Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Moxie Greece Review



Moxie Greece




Γειά σας Glamorous,


«Δύσκολες μέρες»


Όταν μιλάμε για ομορφιά δεν εννοούμε μόνο για τα καλλυντικά που θα μας κάνουν όμορφες. Η ομορφιά γενικά είναι το χαρακτηριστικό ενός ατόμου, ενός τόπου, ενός αντικειμένου ή μιας ιδέας που προσφέρει μια αέναη εμπειρία απόλαυσης, ευχαρίστησης, νοήματος και ικανοποίησης. Η έννοια του ‘όμορφου’ συχνά περιλαμβάνει και την περίπτωση όπου μια ύπαρξη βρίσκεται σε πλήρη ισορροπία και αρμονία με την φύση, κατάσταση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα έλξης και συναισθηματικής ευημερίας.


Ομορφιά σημαίνει να είμαστε καλά και τις δύσκολες μέρες του μήνα… Το γυναικείο σώμα μπορεί να γίνει απρόβλεπτο κάποιες στιγμές, ενώ παράλληλα είναι εκτεθειμένο στους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Χρειάζεται προστασία, ασφάλεια και άνεση. Οι περισσότερες από εμάς περνάμε πολύ άσχημα τις δύσκολες μέρες του μήνα. Πόνοι, κράμπες, εμετοί και διάφορα άλλα «όμορφα».
  Υπάρχουν αυτές οι απάλευτες, γεμάτες πόνο μέρες του μήνα, οι μέρες της περιόδου, τις οποίες βιώνουν όλες οι γυναίκες, καθώς αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους like a boss. Είμαστε γυναίκες και όπως κάθε γυναίκα, από πολύ νεαρή ηλικία, θα έχετε κάθε μήνα περίοδο. Φανταστείτε  κάθε γυναίκα, να αποφάσιζε να απέχει από τις υποχρεώσεις της 1-2 ημέρες, κάθε μήνα, επειδή έχει περίοδο; Όλη η κοινωνία θα έπρεπε να περιστρέφεται γύρω από το θέμα αυτό. Είναι γεγονός, ότι θα νιώσετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, ως γυναίκα, με το να μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε θέλετε ή οτιδήποτε πρέπει, ανεξάρτητα από την ημέρα του μήνα.


Γι’ αυτό το λόγο, η νέες σερβιέτες MOXIE είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν άμεση απορροφητικότητα και απόλυτη προστασία όλες τις ώρες.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Όλα ξεκίνησαν από το δημιουργικό ντουέτο των Mia Klitsas και Jeff Gore που λάνσαραν το 2005 την εταιρεία τους Millie & More. Ένα χρόνο αργότερα, τα moxie είχαν ξεκινήσει ήδη το ταξίδι τους στης προθήκες των καταστημάτων έχοντας σα στόχο να αντικαταστήσουν τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής όπως τα ξέραμε μέχρι τώρα. “Είχα βαρεθεί να καταχωνιάζω στο μπάνιο μου αντιαισθητικά πακέτα από τέτοια είδη που μου χαλούσαν τη διάθεση και ήμουν σίγουρη πως το ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλες γυναίκες. Μετά από έρευνα κατέληξα στο συμπέρασμα πως στην αγορά υπήρχε μεγάλη ανάγκη για προϊόντα γυναικείας υγιεινής που να συνδυάζουν απορροφητικότητα, υγιεινό κάλυμμα, φιλική προστασία προς το δέρμα και τέλεια συσκευασία”, σχολίασε η Mia Klitsas και είχε δίκιο. Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε το εργονομικό μέγεθος, το παστέλ περιτύλιγμα που θυμίζει καραμέλες και τα υπέροχα κουτάκια που συνοδεύουν κάθε προϊόν, τότε τα Moxie πρόκειται να γίνουν η νέα μας αγαπημένη συνήθεια για κάθε μέρα του μήνα! Από την πανέμορφη Αυστραλία, οι Moxie είναι επιτέλους διαθέσιμες και στην Ελλάδα!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:







Moxie Regular Tampons με απλικατέρ




Μπορεί στη Γαλλία να λένε: «Les Anglais out debarque», δηλαδή «οι Άγγλοι έφτασαν» ,στη Γερμανία: «Erdbeerwoche» που σημαίνει η εβδομάδα της φράουλας,  στην Αμερική: είναι το «θεία Φλο» και στην Ελλάδα «Είμαι αδιάθετη»…… ’Οπως και να το λέμε κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικά την έμμηνο ρύση της κάθε μήνα και παρόλο που ορισμένες ούτε που την καταλαβαίνουν, άλλες έχουν έντονους πόνους, με αποτέλεσμα να περνούν το μεγαλύτερο διάστημά της στο κρεβάτι….Ο γυναικείος κύκλος είναι σχεδόν άρρηκτα συνυφασμένος με εκείνες τις μέρες που όλα μας πάνε λίγο στραβά. Εμείς όμως αποφασίσαμε να γυρίσουμε την πλάτη στις "δύσκολες" μέρες και να δώσουμε στην περίοδό μας έναν αέρα φρεσκάδας και ρετρό κομψότητας. Σα γνήσια κορίτσια της μόδας βάλαμε στην άκρη τα βαρετά προϊόντα γυναικείας υγιεινής και κάναμε χώρο για τα Moxie.


Στις μέρες μας τα ταμπόν ανήκουν στα πιο δημοφιλή προϊόντα γυναικείας υγιεινής χάρη στην εύκολη χρήση τους και στην άνεση που προσφέρουν στις γυναίκες τις δύσκολες μέρες του μήνα.

Τα ταμπόν της σειράς Moxie είναι παρασκευασμένα από βαμβάκι, πολυεστέρα και μεταξένιες ίνες Rayon, ενώ η εξωτερική επικάλυψή τους τα καθιστά εύκολα στη χρήση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ο σχεδιασμός Clover Care, δηλαδή τα «διπλά κανάλια» που διαθέτει, τα οποία εγγυώνται μεγαλύτερη απορροφητικότητα  και μηδενική διαρροή. Τα συγκεκριμένα διαθέτουν απλικατέρ, για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.


Εξίσου σημαντικό: η συσκευασία περιέχει vintage ,μεταλλική ανακυκλώσιμη θήκη για εύκολη και διακριτική μεταφορά. Το πανέμορφο αυτό ροζ κουτάκι θα δυσκολευτείτε να το αποχωριστείτε! Αλλά αν αποφασίσετε να το κάνετε, κάντε το χωρίς τύψεις, γιατί είναι ανακυκλώσιμο!





MOXIE Sleepovers- Overnight pads Ultra-Thin with Wings





Δεν είναι τυχαίο ότι λέγονται «δύσκολες» μέρες! Ας φροντίσουμε τουλάχιστον να είναι όμορφες και ασφαλείς, τόσο οι μέρες όσο και οι νύχτες αυτές.

Ειδικά τις πρώτες μέρες της περιόδου, κάθε γυναίκα νιώθει τη θηλυκότητα και τη διάθεσή της, πιο χαμηλά από ποτέ. Είναι μία αλήθεια που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από καμιά μας. Και ακόμη, κι αν τις ημέρες βρίσκουμε τρόπους να το «ξεχνάμε» και να κινούμαστε άνετα σε κάθε δραστηριότητα μας, όταν πλησιάζει η νύχτα τα πράγματα αλλάζουν...

Πολλές γυναίκες τείνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας να  φορούν δύο εσώρουχα αντί για ένα για να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια, να φορούν παλιές πιτζάμες ή ρούχα «ειδικά» για τις νύχτες της μεγάλης ροής, τα οποία κάθε άλλο παρά όμορφα και θηλυκά είναι! Γιατί, όμως, να συμβαίνει αυτό και να περνάνε τόσο άκομψα πολλές νύχτες, όταν υπάρχει άλλη λύση, πιο αποτελεσματική και πιο εύκολη;



Μπορείτε να ξεχάσετε όλα αυτά τα παλιά, μη θηλυκά ρούχα και «κόλπα», αρκεί να γνωρίσετε τη νέα MOXIE Sleepovers- Overnight pads Ultra-Thin with Wings .Φορέστε την «καλή» σας πιτζάμα και να είστε σίγουρες ότι θα νιώθετε απόλυτη ασφάλεια γιατί οι σερβιέτες MOXIE Sleepovers- Overnight pads Ultra-Thin with Wings σας εξασφαλίζουν πραγματική προστασία για τη νύχτα εκεί που τη χρειάζεστε. Όνειρα γλυκά!


Οι σερβιέτες MOXIE Sleepovers- Overnight pads Ultra-Thin with Wings σχεδιάστηκαν με στόχο την άνεση, την απορροφητικότητα και την κυκλοφορία του αέρα στην περιοχή. Είναι πολύ λεπτές, με φτερά, συσκευασμένες κάθε μία ξεχωριστά για να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση μέχρι να τις χρησιμοποιήσετε. Οι sleepover pads είναι ιδανικές για χρήση το βράδυ και για τις ημέρες με μεγάλη ροή, ενώ βγαίνουν και σε 100% ανακυκλώσιμο μεταλλικό κουτάκι που θα κάνει τη μεταφορά τους μέσα στην ημέρα εύκολη και διακριτική!



Οι σερβιέτες της σειράς έχουν κατά μέσο όρο 50% περισσότερο βαμβάκι, 50% λιγότερη κόλλα και 50% λιγότερο πλαστικό και 80% μεγαλύτερη απορροφητικότητα από τα ανταγωνιστικά τους προϊόντα! Η σύστασή τους τα καθιστά φιλικά και απολύτως κατάλληλα ακόμα για ευαίσθητες επιδερμίδες . 





MOXIE Slenders Panty Liners Ultra-Thin



Η περίοδος μας απασχολεί τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες κάθε μήνα και τούτο θα συνεχίσει να συμβαίνει για αρκετά χρόνια ακόμα. Το ξέρατε ότι οι «δύσκολες» ημέρες αντιστοιχούν σε περίπου 2.400 ημέρες της ζωής σας; Δεν θα ήταν προτιμότερο να μην τις περάσουμε στον καναπέ ή στο κρεβάτι μας;

 «Οι γυναίκες αξίζουμε πραγματικά το καλύτερο και τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής δεν θα πρέπει να αποκλίνουν από το καλύτερο. Ως δραστήριες γυναίκες, όλες ξέρετε ότι είναι πολύ σημαντικό να αισθανόμαστε στεγνές, φρέσκες και με αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Ορίστε πώς να το καταφέρετε! ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΑΣ



Για να φροντίζετε τον εαυτό σας κάθε μέρα, μία καλή λύση είναι να φοράτε σερβιετάκι, όπως φοράτε αποσμητικό ή λιπ-γκλος. Σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας, ενώ εξακολουθείτε να νιώθετε θηλυκές και φρέσκες.



Άνετη, βολική και όσο πιο στυλάτη μπορεί να γίνει μία σερβιέτα! Οι Slender Liners της Moxie είναι πολύ λεπτές αλλά και πολύ απορροφητικές και σας κρατούν πεντακάθαρη και φρέσκια όλες τις ημέρες της περιόδου. Είναι όμως ιδανικές για τις πρώτες ή τις τελευταίες μέρες τις περιόδου, κατά τις οποίες η ροή είναι πιο περιορισμένη.

Κάθε συσκευασία περιέχει 24 σερβιέτες, ξεχωριστά τυλιγμένες, μία αλουμινένια θήκη για εύκολη και διακριτική μεταφορά, ενώ το κουτί τους είναι σκέτο στολίδι για το μπάνιο σας!





MOXIE Slenders Regular Pads Ultra-Thin With Wings




Αιώνες πριν οι Αιγύπτιες χρησιμοποιούσαν μαλακά ταμπόν από πάπυρο και οι Ρωμαίες μαλλί. Oι Νορβηγίδες του 19ου αιώνα χρησιμοποιούσαν σερβιέτες… πλεγμένες με το βελονάκι, την ίδια ώρα που Ελληνίδες και Ιταλίδες προτιμούσαν πετσετέ πανάκια, ενώ οι Αγγλίδες αγόραζαν πάνες γεμισμένες με ξυλόμαλλο (απορροφητικό υλικό σαν πριονίδι), που τις πετούσαν μετά τη χρήση.

 Oι σερβιέτες μιας χρήσεως παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην αγορά των ΗΠΑ το 1895. Χρειάστηκε βέβαια πολύς καιρός ώστε να μπορεί να τις αγοράζει με ευκολία κάθε γυναίκα, αφού για πολλά χρόνια η τιμή τους ήταν αρκετά τσιμπημένη, συν το γεγονός ότι έπρεπε να συνοδεύονται από ειδική ζώνη είτε εσώρουχα με γάντζους ή κουμπιά, προκειμένου να συγκρατούνται στη θέση τους. Τις εμπνεύστηκαν νοσηλεύτριες, οι οποίες δανείστηκαν την ιδέα από τους νοσοκομειακούς επιδέσμους, που παλιά ήταν γάζες γεμισμένες με ξυλοπολτό. Στη συνέχεια ο σχεδιασμός της σερβιέτας προόδευσε, για να φτάσει από τη δεκαετία του ’70 και μετά (που έγινε και αυτοκόλλητη) να αποτελέσει την ανακούφιση της γυναίκας. Ευτυχώς για εμάς, τα πανιά που έπλεναν και ξαναφορούσαν οι γιαγιάδες και προγιαγιάδες μας ελλείψει σερβιέτας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα έχουμε πολλές επιλογές και μπορούμε να διαλέξουμε το μέσο προστασίας που μας ταιριάζει για τις δύσκολες μέρες. 


Οι σερβιέτες MOXIE Slenders Regular Pads Ultra-Thin With Wings σχεδιάστηκαν με στόχο την άνεση, την απορροφητικότητα και την κυκλοφορία του αέρα στην περιοχή. Είναι πολύ λεπτές, με φτερά, συσκευασμένες κάθε μία ξεχωριστά για να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση μέχρι να τις χρησιμοποιήσετε.

Ιδανικές για χρήση μέσα στην ημέρα, διαθέτουν ένα πανέμορφο κουτί που θα στολίσει το μπάνιο σας και ένα 100% ανακυκλώσιμο μεταλλικό κουτάκι μεταφοράς που κάνει τη μεταφορά τους μέσα στην ημέρα εύκολη και διακριτική!







Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία MOXIE έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψει τις ανάγκες μας…..

Το μέσο προστασίας που θα προτιμήσετε τελικά, έχει άμεση σχέση με τον τρόπο ζωής σας, τις ανάγκες του σώματός σας και φυσικά την υγεία σας.

Ανάλογα με το πόσο βαριά περίοδο έχετε με μεγάλη ροή ή μη, μπορείς να επιλέξετε το μέσο που σας εξυπηρετεί. Πολλές γυναίκες, συνδυάζουν το ταμπόν και τη σερβιέτα, επιλέγοντας το πρώτο για τις τελευταίες ημέρες της περιόδου και τη σερβιέτα για τις μέρες με αυξημένη ροή. Αν πάλι κάνετε ανήσυχο ύπνο, έχετε μεγάλη ροή και δεν ξυπνάτε στον ύπνο σας, μια σερβιέτα θα έκανε τα πράγματα ευκολότερα, αφού το ταμπόν δεν πρέπει να μένει στον κόλπο σας τόσες ώρες με μεγάλη ροή.

Αν από την άλλη, τα ρούχα σας είναι πιο ντελικάτα και το dress code στη δουλειά απαιτεί να είστε ευέλικτη, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα ταμπόν. Όποια μέθοδο και να διαλέξετε, μην ξεχνάτε, πως πάνω απ' όλα πρέπει να νιώθετε εσείς άνετα τις δύσκολες ημέρες και να τηρείτε όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής….



Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία Moxie Greece για την χορηγία των προϊόντων!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/moxiegreece/

2 σχόλια:

  1. Λάτρεψα τις όμορφες συσκευασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Karamella.Οι συσκευασίες έχουν vintage στυλ και είναι πολύ όμορφες..Και πάνω από όλα δεν χρειάζεται να τις κρύβουμε στην τσάντα μας..Εχουν άνεση και απίστευτη απορροφητικότητα !!

      Διαγραφή