Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Christian Artesio review

Christian Artesio


Γεια σας Glamorous,

Μέχρι χθες το γελαστό καλοκαίρι μας κρατούσε συντροφιά. Ο ουρανός ήταν καταγάλανος και ο ήλιος έριχνε τις χρυσοπόρφυρες ακτίνες του στη γη. Σήμερα όμως ο καιρός άλλαξε. Τα κλαδιά των δέντρων άρχισαν να γυμνώνονται, ενώ ένα κίτρινο χαλί σκέπασε τη γη. Όλα προμηνύουν τον ερχομό της μελαγχολικής αυτής εποχής, του φθινοπώρου.
Ω ναι! Το φθινόπωρο είναι εδώ, μαζί και η ανάγκη μας για ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισής μας. Το μακιγιάζ, η περιποίηση, η φροντίδα της σιλουέτας μας και όλα τα ερωτήματα που μας γεννά το πέρασμα του χρόνου ζητούν επιτακτικά απαντήσεις.

Ολες θέλουμε κοιτάζοντας στον καθρέφτη να απολαμβάνουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Γίνεται; Φυσικά, ναι! Αρκεί να είμαστε τυπικές απέναντι στις υποχρεώσεις μας προς το σώμα και το πρόσωπό μας, να κοιμόμαστε και να τρεφόμαστε καλά, αλλά κυρίως να αλλάξουμε συνήθειες, ώστε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή τα κομπλιμέντα των γύρω μας!

To φθινόπωρο μόλις έφτασε και μαζί του φέρνει μια νέα σεζόν και μία νέα ευκαιρία για καινούρια ξεκινήματα και στόχους. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνα που σχετίζονται με την επιδερμίδα μας. 

Αν νιώθετε πως η νέα εποχή που μόλις ήρθε αποτελεί και μια πολύ καλή ευκαιρία για την αλλαγή στις συνήθειες σας τότε η ιδανική πρόταση έρχεται από την εταιρία Christian Artesio …



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία CHRISTIAN ARTESIO ιδρύθηκε το 1995. Η αρχική της ενασχόληση ήταν η παραγωγή και εμπορία καλλυντικών προϊόντων για κομμωτήρια. Τα προϊόντα CHRISTIAN ARTESIO είχαν μεγάλη απήχηση στο αγοραστικό κοινό και έτσι η εταιρεία επεκτάθηκε με την παραγωγή ακόμη περισσότερων προϊόντων. Από το 2004 κι έπειτα η εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της πώλησης επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής και ονυχοπλαστικής. Εισάγει προϊόντα από εταιρείες του εξωτερικού και μετατρέπεται σε μια από τις πιο
ανταγωνιστικές εταιρείες στο χώρο. Η εταιρία Christian Artesio με 20 χρόνια δυναμικής παρουσίασης στο χώρο καλλυντικών μετεγκαταστάθηκε σε ένα μεγαλύτερο και σύγχρονο κτήριο στο 4χλμ Δράμας Καβάλας με σκοπό την αναβάθμιση και εξέλιξη των περιεχομένων υπηρεσιών. Το όραμα της εταιρείας τους περιστρέφεται γύρω από 3 λέξεις-κλειδιά: Δημιουργικότητα - Τιμή - Ποιότητα. Θα ψάχνουνε πάντα για το καλύτερο προϊόν και θα σας το προσφέρουνε στη καλύτερη τιμή. Βασικό μέλημα της CHRISTIAN ARTESIO είναι να προσφέρει στον πελάτη τα ποιοτικότερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



CHRISTIAN ARTESIO-HAIR MASK
(Αναζωογονητική Μασκα μαλλιών)


Το καλοκαίρι μπορεί να έφυγε και να ήρθε το φθινόπωρο όμως μαζί με τα πρωτοβρόχια, φέρνει μαζί του και αέρα ανανέωσης για… τα μαλλιά μας!
Τα όμορφα, λαμπερά μαλλιά είναι πολύτιμο χαρακτηριστικό. Ωστόσο, η καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μας και η σωστή αγωγή όταν εμφανίζονται προβλήματα, είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς των υγιών μαλλιών. Ας μην ξεχνάμε πως τα υγιή, λαμπερά μαλλιά, μας ομορφαίνουν! Τί κάνουμε όμως όταν ο ήλιος μας τα έχει κάνει θαμπά και άγρια;
Όλοι αγαπάμε τον ήλιο και τη θάλασσα, κανείς όμως δεν αγαπά το αποτέλεσμα αυτών στα μαλλιά του, στο τέλος του καλοκαιριού. Για να μας μείνουν, λοιπόν, μόνο οι ευχάριστες στιγμές του καλοκαιριού και όχι τα κουρασμένα και άτονα μαλλιά, χρειάζεται απλά να τα περιποιηθούμε!
Για να ξαναβρούν τα μαλλιά την ελαστικότητα και τη λάμψη τους, χρειάζονται καλλυντικά προϊόντα που να προσφέρουν θρέψη και λάμψη. Το πιο βασικό προϊόν περιποίησης είναι η μάσκα μαλλιών. Μια καλή μάσκα μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τα μαλλιά μας!
Η καλή ενυδάτωση μαλλιών είναι πολύ σημαντική διότι θα ξαναδώσει στα μαλλιά μας τη χαμένη ζωντάνια και θα τα κάνει πιο λαμπερά από ποτέ. Πως; Ενισχύοντας  τα μαλλιά μας με τη μάσκα μαλλιών της εταιρίας CHRISTIAN ARTESIO.

Με την CHRISTIAN ARTESIO-HAIR MASK θα νιώσετε πραγματική εμπειρία θρέψης, η αποτελεσματική αυτή μάσκα αναδόμησης περιέχει εντατική φροντίδα και λάμψη. Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Είναι εκρού χρώματος , πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της…Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών, ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις εξωτερικές επιθέσεις, το βούρτσισμα, το styling και τις επαναλαμβανόμενες τεχνικές εργασίες. Περιέχει ειδικά συστατικά για τη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών. Παρέχει θρέψη και λάμψη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Η δύναμη αναδόμησης οφείλεται στο σύμπλεγμα βιταμινών E-C-F και πρωτεΐνες μεταξιού, έναν πλούσιοφυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Περιέχει μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν την τρίχα μαλακή και ευέλικτη. Επανορθώνει τις φθορές & προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος & την ψαλίδα. Με κρεμώδες υφή και με βελούδινο άρωμα.

Είναι σε υπέροχη ,μεγάλη και στρογγυλή συσκευασία για να έχουμε άφθονο προϊόν!!

Την εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήνουμε 2-3λεπτά για να δράσει και ξεβγάζουμε!



CHRISTIAN ARTESIO- Argan Oil


Τα μαλλιά αποτελούν μοναδικό σημείο ομορφιάς, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του ανθρώπινου σώματος. Τα υγιή όμορφα λαμπερά μαλλιά γίνονται σύμμαχος της γυναικείας αυτοπεποίθησης.
Τα μαλλιά μας, αυτά τα νεκρά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κύτταρα, φτιαγμένα κυρίως από κερατίνη και νερό, στη διάρκεια της ζωής μας θα συντονιστούν με τους βιορυθμούς μας, θα επηρεαστούν από τα σκαμπανεβάσματα των ορμονών μας, θα προσαρμοστούν στο lifestyle μας, θα καταγράψουν σε κάθε εκατοστό τους κάθε εμπειρία μας και θα γεράσουν σιγά σιγά μαζί μας. Αυτή η αξιοθαύμαστη ευελιξία των μαλλιών είναι που δίνει σήμερα στην κοσμητολογία τη δυνατότητα να επεμβαίνει, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στη φύση τους και να προσφέρει δραστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν..
Οι ακραίες θερμοκρασίες, είτε είναι πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, αλλά και η συχνή και απότομη εναλλαγή τους -χαρακτηριστικό του χειμώνα, με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων- είναι καταστροφικοί παράγοντες για τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας.
Όσο ο χειμώνας θα γίνεται πιο ψυχρός, θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά μας θα γίνονται πιο ατίθασα και δεν θα υπακούουν στις «εντολές styling» που θα τους δίνουμε, με αποτέλεσμα να δείχνουν άτονα και να στερούνται ζωντάνιας.
Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με το CHRISTIAN ARTESIO- Argan Oil..

Το CHRISTIAN ARTESIO- Argan Oil είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του , βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία των διψασμένων μαλλιών. Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα . Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά. Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Το CHRISTIAN ARTESIO- Argan Oil είναι σε υγρή μορφή και αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και είναι ιδανικό για ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά με ανάγκες αυξημένης αφυδάτωσης. Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία της CHRISTIAN ARTESIO- Argan Oil προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά διαρκή λάμψη.

Είναι σε κομψό στρογγυλό μπουκάλι με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!
Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας μετά το λούσιμο με τις άκρες των δακτύλων 2-3 σταγόνες ARGAN OIL σε όλο το μήκος των μαλλιών, δίνοντας έμφαση στις άκρες. Δεν ξεβγάζεται!



CALLISTON- FACE SCRUB GEL
(Πήλινγκ προσώπου με εκχύλισμα πορτοκαλιού)



Η φύση μας έχει προικίσει με ένα πολύτιμο «περιτύλιγμα», την επιδερμίδα. Οφείλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση, να την προστατεύουμε και, κυρίως, να τη βοηθάμε να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις για τις οποίες η φύση δεν έχει προνοήσει. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα δεν είναι... γενετικά προγραμματισμένη να ανέχεται καθημερινά στην επιφάνειά της στρώσεις μακιγιάζ, καυσαέρια, ρύπους ή τον καπνό του τσιγάρου μας.
Το δέρμα μας ανανεώνει καθημερινά τα κύτταρά του δημιουργώντας νέα, τα οποία μένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας κάνοντας την θαμπή και τραχιά. Όσο μεγαλώνουμε η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων μειώνεται γι’ αυτό επιβάλλεται συχνότερη απολέπιση. Η απολέπιση  λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος, διεγείρει σημαντικά τη μικροκυκλοφορία και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών. Η απολέπιση είναι το βήμα που οι περισσότεροι άνθρωποι παραλείπουν στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Αλλά, αν ξεκινήσετε σωστά την απολέπιση στο δέρμα σας, θα παρατηρήσετε μια άμεση διαφορά. Ένας από τους λόγους που το δέρμα των ανδρών φαίνεται πιο νεανικό από ό, τι των γυναικών είναι επειδή οι άνδρες απολεπίζουν καθημερινά όταν ξυρίζονται.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του προσώπου σας και να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ, πείτε «ναι» στην απολέπιση με CALLISTON- FACE SCRUB GEL.

Έτσι ανανεώνεται και «αναπνέει» πάλι το δέρμα μας, κάτι που αποτελεί σημαντική διαδικασία και το φθινόπωρο.

Το CALLISTON- FACE SCRUB GEL είναι απαλό καθαριστικό τζελ καθαρισμού και απολέπισης για το πρόσωπο και το λαιμό, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Κάνει Βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και κάνει απομάκρυνσή συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Με φυσικούς, σφαιρικούς κόκκινους μικρόκοκκους περλίτη, καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες χωρίς να αφυδατώνει, και κάνει αποσυμφόρηση των πόρων από σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει. Τα συστατικά που περιέχει απο εκχύλισμα πορτοκαλιού και σύμπλεγμα βιταμινών A, E & είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία που διεγείρουν τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος αφήνοντας μια αίσθηση ενέργειας και νεότητας, ενώ το υπέροχο άρωμα του θα σας ενθουσιάσει σαν ένα μοσχοβολιστό όνειρο.

Το CALLISTON- FACE SCRUB GEL αναζωογονεί και λειάνει την επιδερμίδα μας, προσφέροντας λαμπερή όψη , ζωντάνια, ενυδάτωση και απαλότητα.
Είναι σε υπέροχη συσκευασία και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!
Το χρησιμοποιούμε 2- 3 φορές την εβδομάδα, απλώνοντας με κυκλικές κινήσεις το scrub σε νωπή επιδερμίδα. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το σώμα για 2-3 λεπτά. Απομακρύνουμε το scrub, ξεπλένοντας με άφθονο χλιαρό νερό.

Δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας…

CALLISTON- CLEANSING LOTION
(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ)


Μετά από ώρες χορού, μετά από ξενύχτι, μετά από μια δύσκολη, κουραστική μέρα, ποια έχει κουράγιο για ντεμακιγιάζ; Άπλωσε το γαλάκτωμα, αφαίρεσέ το με βαμβάκι, άπλωσε τη λοσιόν, ξέπλυνε το πρόσωπό … Μια βαρετή διαδικασία που είναι, όμως, απολύτως απαραίτητη πριν αφεθούμε στην άνεση του κρεβατιού μας.
Το πρόσωπό μας έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα και προστασία, ώστε να δείχνει συνεχώς λαμπερό και αψεγάδιαστο. Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο βήμα για λαμπερή επιδερμίδα, καθώς βοηθάει το δέρμα να «αναπνεύσει» .Όσο κι αν αποφεύγουμε να βαφόμαστε καθημερινά για να μην ταλαιπωρούμε την επιδερμίδα μας, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τους πολλούς και καθόλου φιλικούς μικροοργανισμούς όπως ρίποι και σκόνη.Για το λόγο αυτό ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να γίνεται καθημερινά κι όχι μόνο για να αφαιρεθεί το μακιγιάζ, αλλά και για να καθαρίσει το πρόσωπο από την σκόνη που αιωρείται στην ατμόσφαιρα και συσσωρεύεται στους πόρους του.
Καθαρίζοντας το πρόσωπό μας προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την δυνατότητα να αναπνεύσει  και να αναζωογονηθεί , φροντίζοντας  μ ‘ αυτό τον τρόπο  να αποφύγουμε μελλοντικές  μολύνσεις και ερεθισμούς.
Κάντε την όλη διαδικασία του καθαρισμού ευχάριστη  και  σκεφτείτε πως προσφέρετε στον εαυτό σας κάτι πολύ αναγκαίο. Καιρός να γνωρίσετε το ενυδατικό γαλάκτωμα καθαρισμού CALLISTON- CLEANSING LOTION.

Το CALLISTON- CLEANSING LOTION αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Έτσι με το γαλάκτωμα καθαρισμού καθαρίζουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας με το άγγιγμα των φυσικών συστατικών. Είναι σχεδιασμένο για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου ,των ματιών και  του λαιμού ,από το μέικ-απ και τους ρύπους.

Είναι ένα λευκό, καθαριστικό, με απαλή υφή, που καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. 

Το CALLISTON- CLEANSING LOTION έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα βιταμινών A, E, F και φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Πλούσιο ,θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ ενώ τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή.

Έχει ευχάριστο άρωμα που θυμίζει ανθισμένους κήπους με πορτοκαλιές….
Είναι σε στρογγυλή συσκευασία, με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας ομοιόμορφα το γαλάκτωμα με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, μάτια και λαιμό και στη συνέχεια απομακρύνουμε το προϊόν με βαμβάκι. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα.



CALLISTON-BODY CREAM
(Κρέμα σώματος με έλαια αμυγδάλου)


Το φθινόπωρο, με τα  πρωτοβρόχια και τα κίτρινα φύλλα στα δέντρα, έχει καταφθάσει και απόδειξη αυτού η …ελαφριά ζακέτα που χρειαζόμαστε στις βραδινές μας βόλτες. Με τον φθινοπωρινό αέρα να καταφτάνει και το καλοκαίρι να μας έχει αποχαιρετήσει για τα καλά, είμαστε ευάλωτοι σε μία ολόκληρη γκάμα .Το δέρμα μας το φθινόπωρο έχει ανάγκη ιδιαίτερης περιποίησης, για να διατηρήσουμε  το δέρμα μας και να απαλλαγούμε  από τις φθορές που το καλοκαίρι προκάλεσε στην επιδερμίδα μας, με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα. Κι αν το καλοκαίρι πέρασε και οι πρώτες βροχές μας έφεραν το φθινόπωρο, εμείς το καλωσορίζουμε με χαμόγελο και είμαστε έτοιμες για νέα ξεκινήματα!
Η γρήγορη ρυθμοί του φθινοπώρου έχουν αρχίσει και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τι θα μας αποφορτίσει και θα μας ξεκουράσει μέσα σε λίγα λεπτά. Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, μετά από μια γεμάτη μέρα, από το χρόνο που αφιερώνω στον εαυτό μου, το βράδυ, πριν ξαπλώσω. Αυτό που θεωρώ αξεπέραστο και που πραγματικά με χαλαρώνει όσο τίποτα άλλο είναι ένα ζεστό ντους και αυτά τα λίγα λεπτά που αφιερώνω στην ενυδάτωση σώματος! Νιώθω το δέρμα μου ακόμα ζεστό και νωπό από το ντους και σαν ιεροτελεστία ομορφιάς, με ελαφρύ μασάζ με μία πλούσια, ενυδατική BODY CREAM, απολαμβάνω την υφή και το άρωμά της.. σαν χάδι, σαν ζεστή αγκαλιά.. είναι η στιγμή για εμένα, η στιγμή που βγάζω τη μέρα από πάνω μου και με προετοιμάζει για το απόλυτο beauty sleep!
Μία τέτοια είναι και η CALLISTON-BODY CREAM!!
Η θρεπτική-ανανεωτική κρέμα σώματος CALLISTON-BODY CREAM, με ανάλαφρη κρεμώδης ύφη και λευκού χρώματος, έρχεται σε μια αριστοκρατική συσκευασία. Ιδανική σύνθεση που επιτρέπει να απλώνεται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, με βιταμίνη Ε, έλαια αμυγδάλου και βούτυρο καριτέ είναι ιδανική για γρήγορη ενυδάτωση. Όλα αυτά προσφέρουν στην επιδερμίδα μας μια απίστευτη ενυδάτωση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο ξηρές και απαιτητικές επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.
Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι όμορφη. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα. Από τη στιγμή που δοκίμασα τη CALLISTON-BODY CREAM έχω ένα λόγο παραπάνω να αφιερώνω, πολύ ευχάριστα μάλιστα, λίγο περισσότερο χρόνο στην ενυδάτωση του σώματος αφού οι πολυτελείς υφές και τα μοναδικά αρώματα με χαλαρώνουν ακόμα περισσότερο! Σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα και αποτρέπει την ξήρανση, μαλακώνει τις ξηρές περιοχές του δέρματος. Κάνει θαύματα στο φολιδωτό, αφυδατωμένο δέρμα που αισθάνεται τραχύ …. Ενώ το άρωμά της αγκαλιάζει, με την αρμονική της νότα τις αισθήσεις μας, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το σώμα!

Η συσκευασία της είναι απλά μοναδική .Στρογγυλή που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου!

Την χρησιμοποιούμαι μετά το μπάνιο απλώνοντας στο σώμα μας την κρέμα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Ιδανική και για καθημερινή χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Κατάλληλο και για σημεία του σώματος, όπως αγκώνες και φτέρνες.



CHRISTIAN ARTESIO -Επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ σετ 5τεμ



Μπορεί αυτό το θέμα να μην διακρίνεται ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα για την πρωτοτυπία του και θα δεχτούμε αν αυτή είναι και μία δική σας σκέψη, καθώς κάθε χρόνο το ίδιο θέμα, αυτές τις ημέρες, φιγουράρει σε κάθε γυναικείο site ή περιοδικό.
Όμως, αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα, η ύπαρξή του έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, αφού και εσείς και εμείς ενδιαφερόμαστε, όχι μόνο τις πρώτες ημέρες της κάθε νέας σεζόν αλλά σχεδόν κάθε μέρα, να μάθουμε όλες τις νέες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. Γιατί αυτή είναι η φύση μας, απλά, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Γιατί όλες θέλουμε να γνωρίζουμε ποια απόχρωση κραγιόν είναι η πιο hot αυτής της σεζόν και ποιες νέες τάσεις μπορούν να υιοθετηθούν ώστε να ανανεωθεί το look μας και να τονίσουμε την αυτοπεποίθησή μας.
Γιατί είμαστε γυναίκες!
 Κάθε γυναίκα έχει ένα είδος μακιγιάζ που ξέρει ότι της πηγαίνει, εμπιστεύεται και εφαρμόζει πιστά κάθε πρωί πριν φύγει από το σπίτι.
Όσο ωραίο, όμως, να γνωρίζετε ποια χρώματα και υφές αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας, άλλο τόσο είναι να πειραματίζεστε με νέα trends αφού μόνο έτσι μπορείτε να ανακαλύψετε τη δυναμική που μπορεί να έχει το πρόσωπό σας.
Ας μη ξεχνάμε πως μακιγιάζ δε σημαίνει μόνο καλλωπισμός. Μπορεί, άνετα, να αποτελέσει μια δεξαμένη στην οποία μπορείτε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας.  

Το μακιγιάζ είναι τέχνη και, όπως κάθε τέχνη, έχει τα δικά του κόλπα και «σύνεργα» …Τα CHRISTIAN ARTESIO -Επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ , θα σας βοηθήσουν, για ένα αποτέλεσμα που θα καταπλήξει.

Τα CHRISTIAN ARTESIO -Επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ ,είναι με ειδικά σχεδιασμένες λαβές και κεκλιμένες άκριες για απόλυτη ακρίβεια και κομψό φινίρισμα! Τα oval πινέλα ή αλλιώς τα πινέλα σε σχήμα κουταλιού, είναι μια από τις πιο καινούριες και επαναστατικές μεθόδους για να απλώσετε το μακιγιάζ σας. Από την εφαρμογή του foundation, του highlighter, του bronzer και του concealer, αυτά τα πινέλα σε οβάλ σχήμα δημιουργούν ένα άψογο φινίρισμα με λίγες μόνο κινήσεις, απορροφώντας όσο το δυνατόν λιγότερο προϊόν! Πιο συγκεκριμένα, το σετ περιλαμβάνει 5 πινέλα σε μοναδικά σχήματα .

Το σετ περιλαμβάνει:

1) ένα μεγάλο πινέλο για πούδρα- Foundation brush
1)  ένα πινέλο για ρουζ -Powder brush
1)  ένα πινέλο για σκιές ματιών- Eye shadow brushes
1)  ένα πινέλο κονσίλερ-Concealer brush
1)  ένα πινέλο για σκιές ματιών-   Eye shadow brush


Τα CHRISTIAN ARTESIO -Επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τα πιο ευφάνταστα look με επαγγελματική ακρίβεια. Τα καινούρια πινέλα μοιάζουν βγαλμένα κατευθείαν από τα νεσεσέρ των κορυφαίων make-up artists. Τα απόλυτα εργαλεία πολλαπλών χρήσεων με ένα μακρύ ή και κοντό οβάλ σχήμα με απαλή υφή όπου απλώνουν και αναμιγνύουν powder ή cream σκιές ματιών, πούδρες προσώπου και υγρά ή κρεμώδη concealer στα πιο δυσπρόσιτα περιγράμματα του προσώπου. Οι τρίχες τους είναι πάρα πολύ πυκνές, και το αποτέλεσμα που δίνουν είναι full κάλυψης. Ιδιαίτερο μαλακό & πυκνό πέλος, είναι για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για ευαίσθητο δέρμα.

Η υψηλή ποιότητα, σε συνδυασμό με την μεταξένια, απαλή υφή και την λεπτή πυκνότητα χαρίζει άμεση πρόσφυση.
Φτιαγμένα από πολύ απαλό τρίχωμα υψηλής ποιότητας για να δημιουργούν ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Τα πινέλα είναι πολύ ωραία συσκευασμένα, μέσα σε ξεχωριστό κουτί, εκτός αυτού που ήδη είχε το σετ!!

Το επαγγελματικό σετ πινέλων μακιγιάζ θα σας καταπλήξει!!!

Πώς να Καθαρίσετε τα Πινέλα σας:

1.Τοποθετήστε τα πινέλα σε ζεστό νερό.
2.Απλώστε μια μικρή ποσότητα απαλό σαμπουάν και κάντε ελαφρές μαλάξεις και θα αρχίζει να βγάζει αφρό.
3.Ξεπλύνετε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό. Θα παρατηρήσετε ότι το νερό αφήνει το πινέλο ακόμα χρωματισμένο απο την προηγούμενη εφαρμογή.
4.Συνεχίστε να ξεπλένετε μέχρι να μην βγάζει καθόλου χρώμα το πινέλο.
5.Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.


CHRISTIAN ARTESIO –Eyeliner-791
(Μαύρο Eyeliner)



Το eyeliner είναι must

Ήταν ο παντοκράτορας των 60s. Το είδατε να το φορά η Καρέζη στη Λόλα, το είδατε και στα γατίσια μάτια της Λιζ Τέιλορ όταν έπαιζε την Κλεοπάτρα. Για δεκαετίες είχε μπει στα συρτάρια των μεγάλων οίκων, αλλά κάπου στα τέλη των 90s το θυμηθήκαμε οι απανταχού γυναίκες. Πλέον, το eyeliner είναι κάτι κλασικό που υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Θεωρείται το τζιν του μακιγιάζ. Είναι πάντα «in» και πιο σταθερό από το μολύβι που με τον ιδρώτα μπορεί να σβήνει…
Αν οι ικανότητές σας στο μακιγιάζ περιορίζονται στο να βάζετε λίγη μάσκαρα, ρουζ στα μάγουλα και ένα lip gloss στα χείλη, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε κάτι περισσότερο. Η γραμμή του eyeliner θα κάνει το μακιγιάζ σας εντυπωσιακό. Το eyeliner είναι ένα από τα βασικότερα προϊόντα μακιγιάζ που έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της και είτε το χρησιμοποιεί καθημερινά, είτε σε ειδικές πιο λαμπερές περιστάσεις. Από την άλλη βέβαια, αποτελεί και ένα από τα πιο δύσκολα από άποψη τεχνικής κομμάτια του μακιγιάζ, γιατί μπορεί να μετατραπεί από wow! σε καταστροφή.
Σε όλες μας αρέσει να δείχνουμε sexy και να έχουμε αυτό το βλέμμα που καθηλώνει όπως οι stars του σινεμά. Όμως, στην πραγματικότητα πόσο εύκολο είναι να το πετύχουμε; Να δημιουργήσουμε μόνες μας την τέλεια, τραβηγμένη γραμμή eyeliner σαν άλλες Marilyn Monroe ;
Στις μέρες μας λόγω του περιορισμένου χρόνου ετοιμασίας μιας γυναίκας (γρήγοροι ρυθμοί ζωής -φόρτο εργασίας, υποχρεώσεις…) το απόλυτο σαγηνευτικό look με χρόνο προετοιμασίας 10′ λεπτά είναι το eyeliner. Δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και κολακεύει τους πάντες. Για να το εφαρμόσετε σωστά χρειάζεται εξάσκηση και για να είναι κολακευτικό πρέπει να το προσαρμόσετε στο σχήμα των ματιών σας!

Ένα υπέροχο «Eyeliner» look με CHRISTIAN ARTESIO –Eyeliner ν791 δίνει έναν αέρα Παριζιάνικης αισθητικής και τι πιο αισθησιακό από ένα γατήσιο βλέμμα!
Το CHRISTIAN ARTESIO –Eyeliner είναι για να προσελκύσουμε τα βλέμματα. Ένα eyeliner εξαιρετικής ακρίβειας. Μεγάλης διάρκειας, 24 ώρες. Δεν τρέχει. Δεν σπάει. Είναι υγρό eyeliner με έντονο μαύρο χρώμα, το οποίο θα κάνει το βλέμμα σας βαθύ και εκφραστικό. Το βολικό, ευέλικτο πινελάκι του, επιτρέπει να σχεδιάσουμε μια σατέν λαμπερή γραμμή. Ο τύπος του προϊόντος περιέχει συστατικά που εξασφαλίζουν μια ισχυρή κάλυψη στα βλέφαρα μόνο με ένα πέρασμα της βούρτσας.
Με ultra λεπτή μύτη ,για λεπτή και απαλή γραμμή, έχει  ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Κάνει ενιαία γραμμή χωρίς κενά, 2 φορές περισσότερες έντονο μαύρο ματ αποτέλεσμα.. Η τεχνολογία μελανιού που διαθέτει ,διατηρεί το χρώμα αναλλοίωτο.
Υπογραμμίζει τα μάτια σας με έντονο χρώμα εμπνευσμένο από τις πασαρέλες. Η λεία και έντονη φόρμουλα του απλώνεται εύκολα για ομοιόμορφες γραμμές ακριβείας . Δημιουργήστε προσωπικό στυλ με το λεπτό πινελάκι . Θέλετε λεπτή, ντελικάτη εφαρμογή; Κανένα πρόβλημα! Πιο τολμηρές, παχιές γραμμές; Εσείς αποφασίζετε.


  •        Ειδική συσκευασία - καπάκι που διατηρεί τη σύνθεση φρέσκια.
  •        Αδιάβροχο, οφθαλμολογικά ελεγμένο. Ανακινήστε πριν από τη χρήση!

     ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ.

Δώσε ακρίβεια. Με μικρές, απαλές κινήσεις, τράβα μια γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του βλεφάρου προς την εξωτερική.

ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ

Ενίσχυσε, επέκτεινε και κάνε πιο παχιά τη γραμμή από την εξωτερική γωνία προς τα πάνω έως το φρύδι. Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα τράβα τη γραμμή πιο ψηλά και προς τα έξω.



CHRISTIAN ARTESIO -ZOOM LASH
(ΜΑΣΚΑΡΑ ZOOM ΜΑΥΡΟ)



Για εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ (ή ακόμα και το πρωί), οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω στο δικό σας... βλέμμα;
Οι γυναίκες για δεκαετίες προσπαθούν να γίνουν όμορφες και με ογκώδης βλεφαρίδες. Τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής και οι βλεφαρίδες οι κουρτίνες και για αυτό οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται όσο πιο θηλυκά μπορούν. Πολλές γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει μάσκαρα ή διαφορετικούς τύπους ψεύτικες βλεφαρίδες για να επιτευχθεί αυτό το βλέμμα. Οι πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Απαραίτητη σε οποίο μακιγιάζ κι αν επιλέξετε να κάνετε, δίνει έμφαση στο βλέμμα και τονίζει τα μάτια κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά! Αναδεικνύει τα μάτια και κάνει έντονο το βλέμμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξεις κάποιον και να μην τον μαγνητίσεις. H mascara κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα και sexy και αποτελεί την τελευταία πινελιά ενός άψογου eye makeup.
Ένα μακιγιάζ δεν μπορεί να είναι απόλυτα επιτυχημένο αν λείπει η μάσκαρα και αυτό γιατί το βλέμμα δεν τονίζεται όσο θα έπρεπε. Είναι το προϊόν που πραγματικά αλλάζει όλη την όψη των ματιών μας, ακόμα κι αν δε χρησιμοποιήσουμε κανένα άλλο προϊόν. Οι έντονες βλεφαρίδες δίνουν δύναμη στο βλέμμα ό,τι χρώμα ματιών και να έχουμε..
Η μάσκαρα λοιπόν μπορεί να κάνει το βλέμμα μας έντονο και θηλυκό χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κανένα άλλο προϊόν μακιγιάζ. Όπως στην τέχνη, ένας λευκός καμβάς αποτελεί μία πρόσκληση για δημιουργικότητα και έναν τρόπο αυτό-έκφρασης μέσω των χρωμάτων, των σχημάτων και των υφών, έτσι και οι μεγάλες βλεφαρίδες με την CHRISTIAN ARTESIO -ZOOM LASH «θέλει» τα μάτια μας να γίνει ο καμβάς.

H μάσκαρα CHRISTIAN ARTESIO -ZOOM LASH είναι μια ξεχωριστή μάσκαρα με ειδικό βουρτσάκι σιλικόνης, προκειμένου να επιτυγχάνει τον maximum όγκο στις βλεφαρίδες σας…… 

H μάσκαρα CHRISTIAN ARTESIO -ZOOM LASH διαφέρει από τις υπόλοιπες μάσκαρες, καθώς διαθέτει μια πλούσια, κρεμώδη υφή, που δε βάφει απλά τις βλεφαρίδες αλλά τις δίνει όγκο, μήκος και καμπυλότητα! "Βουρτσίζει" τις βλεφαρίδες στο μέγιστο και δημιουργεί άμεσο όγκο ….Ταυτόχρονα δείχνει τις βλεφαρίδες απίστευτα πυκνές και έντονες, χαρίζοντας ένας εξαιρετικά έντονο και βαθύ αποτέλεσμα.

Για εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με ένα βλέμμα ακαταμάχητο, η CHRISTIAN ARTESIO -ZOOM LASH είναι η τέλεια σύμμαχός τους. Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων αλλά και στο μήκος τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Ενισχύει την καμπυλότητα των βλεφαρίδων εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Η σύνθεση της είναι τέτοια ώστε να αφήνει απαλές και ελαστικές τις βλεφαρίδες χωρίς κομπάκια και ξεραμένο προϊόν πάνω τους. Αν θέλετε όμως σταδιακά την αύξηση όγκου στις βλεφαρίδες σας με έντονο dramatic look, δεν έχετε παρά να αυξήσετε τις στρώσεις του προϊόντος στις βλεφαρίδες σας .! Είναι μια μάσκαρα που χαρίσει τόσο μεγάλες, έντονες βλεφαρίδες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ψεύτικες. Αγκαλιάζει και την πιο μικροσκοπική τρίχα καλύπτοντάς την με μια μαγική φόρμουλα. Με το πρώτο πέρασμα οι βλεφαρίδες μας αποκτούν push up εφέ μήκος και όγκο .

Αφαιρείται πολύ καλά ακόμη και με μαντηλάκι για το ντεμακιγιάζ χωρίς την επόμενη μέρα να έχουν μείνει υπολείμματα στο κάτω μέρος!!!

Είναι σε όμορφη κόκκινη συσκευασία!!



CHRISTIAN ARTESIO –LIQUID LIP MATTE -782
(ΥΓΡΟ ΜΑΤ ΚΡΑΓΙΟΝ 782)



Είναι διαχρονικό, είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και όταν φοράμε στα χείλη μας κραγιόν νιώθουμε αμέσως διαφορετικά. Οι γυναίκες έχουν διανύσει πολύ δρόμο στην προσπάθειά τους να βρουν την τέλεια απόχρωση.
Ο ερχομός του φθινοπώρου απαιτεί  να φορέσουμε σιγά σιγά τα πιο χοντρά ρούχα της γκαρνταρόμπας  μας, να χρησιμοποιήσουμε καθημερινά κρέμες για ενυδάτωση της επιδερμίδας και να ανανεώσουμε το μακιγιάζ σύμφωνα με τις νέες τάσεις του φθινοπώρου. Το κραγιόν είναι το βασικό "αξεσουάρ" μιας γυναίκας. Στο γραφείο ή στη βόλτα, σε επαγγελματικό meeting  ή σε ραντεβού, ένα κραγιόν μπορεί να φωτίσει το πρόσωπο και να δώσει ακόμα περισσότερους πόντους στην ομορφιά.
Ενώ επικρατεί ακόμα λόγω <<ζέστης>> η φυσική ομορφιά και τα nude χρώματα, οι make up artist στο μακιγιάζ του φθινοπώρου έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα περνώντας σε ένα μεταβατικό στάδιο ,προσαρμόζοντας έντονα και φανταχτερά χρώματα στο φυσικό πρόσωπο. Χείλη στο χρώμα της φωτιάς και των σκούρων αποχρώσεων , smokey look σε γήινους ή ακόμη και πιο δραματικούς τόνους είναι μερικές μόνο από τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών.

Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας ,είναι και το κραγιόν CHRISTIAN ARTESIO –LIQUID LIP MATTE -782……
Σε κόκκινο χρώμα ,με πλούσια κρεμώδης υφή, το κραγιόν αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για να εντυπωσιάσουμε με την εμφάνισή μας τις μουντές ημέρες του φθινοπώρου, καθώς ταιριάζει απόλυτα ο συνδυασμός του με τα φθινοπωρινά χρώματα της γκαρνταρόμπας μας που βγαίνουν από τις ντουλάπες αυτή την εποχή, ταιριάζει με τη γλυκιά, φθινοπωρινή εποχή, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά μας. 

Είναι κραγιόν διαρκείας που αφήνει ένα ημι-ματ φινίρισμα. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο και βελούδινο χρώμα ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει χάρις στα συστατικά του, που προσφέρουν μία εξαιρετική προσκόλληση στα χείλη. Σύνθεση που χαρίζει μεγάλη διάρκεια και ιδανικό ματ, λείο και ομοιόμορφο φινίρισμα. Το κραγιόν CHRISTIAN ARTESIO –LIQUID LIP MATTE -782 χαρίζει στα χείλη μας έντονο χρώμα για αρκετές ώρες χωρίς να τα ξηραίνει.
  •       Προστατεύει , ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη.
  •       Προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.


Οπλισμένες με την απόχρωση του φθινοπώρου, είμαστε μόλις ένα βήμα μακριά από ένα άψογο, λαμπερό και φθινοπωρινό αποτέλεσμα!
Η συσκευασία του κραγιόν είναι αρκετά κομψή .  Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα. Κυκλοφορεί επίσης σε πολλές αποχρώσεις!!!



CHRISTIAN ARTESIOGEL POLISH BASE


Τα περιποιημένα νύχια  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να «τολμούν» με χρώματα και σχέδια. Τα φτιαγμένα και περιποιημένα νύχια κάνουν την διαφορά στο στυλ κάθε γυναίκας! Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα και ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να τα κρατήσουμε περιποιημένα για παραπάνω από μια εβδομάδα;
Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό το μανικιούρ με gel ή ακρυλικό, που διαρκεί περισσότερο από ένα συνηθισμένο μανό, τώρα όμως το υβριδικό μανικιούρ ή αλλιώς ημιμόνιμο βερνίκι είναι μια καινούργια εναλλακτική και επαναστατική τάση. Χρησιμοποιείται όπως το απλό βερνίκι μόνο που για να στεγνώσει πρέπει να μπεί σε λάμπα πολυμερισμού.
Αρχικά προφανώς το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι η διάρκεια του, σε σχέση με τα άλλα βερνίκια νυχιών. Άλλο ένα θετικό είναι ότι προστατεύει τα νύχια μας από το ξεφλούδισμα και δεν σπάνε, ενώ ταυτόχρονα τα βοηθάει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα από ότι έχουμε  συνηθίσει. Τέλος, μπορούμε να το αφαιρέσουμε και μόνες μας αφού παραμένει αναλλοίωτο μένοντας περισσότερο από δύο εβδομάδες στα νύχια.

Την λύση που αναζητάτε στο ημιμόνιμο μανικιούρ μας την δίνουν τα CHRISTIAN ARTESIO –GEL POLISH..

Ξεκινάμε με το CHRISTIAN ARTESIO –GEL POLISH BASE…

1)Καθαρίζουμε το νύχι από επονύχια και λιμάρουμε ελαφρά για να φύγει η λιπαρότητα απο το φυσικό νύχι. Καθαρίζουμε με uv cleaner.

2)Βάζουμε primer (προαιρετικό)

3)Εφαρμόζουμε μια λεπτή στρώση Base Coat,που προετοιμάζει το νύχι για να υποδεχτεί το χρώμα. Η βάση είναι διάφανη και άοσμη. Απλώνει καλά στο νύχι και το αφήνουμε 120 λεπτά για UV και 60 δευτερόλεπτα για LED.

4)Έπειτα περνάμε το χρώμα, προσέχοντας και πάλι η στρώση να είναι λεπτή και να μη λερωθεί το δέρμα γύρω από το νύχι. 5)Αυτή τη φορά το χέρι μπαίνει στο φουρνάκι για 2 λεπτά. Ακολουθεί η δεύτερη στρώση του χρώματος και ξαναμπαίνει το χέρι για άλλα 2 λεπτά στον φούρνο.

Είναι σε πολύ κομψό στρογγυλό μπουκαλάκι!!


CHRISTIAN ARTESIO –GEL POLISH 034
(ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ UV & LED ΝΟ 034)



Ένα όμορφο μανικιούρ εδώ και πολύ καιρό έγινε αναπόσπαστο μέρος της εικόνας μιας πραγματικής γυναίκας. Τα κορίτσια όχι μόνο υποστηρίζουν την υγιή εμφάνιση των χεριών τους, αλλά προσπαθούν να δείξουν την προσωπικότητα τους με χρωματιστά nail-art. Μια αληθινή κυρία ξέρει από πρώτο χέρι τι προκλήσεις μπορεί να αντιμετωπίζει κατά τη διαδικασία του μανικιούρ. Πολύ συχνά η απλή κάλυψη με μανο ξεβάφετε πριν ακόμα στεγνώσει καλά. Στην καλύτερη περίπτωση το μανικιούρ θα κρατήσει μια εβδομάδα, μετά θα πρέπει να το κάνεις από την αρχή. Δεν είναι κουραστικό να παρακολουθείτε την διαδικασία του μανικιούρ συνεχώς;
Είναι πολύ σημαντικό τα νύχια μας για λόγους αισθητικής να δείχνουν πάντα περιποιημένα.
 Έχει συμβεί σε όλες εμάς που βάφουμε τα νύχια μας -σε κάποιες μάλιστα πολύ συχνά…- να βλέπουμε με τρόμο, το άψογο και πιθανότατα ακριβοπληρωμένο μανικιούρ μας, να καταστρέφεται 10 λεπτά αργότερα, από μια άτσαλη κίνηση –συνήθως ψάχνοντας στην τσάντα να βρούμε τα κλειδιά μας- επειδή βιαστήκαμε και δεν περιμέναμε να στεγνώσει το βερνίκι. Ακόμα όμως κι αν περάσουμε με επιτυχία το…. σκόπελο της πρώτης ώρας, 2-3 μέρες αργότερα, αρχίζει να ξεφτίζει… Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα τελευταία χρόνια, το ημιμόνιμο μανικιούρ, με την ανθεκτικότητα και τη διάρκειά του έχει κερδίσει την προτίμηση χιλιάδων γυναικών .

Το επαναστατικό CHRISTIAN ARTESIOGEL POLISH 034 είναι η επιτομή του καινοτόμου ημιμόνιμου μανικιούρ και έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να προσφέρει άριστο, λαμπερό & μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Το ημιμόνιμο μανικιούρ όμως απαιτεί την προσοχή μας έτσι ώστε να προσφέρει το άψογο αποτέλεσμα !!

Το ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ UV & LED ΝΟ 034 είναι βερνίκι νυχιών κόκκινου χρώματος. Και θυμίζει και κάτι από τα παλιά» αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, δροσερό με μια pop διάθεση είναι το απόλυτο χειμωνιάτικο χρώμα!!Είναι εύκολο στην εφαρμογή του χάρη στο πινέλο του, δυναμώνει τα νύχια και διαρκεί πολύ. Ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικές γυναίκες που χρειάζονται αποτελεσματικό μανικιούρ. Αφήνει όμορφα νύχια που θα σας ενθουσιάσουν τουλάχιστον 25 ημέρες. Καλύπτει ομοιόμορφα τα νύχια, η κάλυψη δεν ραγίζει, και το χρώμα  δεν καιγετε στον ήλιο…….

  • Έχει ομοιόμορφη εφαρμογή, υψηλή λάμψη και μεγαλύτερη αντοχή…
  • Μεγάλη Ποσότητα Προϊόντος
  • Απόλυτη Διάρκεια Προϊόντος, με ομοιόμορφη ρευστότητα.
  • Σταθερότητα.
  • Μοναδική Λάμψη. Ξεχωριστή Υφή.

Είναι σε πολύ κομψό στρογγυλό μπουκαλάκι και στο επάνω μέρος δείχνει το χρώμα του!!


CHRISTIAN ARTESIO –GEL POLISH TOP MATT
(ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ UV & LED TOP MATT)


Το μανικιούρ είναι για την ομορφιά μας ό,τι κι ένα ζευγάρι stylish γόβες για την γκαρνταρόμπα μας: το αξεσουάρ εκείνο που θα κάνει την διαφορά στην εμφάνισή μας!

Μετά τα χρώματα τις επιλογής σας για το τέλος θα περαστεί η  τελευταία διάφανη στρώση του CHRISTIAN ARTESIO GEL POLISH TOP MATT για τη λάμψη αλλά και την προστασία των νυχιών μας, ώστε να σταθεροποιηθεί και το χρώμα. Επαναλαμβάνεται η γνωστή διαδικασία στο μηχάνημα... Είναι ημιμόνιμο βερνίκι ματ ,με ενσωματωμένο πρόσθετο καπάκι που αποτυπώνει ακριβώς το χρώμα του ημιμόνιμου!

1) Περνάμε μια λεπτή στρώση Top Coat και βάζουμε το χέρι στη λάμπα για 2 λεπτά.
2) Αφαιρούμε το υπόλειμμα του gel polish με χαρτάκι κυτταρίνης εμποτισμένο με cleaner.


Τρόπος Αφαίρεσης:

1) Λιμάρουμε απαλά το νύχι τόσο ώστε να φύγει η επάνω στρώση.
2) Εμποτίζουμε βαμβάκι με το polish gel remover το βάζουμε στο νύχι και το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.
3) Αφήνουμε το προϊόν να δράσει 5'-10'.
4) Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το βαμβάκι και με τα ξυλάκια, ξεκινώντας απο τις πλευρές του κάθε νυχιού αφαιρούμε το polish gel
5) Αν χρειαστεί λιμάρουμε απαλά.

Είναι σε πολύ κομψό στρογγυλό μπουκαλάκι !!


CHRISTIAN ARTESIO -Στρας Crystal Pixie


Οι περισσότερες από εμάς λατρεύουμε τα λαμπερά nail art designs και γι’ αυτό προτιμούμε τα σχέδια με τα στρας και τα διακοσμητικά για τα νύχια μας. Μερικά στρας επάνω στο  μανικιούρ, θα δείτε πως αυτομάτως το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.
Σίγουρα θα έχετε προσέξει πως τον τελευταίο ένα χρόνο σχεδόν όλα τα nail art designs περιέχουν είτε στρας και αυτό χάρις στο εντυπωσιακό και φινετσάτο στυλ που δίνουν στο μανικιούρ μας, χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρχουν πολλά περίπλοκα σχέδια.

Η τεχνική με CHRISTIAN ARTESIO -Στρας Crystal Pixie σχετίζεται με την διακόσμηση, την αισθητική και την δημιουργία. Nail-art είναι ο στολισμός των νυχιών με διάφορα διακοσμητικά όπως strass,  χρυσόσκονη και το αποτέλεσμα της είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Για την τεχνική αυτή απαιτείται πολλή φαντασία και πρακτική. Το 90% για την επιτυχία της τεχνικής αυτής είναι η καλαισθησία, η φαντασία και το δημιουργικό ταλέντο του καθενός.

Τα CHRISTIAN ARTESIO -Στρας Crystal Pixie είναι μικρά στρας και βασικός σκοπός τους είναι να μετατρέψουμε, να  δημιουργήσουμε, αυτοσχεδιάσουμε, να εκφραστούμε χωρίς περιορισμούς και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, φανταστικό και τις περισσότερες φορές εκκεντρικό. Οσες γυναίκες, θέλετε να ξεχωρίσετε, διακοσμήστε τα χέρια σας και αποσπάστε την προσοχή των άλλων, εξηγώντας την μικρή καλλιτεχνία που έχουν τα νύχια σας και πολλές φορές δε χρησιμεύει ακόμα και σαν κόσμημα.
Αποτελεί τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι άλλα και να δείχνει ποθητή μαγνητίζοντας τα βλέμματα γύρω της !
Διακοσμείστε μόνες σας τα νύχια σας σαν επαγγελματίας με τα στρας νυχιών.

Δημιουργήστε όμορφα και μοναδικά σχέδια ,χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε κομμωτήρια, nail beauty salons κ.λ.π. !

Τα περιποιημένα νύχια τονίζουν το επίπεδο του κάλους σε μία γυναίκα, αλλά τα νύχια με χρώματα, σχέδια και πιο φανταχτερές απεικονίσεις εκτοξεύουν την σαγήνη της γυναίκας, μαγνητίζουν τα βλέμματα γύρω της και την κάνουν ισάξια με τα μοντέλα και τις ηθοποιούς του hollywood !

   1)Βάφουμε τα νύχια μας με το βερνίκι της επιλογής μας.

   2)Αφού στεγνώσουν τα νύχια μας περνάμε μια ή δύο στρώσεις top coat γιατί στην συνέχεια θα χρησιμοποιήσουμε την κόλλα νυχιών .

   3)Παίρνουμε ένα πινελάκι και το βουτάμε ως την άκρια στην κόλλα νυχιών. Έπειτα κάνουμε μια κουκκίδα με το πινέλο, στο νύχι, στο σημείο μου θέλω να τοποθετήσουμε τα στρας.

   4)Αφού τοποθετήσαμε τα στρας πάνω στο νύχι, με το πίσω μέρος του πινέλου πιέζουμε ελαφρώς τα στρας μέχρι να κολλήσουν. Ήδη είναι αρκετά ασφαλισμένο!

   5)Τέλος περνάμε το top coat. Αν όμως πιστεύεται πως σε σας δεν είναι αρκετά ασφαλισμένο μόνο με την κόλλα περάστε μια ή και δύο στρώσεις top coat σε όλο το νύχι και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα στρας. Εδώ θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα βάλετε πολύ κόλλα, θα είναι όσο το μέγεθος του διακοσμητικού που θα τοποθετήσετε, δηλαδή μια κουκκίδα. Αν όμως δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε καθόλου την κόλλα νυχιών τότε ακολουθήστε την όλη διαδικασία αλλά χωρίς την κόλλα!
    


CHRISTIAN ARTESIO - Σκόνη Γκλίτερ Diamond Bright Ασημί


Οσο πλησιάζει ο χειμώνας θα πλησιάζουν και οι γιορτές, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας με συγγενείς και φίλους. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στα νύχια και το μανικιούρ, που πρέπει να είναι ταυτόχρονα κομψό, λαμπερό και εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό και outdated.
Το trend που «φοριέται» συνήθως περισσότερο αυτήν την περίοδο είναι το γκλίτερ, το οποίο κυκλοφορεί σε πολλές εκδοχές και μαγνητίζει τα βλέμματα!
Αν είστε από εκείνες τις γυναίκες που προτιμούν να πειραματίζονται με την περιποίηση των άκρων, τότε εμείς σας δείχνουμε τον πιο έξυπνο και εύκολο τρόπο να εφαρμόσετε το γκλίτερ μόνες σας, δίχως αυτό να χάνει τη λάμψη του και την πυκνότητά του. Μαγνητίζει τα βλέμματα χάρη στο εντυπωσιακό της αποτέλεσμα.
Κάντε τα νύχια σας λαμπερά με CHRISTIAN ARTESIO - Σκόνη Γκλίτερ Diamond Bright Ασημί !!

Είναι GLITTER λάμψης για νύχια.. Το glitter λαμπυρίζει και αντανακλά το φως δίνοντας μια glamour αίσθηση μοναδικής λάμψης, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και την προσοχή. Χαρίζουν στα νύχια σας ένα πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα χωρίς κόπο. Βάλτε φαντασία και κάντε το δικό σας ιδιαίτερο μανικιούρ με αυτό το glitter!!

Περιλαμβάνει και 2 λάτεξ βουρτσάκια με άσπρο και μπεζ χρώμα, με στρογγυλό και την άκρη μυτερό σχήμα για το άπλωμα της σκόνης. 

Διαδικασία: 

1) Base gel - πολυμερισμός
2) Χρώμα gel (2 στρώσεις) - πολυμερισμός
3) Τοποθετούμε αρκετή ποσότητα σκόνης και την τρίβουμε ελαφρά
4) Καθαρίζουμε με ένα πινέλο την περιττή σκόνη
5) Top gel  - πολυμερισμός
6) Cleaner
  



Για το τέλος θα ήθελα να πω ότι η Christian Artesio είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα μιας και αντικειμενικός σκοπός τους  είναι η κάλυψη των αναγκών μας με τα καλύτερα προϊόντα. Τα προϊόντα τους μας δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που θέλουμε για τον εαυτό μας. Θα σας  ενθουσιάσουν και θα σας μυήσουν στα μυστικά της ομορφιάς!!Τα προϊόντα τους έχουν αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Και φυσικά έχουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς…. Πραγματικά αξίζει να τα δοκιμάσετε!!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Christian Artesio για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.christianartesio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου