Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Sparta Goods-EOLIA COSMETICS Review



Sparta Goods-EOLIA COSMETICS


 Το δέρμα μας το χειμώνα……



Γειά σας Glamorous,


Είναι γεγονός πως οι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο αέρας ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μας. Οι έντονες καιρικές συνθήκες του χειμώνα αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα. Πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να θεωρούμε πως η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα τους θερινούς μήνες. Λάθος! Η ενυδάτωση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και τον χειμώνα. Οι εναλλαγές ζέστης και κρύου, κάνουν την ανάγκη για περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας επιτακτική. O χειμώνας μπορεί να σημαίνει χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, βόρειους ανέμους και χιόνια, αλλά σημαίνει και ξηρασία ή παρατεταμένη ηλιοφάνεια. Όλες αυτές οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν την ποιότητα του δέρματος. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μπορούμε να προσαρμόζουμε την περιποίηση του δέρματός μας στις καιρικές συνθήκες.

Μπορούμε όμως να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές και νεανικό ή μήπως η ξηρότητα είναι αναπόφευκτη;   


Και όμως μπορούμε να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας τη φροντίδα και ...την αγάπη που χρειάζεται και της αξίζει , χρησιμοποιώντας  τα καλλυντικά EOLIA της εταιρίας Sparta Goods……….





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η ιστορία τους ξεκινάει πριν από πολλά χρόνια , το 1930 , όταν ο προπάππους της οικογένειας Καραχανίδη, ο Ανανίας Καραχανίδης  ήρθε από τον Καύκασο στην εύφορη λακωνική γη. Μόλις την αντίκρυσε ξεκίνησε για τον ίδιο αλλά και για τις επόμενες γενιές ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας και εργασίας, με βάση το εμπόριο ελαιόλαδου , που έκανε γνωστή την οικογένεια σε όλο τον κόσμο.

Η 4η σήμερα γενιά κρατάει γερά την σκυτάλη των πατροπαράδοτων τρόπων παραγωγής προϊόντων  άριστης ποιότητας , με βάση την εξαιρετική πρώτη ύλη. Πυξίδα τους έχουν πάντα τη σοφή συμβουλή του προπάππου: Είναι ευλογημένη ετούτη η γη. Σήμερα, 100 σχεδόν χρόνια μετά, η οικογένεια Καραχανίδη συνεχίζει επάξια τη λαμπρή́ εμπορική́ του διαδρομή́, μιλώντας πάντοτε με ευγνωμοσύνη για τη ιερή́ γη της Σπάρτης, αναγνωρίζοντας τη μοναδική́ της αξία, μέσα από́ μια αμφίδρομη σχέση στοργής και φροντίδας. Την ίδια σχέση φροντίδας, την οποία η 4η γενιά́ της οικογένειας Καραχανίδη, συνεχίζει επάξια μέσα από́ τη νέα εταιρεία Sparta Goods.

Έχοντας πολυετή́ εμπειρία στον τομέα των τροφίμων, η οικογένεια Καραχανίδη, διάσημη σε όλο τον κόσμο για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της αλλά́ και για την απόλυτη ικανοποίηση που προσφέρει στις ανάγκες του καταναλωτικού́ κοινού́, δημιουργεί́ την εταιρεία Sparta Goods, προωθώντας στην Ελλάδα αλλά́ και σε όλο τον κόσμο εξαιρετικά́ παρθένο ελαιόλαδο, αλλά́ και προϊόντα ελαιόλαδου.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




EOLIA -BODY BUTTERS

(Κρέμες σώματος)




Λευκές νύχτες......ανήσυχες επιδερμίδες .


Οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίες και η κάθε εποχή του χρόνου έχει τα υπέρ και τα κατά της ακόμα και για την εξωτερική μας εικόνα! Διαφορετικές ανάγκες αλλά και αντιδράσεις έχει η επιδερμίδα μας το καλοκαίρι και διαφορετικές το χειμώνα! Στη καρδιά του χειμώνα που διανύουμε λοιπόν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για την σωστή φροντίδα και προστασία μας από τις χαμηλές θερμοκρασίες όσον αφορά την εικόνα μας! Ο χειμώνας τείνει να κάνει την επιδερμίδα μας πιο ξηρή και ευαίσθητη με αποτέλεσμα να φωνάζει όλο και πιο συχνά την βοήθεια μας! Το σώμα προστατεύεται, μεν, από τα ζεστά ρούχα, αλλά ύστερα από μια κρύα ημέρα το υπερβολικά ζεστό νερό στο ντους του στερεί τα λιπίδια που του χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα γι’ αυτό φροντίζουμε να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας με τις κρέμες σώματος EOLIA…….
 Η πρόσμιξη ελαιόλαδου, φυσικών αφεψημάτων, αιθέριων ελαίων από ελληνικά βότανα και φυσικού μελιού με γνήσιο φυσικό μελισσοκέρι, στις σωστές αναλογίες δημιουργούν χρήσιμες και ευεργετικές κρέμες σώματος για αποτελεσματική χρήση τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά!





EOLIA -BODY BUTTER-Pomegranate and Αloe

(Κρέμα σώματος Ρόδι & Αλόη)






Ρόδι: Ο καρπός της ζωής και της καλοτυχίας….


Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη φύση! Κάθε καρπός κρύβει έναν συμβολισμό. Το ρόδι, κρύβει μέσα του πανίσχυρες κόκκινες χάντρες υγείας μακροζωίας και ομορφιάς. Είναι ένας καρπός, που χρειάζεται να ψάξεις για να τον βρεις. Να σκαλίσεις για να τον εξάγεις. Και τελικά να τον αποκτήσεις. Αυτός ο ανεκτίμητος θησαυρός,  σε ανταμείβει αμέσως! Δεν υπάρχει έρευνα που να μην αποθεώνει το ρόδι! Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται φανατικά από τα αρχαία χρόνια καθώς δεν αναπλάθει και αναζωογονεί απλώς το δέρμα κάνοντας τις ρυτίδες μας να υποχωρούν, αλλά και προλαμβάνει το επερχόμενο γήρας με την μέθοδο της αστραπής! Η μάχη ενάντια στον χρόνο με όπλο το ρόδι, είναι σίγουρη και θα βρει νικητή μόνο εμάς!

Σύμβολο της ζωής και της γονιμότητας, το ρόδι είναι πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία. Είναι ο καρπός που δίνει ο Πλούτωνας στην Περσεφόνη για να τη «δέσει» με τον Άδη και το έμβλημα των Ελευσίνιων Μυστηρίων. Στην ελληνική παράδοση, είναι σύμβολο γονιμότητας και αιωνιότητας, γι’ αυτό σε γάμους και την Πρωτοχρονιά σπάμε ρόδια. Μυηθείτε κι εσείς στα μυστικά του ροδιού και μάθετε γιατί τόσοι πολιτισμοί και τόσες θρησκείες έχουν το ρόδι ως σύμβολο γονιμότητας και καλοτυχίας.





 Η ενυδάτωση με την κρέμα σώματος Pomegranate and Αloe θα συμπληρώσει τα κενά και τις ρωγμές, και θα αποκαταστήσει την ελαστικότητα του δέρματος μας, δίνοντας του μια ομαλή και απαλή εμφάνιση.

Είναι μια λευκή και πολύ κρεμώδη, με πολύ πλούσια σύσταση κρέμα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση !!


Είναι μια αντιοξειδωτική, ενυδατική κρέμα με πολυτελές άρωμα ροδιού – ελαφριά στην επιδερμίδα και, ταυτόχρονα, πλούσια για 24 ωρη ενυδάτωση. Απολαυστικά αέρινη, για να απορροφάται άμεσα, και να επανορθώνει, να προστατεύει και να μαλακώνει την επιδερμίδα. Ενισχύει την ανάπλαση & την ελαστικότητα του δέρματος. Περιέχει παρθένο ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, βαλσαμέλαιο, ροδόνερο, ρόδι και αλόη…





EOLIA -BODY BUTTER-Chamomile and Propolis

(Κρέμα σώματος -Χαμομήλι & Πρόπολη)






Το ταπεινό χαμομηλάκι….


To ταπεινό μεν, δημοφιλές δε, μήλο της γης (χαμαί & μήλον) της οικογένειας των Αστεροειδών (Asteraceae), από την αρχαιότητα ήδη είχε ευρύτατη χρήση για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και είναι το βασικό ιαματικό βότανο της λαϊκής παραδοσιακής φαρμακολογίας.

Η απαλή σύνθεση της κρέμας Chamomile and Propolis, ηρεμεί άμεσα την επιδερμίδα. Απαλύνει και μειώνει τα συμπτώματα της ευαίσθητης επιδερμίδας. Μία κρέμα με αιθέριο έλαιο χαμομηλιού και Προπόλη ,με σύνθεση κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες. Το αιθέριο έλαιο του Χαμομηλιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως καταπραϋντικό, χαλαρωτικό, υπνωτικό, για αρθρίτιδες, αλλεργίες και δερματίτιδες. Η Προπόλη  είναι ένας ισχυρός αποτοξινωτικός φυσικός παράγοντας που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, καθαρίζει σε βάθος τα κύτταρα και προστατεύει το δέρμα από φλεγμονώδεις αντιδράσεις..



 Με την λευκή κρεμώδη υφή της απλώνεται στο δέρμα και προσδίδει μια αίσθηση απαλότητας και ευεξίας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Θρέφει και αφήνει απαλό το δέρμα, περιβάλλοντάς το με το ντελικάτο της άρωμα.




EOLIA -BODY BUTTER-Bitter almond

(Κρέμα σώματος Πικραμύγδαλο)






Το θαυματουργό αμύγδαλο…


Αποτελεί έμπνευση τέχνης σε ποιητές και θεατρικούς συγγραφείς. Είναι προάγγελος της άνοιξης και του έρωτα. Συνδέεται με διάφορους μύθους και παραδόσεις πολλών λαών. Είναι το δένδρο που έγινε σύμβολο ελπίδας δείχνοντας ότι η αγάπη δεν μπορεί να νικηθεί από το θάνατο.

Η ευεργετική δράση του πικραμύγδαλου στο δέρμα ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Ο Ιπποκράτης το χρησιμοποίησε πρώτος στη θεραπευτική του. Το πικραμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία .

Η ενυδατική και συσφικτική κρέμα Bitter almond έχει αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Κάνει  θαύματα στην επιδερμίδα!!

Η αναπλαστική κρέμα σώματος Bitter almond, είναι ένα φυτικό προϊόν που προσφέρει στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς ανακουφίζει από την ξηρότητα, χωρίς όμως να δημιουργεί την ανεπιθύμητη όψη γυαλάδας, που συνήθως προκαλούν οι κρέμες εντατικής ενυδάτωσης. Καθυστερεί την ανάπτυξη των ρυτίδων και δρα ευεργετικά στα νεανικά αλλά και στα πιο ώριμα δέρματα. 

Καταπραΰνει το δέρμα παρέχοντας του μια διαρκή υδάτωση και λάμψη ενώ επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος. Η ενυδατική κρέμα με Πικραμύγδαλο περιέχει πολλά ακόμη ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά. Έχει εμπλουτιστεί με μελισσοκέρι, ελαιόλαδο και πικραμύγδαλο.

Με άρωμα πικραμύγδαλου ενυδατώνει και αρωματίζει διακριτικά την επιδερμίδα, αφήνοντάς την δροσερή και απαλή για πολλές ώρες.





EOLIA -BODY BUTTER-Fig and Honey

(Κρέμα σώματος -Σύκο & Μέλι)






Σύκο γλυκό σαν αμαρτία….


Η ομορφιά ενός αφράτου και ώριμου σύκου, έτοιμου να πέσει από το κλαρί του δέντρου, είναι σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού. Για κάποιον βόρειο, τα σύκα είναι άλλο ένα εξωτικό φρούτο, κάτι το παράξενο και ακριβό, κάτι που αγοράζει με το κομμάτι και το γεύεται σαν μια σπάνια λιχουδιά.

Για όλους εμάς όμως, το σύκο είναι μέρος της κληρονομιά μας.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας και η ιδανική επιλογή για να κακομάθουμε τον εαυτό μας και να χαλαρώσουμε επιστρέφοντας στο σπίτι! Η  ενυδατική κρέμα σώματος με Σύκο & Μέλι  έχει φυσική σύνθεση και χαρίζει ασύγκριτη αίσθηση φρεσκάδας και διακριτικό άρωμα καθαριότητας! Τα εκχυλίσματα σύκου και μελιού  ενυδατώνουν και αφήνουν απίστευτα απαλή την επιδερμίδα και απομακρύνουν τη συναισθηματική ένταση, χαλαρώνουν και προσφέρουν τόνωση! 
Είναι ένα προϊόν που δε λείπει ποτέ χειμώνα-καλοκαίρι, αφού μετατρέπει την ενυδάτωση σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας! Το εκχύλισμα του σύκου έχει ενυδατικές ιδιότητες και συσφίγγει αποτελεσματικά τους πόρους του δέρματος. Το σύκο, και το μέλι ενυδατώνουν, χαρίζουν αίσθηση δροσιάς και αφήνουν απαλή την επιδερμίδα.

Η κρέμα σώματος Fig and Honey έχει αντιοξειδωτικές και ευεργετικές ιδιότητες που ενυδατώνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα καθιστώντας τη λεία και σφριγηλή. Με ελαφριά, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Δίνει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη με αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς . Ιδανική για ταλαιπωρημένες επιδερμίδες μετά τον ήλιο. Περιέχει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, βαλσαμέλαιο, κερί μέλισσας, ροδόνερο, σύκο και μέλι. και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα. Περιποιείται το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και διακριτικά αρωματισμένο.  Έχει ένα φρουτένιο άρωμα αφήνοντας μια γλυκύτητα….



  • Απαλότητα και ενυδάτωση.

  • Καταπραϋντική δράση και προστασία.

  • Αίσθηση δροσιάς.



Απλώνω επαρκή ποσότητα σε καθαρή επιδερμίδα στο σώμα μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο. Επαναλαμβάνω  όσο συχνά χρειάζεται.





EOLIA -BODY BUTTER-Biscuit and Vanilla

(Κρέμα σώματος -Μπισκότο & Βανίλια)






Βανίλια: Η ορχιδέα του ευ ζην


Η βανίλια φαίνεται ότι έχει την ιδιότητα να μαγεύει τον ανδρικό πληθυσμό και να δημιουργεί σε όσους την έχουν μυρίσει ή γευτεί συναισθήματα ασφάλειας, χαλάρωσης και απόλαυσης, δημιουργώντας μια αίσθηση ευ ζην. Ανακαλύπτοντας τις επιδράσεις της πάνω μας και τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία και τη διάθεσή μας, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί η ανθρωπότητα είναι, αιώνες τώρα, παραδομένη στη γοητεία της.



Κάπως έτσι και εμείς παραδοθήκαμε στην κρέμα σώματος Biscuit and Vanilla της EOLIA…..


Η ενυδατική κρέμα σώματος Biscuit and Vanilla είναι ένα ελαφρύ «γλύκισμα» που προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση στην επιδερμίδα μας, που θρέφει και ενυδατώνει. Το βιολογικό εκχύλισμα βανίλιας έχει καταπραϋντική δράση…. Η απαλή βελούδινη υφή της προσφέρει στην επιδερμίδα τα στοιχεία που χρειάζεται για να έχει ελαστικότητα και λάμψη. Το διακριτικό άρωμα της βανίλιας χαρίζει την αίσθηση  ηρεμίας και θαλπωρής των παιδικών μας χρόνων. Δίνει αίσθηση απαλότητας προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση για χαλάρωση και ηρεμία των αισθήσεων. Με υπέροχο άρωμα μπισκότου δημιουργήθηκε για να μας προσφέρει μια μεταξένια επιδερμίδα που προκαλεί τις αισθήσεις. Απορροφάται γρήγορα.

Απολαύστε το λείο, απαλό και ενυδατωμένο δέρμα, με διάρκεια έως 24 ώρες.



Ιδανική για κανονικά και αφυδατωμένα δέρματα.


Την  εφαρμόζω σε μικρή ποσότητα σε όλο το σώμα με απαλές κυκλικές κινήσεις.  Με την πρώτη κιόλας εφαρμογή η επιδερμίδα μας θα γίνει πιο  λαμπερή, ελαστική και βαθιά ενυδατωμένη.







Όλες οι κρέμες σώματος είναι σε γυάλινες πολυτελής  συσκευασίες που σε ξεγελάνε να <<φας>> το περιεχόμενο τους!!

Πλούσιες σε ποσότητα για να τις έχουμε για πολλές εφαρμογές.

Τις εφαρμόζω καθημερινά μετα το ντους ,απλώνοντας σε όλο το σώμα μου.




EOLIA OLIVE OIL SOAPS  

( Σαπούνια Ελαιόλαδου με Βαλσαμέλαιο)    



Πολλές δεκαετίες αργότερα, το σαπούνια εξακολουθούν να θεωρούνται ιδανική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Συνεχίζουν να τηρούν τις υποσχέσεις τους, μέσα από ένα πλήρες φάσμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας που προσφέρουν στις γυναίκες ουσιαστικά αποτελέσματα για τις μοναδικές και ιδιαίτερες ανάγκες της ομορφιάς τους.

 Τα σαπούνια ελαιόλαδου χρησιμοποιούνται αιώνες για την ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος βοηθώντας στο σφίξιμο και στην τόνωση του εξαιτίας των φυσικών αντιοξειδωτικών που περιέχει το ελαιόλαδο. Τα φυσικά σαπούνια ελαιόλαδου, ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των ρυτίδων ενώ μαλακώνουν το δέρμα και ανακουφίζουν πολλές καταστάσεις του δέρματος… Φανταστείτε μόνο ένα μείγμα από ελαιόλαδο, βαλσαμελαιο, και αιθέρια έλαια να χαϊδεύουν το δέρμα μας και να το αφήνουν σφιχτό, ενυδατωμένο, υγιές, λαμπερό και πολύ, μα πολύ μοσχομυριστό. Δηλαδή, πραγματικά, χρειάζεσαι κάτι άλλο από ένα σαπούνι;






EOLIA OLIVE OIL SOAPS Pomegranate and Aloe

(Σαπούνι Ελαιόλαδου Ρόδι & Αλόη)






Για πραγματικά όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα! Μοναδική πρόταση το φυσικό σαπούνι  EOLIA OLIVE OIL SOAPS Pomegranate and Aloe για απίστευτη ανανέωση κυττάρων και ενυδάτωση .Επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητα του και διορθώνει την θαμπάδα της επιδερμίδας.

Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν την δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας! Είναι σαπούνι για πρόσωπο και σώμα για βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και λάμψη. Προσφέρει αναζωογόνηση της επιδερμίδας και λείανση των ρυτίδων.


Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικό χειροποίητο σαπούνι - και είναι τα καλύτερο!. Κάνει πολύ καλό αφρό και για τη δημιουργία του χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο αγαθά συστατικά: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελληνικά βότανα αλόης και φρούτο Ρόδι, και πολλή αγάπη! Το άρωμα του μοιάζει σαν ένας μαγευτικός περίπατος κάτω από Ροδιές των ανδαλουσιανών κήπων .Είναι σε υπέροχο ροζ χρώμα!!!




EOLIA OLIVE OIL SOAPS Chocolate and Coffee beans

(Σαπούνι Ελαιόλαδου Σοκολάτα & κόκκοι καφέ)





Η πιο γλυκιά φροντίδα ομορφιάς…


Σύμφωνα με τις παραδόσεις, η σοκολάτα έχει προέλευση βασιλική αλλά και θεϊκή και για τον λόγο αυτό ονομάζεται και «τροφή των θεών». Υπήρξε ιδιαίτερα πολύτιμη, που οι Αζτέκοι χρησιμοποίησαν τους κόκκους του κακάο ως μέσο συναλλαγής, ενώ όταν έφτασε στην Ευρώπη έγινε δημοφιλής στους πλούσιους και αριστοκρατικούς κοινωνικούς κύκλους. Εκτός από τη γεύση της, η σοκολάτα έχει εκπληκτικά θρεπτικά αποτελέσματα και για την επιδερμίδα μας.

Επίσης το να ξεκινά κανείς τη μέρα του με ένα φλιτζάνι ζεστό, μυρωδάτο καφέ είναι μία ωραία συνήθεια. Ωστόσο, αν παίρνετε από τον καφέ μόνο το άρωμα, τη γεύση και τις διατροφικές του ιδιότητες, τότε χάνετε όλα όσα μπορεί να κάνει για την ομορφιά σας! Ο καφές είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι απαραίτητα για τον οργανισμό γενικά, αλλά και στην επιδερμίδα ειδικότερα. Χάρη σε αυτά, το δέρμα μπορεί να ηρεμήσει από ερεθισμούς, ενώ βοηθά σημαντικά και στην αντιγηραντική προστασία.



Το σαπούνι με Καφέ &Σοκολάτα και Ελαιόλαδο είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο καφέ το οποίο θεωρείται ισχυρό αντιοξειδωτικό. Χαρίζει ευεξία, είναι τονωτικό και φιλικό στην επιδερμίδα . Το σαπούνι περιέχει ακόμη σοκολάτα η οποία επαναφέρει την λάμψη στην επιδερμίδα. Ο συνδυασμός Καφέ, Σοκολάτας και Ελαιόλαδου περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Το σαπούνι Καφέ, Σοκολάτας και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά. Είναι ένα θρεπτικό σαπούνι για το σώμα, σε χρώμα καφετί, ιδανικό για την τόνωση και βελτίωση της επιδερμίδας και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Οι κόκκοι του καφέ κάνουν ελαφριά απολέπιση και η καφεΐνη συσφίγγει το δέρμα. Προσφέρει φυσική απολέπιση. Η σοκολάτα απαλύνει και θρέφει το δέρμα. Μπορεί να τονώσει την επιδερμίδα και να την κάνει πιο απαλή, ενώ η συστηματική της εφαρμογή βοηθά και στη μείωση της κυτταρίτιδας.
 

Είναι ένα σαπούνι υψηλά υποαλλεργικό, που καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.




EOLIA OLIVE OIL SOAPS -Chamomile and Propolis

(Σαπούνι Ελαιόλαδου Χαμομήλι ,Πρόπολη)





Το αρκετά κοινό στους ελληνικούς αγρούς χαμομήλι ,χάρη στις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και σπασμολυτικές του ιδιότητες, θεωρείται ένα από τα πολυτιμότερα φαρμακευτικά φυτά και χρησιμοποιείται προσφέροντας ανακούφιση στους ήπιους δερματικούς ερεθισμούς. Η χρήση του χαμομηλιού είναι αρχαιότατη και το πεδίο των θεραπευτικών εφαρμογών του ευρύτατο, με συνέπεια, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για τα ‘κεφάλια’ του, να καλλιεργείται σε πολλές χώρες. Το χαμομήλι είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό φυτό, το οποίο το βρίσκουμε παντού. Ταπεινό σε εμφάνιση, αλλά με πολύ σημαντικές ιδιότητες. Η δράση του εξάλλου είναι γνωστή από την αρχαιότητα, καθώς οι αρχαίοι Έλληνες εκμεταλλεύονταν τις πολύτιμες και καταπραϋντικές του ιδιότητες



Το Chamomile and Propolis σαπούνια είναι σαν χάδι, που απελευθερώνουν τα φυσικά αρώματά τους. Σε αγκαλιάζουν, αναπνέουν, ζουν μαζί σου. Προσφέρουν φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία ……Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, είναι να χρησιμοποιήσουμε το σαπούνι με χαμομήλι. Το χειροποίητο σαπούνι χαμομηλιού θα μας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα, τις δερματικές παθήσεις και την εμφάνιση ακμής. Η δράση του χαμομηλιού είναι κυρίως αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδης και καταπολεμά τους ιούς, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό. Το σαπούνι με χαμομήλι είναι ο καταλληλότερος τρόπος να καθαρίσουμε την επιδερμίδα μας και να την προστατέψουμε με το υπέροχο ελαφρύ άρωμα χαμομηλιού. Ιδανικό για τους ερεθισμούς, τις βρεφικές επιδερμίδες, το ξύρισμα και την ευαίσθητη περιοχή. Χρήσιμο στην καταπολέμηση των φλεγμονών, των μυκητιάσεων, του εκζέματος και της κυτταρίτιδας. Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα (για περισσότερη λάμψη στη επιδερμίδα ξεπλύνετε το σώμα σας ένα ή δύο λεπτά αφού έχετε σαπουνιστεί). Ένα κίτρινο σαπούνι απόλυτης καθαριστικής ικανότητας με πλούσιο βελούδινο αφρό για πρόσωπο και σώμα!!!!



EOLIA OLIVE OIL SOAPS Bitter almond

(Σαπούνι Ελαιόλαδου Πικραμύγδαλο)





Στάσου! Μύγδαλα...



Ήταν, που λέτε, κάποτε, μια θρακιώτισσα βασιλοπούλα που αγάπησε έναν Αθηναίο που καθώς αρμένιζε προς την πατρίδα του, άραξε για λίγο στα λημέρια της. Κι ήτανε τόσος ο έρωτάς της που αμέσως θέλησε να ζήσει για πάντα στην αγκαλιά του. Έτσι οι δυο νέοι αρραβωνιαστήκανε κι αποφασίσανε να παντρευτούνε μόλις επέστρεφε ο αρραβωνιαστικός απ’ την πατρίδα του, όπου θα τακτοποιούσε διάφορες υποχρεώσεις του. Η βασιλοπούλα μας λοιπόν καρτερούσε την επιστροφή του, αλλά οι μέρες περνούσαν δίχως εκείνος να φανεί... Έτσι, η δόλια, πίστεψε, πως την παράτησε κι απ’ τον καημό της πέθανε! Κι οι θεοί, που την λυπήθηκαν, τη μεταμόρφωσαν σε δέντρο, σε μια λυπημένη αμυγδαλιά που ολοχρονίς λουλούδια και πρασινάδα δεν έβγαζε. Ο νέος, όμως, που δεν την είχε λησμονήσει, μια μέρα, προς το τέλος του χειμώνα, ξαναγύρισε και αντί για αυτήν βρήκε το ξερό δέντρο. Κι όπως αγκάλιασε τον κορμό του με πόνο και πάθος εκείνο πέταξε με χαρά τα πρώτα φυλλαράκια του! Λένε, μάλιστα, κάποιοι πως μέχρι τότε τα φύλλα τα ονομάζανε "πέταλα", κι από τότε και μετά, προς τιμήν της αγάπης και της κοπελιάς που τη λέγαν Φύλλιδα, τα μετονόμασαν σε "φύλλα". Αυτή, πάνω-κάτω, είναι η ιστορία της αμυγδαλιάς, ιστορία των τελευταίων ημερών του χειμώνα. Κι όπως ανθίζει καθώς αποχαιρετούμε την παγωνιά, έτσι ετοιμάζει τον καρπό της όταν αποχαιρετούμε τις πολλές ζέστες...


Έτσι σαν παραμύθι είναι και το σαπούνι Bitter almond της EOLIA που με το κιτρινωπό του χρώμα μας χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης .. Ιδανικό για την αντιμετώπιση κηλίδων, σημαδιών και ραγάδων. Ένα σαπούνι που σμιλεύει το σώμα μας με τον πλούσιο αφρό του και το κάνει όμορφο και μεταξένιο!!Είναι σαπούνι για πρόσωπο και σώμα.










Η πλάκα του σαπουνιού θα πρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα και μετά να ακολουθεί ελαφρύ μασάζ για περίπου 2 λεπτά πριν ξεπλυθούμε με νερό. Για να επωφεληθούμε με τη μέγιστη διάρκεια του προϊόντος σας συμβουλεύουμε το σαπούνι μετά τη χρήση να τοποθετείται σε σαπουνοθήκη ή κρεμάμενο πουγκί για να στεγνώνει σωστά.



Όλα τα σαπούνια EOLIA είναι:


  •  Φιλικά προς το περιβάλλον συσκευασία

  •  Διακοσμημένα χειροποίητα και φυσικό κορδόνι.

  • Μας εξασφαλίζουν την καλή μας διάθεση για πολύ καιρό.

  • Τα σαπούνια είναι  σχεδιασμένα για εκείνους που προσέχουν  πάρα πολύ και καλύτερα τον εαυτό τους ,και που επιθυμούν για τη φροντίδα και την προστασία του δέρματός τους, χρησιμοποιώντας ένα πολυτελές υψηλής ποιότητας, χειροποίητο  σαπούνι  με βασικό συστατικό το λάδι ελιάς . Είναι για τους ανθρώπους που θέλουν να πάνε πιο πέρα…..






EOLIA ΒΕΕSWAX CREAMS

                     

Η ιστορία τους ξεκινά από τα βάθη της αρχαιότητας και διατρέχει μεγάλους πολιτισμούς. Τα φυσικά καλλυντικά, φτιαγμένα από βότανα και άλλα υλικά της φύσης, χρησιμοποιήθηκαν ανά τους αιώνες για τον καλλωπισμό ανδρών και γυναικών, για ιατρικούς λόγους αλλά και για θρησκευτικούς σκοπούς.

Όταν κάποτε οι γιαγιάδες μας, μας μιλούσαν για την κεραλοιφή και τις «μαγικές» ιδιότητες της εμείς κουνάγαμε το κεφάλι βαριεστημένα και καταφεύγαμε με καμάρι στις πανάκριβες κρέμες εμπορίου. Και  τα χρόνια πέρασαν και οι γιαγιάδες μας βγήκαν σωστές …… 


Η κεραλοιφή είναι μια πανάρχαιη συνταγή περιποίησης του δέρματος και καλλωπισμού. Οι ιδιότητες της κεραλοιφής είναι τόσο καλλωπιστικές, όσο και θεραπευτικές.  Είναι μια κρέμα λιπαρή, φτιαγμένη από δύο και μόνο φυσικά συστατικά: κερί μέλισσας και ελαιόλαδο. Το μελισσοκέρι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Οι κρέμες με μελισσοκέρι αποτελούν από την αρχαιότητα τη φυσική λύση σε πολλά δερματολογικά προβλήματα. Ενυδατώνουν αποτελεσματικά και φροντίζουν για την υγεία της επιδερμίδας σας. Χαρίζουν λάμψη και ελαστικότητα . Έχουν πολλαπλή δράση ενάντια στη ξηροδερμία, εγκαύματα, συγκάματα, σκληρύνσεις δέρματος (φτέρνες – κάλοι ). Βοηθούν στη πρόληψη των ραγάδων. Διαθέτουν αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες και βοηθούν στην αντιμετώπιση μυκητιάσεων. Η κεραλοιφή επίσης, είναι ευρέως γνωστή και για την εξαίρετη αντιγηραντική της δράση.


Καθώς το κερί της μέλισσας είναι ιδιαίτερα ενυδατικό και επουλωτικό, προσφέρει στο δέρμα μας την απαραίτητη υγρασία, που χάνεται με την πάροδο των χρόνων, προκαλώντας έτσι την αφυδάτωση του δέρματος και τη δημιουργία ρυτίδων.

Επίσης, η επουλωτική του δράση λειαίνει τα σημάδια του χρόνου και προσδίδει στην επιδερμίδα μας τη χαμένη της λάμψη.




EOLIA ΒΕΕSWAX CREAMS Pomegranate and Aloe

(Κεραλοιφή Ρόδι & Αλόη)






 Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Τι είναι όμως αυτό που την προκαλεί; Το βιολογικό μας ρολόι που χτυπά ακατάπαυστα ή το εχθρικό περιβάλλον που μας «τραυματίζει»; Όταν οι ρυτίδες εμφανίζονται στην επιδερμίδα, σηματοδοτούν το τέλος μιας πολύχρονης διαδικασίας στα βαθύτερα στρώματα. Που όμως πολλές φορές επισπεύδουμε με την έκθεση της επιδερμίδας στις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες.

 Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους, όταν πια θα έχουν εγκατασταθεί στο πρόσωπο και στο λαιμό.  Εκτός κι αν φροντίσουμε έγκαιρα για τη σωστή αντιοξειδωτική της προστασία. Αν επομένως διανύετε τη δεκαετία των 20 , λάβετε θέσεις. Η κούρσα με το χρόνο αρχίζει τώρα!



Η Κεραλοιφή Ρόδι & Αλόη ανακουφίζει από ερεθισμούς, εγκαύματα, ξηρότητα και δαγκώματα εντόμων. Ιδανική για πρόληψη των ρυτίδων. Το συγκεκριμένο προϊόν, περιέχει βαλσαμέλαιο, φυσικό κερί μέλισσας, ρόδι και αλόη, ενώ είναι ιδανική για την πρόληψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε πρόσωπο και σώμα, στα χέρια σαν μία πολύ ενυδατική κρέμα, σε καψίματα από τον ήλιο, σε εγκαύματα σε σκασμένα χείλη ή δέρμα.

Με ένα απαλό μασάζ μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και πόνους στις αρθρώσεις . Είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση , για άνδρες και γυναίκες.





EOLIA-ΒΕΕSWAX CREAM Fig and honey

(Κεραλοιφή Πικραμύγδαλο)  





Το τέλειο αψεγάδιαστο σώμα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, δυστυχώς όμως το τέλειο συνήθως δεν υπάρχει, και αυτό διότι ακόμα και στην προσπάθεια μας να αποκτήσουμε τους γλουτούς και την επίπεδη κοιλιά που τόσο πολύ επιθυμούμε, δημιουργούνται κάποια μικρά σημάδια, οι ραγάδες. Σε μερικά σώματα έχουν μεγάλη έκταση και σε άλλα όχι, ενώ μπορούν να εμφανιστούν παντού, από την κοιλιά, τα μπράτσα και τα ποδιά μέχρι και το στήθος.

Είναι ο μεγαλύτερος γυναικείος εφιάλτης. Εμφανίζονται ξαφνικά και δεν έχουν καμία διάθεση να φύγουν, δημιουργώντας ένα μόνιμο άγχος για τα ρούχα που θα φορέσουμε.


Μοιάζουν να χαράζουν το σώμα μας για να μας θυμίζουν σημαντικές φάσεις της ζωής μας, την εφηβεία, μια εγκυμοσύνη… Η αλήθεια όμως είναι πιο πεζή και έχει να κάνει με το δέρμα μας και τις αντοχές του. Ο βασικός λόγος που δημιουργούνται οι ραγάδες είναι η απότομη αυξομείωση του βάρους.

Και σε αυτό το σημείο έρχεται η κεραλοιφή με Πικραμύγδαλο της EOLIA….

Είναι μια πράσινου χρώματος κεραλοιφή που ναι μεν είναι λιπαρή (αφού έχει σαν βάση το ελαιόλαδο) αλλά απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Δεν αφήνει γυαλάδα ,αλλά αντίθετα προλαμβάνει ή <<διώχνει>.τις ραγάδες ….Το άρωμα της είναι ανάλαφρο  και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό. Είναι επίσης ιδανική για κηλίδες, εκζέματα και σημάδια …

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και  η γυάλινη συσκευασία της είναι κατάλληλη για να την έχω ακόμα και στην τσάντα μου…


Την χρησιμοποιώ καθημερινά ,βάζοντας στα σημεία που έχω πρόβλημα ,κάνοντας ελαφρύ μασάζ.





EOLIA-ΒΕΕSWAX CREAM- Chamomile and Propolis

(Κεραλοιφή Χαμομήλι & Πρόπολη)





Το δέρμα μας είναι το πιο σημαντικό όργανο που έρχεται σε απευθείας επαφή με το περιβάλλον. Η ερεθισμένη επιδερμίδα, συνήθως έχει μία ροζ ή ερυθρή όψη ως προς το χρώμα, είναι πολύ ευαίσθητη σε οποιοδήποτε άγγιγμα και μας κάνει να νιώθουμε ότι το δέρμα μας καίγεται και δείχνει ότι υπάρχει κάποια μόλυνση ή φλεγμονή. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ερεθισμένου δέρματος. Οι αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν μία ερεθισμένη επιδερμίδα, είναι διάφορες. 
Για παράδειγμα, η αντίδραση του δέρματος σε κάποιο συγκεκριμένο φαγητό ή ποτό, τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε στο πλυντήριο για τα ρούχα μας ή και το υλικό κάποιων ρούχων που φοράμε, τα προϊόντα περιποίησης που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα, ορμονικά θέματα, παρενέργειες φαρμάκων, μέθοδοι αποτρίχωσης, ηλιακή ακτινοβολία. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που το δέρμα μας είναι ερεθισμένο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Κεραλοιφή Χαμομήλι & Πρόπολη για να ανακουφιστούμε, για να καταπραΰνουμε και να ηρεμήσουμε την ερεθισμένη επιδερμίδα μας.



Είναι ιδανική για ερεθισμένα δέρματα, βρεφικά δέρματα, μετά το ξύρισμα και την ευαίσθητη περιοχή. Ιδανική για ερεθισμένο, αφυδατωμένο σκασμένο δέρμα με μικροεκδορές. Έχει πράσινο χρώμα και απορροφαται άμεσα… Με την Κεραλοιφή Χαμομήλι & Πρόπολη νιώθουμε ανακούφιση  και αίσθηση δροσιάς…Τα αποτελέσματα είναι άμεσα!!!





EOLIA-ΒΕΕSWAX CREAM -Fig and honey

(Κεραλοιφή Σύκο & Μέλι)





Η συγκεκριμένη κεραλοιφή είναι ιδανική για τραυματισμούς και επουλώσεις πληγών με αντιμικροβιακή δράση. Απορροφάται γρήγορα και να αφήνει ένα ελαφρύ, άρωμα στην επιδερμίδα. Είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες.





LIP BALM EOLIA

(Βάλσαμο χειλιών)





Σκασμένα χείλη; Όχι πια!

Μιλάμε, χαμογελάμε, τα σουφρώνουμε... Με τα χείλη μας επικοινωνούμε και τραβάμε πάνω τους τα βλέμματα και την προσοχή. Η εκ φύσεως λεπτή επιδερμίδα από τη μια. Οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες από την άλλη, συνηγορούν στα ξηρά, σκασμένα χείλη που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο τους χειμωνιάτικους μήνες.

Είναι το πιο φανερό σημάδι ότι ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά. Με την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας και ενώ φροντίζουμε να καλύπτουμε δις και τρις σώμα, χέρια ακόμη και κεφάλι, ένα σημείο εξακολουθεί να παραμένει ακάλυπτο και υποφέρει. Τα χείλη, που είναι μόνιμα εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τι φταίει? Η επιδερμίδα στα χείλη είναι ιδιαίτερα λεπτή, άρα πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα στις απότομες εναλλαγές - χαμηλή στους εξωτερικούς, υψηλή στους εσωτερικούς χώρους - της θερμοκρασίας. Οι ειδικοί, μάλιστα, επισημαίνουν ότι η απώλεια υγρασίας στην περιοχή των χειλιών είναι 10 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του προσώπου και του σώματος. Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο εξαιτίας της κακής συνήθειας που έχουμε να υγραίνουμε πολύ συχνά στη διάρκεια της μέρας τα χείλη με σάλιο. Όταν το σάλιο εξατμίζεται, τα αφυδατώνει ακόμη περισσότερο αφού υγρό και παγωμένος αέρας απομακρύνουν όλα τα φυσικά, προστατευτικά έλαια. Και η κατάσταση χειροτερεύει όταν επιχειρούμε να «ξεφλουδίσουμε» τα σκασμένα χείλη, που καταλήγουν να ματώνουν και να ερεθίζονται.

Για να διατηρούνται λεία και απαλά τα χείλη μας έχουν ανάγκη από καθημερινή προστασία. Το ζητούμενο είναι να «σφραγίσουμε» τα αποθέματα υγρασίας και ταυτόχρονα να προσφέρουμε έξτρα θρέψη με έλαια. Ενισχύουμε έτσι τον προστατευτικό φραγμό και βοηθάμε στη γρήγορη επούλωση τυχόν ερεθισμών.



Η συστηματική φροντίδα πρωί και βράδυ είναι το μυστικό για να απαλλαγούμε από τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Τις πρωινές ώρες έχουμε πάντα στην τσάντα ή στο συρτάρι του γραφείου τα ενυδατικά LIP BALM EOLIA και φροντίζουμε να το ανανεώνουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Ενώ, το βράδυ πριν κοιμηθούμε τα απλώνουμε στα χείλη και αφήνουμε να δράσει όλη νύχτα.

Εγώ δοκίμασα δύο καταπληκτικά Βάλσαμα χειλιών.

1.    Lip Balm EOLIA-Honey & propolis. Βάλσαμο χειλιών που περιέχει έλαια επούλωσης ώστε να παρέχει τεράστια μακροχρόνια υγρασία χωρίς αυτήν την ανεπιθύμητη κηρώδη αίσθηση. Πλούσιο σε βιταμίνες , θρεπτικά συστατικά και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, περιέχει ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες που είναι καλό για μας, και καλό για τα χείλη μας. Είναι εκρού χρώματος κρέμα απαλής υφής, άμεσης διείσδυσης και ενυδάτωσης των ξηρών και σκασμένων χειλιών. Προστατεύει τα χείλια διατηρώντας τα μαλακά και ενυδατωμένα. Η απόλυτη προστασία χειμώνα – καλοκαίρι. Έχει άρωμα παιδικών αναμνήσεων….


2.    Lip Balm EOLIA- Με γεύση πεπόνι (melon flavor)



Προστατεύει και περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών.  Έχει μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες και βοηθά τα χείλη να είναι απαλά και ελαστικά.  Τονίζει τα χείλη και τα κάνει να λάμπουν, ενώ έχει εξαιρετικά ευχάριστη γεύση πεπονιού. Επανορθώνει, ενυδατώνει, καταπραΰνει και προστατεύει τα χείλη. Παρέχει άμεση ενυδάτωση και διατηρεί την ελαστικότητα της ευαίσθητης επιδερμίδας των χειλιών. Ιδανικό για ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη. Με υφή που δημιουργεί προστατευτικό φιλμ, προσφέρει άνεση και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Παράλληλα, περιορίζεται η εμφάνιση ρωγμών και σκασιμάτων.  Για να φαίνονται τα χείλη μας υγιή και όμορφα ακόμα και όταν έχει ξηρό και κρύο αέρα.



 Τα εφαρμόζω απλώνοντας μικρή ποσότητα καθημερινά στα χείλη. Το βάλσαμο χειλιών μπορεί να εφαρμοστεί με ένα δάχτυλο στα χείλη. Και τα δύο προϊόντα είναι σε μικρή συσκευασία αλλά με πολύ προϊόν μέσα!!





EOLIA ST’ JOHN’S WORT OIL

(ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ EOLIA φυσικής εκχύλισης)




Το βαλσαμέλαιο είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που παράγεται με εντελώς παραδοσιακές μεθόδους. Το βαλσαμέλαιο παρασκευάζεται με βασικά συστατικά το βαλσμαμόχορτο και το ελαιόλαδο. Πρόκειται για ένα φυσικό σκεύασμα που παράγεται με απόλυτα παραδοσιακό τρόπο και έχει εξαιρετικές ιδιότητες στο δέρμα. Εκτός από τις θεραπευτικές ιδιότητες που διαθέτει, το βαλσαμέλαιο έχει και εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα από τα καλύτερα φυσικά καλλυντικά προϊόντα. Είναι ένα εξαιρετικό φυσικό καλλυντικό που προάγει την καλή υγεία και την ομορφιά τόσο του προσώπου, όσο και άλλων σημείων όπως το σώμα, τα μαλλιά, τα νύχια, κ.τ.λ.


·       Με το βαλσαμέλαιο ST’ JOHN’S WORT OIL επιτυγχάνεται τόνωση και σύσφιξη του δέρματος. Αν για οποιοδήποτε λόγο παρατηρήσουμε χαλάρωση στο δέρμα μας (λόγω ηλικίας, απότομη μείωση του βάρους, κ.τ.λ.), τότε το βαλσαμέλαιο είναι η λύση που ζητάμε. Πρόκειται για το απόλυτο φυσικό καλλυντικό που θα κάνει το δέρμα μας πιο ζωντανό, πιο σφιχτό και πιο ανανεωμένο από ποτέ.

·       Τα μαλλιά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην εξωτερική εικόνα ενός ανθρώπου. Αν θέλουμε να αποκτήσουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά, τότε το βαλσαμέλαιο είναι η λύση που ζητάμε. Είναι κατάλληλο για θαμπά μαλλιά με ατονία και χωρίς ζωντάνια. Θα κάνει τα μαλλιά μας ευκολοχτένιστα και πολύ πιο λαμπερά. Απλά απλώνουμε λίγο βαλσαμέλαιο στα μαλλιά μας, αφήνουμε να δράσει μερικά λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένουμε.


·       Αν θέλουμε να αποκτήσουμε βελούδινη επιδερμίδα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, τότε ίσως θα πρέπει να επιλέξουμε 100% φυσικό βαλσαμέλαιο ST’ JOHN’S WORT OIL. Θα κάνει την επιδερμίδα μας λεία, λαμπερή και απαλή. Απλά απλώνουμε λίγο βαλσαμέλαιο και κάνουμε μασάζ απαλά…..

·       Επίσης ανακουφίζει άμεσα από πληγές και μώλωπες, εγκαύματα και φλεγμονές καθώς και από τσιμπήματα εντόμων, δερματοπάθειες, και σκασίματα σε πτέρνες και αγκώνες.

Είναι σε γυάλινη συσκευασία σε μορφή σπρέι για καλύτερη οικονομία του προϊόντος!!!









Η εταιρία Sparta Goods εκτός από υπέροχα καλλυντικά, διαθέτει και υπερτροφές που συνδυάζουν τόσο γευστικά, τα πολυτιμότερα θρεπτικά συστατικά του πλανήτη. Μέλι εξαιρετικής ποιότητας, εκλεκτής ποικιλίας Goji Berry, ιπποφαές, κανέλα Κεϋλάνης και φυσικά Μαστίχα Χίου! Με μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες, η υπερτροφή THREPSIS αποτελεί μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, ζωτικότητας και ευεξίας, πλούσια σε βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Καθώς και το παστέλι Threpsis που αποτελεί ένα απολαυστικό σνακ αλλά και μια μοναδική διατροφική πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας.





Για το τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως το μυστικό για ένα απαλό, σέξι, και λαμπερό δέρμα είναι ή σωστή φροντίδα χειμώνα, καλοκαίρι. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις.

Γι’ αυτό κι εγώ δεν σταματάω να αναζητώ μυστικά καθαριότητας και ισορροπίας για την επιδερμίδα μου. Ψάχνω νέες φόρμουλες, τις εφαρμόζω σε τελετουργίες ομορφιάς και ανακαλύπτω εταιρείες που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μου.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ξεχώρισα πριν από λίγο καιρό την εταιρεία Sparta Goods. Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυτικά, οργανικά συστατικά σε ποσοστό 100% και απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, Parabens.. Με την εταιρία Sparta Goods απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…


Η Sparta Goods είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης ……..



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Sparta Goods για την χορηγία των προϊόντων!!!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.spartagoods.gr/

https://www.facebook.com/spartagoods/ 

6 σχόλια:

  1. Μόλις διάβασα το άρθρο σας.Και ομολογουμένως δεν ήξερα την συγκεκριμένη εταιρία!Μου κίνησε το ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας.Από τα προιόντα sparta goods θα ενθουσιαστείτε.Μια δοκιμή θα σας πείσει....

      Διαγραφή
  2. Φαίνονται σαν φαγώσιμα!!Πρέπεινα είναι πολύ ενυδατικά,αφού είναι από φυσικά συστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας.Είναι όντως πολύ ενυδατικά,διότι όλα περιέχουν ελαιόλαδο ,βότανα,και μελισσοκέρι.Προσωπικά είναι από τα πιο φυσικά προιόντα που έχω δοκιμάσει.

      Διαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Βάγια.Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!Τα προιόντα εκτός από Ελληνικά είναι και πολύ αποτελεσματικά.Είναι ότι πιο φυσικό μπορείς να δοκιμάσεις!!

      Διαγραφή