Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

FBM Anagenessis Personal Clinic review

FBM Anagenessis Personal Clinic


Ποιος μπορεί να τα βάλει με την ακμή………

Γεια σας Glamorous,

Θεωρείται και είναι η βασική δερματοπάθεια της εφηβικής ηλικίας. Όμως τα τελευταία χρόνια φαίνεται να απασχολεί και ένα σημαντικό ποσοστό ενηλίκων. Σε όποια ηλικία- νεανική ή ενήλικη- κι αν εμφανίζεται είναι ενοχλητική. Και όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε να απαλλαγούμε, τόσο το καλύτερο. Ο λόγος για την ακμή που εμφανίζεται ξαφνικά μετά και σε άτομα τα οποία δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ ανάλογο πρόβλημα.
Αν και η κύρια αιτία είναι οι ορμονικές διαταραχές, τα στοιχεία αναδεικνύουν , για την ενήλικη, τουλάχιστον, μορφή της, το στρες ως βασικό ένοχο. Όλα ξεκινούν από την υπερπαραγωγή σμήγματος που έχει σαν συνέπεια την ανάπτυξη βακτηριδίων, τα οποία εγκλωβίζονται στους πόρους, με αποτέλεσμα , καταρχήν τα μαύρα στίγματα και , στη συνέχεια, τα σπυράκια ή τις κύστες- στην πιο σοβαρή μορφή της- κάτω από το δέρμα.
Οι πόροι είναι εμφανείς, η επιδερμίδα συχνά γυαλίζει και η αίσθηση λιπαρότητας είναι ιδιαίτερα έντονη στο μέτωπο, στη μύτη και στο πιγούνι. Έχει μεγαλύτερο πάχος από τους υπόλοιπους τύπους δέρματος και θαμπή όψη. Η ζωή με τη λιπαρή επιδερμίδα δεν είναι εύκολη. Λίγο μετά τον πρωινό καθαρισμό το σμήγμα είναι και πάλι ορατό. Όσο μάλιστα περνούν οι ώρες, η λιπαρότητα είναι ακόμη πιο εμφανής και ενοχλητική, με αποτέλεσμα να αλλοιώνει το μακιγιάζ.

Με την κατάλληλη αγωγή με τα καλλυντικά της εταιρίας FBM Anagenessis Personal Clinic είναι σίγουρο ότι μπορούμε να τη θεραπεύσουμε. Αρκεί να αναγνωρίσουμε έγκαιρα τα σημάδια και να την προλάβουμε στα αρχικά της στάδια.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FBM Anagenessis Personal Clinic είναι μια ελληνική εταιρεία που με τα προϊόντα και τις θεραπείες της μπορεί να σας δώσει πραγματικά αποτελέσματα. Η εταιρία Anagenessis Personal Clinic σκέφτεται τον πλανήτη και το άτομο δημιουργώντας προϊόντα που επιφέρουν την ισορροπία στο πρόσωπο, στο σώμα, στη ψυχή και το περιβάλλον. Τα προϊόντα της Anagenessis Personal Clinic δεν περιέχουν συστατικά τα οποία κατηγορούνται για τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Η Anagenessis Personal Clinic στη συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο, χρησιμοποίησε κορυφαίους χημικούς σε συνεργασία με εξιδεικευμένους αισθητικούς, με στόχο να δημιουργηθεί μια σειρά με καλλυντικά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ και με τα καλύτερα αποτελέσματα για τη νεότητα και την υγεία του προσώπου και του σώματος.

Τα προϊόντα τους δεν περιέχουν Συντηρητικά (άρα ούτε parabens). Επίσης δε περιέχουν προπυλενογλυκόλη η οποία έχει κατηγορηθεί για πιθανούς ερεθισμούς αλλά ούτε και παραφινέλαιο, το οποίο είναι πετρελαϊκό παράγωγο και δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει.
Τα προϊόντα τους απορροφούνται άμεσα, δρουν γρήγορα στην επιδερμίδα και προσφέρουν σύντομα λάμψη και υγεία.


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



 SPOT FREE SKIN - Cream Mask



Είναι γεγονός ότι με τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία η ακμή υποχωρεί αισθητά, δείχνει σαν να «θεραπεύεται» σε χρόνο-ρεκόρ. Η χαρά όμως κρατάει λίγο. Στο τέλος του καλοκαιριού οι σμηγματογόνοι αδένες διεγείρονται εκ νέου, η επιδερμίδα γίνεται ακόμη πιο λιπαρή και η ακμή επανέρχεται ….δριμύτερη.
Ας δούμε όμως τι πραγματικά συμβαίνει…..Χάρη στην ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση του ήλιου, μετά τις πρώτες μέρες ηλιοθεραπείας, τα σπυράκια -ιδιαίτερα όσα είναι με πύον, γιατί τα μαύρα στίγματα είναι πιο επίμονα - αρχίζουν να υποχωρούν. Σιγά-σιγά, όσο το δέρμα μαυρίζει, τα σημάδια της ακμής καμουφλάρονται περισσότερο , μοιάζει να εξαφανίζονται, τουλάχιστον, για το χρονικό διάστημα των διακοπών και όσο διατηρείται το χρώμα του καλοκαιριού . Αυτό όμως που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι η έκθεση στη UV ακτινοβολία «τραυματίζει» το υδρολιπιδικό φιλμ που χάνει σημαντικά αποθέματα υγρασίας. Και τότε ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί παραγωγής σμήγματος για να αναπληρώσουν τις απώλειες. Παράγεται παραπάνω σμήγμα από αυτό που πραγματικά χρειάζεται, με αποτέλεσμα στο τέλος του καλοκαιριού να επιστρέφουμε στο σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε. Την έντονη λιπαρότητα της επιδερμίδας, τους φραγμένους πόρους και τα σπυράκια με μεγαλύτερη, μάλιστα, ένταση.

Με την εξειδικευμένη όμως φροντίδα, χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας συνθέσεις της μάσκας SPOT FREE SKIN , μπορούμε να το έχουμε, κατά το δυνατόν, υπό έλεγχο.
Η μάσκα spot βοηθάει στην ταχεία εξυγίανση των φλεγμονών του δέρματος και της ακμής. Είναι αποτελεσματική και καλά ανεκτή. Η μάσκα SPOT FREE SKIN, είναι μία ειδική σύνθεση αποτοξίνωσης και καθαρισμού περιοχών με ακμή. Βοηθά στην ξήρανση της ακμής και στη δημιουργία νέου δερματικού ιστού. Μειώνει τις ουλές, καλύπτει τις πληγωμένες περιοχές και εμποδίζει καθοριστικά περαιτέρω μολύνσεις που προκαλεί η ακμή. Εξαφανίζει τα σπυράκια. Δημιουργεί ένα αντισηπτικό κάλυμμα στο χρώμα του δέρματος, ούτως ώστε η επηρεασμένη από την ακμή περιοχή, να φαίνεται φυσιολογική. Δρα άμεσα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 Η SPOT FREE SKIN  κλειδώνει , απορροφά και δημιουργεί ένα θεραπευτικό περιβάλλον με το ιδανικό pH, την ιδανική θερμοκρασία και τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας για την ταχύτερη υποχώρηση της ακμής. Επίσης, μειώνεται ο πόνος που προκαλούν τα σπυράκια, αφού οι απολήξεις των νεύρων προστατεύονται στο περιβάλλον που δημιουργεί η SPOT FREE SKIN . Το φυτικό εκχύλισμα το οποίο περιέχει είναι πλούσιο σε αντιφλεγμονωδη και αντιβακτηριδιακες ιδιότητες προστατεύει το οικοσυστημα της επιδερμίδας ενεργοποιώντας την σύνθεση ουσιών που δρουν σαν φυσικό αντιβιοτικό. Το αποσυμφορητικό σύμπλεγμά της μάσκας βοηθά στην απαλή απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών. Το δέρμα δε γυαλίζει, είναι λείο και φωτεινό. Η απορροφητική και αποσυμφορητική αυτή μάσκα χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή της, απορροφά το σμήγμα και απομακρύνει τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα του δέρματος, φωτίζοντας το χρώμα και λειαίνοντας την επιδερμίδα. Η μάσκα ταιριάζει απόλυτα τόσο στο νεανικό λιπαρό δέρμα όσο και στο δέρμα με τάση ακμής..

Είναι σε πρακτική συσκευασία και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας. Το άρωμα της είναι λίγο έντονο, αλλά καθόλου ενοχλητικό!!

Την χρησιμοποιούμαι :

Σε λιπαρό δέρμα 1-3 φορές το βράδυ.
Ακνεϊκο λιπαρό δέρμα με ακμή. Κάθε μέρα πρωί βράδυ.
Χαλαρό λιπαρό δέρμα 1-3 φορές την εβδομάδα.




Δεν αφαιρείται.



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,για να υποδεχθείτε τον χειμώνα λαμπερές και ανανεωμένες φροντίστε νωρίτερα την επιδερμίδα σας, κάνοντας δώρα στον εαυτό σας από την FBM Anagenessis Personal Clinic για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστές. Για να είστε όμορφη και με καλή διάθεση φροντίστε από νωρίς την περιποίησή σας με την  SPOT FREE SKIN . Αυτό το καλοκαίρι, η FBM Anagenessis Personal Clinic μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας, με προϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας…Ένα δώρο ομορφιάς για εμάς.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία FBM Anagenessis Personal Clinic για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://jqm.fbmanagenessis.gr/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου