Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

IShopOnline review

IShopOnline


Η ομορφιά στις διακοπές…

Γεια σας Glamorous,

Θαυμάζετε τις φωτογραφίσεις μακιγιάζ στις σελίδες των περιοδικών και, όταν τύχει ένας ειδικός του make-up να «μεταμορφώσει» ένα πρόσωπο μπροστά στα μάτια σας, προσπαθείτε να ξεκλέψετε κάτι από την τεχνική του. Αν όμως επιχειρήσετε να εφαρμόσετε όσα έχετε παρατηρήσει, συνήθως το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ικανοποιητικό είναι. Αυτό συμβαίνει γιατί το μακιγιάζ θέλει γνώση και εμπειρία. Το μακιγιάζ είναι τέχνη και, όπως κάθε τέχνη, έχει τα δικά του κόλπα και τις δικές του παγίδες.
Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψετε και χρειάζεται πολλή εξάσκηση έως ότου πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 Τι make-up να διαλέξετε; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και την απόχρωση του δέρματός σας; Πώς να φαίνεστε φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας για τη βραδινή έξοδο;
Ο τύπος και οι ανάγκες της επιδερμίδα σας, ο χρόνος που διαθέτετε αλλά και οι προτιμήσεις σας θα σας οδηγήσουν να επιλέξετε τις νέες, καινοτόμες υφές προϊόντων για το μακιγιάζ, που δεν θα βαριέστε να χρησιμοποιείτε …
Για να χτιστεί κάτι, πρέπει η βάση να είναι καλή. Το ίδιο ισχύει και στο μακιγιάζ. Το make-up είναι το πρώτο βήμα για ένα μακιγιάζ χωρίς ατέλειες.
Το IShopOnline θα σας βοηθήσει να διαλέξετε και να χρησιμοποιήσετε σωστά τα «σύνεργα» του μακιγιάζ, για ένα αποτέλεσμα που θα καταπλήξει.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το www.ishoponline.gr είναι ένα αμιγώς διαδικτυακό κατάστημα πώλησης αρωμάτων και καλλυντικών που εδρεύει στην πόλη των Σερρών. Έχοντας εμπειρία χρόνων στο εμπόριο αρωμάτων και καλλυντικών μέσω διαδικτύου, μπορούνε να προσφέρουνε μία πολύ φιλική πλατφόρμα στον πελάτη προκειμένου να περιηγηθεί με ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, ώστε να ολοκληρώσει τις αγορές του με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Λόγω του ότι η φύση της επιχείρησής τους είναι αμιγώς διαδικτυακή, έχουνε καταφέρει να έχουνε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές σε Ελλάδα και εξωτερικό και έναν κατάλογο ο οποίος συνεχώς ανανεώνεται με νέα προϊόντα. Τα προϊόντα τους είναι 100% αυθεντικά και το εγγυόνται αυτό, δίνοντάς σας όλες τις απαραίτητες  πληροφορίες ώστε να το διαπιστώσει και μόνοι σας.
Η πολιτική της επιχείρησής τους εστιάζει κυρίως στον σεβασμό στον πελάτη. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα μειωμένα λειτουργικά έξοδα που έχει μία διαδικτυακή επιχείρηση, σας δίνουν ένα κατάστημα που σας σέβεται, δίνοντας σας 100%% εγγυημένα αυθεντικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και μπορείτε να το εμπιστευτείτε: το iShopOnline!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



2K Colourful Eyes 78- Eyeshadows





Ανυπομονούμε όλοι για διακοπές, παραλία, ήλιο… Ο καιρός είναι υπέροχος! Με ένα ποτό έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού!! Μετά από ένα μακρύ χειμώνα, που τον περάσαμε κλεισμένες μέσα, κρυμμένες κάτω από τα πουλόβερ και τα χνουδωτά κασκόλ, αισθανόμαστε  πραγματικά την ανάγκη να απολαύσουμε τις ζεστές καλοκαιρινές ήμερες  όσο τίποτα άλλο.
Ε ναι! Ήρθε επιτέλους η ώρα να σας μιλήσουμε για τα χρώματα που θα φορέσουμε αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες!
Είτε πρόκειται για ένα πάρτι στο γραφείο, είτε για μια οικογενειακή συνεύρεση ή ακόμα περισσότερο, για κάποιο επίσημο δείπνο η εμφάνισή σας θα πρέπει να είναι λαμπερή. Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.
Για εντυπωσιακή εμφάνιση τις καλοκαιρινές μέρες, το μακιγιάζ στα μάτια είναι αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Το μακιγιάζ των καλοκαιρινών διακοπών επιτρέπει φυσικές αποχρώσεις και έντονα, φωτεινά χρώματα . Αυτές τις μέρες, επιβάλλεται το makeup σας να είναι φυσικό και τι καλύτερο από το να επιλέξετε μια παλέτα σκιών, η οποία είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε, για πρωϊνό, βραδινό, διακριτικό ή έντονο μακιγιάζ και πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς που κινούνται σε ουδέτερους και έντονους τόνους. Βάλτε μια τολμηρή πινελιά στο συνηθισμένο σας look ή κάντε μια έξτρα λαμπερή εμφάνιση. Μπείτε στο καλοκαιρινό κλίμα ακολουθώντας την 2K Colourful Eyes 78- Eyeshadows.

Η 2K Colourful Eyes 78- Eyeshadows είναι σε μορφή σκόνης, σε κάθε λογής απόχρωση και χρώμα, οι σκιές ματιών σας δίνουν μια ποικιλία που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί τους. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Η ποικιλία  98 χρωμάτων  ,εγγυάται την πλήρη  ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. H 2K Colourful Eyes 78- Eyeshadows είναι μια εξαιρετικής σχεδίασης παλέτα από σκιές, που δημιουργεί συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, τονίζει, αναδεικνύει και δίνει εντυπωσιακό look ματιών – είτε με χαμηλών τόνων, διακριτική είτε με καυτή, αισθησιακή εμφάνιση. Το διπλό απλικατέρ της παλέτας, μάλιστα, κάνει την εφαρμογή εύκολη υπόθεση.
 Όλες οι σκιές είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες και προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.
Όπως όλα τα παιχνίδια, όμως, έχει και αυτό τους «κανόνες» του. Tα χρώματα στις σκιές είναι προσωπική επιλογή και τίποτα δεν είναι απαγορευτικό, ειδικότερα όταν η ηλικία σας, δίνει το άλλοθι να πειραματιστείτε με εντυπωσιακές και έντονες αποχρώσεις, αρκεί, βέβαια, να αποφεύγετε τις υπερβολές.

Μην ξεχνάτε ότι:

● Οι γήινες αποχρώσεις είναι μια διακριτική και κομψή επιλογή, κατάλληλη για όλες τις ώρες.
● Oι αποχρώσεις του μοβ και του γκρι είναι εντυπωσιακές σε μπλε και πράσινα μάτια.
● Oι μπρονζέ αποχρώσεις ταιριάζουν σε κορίτσια με ξανθά και καστανά μαλλιά.
● Tα παστέλ χρώματα «δένουν» απόλυτα με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.
● Oι έντονες, «τροπικές» αποχρώσεις, π.χ. πορτοκαλί, τιρκουάζ, «γράφουν» καλύτερα σε πολύ σκούρα επιδερμίδα.
● Η λευκή σκιά φωτίζει το βλέμμα, αλλά θα πρέπει να μπαίνει με φειδώ (μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από το τόξο των φρυδιών).
● Οι μεταλλικές αποχρώσεις κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο ζωντανά.
● Τις πολύ σκούρες, ιριδίζουσες και μεταλλικές αποχρώσεις είναι καλύτερα να τις κρατάς μόνο για βραδινές εμφανίσεις.
● Tο μαύρο δίνει ένταση στο βλέμμα, αλλά ταυτόχρονα σκληραίνει το πρόσωπο.

Είναι εύκολα στην εφαρμογή και πολύ πρακτική συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!

Την εφαρμόζω βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!





Maybelline Volum Express Turbo Boost -Very Black




Αποκτήστε ακαταµάχητες βλεφαρίδες…

Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα.
Απαραίτητη σε οποίο μακιγιάζ κι αν επιλέξετε να κάνετε, δίνει έμφαση στο βλέμμα και τονίζει τα μάτια κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά! Αναδεικνύει τα μάτια και κάνει έντονο το βλέμμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξεις κάποιον και να μην τον μαγνητίσεις. H mascara κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα και sexy και αποτελεί την τελευταία πινελιά ενός άψογου eye makeup.
Ένα μακιγιάζ δεν μπορεί να είναι απόλυτα επιτυχημένο αν λείπει η μάσκαρα και αυτό γιατί το βλέμμα δεν τονίζεται όσο θα έπρεπε. Είναι το προϊόν που πραγματικά αλλάζει όλη την όψη των ματιών σας, ακόμα κι αν δε χρησιμοποιήσετε κανένα άλλο προϊόν. Οι έντονες βλεφαρίδες δίνουν δύναμη στο βλέμμα ό,τι χρώμα ματιών και να έχουμε. Η μάσκαρα είναι από τα must have καλλυντικά που έχει η κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας με εκφραστικά ή όχι μάτια και δεν την αποχωρίζεται ποτέ, ακόμα και όταν κάνει ένα φυσικό καθημερινό μακιγιάζ.
H μάσκαρα όχι μόνο τονίζει, αλλά μετατρέπει τα μάτια σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση και θηλυκότητα στο βλέμμα.
H μάσκαρα Maybelline Volum Express Turbo Boost -Very Black είναι μια ξεχωριστή μάσκαρα με ειδικό βουρτσάκι  Anti-Clump Turbo βουρτσάκι που διαθέτει, χαρίζει extra όγκο. προκειμένου να επιτυγχάνει τον maximum όγκο στις βλεφαρίδες σας ως και 5 φορές περισσότερο…… 

H μάσκαρα Maybelline Volum Express Turbo Boost -Very Black διαφέρει από τις υπόλοιπες, είναι η ιδανική μάσκαρα για απόκτηση όγκου στις βλεφαρίδες ως και 5 φορές περισσότερο, καθώς διαθέτει μια πλούσια, μαύρη, κρεμώδη υφή, που δε βάφει απλά τις βλεφαρίδες αλλά τις δίνει όγκο και μήκος. "Βουρτσίζει" τις βλεφαρίδες στο μέγιστο και δημιουργεί άμεσο όγκο ….Ταυτόχρονα δείχνει τις βλεφαρίδες απίστευτα πυκνές και έντονες, χαρίζοντας ένας εξαιρετικά έντονο και βαθύ αποτέλεσμα. Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων αλλά και στο μήκος τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Η σύνθεση της είναι τέτοια ώστε να αφήνει απαλές και ελαστικές τις βλεφαρίδες χωρίς κομπάκια και ξεραμένο προϊόν πάνω τους. Αν θέλετε όμως σταδιακά την αύξηση όγκου στις βλεφαρίδες σας με έντονο dramatic look, δεν έχετε παρά να αυξήσετε τις στρώσεις του προϊόντος στις βλεφαρίδες σας .!

Για εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με ένα βλέμμα ακαταμάχητο, η Maybelline Volum Express Turbo Boost -Very Black είναι η τέλεια σύμμαχός τους.
Είναι σε όμορφη μαύρη συσκευασία!!


ΧΡΗΣΗ:

Απλώνουμε πάντα τη μάσκαρα σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες χωρίς υπολείμματα ή έλαια από το ντεμακιγιάζ. Διαφορετικά, θα κάνει κόμπους, θα ξεθωριάσει γρήγορα ή θα μας μουντζουρώσει.
Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων. Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι ή με το ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών της Maybelline.






Max Factor Translucent Professional Loose Powder



Υπάρχουν μέρη και ώρες που θέλετε να λάμπετε. Αλλά σίγουρα δεν θα θέλατε να γυαλίζει η μύτη σας στο πρώτο σας ραντεβού! Η αλήθεια είναι πως όσο λιγότερα καλλυντικά χρησιμοποιείτε στο μακιγιάζ, τόσο λιγότερο επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας. Βέβαια, υπάρχουν κάποια προϊόντα που δύσκολα μπορείτε να αποχωριστείτε. Για παράδειγμα, μία αποτελεσματική πούδρα είναι δύσκολο να λείπει από το νεσεσέρ σας, μιας και βάζει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look.
Kάποιες γυναίκες θεωρούν τη χρήση της προαιρετική. Όμως η πούδρα είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση του make up, ενώ μπορεί να κάνει το μακιγιάζ να δείχνει φρέσκο, ακόμα και μετά από αρκετές ώρες, απομακρύνοντας τη γυαλάδα από το μέτωπο και τη μύτη. Μπορεί να δώσει ένταση στο μακιγιάζ, να φροντίσει την επιδερμίδα σας και να σας λύσει τα χέρια ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.H loose powder είναι προτιμότερη για πιο φυσικό αποτέλεσμα
Η πούδρα Max Factor Translucent Professional Loose Powder, είναι αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε στο καθημερινό μακιγιάζ σας φως και λάμψη. Με μια υφή που θα σας ενθουσιάσει, νομίζω πως δεν θα λείψει από καμία καλοκαιρινή συλλογή. Η ανάλαφρη σύνθεση της , θα σας χαρίσει ένα “επαγγελματικό” αποτέλεσμα χωρίς ατέλειες και γυαλάδες. Για πλήρη και άμεση διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, ακόμα και των πιο έντονων (κοκκινίλα, μαύροι κύκλοι και δυσχρωμίες, σημάδια, κλπ.) ,δεν αφήνει ίχνη, χωρίς αποτέλεσμα «μάσκας».
Αυτή η εξαιρετικά λεπτή, ημιδιαφανή σκόνη συνδυάζεται τέλεια με τον τόνο του δέρματός σας για μια άψογη εμφάνιση. Υπόσχεται ένα φυσικό αποτέλεσμα, αφού η πούδρα αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ, να αφαιρέσει τη γυαλάδα και όχι να δημιουργήσει ένα σκληρό αποτέλεσμα που μοιάζει με μάσκα. Χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη στην επιδερμίδα. Για εκείνες που αγαπούν την πούδρα σε ελεύθερη μορφή, η ημιδιαφανής καταπληκτική Max Factor Translucent Professional Loose Powder απορροφάει την λιπαρότητα. Φορέστε την κάτω ή πάνω από τις βάσεις για να έχετε ματ όψη όλη την ημέρα.
Μετά την εφαρμογή της, το πρόσωπο φαίνεται πιο ελκυστικό, πιο νεανικό και πιο ζωντανό.

Είναι σε υπέροχη ,κομψή, στρογγυλή συσκευασία, διαρκεί πολύ καιρό και μεταφέρεται παντού. Ταιριάζει με όλους τους τόνους του δέρματος.

Αναλυτικότερα:

Καμουφλάρει
Σταθεροποιεί το μακιγιάζ που «λιώνει» με τη ζέστη
Χαρίζει ματ αποτέλεσμα
Σμιλεύει τα χαρακτηριστικά και δημιουργεί «γωνίες»
Περιποιείται την επιδερμίδα


Την χρησιμοποιούμαι , απλώνοντας μικρή ποσότητα πούδρας ταμποναριστά στην επιδερμίδα σας, χωρίς να την τρίβετε πάνω στο δέρμα, εφαρμόζοντας ένα ανάλαφρο στρώμα στο πρόσωπό σας και έπειτα απομακρύνετε την περιττή ποσότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και φυσικό τελείωμα.


Max Factor Colour Elixir lipstick - Bewitching Coral





Πες το με ένα φιλί…

Μιλάτε, χαμογελάτε, τα σουφρώνετε... Με τα χείλη σας επικοινωνείτε και τραβούν πάνω τους τα βλέμματα και την προσοχή. Ενώ οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται, το κραγιόν παραμένει μια διαχρονική αξία και ένα κλασικό προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Είναι διαχρονικό, είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και όταν φοράμε στα χείλη μας κραγιόν νιώθουμε αμέσως διαφορετικά. Η απαραίτητη φροντίδα θα τα διατηρήσει υγιή, θα τα προστατέψει από τη φθορά του χρόνου, ενώ το κατάλληλο μακιγιάζ θα τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο.
 Οι γυναίκες έχουν διανύσει πολύ δρόμο στην προσπάθειά τους να βρουν την τέλεια απόχρωση. Το κραγιόν είναι μοναδικά ωραίο προϊόν, που αναντίρρητα η κάθε γυναίκα έχει “εμμονή” μαζί του. Είναι ένα από τα απόλυτα γυναικεία σύμβολα, σε όποιον χρωματικό τόνο και αν βρίσκεται. Άλλες επιλέγουμε πιο γήινους τόνους και άλλες πιο έντονους. Άλλες matte και άλλες glossy. Όπως και να το κάνουμε, το κραγιόν είναι αναπόσπαστο κομμάτι για το συνολικό μακιγιάζ είτε είναι έντονο, είτε nude. 
Αυτό το καλοκαίρι αναδείξτε τη θηλυκή σας γοητεία. Για αισθησιακά χείλη, έντονο αποτέλεσμα, αποχρώσεις που ταιριάζουν στη διάθεσή σας, υπάρχει πάντα ένα κραγιόν για κάθε τύπο γυναίκας.
Φέτος ο απόλυτος κυρίαρχος της καλοκαιρινής παλέτας ομορφιάς φλερτάρει με το έντονο κοραλλί χρώμα της Max Factor Colour Elixir lipstick - Bewitching Coral!!

Το καλοκαίρι αγαπά με πάθος το χρώμα. Στο ακτινοβόλο φως, το ροζ γίνεται ακόμα πιο χαρούμενο και μαζί με πορτοκαλί αποχρώσεις κάνουν έκρηξη με μια ζωντάνια .

Το Max Factor Colour Elixir lipstick - Bewitching Coral είναι ένα ειδυλλιακό όραμα με ηλιόλουστες μέρες που θέλουμε να διαρκέσει για πάντα. Η επιδεικτική λάμψη του κοραλλί  αντανακλάται από τα κύματα. Μια καθαρή, πολύχρωμη γυαλάδα σαρώνει τα χείλη. Ένα καθαρό, χρώμα, με ιριδίζοντα στοιχεία, κάνουν το χαμόγελο να λαμπυρίζει στα βραδινά φώτα. Πλούσια, λαμπερά κι ελαφρώς υγρά χείλη σε κοραλλί  αποχρώσεις, λες κι έχουν μόλις… καταδυθεί σε μια μαγική αντανάκλαση των κυμάτων!!!

Τα χείλη αποκτούν τέλειες καμπύλες και ντύνονται με την υφή του Max Factor Colour Elixir lipstick - Bewitching Coral. Έχει εύκολη εφαρμογή και μαλακτικούς παράγοντες για ενυδάτωση, ενώ το άρωμά του συνδυάζει φρουτένιες νότες !! Η βαθιά κοραλλένια  απόχρωση που έχει βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την καλοκαιρινή μας διάθεση.
Κοραλλί σημαίνει καλώς το καλοκαίρι και στα χείλη μας. Ένα κοραλλί κραγιόν ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Επίσης είναι το must χρώμα του καλοκαιριού και είναι το πρώτο κραγιόν που φωτίζει τόσο πολύ το πρόσωπό μας!
Προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα!!




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως έχουμε παρατηρήσει πως κάθε φορά που αλλάζει η εποχή, αλλάζει και η ψυχολογία μας αλλά και η μόδα! Ευτυχώς για εμάς, το καλοκαίρι είναι μια ολόκληρη παλέτα χρωμάτων που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, είτε στα ρούχα και αξεσουάρ μας είτε στο μακιγιάζ και στα νύχια μας!!Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αφεθούμε στην παλέτα χρωμάτων του IShopOnline.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία IShopOnline για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.ishoponline.gr/

3 σχόλια:

  1. Ουαααουυυ,ξετρελάθηκα.Τι υπέροχα προϊόντα είναι αυτά!Μπήκα και στο site τους και είδα γνωστά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές..Σας ευχαριστούμε που μας το προτείνατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψωνίζω συχνά από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα!Έχει μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές! :) https://greekgirlslife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Greek Girls Life!Είναι από τα καλύτερα ,τόσο σε ποιότητα ,όσο και στις ασυναγώνιστες τιμές και το καλύτερο είναι ότι οι μάρκες είναι αυθεντικές!

      Διαγραφή