Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Fleur Parfumerie review

Fleur Parfumerie


Γεια σας Glamorous,

Το χρησιμοποιούμε για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυτοσυγκεντρωθούμε, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Τα αρώματα δεν μας κάνουν μόνο να νιώθουμε ωραία στις διάφορες στιγμές μας, δείχνουν ακόμα και κάτι από την προσωπικότητα μας. Μια ορισμένη μυρωδιά μπορεί να μας καθορίσει και πάνω απ’ όλα να κάνει τους άλλους να μας θυμούνται και να μας αναγνωρίζουν. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ξεκλειδώσει τις αναμνήσεις μας με τον τρόπο που μπορεί να το κάνει ένα άρωμα.
Είναι ξεκάθαρο ότι η όσφρηση είναι από τις πιο αδικημένες μεταξύ των αισθήσεων. Κι όμως, δοκιμάστε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς μυρωδιές. Θα είναι ένας κόσμος χωρίς χρώμα, μουντός και κακόκεφος. Η εικόνα είναι ισχυρό μήνυμα αλλά είναι ελλιπής,  καθώς από μόνη της δεν μπορεί να είναι βιωματική. Τα πάντα γύρω μας είναι συνυφασμένα με μυρωδιές. Άνθρωποι, χώροι, καταστάσεις όλα έχουν εγγεγραμμένη τη δική τους μυρωδιά στο μυαλό μας. Το σπίτι σας έχει την δική του ξεχωριστή μυρωδιά που την αναγνωρίζετε ως οικεία και σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και θαλπωρή. Ο έρωτας είναι άμεσα συνδεδεμένος με μυρωδιές. Το μαξιλάρι που παίρνετε αγκαλιά όταν δεν είναι στο κρεβάτι, η φορεμένη μπλούζα του και το γεγονός ότι τον/την αναγνωρίζετε στον χώρο ακόμη και πριν τους δείτε, απλώς και μόνο από την μυρωδιά, είναι η απόδειξη ότι τα αρώματα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινότητα μας από όσο είχαμε σκεφτεί. Αν λοιπόν, είναι τόσο σημαντική η μυρωδιά μας στον τρόπο που μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, οφείλουμε να δώσουμε την δέουσα προσοχή στην επιλογή του αρώματος που θα μας αντιπροσωπεύει.

Χάρη λοιπόν, στη δυσκολία και πολυπλοκότητα που ενέχει η δημιουργία του, το άρωμα θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια πραγματική τέχνη.
Τα αρώματα της εταιρίας Fleur Parfumerie είναι αυτά που θα μας δημιουργήσουν αναμνήσεις…..



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Fleur Parfumerie δημιουργήθηκε το 2013, με έδρα την Αθήνα. Το λογότυπό τους είναι ένα γαλλικό όνομα λουλουδιού. Η δύναμη του Fleur έγκειται στην ικανότητά του να κατασκευάζει προϊόντα, να διαμορφώνει την εικόνα ενός ονείρου ή της προσωπικότητας, πιο συγκεκριμένα μια στάση στον προσωπικό κόσμο και να μεταφράζει την ίδια εικόνα στον κόσμο του αρώματος μέσα από την αφήγηση και την αριστεία των προϊόντων. Οι ισχυρές επιδόσεις της εταιρείας οδήγησαν σε σημαντική ανάπτυξη σε ετήσια βάση. Τα προϊόντα Fleur πωλούνται παγκοσμίως.
Η ανάπτυξη ενός αρώματος υπογραφής είναι ένα μακρινό ταξίδι, που γενικά διαρκεί μεταξύ 6 και 18 μηνών. Κάθε άρωμα ξεκινάει με ένα όνειρο, εμπνευσμένο από μια πραγματική ιστορία ή στιγμές, ένα "θέμα ορχήστρας" που μπορεί είτε να λάβει τη μορφή μιας υλικής βάσης - το μείγμα δύο ή τριών πρώτων υλών, σαν αρχική σημείωση σε ολόκληρο το μουσικό έργο - ή από ένα αρχικό συναίσθημα, την επιθυμία να μεταφράσουμε ή να μεταδώσουμε ένα συγκεκριμένο συναίσθημα. Από εκεί, οι αρωματοποιίες χτίζουν σταδιακά μια σύνθεση πλήρους κλίμακας, τη συσσώρευση και την επίλυση προβλημάτων μέχρι να επιτευχθεί μια τέλεια ισορροπία. Η πρόκληση είναι να γυαλιστούν και να τελειοποιηθούν χωρίς να χάσουν τον αντίκτυπο και την προσωπικότητα της αρχικής ιδέας. Εμπνευσμένοι από τις αξίες που εκφράζονται στο σύνθημα Fleur Πάθος, Άνθρωποι, Απόδοση.. Είναι παθιασμένοι με τη δημιουργικότητα και την ποιότητα των προϊόντων τους, την επιτυχία της επιχείρησής τους, τα όνειρα των καταναλωτών και των πελατών τους.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Eau De Parfum- POUDRE




Ένα άρωμα πειρασμός…

Λένε πως για να ολοκληρωθεί και να απογειωθεί ένα γυναικείο look, αρκούν μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ. Ένα ωραίο κολιέ ή ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια για παράδειγμα. Αν θέλετε, όμως, τη γνώμη μου, για εμένα το πιο απαραίτητο και αισθησιακό αξεσουάρ για μια γυναίκα, αυτό που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή της, είναι χωρίς αμφιβολία το άρωμά της.  Μια γυναίκα οφείλει να εκπέμπει κομψότητα και θελκτικότητα και πιστέψτε με, ένα ωραίο σύνολο ή μια εκκεντρική τσάντα δεν είναι αρκετά.
Αν σκεφτείτε πόσες φορές έχετε συνδέσει καταστάσεις και κυρίως ανθρώπους από το παρελθόν σας, με ένα συγκεκριμένο άρωμα, τότε θα καταλάβετε τη σημασία του. Και κυρίως όταν πρόκειται για εμάς τις γυναίκες. Γιατί μια πραγματικά σικάτη γυναίκα οφείλει πάντα να μοσχομυρίζει. Πολλές φορές, το άρωμα της και μόνο, είναι αρκετό για να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και το βλέμμα κάποιου. Ακόμα και ενός περαστικού, κάποιου που απλά θα περάσει τυχαία από δίπλα της. Είναι αυτό, που αρχικά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός άνδρα στο πρώτο ραντεβού. Είναι αυτό που θα του ξυπνήσει τις πιο ωραίες αισθήσεις. Γιατί κακά τα ψέματα, ένα σέξι φόρεμα συνοδευόμενο από ένα ωραίο ζευγάρι γόβες δεν αρκούν. Μπορεί ένας άνδρας που θα αντικρίσει μια όμορφη και κομψή γυναίκα να εντυπωσιαστεί με αυτό που βλέπει αρχικά, αλλά μετά την όραση μπαίνει στο παιχνίδι άλλη μια αίσθηση… η όσφρηση.

Ένα άρωμα μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε όλα τα παραπάνω αρκεί να πληροί 3 προϋποθέσεις: να μας αρέσει, να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας και να είναι συμβατό με τη χημεία του σώματός μας.
Μια υπέροχη επιλογή αρώματος είναι το Eau De Parfum- POUDRE.
Ένα υπέροχο άρωμα που διακρίνεται για την απλότητα, το μινιμαλισμό, την ποιότητά αλλά και την ποιητικότητά του. Ένα άρωμα που αναδίδει αισθησιασμό, σαν μια δεύτερη επιδερμίδα. Ένα πέπλο που εκφράζει λεπτά και εκφραστικά τη λουλουδένια και φρουτένια φύση του. Μια τρυφερή και απρόσμενα πλούσια αύρα που αγκαλιάζει τα πάντα.

 Ένα άρωμα για τον εαυτό σας. Έντονο, προσωπικό, ιδιωτικό.
 Το Eau De Parfum- POUDRE μεταμορφώνετε σε πέπλο που ντύνει την επιδερμίδα, στο κάτω μέρος του λαιμού ή στον αγκώνα…αφήνει το αισθησιακό ίχνος του με άπειρη χάρη.

 Αθόρυβα και διακριτικά, αλλά και με όλη τη δύναμη της ακτινοβολίας του, το Eau De Parfum- POUDRE φωλιάζει στις αιθέριες πτυχές ενός αισθησιακού πέπλου. Το χάδι του είναι γλυκό και λεπτό, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα μια έντονη εμπειρία. Σαν ένα κρυφό ραντεβού. Αυτό το άρωμα αγκαλιάζει τα πάντα, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και την ντύνει αισθησιακά. Η λεπτότητα και η διαφάνεια συναντούν την γλυκιά επιμονή, σε μια αποκλειστική συνεύρεση. Η σύνθεσή του είναι πρωτοποριακή και ισορροπημένη .Αυτό το άρωμα βαδίζει σε διαφορετικό μονοπάτι και επινοεί μια μοναδική υπογραφή που συμφιλιώνει τα αντίθετα.
Το άρωμα αυτό κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του απελευθερώνοντας μια αριστοκρατικά πούδρινη αίσθηση από σανταλόξυλο, ξύλο κασμίρ, βανίλια, κεχριμπάρι, που παραμένει στην ατμόσφαιρα.
 Ακολουθεί ο λαμπερός αισθησιασμός από γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, σουέτ που δίνει πυκνότητα διατηρώντας συγχρόνως μια ευχάριστη γλυκύτητα. Ενώ στην κορυφή οι νότες Περγαμόντο μας χαϊδεύουν, αγκαλιάζουν και περιβάλλουν.

Είναι μια προσεκτική ενορχήστρωση, όπου η λεπτότητα συναντά τον αισθησιασμό και ένα διακριτικό λουλουδένιο και φρουτένιο άρωμα παραμένει απείρως προκλητικό. Η ανεξιχνίαστη ικανότητά του να αποπλανεί βασίζεται σε μια μυστική αλχημεία την οποία ενορχηστρώνει η εταιρία Fleur Parfumerie.

 Αυτή η ιμπρεσιονιστική δημιουργία είναι ένα σύνολο αρμονικό όσο και μυστικό. Αυτό το άρωμα είναι ένα μυστήριο που φωλιάζει σε μια σπάνια εσοχή, ανάμεσα στην πραγματική παρουσία και την αιθέρια εκλέπτυνση…

Μία μνεία στη θηλυκότητα, καθώς το απαλό λευκό χρώμα της εξωτερικής συσκευασίας αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο  το εμβληματικό λογότυπο της εταιρίας. Το στόμιο με το spray έχει το σχήμα του χρυσού .Είναι σε γυάλινο στρογγυλό μπουκάλι!!

Ανακαλύπτει εκ νέου την τέχνη του να φοράς ένα άρωμα…



Eau De Parfum- BONBONS


Τα αρώματα είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο προσωπικές επιλογές της γυναίκας και ταυτίζεται με τα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της.
Άλλοτε πικάντικο ή ξυλώδες, άλλοτε ανατολίτικο ή μοντέρνο, άλλοτε σέξι ή ανάλαφρο και νεανικό. Κάθε άρωμα κλείνει μέσα του τις δικές του μοναδικές νότες και δημιουργεί στη γυναίκα που το φορά ένα μυστήριο που την κάνει πιο ελκυστική από ποτέ.
 Το άρωμα αποτελεί για τον καθένα μια πολύ προσωπική υπόθεση. Είναι η ταυτότητά μας, η έκφραση των συναισθημάτων μας, οι αγαπημένες μυρωδιές της παιδικής ηλικίας που μας ωθούν, ασυναίσθητα, να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει. Αναμφίβολα, η επιλογή ενός αρώματος, είτε πρόκειται για μας είτε για τον αγαπημένο μας ή την καλύτερή μας φίλη, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να κάνουμε σωστή επιλογή βασιζόμαστε πάνω απ’ όλα στο ένστικτό μας. Τα αρώματα δεν είναι απλώς ένα μείγμα αιθέριων ελαίων και αρωματικών συστατικών. Είναι μία "χρονομηχανή", συνδεδεμένη με τις περισσότερες αναμνήσεις σας. Μία και μόνο σταγόνα, είναι ικανή να σας ταξιδέψει σε αγαπημένα μέρη και πρόσωπα.
 Σε αντίθεση με την αφή ή την γεύση, τα αρώματα συσχετίζονται άμεσα με τις εμπειρίες του παρελθόντος. Γνωρίζατε ότι ο εγκέφαλός μας είναι σε θέση να «αποθηκεύσει» μυρωδιές, καλύτερα κι από εικόνες; Και ότι ένα άρωμα διαρκεί περισσότερο και με πιο έντονο τρόπο στο μυαλό μας από ό,τι οποιαδήποτε άλλη εικόνα που δημιουργείται από τις άλλες τέσσερις αισθήσεις; Αυτός είναι ο λόγος που γυρίζουμε το κεφάλι μας, όταν το άρωμα κάποιου ανθρώπου μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Σα να νιώθουμε κοντά σε ένα παλιό φίλο. Και εξηγεί επίσης γιατί μπορούμε εύκολα να αισθανθούμε έλξη για κάποιον του οποίου το άρωμα μας αρέσει πολύ.
Έτσι λειτουργεί το σώμα μας. Από τη μία δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, αλλά από την άλλη αυτή η φυσική διαδικασία μας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιούμε τα αρώματα σαν όπλο αποπλάνησης. Να βάλουμε δηλαδή στον εαυτό μας ένα αόρατο φωτοστέφανο και να δημιουργήσουμε μια προσωπική αύρα που θα αυξήσει την ελκυστικότητά μας.

Αν είσαστε από τους πιο απαιτητικούς ,τότε το Eau De Parfum- BONBONS θα σας ικανοποιήσει..

Το Eau De Parfum- BONBONS είναι εμπνευσμένο από την αυθόρμητη ενέργεια και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της. Η σύνθεσή του είναι πρωτοποριακή και ισορροπημένη.
 Το Eau De Parfum- BONBONS είναι ένα υπέροχο γλυκό φρέσκο άρωμα . Χειμωνιάτικο είναι ιδανικό για να κάνεις τη μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Χειμώνα. Φρέσκο, αναζωογονητικό, ανήκει στην κατηγορία των «γλυκών» αρωμάτων. Και για να μιλήσουμε για τις νότες, ξεκινάει με λευκό μόσχο, απαλή βανίλια στην “καρδιά”, και γλυκιά καραμέλα στη βάση.

Το Eau De Parfum- BONBONS δεν είναι απλώς μια αρμονική γλυκιά σύνθεση, είναι μια απρόσμενη, δημιουργική αρωματική πρόκληση, περίτεχνη και δομημένη. Είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος να αναδυθεί με στυλ αυτή η εκδοχή του. Ένα άρωμα γεμάτο αντιθέσεις που  αναδύει λαμπερές, σπινθηροβόλες νότες oriental τις οποίες διαδέχονται φιλήδονες νότες από βενζοϊνης, πριν καταλήξει στις αισθησιακές νότες από σουέντ και βανίλια. Τέλος, το εκχύλισμα για μεγαλύτερο πάθος! Πίσω από το ταλέντο του δημιουργού κρύβεται η γη και η δροσιά της, η επιλογή πιο ευγενικών υλικών και η πολύ σκληρή δουλειά εκείνων που τα καλλιεργούν και τα μαζεύουν. Φροντίδα και ακρίβεια, όπως αξίζει σ’ ένα τέτοιο άρωμα.
  •        Υψηλά πρότυπα και εκλέπτυνση.
  •      Λεπτότητα και εκφραστικότητα.
  •       Μια γλυκιά επιμονή.


Το άρωμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία που εκπέμπουν παλμό – πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα του λαιμού, στη βάση του λαιμού, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα γόνατα ή στο εσωτερικό των αστραγάλων.



Eau De Parfum- LA VIE DENSE


Τι τύπος γυναίκας είστε ή μάλλον πως θα περιγράφατε τον εαυτό σας; Έχετε το προσωπικό σας στυλ, ντύνεστε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, έχετε τις δικές σας, ξεχωριστές αντιλήψεις για τη ζωή. Και όλα αυτά μαζί σας προσδιορίζουν. Το ίδιο και το άρωμά σας, θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σας! Είναι σημαντικό γιατί το άρωμα δηλώνει πολλά για κάποιον και καθορίζει σε σημαντικό βαθμό την αύρα και την ενέργεια που εκπέμπει
Τα αρώματα δεν μας κάνουν μόνο να νιώθουμε ωραία στις διάφορες στιγμές μας, δείχνουν ακόμα και κάτι από την προσωπικότητα μας. Μια ορισμένη μυρωδιά μπορεί να μας καθορίσει και πάνω απ’ όλα να κάνει τους άλλους να μας θυμούνται και να μας αναγνωρίζουν.

Ένα δροσερό άρωμα που πρωταγωνιστεί είναι και το Eau De Parfum- LA VIE DENSE, που αντανακλά την ακαταμάχητη αίσθηση αυτοπεποίθησης μιας απλής γυναίκας που επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της με μια δόση λάμψης και πάντα διασκεδάζει με αυτό. Η μυρωδιά του είναι πιο "φρουτώδης". Χαλαρώνει, ηρεμεί και βοηθάει στην αλλαγή της διάθεσης - μας επιτρέπει να δούμε τα πράγματα πιο θετικά. Το ζωντανό και γλυκό του άρωμα τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση. Είναι σαν ένας μαγευτικός περίπατος κάτω από τις πορτοκαλιές των ανδαλουσιανών κήπων της Αλάμπρα στη Γρανάδα, αιχμαλωτίζει την ηλιόλουστη, ζωντανή δροσιά των φύλλων και των φρούτων των δέντρων, την απαλότητα των ανθών τους και τον αισθησιασμό του ξύλου τους.
Φρέσκιες νότες από πορτοκάλι, περγαμόντο, αχλάδι, στην κορυφή του αναμιγνύονται στη βάση του με φουντούκι και σαντιγύ, δημιουργώντας έτσι έναν οσφρητικό παράδεισο. 

Το Eau De Parfum- LA VIE DENSE είναι ένα δροσιστικό άρωμα !! Σπιρτόζικο που δεν θα σταματήσει ποτέ να αποτελεί επιλογή μας.

Μας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ,θηλυκό ταξίδι !!



Eau De Parfum- NOIX DE COCO


Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή. Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι σας. Εκείνο που το περνάγατε χαλαρή στην παραλία, πίνοντας δροσερές γρανίτες καρπούζι και η μόνη γκρίνια σας ήταν για την άμμο που σας έκαιγε … Αλήθεια, τι άρωμα είχε εκείνο το καλοκαίρι;
 Κλείστε τα μάτια σας και νιώστε τη θαλασσινή αύρα στο πρόσωπό σας, εισπνέοντας τα αρώματα του τοπίου που σας περιβάλλει. Είναι το αίσθημα της ελευθερίας – μοναδικό και αξέχαστο. Η αλμύρα που είναι στην ακτή, στην άγρια γεμάτη ζωή γη, μας υπενθυμίζει το θαύμα της φύσης – τη ζωτικότητά της και την ικανότητά της να δημιουργεί κάτι τόσο όμορφο μέσα σε ένα άγριο, ελεύθερο περιβάλλον. Έμπνευση και ελευθερία, ένα άρωμα που αισθάνεστε. Φυσικά και απλά.
Υπέροχο άρωμα που φέρνει την αύρα των διακοπών στο φθινόπωρο είναι το Eau De Parfum- NOIX DE COCO.  Το αγαπάμε γιατί έχει άρωμα καλοκαιριού, γιατί και μόνο με τη σκέψη μάς ταξιδεύει σε ονειρεμένους προορισμούς, σε μέρη μακρινά …

Ένα ανάλαφρο και άκρως καλοκαιρινό άρωμα, όσο έντονο χρειάζεται που εκφράζει χαρά και ζωντάνια. Στηρίζεται στο περγαμόντο, πορτοκαλί μανταρίνι, συνδυασμένα με την οξύτητα από το βέτιβερ, σανταλόξυλο, κεχριμπάρι, καρύδα, καραμέλα, αλλά και την λουλουδάτη μυρωδιά του γιασεμί, λουλούδι πορτοκαλί, μύρο, μανόλια που αφήνουν ένα άρωμα θηλυκότητας. Άρωμα το οποίο σε οδηγεί σε μια μαγεία, με μια παράξενη και αισθησιακή γοητεία που κλέβει τις εντυπώσεις. Απολαύστε μία έκρηξη φρεσκάδας. Είναι ακαταμάχητο.

Το μπουκάλι του ολοκληρώνει την άκρως καλοκαιρινή διάθεση στο διάφανο γυαλί.


 Eau De Parfum- RAPHAEL


Ένας άνδρας μπορεί να γίνει ξαφνικά πολύ γοητευτικός , με μία μόνη κίνηση. Αυτό που προσέχουν πρώτα οι γυναίκες, σε έναν άντρα ,είναι όταν φοράει... κολόνια ενώ το πρώτο πράγμα που θυμούνται από αυτόν, είναι το πόσο ωραία μυρίζει. Είναι απίστευτο πως επηρεάζει τη γυναικεία άποψη για έναν άνδρα, το άρωμα του και η μυρωδιά που αφήνει στο πέρασμά του.
 Για τον άντρα το κεφάλαιο “άρωμα” είναι πολύ σημαντικό γιατί μέσα από αυτό εκφράζει στοιχεία της προσωπικότητας του και σίγουρα είναι από τα πράγματα που δεν ξεχνάει ποτέ μια γυναίκα.
Πριν από σαράντα χρόνια ,οι άντρες απέφευγαν να φορέσουν άρωμα ή να αγοράσουν μία κολόνια. Έβαζαν άρωμα ,μόνο με το άλλοθι της λοσιόν για μετά το ξύρισμα. Έκτοτε βέβαια ,τα πράγματα προχώρησαν. Ψεκάζεται συχνά, επιλέγει αρώματα και το απολαμβάνει.
Φυσικά, αν και εφόσον κάνει την κατάλληλη επιλογή και διαλέξει ένα άρωμα που του ταιριάζει, που συνδυάζεται αρμονικά με τη μυρωδιά από το δέρμα του  και αναδεικνύει την προσωπικότητά του.
Τα αντρικά αρώματα είναι σίγουρα μια δύσκολη και πολύ προσωπική επιλογή για τον καθένα από εσάς.

Tο ανδρικό άρωμα Eau De Parfum- RAPHAEL είναι ένα χαρισματικό άρωμα που χαρακτηρίζεται από την αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στο άγουρο και γεμάτο φρεσκάδα γκρέιπφρουτ, πορτοκαλί , μανταρίνι και το ξύλο Guaiacum, βελανιδιές, πατσουλί, κεχριμπάρι που μοιάζει με δροσερό άγγιγμα πάνω στο καυτό δέρμα. Είναι για τον άνδρα με το πνεύμα του Σπάρτακου, που έχει γεννηθεί για να κατακτήσει τον κόσμο. Αυτό το δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα είναι ιδανικό για τον αθλητικό άνδρα με ελεύθερη ψυχή.

Με αυθεντική την κλασική, αρρενωπή χροιά του χάρη στις νότες από εσπεριδοειδή, κέδρο , γιασεμί και φύλλα δάφνης. Είναι ένα Ξυλώδη άρωμα για άνδρες. Είναι ένα ταξίδι ισχυρής αποπλάνησης μέσα από τα μάτια ενός άνδρα.  αποτελεί το καθαρό ένστικτο, τη δύναμη ενός συναισθήματος το οποίο εκφράζεται ελεύθερα. Είναι η ισχύς που διακρίνει ένα συγκεκριμένο τύπο άνδρα, με μια καρδιά η οποία έχει τις ρίζες της στην παράδοση, αλλά διασκεδάζει στο σύγχρονο κόσμο.
Η ένταση και η δύναμη που αποπνέει το άρωμα, προέρχεται από τον εύστοχο συνδυασμό του γκρέιπφρουτ και του ξύλο Guaiacum. Μια αντίθεση φρεσκάδας, ζεστασιάς και πολυτέλειας η οποία ολοκληρώνει την ξυλώδη γοητεία του αρώματος. Είναι αρρενωπό και ονειροπόλο.



Αυτό που πρέπει να προσέχουν οι άνδρες, είναι σε κάθε περίπτωση, η ποσότητα. Κι αυτό γιατί ορισμένα αρώματα, γίνονται πιο δυνατά με το πέρασμα της ώρας. Ξεκινήστε με μία μικρή ποσότητα, δείτε τις αντιδράσεις και αυξήστε την ποσότητα μέχρι εκεί που τα σχόλια είναι κολακευτικά και όχι του τύπου “πόσο άρωμα έβαλες πάλι;”. Το ιδανικό σημείο για να ψεκάσεις είναι η περιοχή μεταξύ του στήθους και του λαιμού.



Eau De Parfum- BLAISE


Τα αρώματα και η μυρωδιά είναι ένα χαρακτηριστικό που παρουσιάζει την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Έτσι, σαν άντρας που στην αξία του συγκαταλέγει το προσεγμένο στυλ, καλό θα είναι να έχετε αρώματα που σας εκφράζουν αλλά και τονίζουν την προσωπικότητα σας.
Έτσι και αλλιώς, το άρωμα είναι κάτι σαν υπογραφή.

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι διαθέτουμε 5 με 6 εκατομμύρια οσφρητικούς υποδοχείς και η όσφρηση επηρεάζει το 75% των συναισθημάτων μας.
Επίσης, οι γυναίκες έχουν καλύτερες οσφρητικές επιδώσεις σε μυρωδιές από τους άνδρες, κάτι που τις κάνει ευαίσθητες στο να αφυπνιστεί το μυαλό τους πριν καν κοιτάξουν, αρκεί μόνο να μυρίσουν. Δεν είναι τυχαίο που η κοπέλα σας ίσως κοιμάται με κάποιο ρούχο σας. Έχει τη φυσική σας μυρωδιά αλλά και το άρωμα σας. Μπορεί να σας έχει ζητήσει να ψεκάσετε και κάποιο ρούχο με αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλει να σας νιώθει κοντά της. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως οποιοδήποτε άρωμα λέει πολλά για αυτόν που το φοράει.
Υπάρχουν βέβαια και τα αντίθετα αποτελέσματα σε αυτό, δηλαδή περιπτώσεις που το άρωμα θα επηρεάσει μνήμες και συναισθήματα όχι τόσο θετικά.
Για να καταλήξουμε σε μία σωστή επιλογή αρώματος θα πρέπει να βάλουμε κάποια κριτήρια που μας αντιπροσωπεύουν.
Καλύτερος τρόπος είναι να έχουμε στο μυαλό μας το άρωμα σαν να είναι ο καθρέφτης της διάθεσης ενός άνδρα και κάτι που θα πλαισιώσει το τελικό αποτέλεσμα της εμφάνισης και θα δώσει την τελική εικόνα.

Ένα εκλεπτυσμένο, αρρενωπό φρουτώδες άρωμα με εξαιρετική ευωδιά είναι το Eau De Parfum- BLAISE.

Αιχμαλωτίζοντας την ουσία της αρρενωπής ομορφιάς, αυτό το δυνατό άρωμα ξεχειλίζει ενέργεια και αισθησιασμό. Το Eau De Parfum- BLAISE συνδυάζει φρέσκιες νότες περγαμόντου, λεμόνι , καπνός, δέρμα και  ξύλο Guajak, αστεροειδής άνθη, άνθος πορτοκαλιού, χαρίζοντας μοντέρνο τόνο σε ένα κλασικό άρωμα. Το "Blaise" μπορεί να φορεθεί οποτεδήποτε στους ψυχρότερους ή ψυχρότερους μήνες και σε επίσημες περιπτώσεις κατά τους θερμότερους χρόνους του έτους. Η μυρωδιά του "Blaise" είναι τόσο ζεστή, ελκυστική και σαγηνευτική. Είναι επίσης το τέλειο άρωμα για άνδρες που συνήθως δεν φορούν άρωμα πέρα από το αποσμητικό τους. Ο συνδυασμός από νότες εσπεριδοειδών, μαζί με το ξύλο, δίνουν ένα υποβλητικό άρωμα με αίσθηση ελευθερίας. Ένα άρωμα για τον σύγχρονο άνδρα!!







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων της εταιρίας Fleur Parfumerie. Κάθε φορά προχωράνε σε καινοτομίες και προσπαθούνε να ανοίξουνε νέους αρωματικούς ορίζοντες για εσάς. Στόχος τους είναι κάθε αρωματική σύνθεση όχι μόνο να είναι ξεχωριστή αλλά και να ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Fleur Parfumerie για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.fleur-parfumerie.com

2 σχόλια:

  1. Πως και δε την ήξερα τόσο καιρο, θα τα δοκιμάσoυμε. Εγώ τσέκαρα το ΒΟ.
    Glamorous δεν παίζεσαι πάντα εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!Είναι πολύ καλή εταιρία με πραγματικά καλά αρώματα...Μία δοκιμή θα σας πείσει..Εγώ πάντως έμεινα ευχαριστημένη με τα αρώματα,αυτό το διάστημα αυτά βάζω.Αξίζει να τα δοκιμάσετε!Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!Θα είμαστε συνέχεια με εκπλήξεις.

      Διαγραφή