκοπικούς μυς που περιβάλλουν τα μάτια να συσπώνται άλλοτε για να τα προστατέψουν από τον ήλιο ή από τον καπνό του τσιγάρου μας κι άλλοτε για να τα κάνουν να… χαμογελάσουν και με δεδομένη την ξηρότητα της επιδερμίδας- διαθέτει ελάχιστους σμηγματογόνους αδένες- δεν είναι τυχαίο που σταδιακά, στα πλάγια των ματιών σχηματίζονται λεπτές ακτινωτές γραμμές, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Αυτές ακριβώς τις ιδιαιτερότητες επικαλούνται οι εταιρίες καλλυντικών για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη και την ανάγκη χρήσης συνθέσεων , ειδικά σχεδιασμένων για την περιοχή των ματιών. Και, κατά τη γνώμη μας, δεν έχουν άδικο…

Ιδανικά, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε κρέμα ματιών από τα 20 αλλά δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσουμε!

Αν θέλετε να προλάβετε και να απαλύνετε τα σημάδια του χρόνου, να προστατέψετε και να ενυδατώσετε την εύθραυστη επιδερμίδα και να διατηρήσετε το βλέμμα σας νεανικό, τότε η κρέμα ματιών Phytoactive Phytoactive Eye Repairing Cream είναι ο ισχυρότερος σύμμαχός μας.

Η Phytoactive Eye Repairing Cream είναι μια λευκή ανάλαφρη, αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη, που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. 

Η Phytoactive Eye Repairing Cream καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, φωτίζει και ενυδατώνει. Εξαφανίζει αποτελεσματικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια. Ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει τους πιο ευαίσθητους ιστούς του προσώπου, διορθώνει επίκτητες ατέλειες αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό.
Λειαίνει, θρέφει ,ενυδατώνει και προστατεύει το εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών και χειλιών  χάρη στο Αργκάν, Κόκκινο Σταφύλι, Βιταμίνες Α,Ε,F ,H ,Υαλουρονικό Οξύ και Καφεΐνη, αναπτύσσοντας και αντιρυτιδική δράση. Καταπραΰνει άμεσα και προσφέρει άνεση στο δέρμα..
Είναι γνωστή για την ενυδατική και επανορθωτική της δράση καθώς και για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Προλαμβάνει και διορθώνει όλα τα σημεία της δερματικής γήρανσης που προκαλούνται και κυρίως ρυτίδες και  λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών (κυρίως αυτές της έκφρασης) και απώλεια ελαστικότητας, τόνου και λάμψης. Αντιμετωπίζει τις γραμμές, αποκαθιστά την ελαστικότητα, αποσυμφορεί και καταπραΰνει, βελτιώνοντας παράλληλα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Το άρωμα της είναι διακριτικό!! Είναι σε κομψή γυάλινη συσκευασία.


Οδηγίες Χρήσεως:


Να θυμάστε πάντοτε να καθαρίζετε το πρόσωπό σας, ειδικά όταν ξυπνάτε ή όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα. Πάρτε λίγη κρέμα με το δάχτυλό σας και απλώστε την ταμποναριστά στο ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια σας με κατεύθυνση προς το πόδι της χήνας. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε την το πρωί και πριν τον βραδινό ύπνο.

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους επιδερμίδας!



Lip Balm 25 spf (SPORT)
(Επουλωτικό –Ενυδατικό Lip Balm)




Η εκ φύσεως λεπτή επιδερμίδα από τη μια. Οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες από την άλλη, συνηγορούν στα ξηρά, σκασμένα χείλη που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο ακόμα και τους φθινοπωρινούς μήνες. Τα χείλη, είναι μόνιμα εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.. Η επιδερμίδα στα χείλη είναι ιδιαίτερα λεπτή, άρα πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα στις απότομες εναλλαγές - χαμηλή στους εξωτερικούς, υψηλή στους εσωτερικούς χώρους - της θερμοκρασίας. Και η κατάσταση χειροτερεύει όταν επιχειρούμε να «ξεφλουδίσουμε» τα σκασμένα χείλη, που καταλήγουν να ματώνουν και να ερεθίζονται.
Για να διατηρούνται λεία και απαλά τα χείλη έχουν ανάγκη από καθημερινή προστασία. Το ζητούμενο είναι να «σφραγίσουμε» τα φυσιολογικά, αποθέματα υγρασίας που υπάρχουν και ταυτόχρονα, να προσφέρουμε έξτρα θρέψη με φυσικά έλαια. Ενισχύουμε έτσι τον προστατευτικό φραγμό και βοηθάμε στη γρήγορη επούλωση τυχόν ερεθισμών.
Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας στα χείλη είναι απαραίτητη .Σιγουρευτείτε μόνον ότι γίνεται με τα κατάλληλα συστατικά για τη σωστή προστασία από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς.
Η ανάγκη για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη.
Ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν είναι και το  Lip Balm 25 spf , σε μορφή στικ. Ενυδατώνει την επιδερμίδα στα χείλη, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση των ερεθισμών. Προστατεύει από την ενόχληση που προκαλεί η σκασμένη επιδερμίδα και εξασφαλίζει  λεία ,απαλή υφή , ιδανική, δηλαδή, βάση για να απλώνετε το κραγιόν της επιλογής σας. Αποτρέπει την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα χάρις στο Αργκάν , Ιπποφαές, Νυχτολούλουδο, Λάδι Ελιάς και Βιταμίνη Ε. Θα αποκτήσετε χείλη για φίλημα!! Έχει δείκτη προστασίας 25 spf που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε χειμερινά αλλά και σε καλοκαιρινά σπορ ,όπως επίσης και για την παραλία. Ιδανικό και για άνδρες ,αφήνει ματ όψη στα χείλη.
Κάνει τα χείλη μας πιο ζουμερά δίνοντάς τους μια γενναία δόση ενυδάτωσης. Ανακουφίζει και απαλύνει τα ξηρά, σκασμένα χείλη. Αυτό το λαχταριστό lip balm θα ντύσει τα χείλη μας με μια στρώση θρεπτικής ενυδάτωσης . Είναι απίστευτα ελαφρύ, αφήνοντας ένα απαλό αποτέλεσμα, αφού δεν κολλάει στα χείλη και ένα ευχάριστο, απαλό άρωμα.

Με απλό και αφαιρετικό design, που παραπέμπει στο ρετρό στυλ της δεκαετίας του ‘70!Οι λιτές γραμμές στον μοντέρνο σχεδιασμό το κάνουν να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο!!

Έχει ένα υπέροχο και διακριτικό άρωμα …



Οδηγίες Χρήσεως:


Η συστηματική φροντίδα πρωί και βράδυ είναι το μυστικό για να απαλλαγούμε από τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Τις πρωινές ώρες έχουμε πάντα στην τσάντα ή στο συρτάρι του γραφείου ένα ενυδατικό balm και φροντίζουμε να το ανανεώνουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Ενώ, το βράδυ πριν κοιμηθούμε απλώνουμε το στικ στα χείλη και αφήνουμε να δράσει όλη νύχτα. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι κοιμόμαστε με το στόμα ανοιχτό είναι η αιτία που το επόμενο πρωί τα χείλη είναι ξηρά. Απλώνουμε λοιπόν το προϊόν χωρίς φειδώ.


Δεν περιέχει parabens..


Repairing Hand & Nail Cream
(Επανορθωτική Κρέμα Χεριών & Νυχιών)


For your hands only……

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι πρώτες κρύες μέρες του χειμώνα ταλαιπωρούν τα χέρια μας, με σκασμένο δέρμα, φουσκάλες, κοκκινίλες και –σε εξτρίμ περιπτώσεις– πληγές στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα. Όλες  έχουμε παρατηρήσει πως τα χέρια μας είναι απαλά μόνο το καλοκαίρι και μερικούς μήνες της άνοιξη. Με τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου αμέσως  οι εξωτερικές πλευρές της παλάμης μας αρχίζουν να σκάνε, ενώ η ίδια κατάσταση συνεχίζεται και το χειμώνα.
Τα χέρια μας είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας. Πολύ συχνά όμως, διάφορα αίτια όπως οι δουλειές του σπιτιού, η κηπουρική, η χρήση απορρυπαντικών, οι ακραίες κλιματολογικές συνθήκες ακόμη και τα υλικά που χρησιμοποιούμε στο επάγγελμά  μας αφυδατώνουν και ερεθίζουν τα χέρια μας.
Η εμφάνιση και η καλή φυσική κατάσταση των χεριών, είναι ένα πολύτιμο στοιχείο ένδειξης υγείας, νεότητας και ομορφιάς, ενώ φανερώνει την ηλικία μας. Το δέρμα στα χέρια είναι εξαιρετικά λεπτό, για αυτό και τα σημάδια γήρανσης πάνω τους είναι ορατά όταν δεν τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.

Τα χέρια σας κουράζονται κάθε μέρα, οπότε περιποιηθείτε τα με την καλύτερη κρέμα χεριών για ξηρό δέρμα. Με την Κρέμα Χεριών Repairing Hand & Nail Cream δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε ένα spa για να κάνετε τα χέρια σας να νιώθουν και να φαίνονται περιποιημένα. Χρησιμοποιώντας αυτή την κρέμα χεριών  στο πλαίσιο της καθημερινής σας περιποίησης, θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τι σημαίνει ξηρό δέρμα.
Λειτουργεί στην καρδιά των κυττάρων του δέρματος , αφήνοντας τα χέρια σας λεία, λαμπερά, βελούδινα απαλά – τριπλό δώρο για το ξηρό δέρμα. Είτε έχετε σκασμένα χέρια είτε απλά θέλετε να τα αισθάνεστε απαλά, η Κρέμα Χεριών Repairing Hand & Nail Cream , θα τα βοηθήσει να δείχνουν και να νιώθουν φανταστικά, παρέχοντάς σας την εμπειρία του spa στο σπίτι.

Η κρέμα χεριών βοηθά κάθε τύπο δέρματος και ηλικία στην αντιμετώπιση του ξηρού, τραχιού δέρματος σε χέρια και νύχια- αφού αναπληρώνει ό,τι έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, σε μία πλούσια, παχύρρευστη βάση, η χεριών βοηθά το δέρμα σας να επανέλθει στην καλύτερη του κατάσταση.

Ενυδατώνει σε βάθος τη σκασμένη επιδερμίδα και επουλώνει σταδιακά. Άπορροφάται αμέσως και προσφέρει 24ωρη φροντίδα και προστασία. Είναι μια επανορθωτική και προστατευτική κρέμα για τα πολύ ξηρά, σκασμένα, σχισμένα και ερεθισμένα χέρια που προλαμβάνει τους ερεθισμούς και επανορθώνει τα χέρια ενώ παράλληλα παραμένει στο δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το γεγονός αυτό της προσδίδει μια αυθεντική λειτουργία προστασίας όπως ένα «δεύτερο δέρμα». Με ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Χαρίζει απαλότητα, καταπράυνση και αντιφλεγμονώδη δράση που καταπραΰνει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς, σκάσιμο και κνησμό. Μία υπέρ ενυδατική φόρμουλα γρήγορης απορρόφησης στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Με ένα λεπτό χαρακτηριστικό άρωμα και σε μεγάλη συσκευασία ,πρακτική για όλες τις στιγμές!


Αναλυτικότερα:

  • Συνδυάζει μια πολυτελή εμπειρία με ειδική δερματολογική φροντίδα.
  • Δίνει στα χέρια σας λείο, λαμπερό, βελούδινα απαλό δέρμα.
  • Περιέχει πολύτιμους ενυδατικούς παράγοντες .
  • Απορροφάται γρήγορα και είναι κατάλληλη για άτομα με δερματικές παθήσεις.


Οδηγίες Χρήσεως:


Για καλύτερα αποτελέσματα, απλώνουμε κάθε πρωί ή και βράδυ, ή όποτε αισθάνεστε το δέρμα σας ξηρό. Απλώστε απαλά από τους καρπούς ως τα δάχτυλα, συμπεριλαμβάνοντας και τα νύχια και τα πετσάκια. Αυτή η βαθιά ενυδατική κρέμα χεριών απορροφάται γρήγορα και είναι κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.


Shower Gel – Citrus Fruits
(Αφρόλουτρο –Εσπεριδοειδή)




Το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Στο τέλος της εβδομάδας νιώθετε μια αφόρητη κούραση να σας καταβάλλει. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος για το παρόν… Είναι προφανές ότι τα αποθέματα ενέργειάς σας έχουν μειωθεί. Είναι, βέβαια, ανώφελο να σας συστήσουμε να έχετε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν τη βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μάθετε τον τρόπο να «ακούτε» τον οργανισμό σας και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας όταν το έχετε ανάγκη.
Στο κεφάλαιο φροντίδα της επιδερμίδας το σώμα δείχνει να υστερεί κατά πολύ του προσώπου. Κι όμως το δέρμα του σώματος έχει όλες τις προϋποθέσεις να διατηρείται υγιές, φωτεινό και απαλό αφού παραμένει καλά προφυλαγμένο μέσα στα ρούχα το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Παρόλα αυτά ενδογενείς αλλά και εξωτερικοί παράγοντες απειλούν την άψογη εικόνα και υφή του. Η επιδερμίδα του σώματος είναι η ασπίδα προστασίας ολόκληρου του οργανισμού. Είναι όμως εκτεθειμένη χειμώνα- καλοκαίρι σε πολλές και διαφορετικής προέλευσης επιθέσεις που την κάνουν να υποφέρει. Η ξηρότητα είναι το σήμα κινδύνου που εκπέμπει. Έστω κι αν πρόσκαιρα η ζέστη υποχωρεί, σε λίγες μέρες το καλοκαίρι ξεκινά και επίσημα.
Εάν η πραγματικότητα σας πιέζει, η καθημερινότητα σας κουράζει. Αντισταθείτε, εκτοξεύοντας την ενέργειά σας στα ύψη με το αφρόλουτρο Shower Gel – Citrus Fruits.

Το αφρόλουτρο Shower Gel – Citrus Fruits είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, χάρη στην παρουσία μανταρινιού, πορτοκαλιού και γκρέιπφρουτ , έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιο σε βιταμίνες. Η πλούσια σύνθεσή του σε εσπεριδοειδή βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας ,προσφέρει φυσική λάμψη και τονώνει την επιδερμίδα.
Το πλούσιο  τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες από αγαπημένο κουμκουάτ και περγαμόντο , που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και παρέχουν αποσμητική και αντισηπτική δράση. Το αφρόλουτρο δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί.
Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά!
Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!



Οδηγίες χρήσεως:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



Body Milk- Mountain Herbs
(Γαλάκτωμα Σώματος –Βότανα του Βουνού)


Η υγεία που αφορά την επιδερμίδα του σώματός μας είναι το ίδιο σημαντική με αυτή του προσώπου και παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική μας διάθεση και την εσωτερική αρμονία.  Ένα περιποιημένο, καλογυμνασμένο, όμορφο σώμα που θα έχετε φροντίσει εσείς για την εικόνα του, θα σας ανταμείψει.
Δεν αποτελεί έκπληξη πως όταν αισθανόμαστε καλά το δέρμα μας, νιώθουμε συνολικά καλά. Γνωρίζοντας πώς να έχουμε διάφανο δέρμα, μας δίνει την αυτοπεποίθηση να κυκλοφορούμε χωρίς μακιγιάζ, να χαμογελάμε για μια selfie και τολμούμε να πούμε, να δεχόμαστε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο δείχνει το δέρμα μας.
Όταν μιλάμε για τη φροντίδα του δέρματος, το όνειρό μας είναι η λεία επιδερμίδα.
Τα καλά νέα; 
Αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα – το μόνο που χρειάζεται είναι να βεβαιωθούμε ότι στοχεύουμε στην κατάλληλη φροντίδα. Δώστε στο δέρμα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται (μέσα κι έξω), καθημερινή φροντίδα και προσοχή για να είναι ικανοποιημένο και, πάνω απ' όλα, χρησιμοποιήστε προϊόντα που το θρέφουν και το περιποιούνται. Έτσι, θα είστε σε καλό δρόμο για να αποκτήσετε υπέροχα απαλό, λείο και λαμπερό δέρμα.

Πώς γίνεται αυτό?

Η απόλυτη λύση για λεία επιδερμίδα είναι η ενυδάτωση. Για υπέροχα ενυδατωμένη επιδερμίδα, δοκιμάστε ένα ενυδατικό προϊόν βαθιάς θρέψης, όπως το Body Milk- Mountain Herbs..

Μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την απαλή μεταξένια αίσθηση του αγαπημένου μας γαλακτώματος, που κάνει το δέρμα μας να αισθάνεται ότι το αγαπάμε..
Το γαλάκτωμα σώματος -Body Milk- Mountain Herbs ενυδατώνει σε βάθος και δίνει μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα σας, χάρη σε μια πλούσια σύνθεση με βούτυρο καριτέ, αλόης και βιολογικού λαδιού ελιάς. Περιέχει επίσης ένα μίγμα από φυσικά θρεπτικά συστατικά για το δέρμα, που βοηθούν στη σταδιακή βελτίωση του δέρματος ξεκινώντας από το εσωτερικό του. Η ελαφριά σύνθεση πλούσιου γαλακτώματος ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Ιδανική σύνθεση που επιτρέπει να απλώνεται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, με τσάι του βουνού και πράσινο τσάι είναι ιδανικό για γρήγορη ενυδάτωση. Όλα αυτά προσφέρουν στην επιδερμίδα μου μια απίστευτη ενυδάτωση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο ξηρές και απαιτητικές επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Το ζεστό του άρωμα σας δίνει μια αίσθηση αρμονίας. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα.
Είναι σε πολυτελή ,στρογγυλή συσκευασία και με ειδικό καπάκι για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.  
Δεν θα σας απογοητεύσει αν θέλετε ενυδατωμένο, απαλό δέρμα που σας κάνει να νιώθετε όμορφη.

Οδηγίες χρήσεως:

Για απαλή επιδερμίδα κάθε μέρα, απλώνουμε το γαλάκτωμα σώματος με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Απλώνουμε πάλι εάν αισθανθείτε πως το δέρμα σας έχει ανάγκη από πρόσθετη ενυδάτωση μέσα στην ημέρα.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με άξονα το τρίπτυχο «ομορφιά, υγεία, απόλαυση», η ελληνική σειρά φυσικών καλλυντικών FRUITS & FLEURS, δημιουργεί φυσικές καλλυντικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών, βασισμένες σε ιδιαίτερα εκχυλίσματα, φυτικά έλαια αλλά και πρωτοποριακά συστατικά. Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση δημιουργούν σίγουρα μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα που αναζητά ένα προϊόν αποτελεσματικό, ασφαλές αλλά και οικονομικά προσιτό.
Η FRUITS & FLEURS συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό του που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.

Ευχαριστώ την εταιρία FRUIT & FLEURS για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.fnf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου