Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

HairMaker.Gr review



HairMaker.Gr




Γεια
σας Glamorous,


Τα μαλλιά αποτελούν μοναδικό σημείο ομορφιάς, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του ανθρώπινου σώματος. Τα υγιή όμορφα λαμπερά μαλλιά γίνονται σύμμαχος της γυναικείας αυτοπεποίθησης.

Πρέπει να το παραδεχθούμε. Όταν βλέπουμε εκείνο το κορίτσι στην τηλεόραση με το τέλειο μαύρισμα και τα αέρινα μαλλιά (και που θα κάναμε τα πάντα για να τα  έχουμε και εμείς), σας φαίνεται εξωπραγματικό. Πραγματικά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως είναι όλα τόσο φυσικά. Δεν είναι θαμπά από τον ήλιο, δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα ιδρώτα και το πιο απίστευτο από όλα, τα μαλλιά της είναι μακριά, μαλακά, λαμπερά, χωρίς το παραμικρό φριζάρισμα. Είναι η ίδια εικόνα που έχετε στο μυαλό σας για τις χιλιάδες φωτογραφίες που σκοπεύετε να βγάλετε … Σας υπόσχομαι ότι είναι δυνατόν να το πλησιάσετε πάρα πολύ!

Φυσικά, όσο πιο πολλές χημικές και μηχανικές επεξεργασίες κάνουμε, τόσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται τα μαλλιά, πράγμα που κάνει το τακτικό κούρεμα ακόμη πιο απαραίτητο για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Δεν αρκεί όμως. Χρειάζονται και ενισχυμένη ειδική φροντίδα! 
Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να διατηρούμε πάντα τα μαλλιά μας υγιή και ενυδατωμένα. Περιορίστε το styling και τη θερμότητα που καταστρέφει τη δομή της τρίχας, όσο το δυνατόν περισσότερο, και αρχίστε να εφαρμόζετε τις συμβουλές τις HairMaker.Gr με τα προϊόντα της για να έχουμε ενυδατωμένα ,απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά!!!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Το hairmaker.gr λειτουργεί από το 2013 και ανήκει στην εταιρία HairMania Greece με έδρα στην Αργυρούπολη- Αθήνα. Το όραμα της είναι να παρέχει στην εγχώρια αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στην hairmaker.gr είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. 





Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



 

Moroccanoil Oil Treatment







Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μάς απασχολούν τα μαλλιά και η φροντίδα τους, λόγω των προβλημάτων που εμφανίζουν με μεγαλύτερη συχνότητα. Tα συνηθέστερα από αυτά σχετίζονται με τις  αμαρτίες των καλοκαιρινών διακοπών μας, την έκθεση στον ήλιο και τα μπάνια, κατά τη διάρκεια των οποίων τα μαλλιά μας ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση των μαλλιών είναι η <<ενυδάτωση>>. Μόνον έτσι έχουμε σοβαρές πιθανότητες να παραμείνουν λεία, φωτεινά και απαλά στο τέλος. Δεν είναι δύσκολο να το πετύχουμε.

Μην ξεχνάτε πως τα όμορφα, λαμπερά μαλλιά είναι πολύτιμο χαρακτηριστικό. Ωστόσο, η καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μας και η σωστή αγωγή όταν εμφανίζονται προβλήματα, είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς των υγιών μαλλιών. Ας μην ξεχνάμε πως τα υγιή, λαμπερά μαλλιά, μας ομορφαίνουν! Τί κάνουμε όμως όταν ο ήλιος μας τα έχει κάνει θαμπά και άγρια;

Όλοι αγαπάμε τον ήλιο και τη θάλασσα, κανείς όμως δεν αγαπά το αποτέλεσμα αυτών στα μαλλιά του. Για να μας μείνουν, λοιπόν, μόνο οι ευχάριστες στιγμές των διακοπών και όχι τα κουρασμένα και άτονα μαλλιά, χρειάζεται απλά να τα περιποιηθούμε!

Για να ξαναβρούν τα μαλλιά την ελαστικότητα και τη λάμψη τους, χρειάζονται καλλυντικά προϊόντα που να προσφέρουν θρέψη και λάμψη. Το πιο βασικό προϊόν περιποίησης είναι το λάδι μαλλιών. Ενα καλό λάδι μαλλιών μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τα μαλλιά μας!

Η καλή ενυδάτωση μαλλιών είναι πολύ σημαντική διότι θα ξαναδώσει στα μαλλιά σας τη χαμένη ζωντάνια και θα τα κάνει πιο λαμπερά από ποτέ. Πως; Ενισχύοντας  τα μαλλιά μας με το Moroccanoil Oil Treatment..


Το Moroccanoil Oil Treatment είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα και είναι για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του Μαροκινού Ελαίου Αργκάν βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας των μαλλιών. Έχει εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα . Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά.

Αναπληρώνει την υγρασία που χάνεται κατά το λούσιμο και το styling, η οποία είναι απαραίτητη για την τρίχα μας, ενώ επίσης, προστατεύει τα μαλλιά μας από την θερμότητα όσο χρησιμοποιούμε το πιστολάκι, την μασιά ή το ψαλίδι .Για να είμαστε πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε μια ολοκληρωμένη φροντίδα για τα μαλλιά μας. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.


Τα βασικά συστατικά του είναι το λάδι Αργκάν (Argan oil) και ο λιναρόσπορος. Το αργανέλαιο ή Argan oil, όπως μάθαμε να το αποκαλούμε στη… διεθνή γλώσσα της ομορφιάς, προέρχεται από την έκθλιψη των σπόρων του κουκουτσιού των καρπών του Αργκάν (Argania Spinosa) ενός αγκαθωτού θάμνου ή δέντρου , ενδημικού του νοτιοδυτικού Μαρόκου κοντά στην οροσειρά του Άτλαντα - το γεγονός ότι ευδοκιμεί αποκλειστικά και μόνο σε αυτήν την περιοχή, εξηγεί το λόγο που το έλαιο θεωρείται σπάνιο και πολύτιμο. Το αειθαλές αυτό φυτό ζει κάτω από ακραίες κλιματολογικές συνθήκες-από 00C έως 500C - για 150-250 χρόνια αλλά δεν παράγει καρπούς παρά μόνο όταν φτάσει σε ηλικία 30-50 ετών. Για περισσότερα από 1000 χρόνια, οι γυναίκες της Εσσαουίρα και του Αγαδίρ και πολύ περισσότερο οι Βερβερίνες του Μαρόκου χρησιμοποιούσαν το έλαιο argan για την προστασία των μαλλιών. Χάρη στη υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε είναι μακράν το πιο ενυδατικό, θρεπτικό, αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό έλαιο.

Με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα.. Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά.



Αναλυτικότερα:



  • Μαλακώνει τα χοντρά μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα με το μπιστολάκι.
  • Δίνει λάμψη και απαλότητα στα θαμπά μαλλιά.
  • Δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και αυξάνει την ελαστικότητα τις τρίχας.
  • Βοηθά στην αποκατάσταση βλαβών στα μαλλιά σας από τις βαφές και το styling.

  • Μειώνει τη φαγούρα και την ξηροδερμία. Βοηθά στην καταπολέμηση τις πιτυρίδας.
  • Προστατεύει το καλοκαίρι από τις ακτίνες UV και από  άλλους εξωτερικούς παράγοντες βλάβης των μαλλιών σας.

  • Μειώνει τον χρόνο στεγνώματος μέχρι και 40%.

  • Μπορεί να προστεθεί στο μείγμα τns βαφής . Κάνει την βαφή ευκολοπέραστη και δίνει διάρκεια και λάμψη στο χρώμα.


Είναι σε γυάλινη κομψή συσκευασία και είναι πολύ πρακτική και για ταξίδια!!

Το εφαρμόζουμε σε νωπά μαλλιά , δουλεύοντας μικρή ποσότητα του ελαίου στην παλάμη μας…Δεν ξεβγάζεται.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία HairMaker.Gr με τα προϊόντα της ,είναι ο  «μαγνήτης» της νεότητας με νέες ιεροτελεστίες ομορφιάς με άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Η HairMaker.Gr είναι η ομορφιά ,μια προσωπική επιλογή των γυναικών, που θα πρέπει να νιώθουν ότι μπορούν να πάρουν κάθε μέρα… Είναι η εταιρία που μας ομορφαίνει τη ζωή με τα υπέροχα προϊόντα που μας διαθέτει, μας σαγηνεύει και μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς.





Ευχαριστώ πολύ την εταιρία HairMaker.Gr για την χορηγία των προϊόντων..



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.hairmaker.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου