Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Miriam Quevedo Hellas Review



Miriam Quevedo Hellas





Γειά σας Glamorous,


Αν γελάτε κάθε φορά που διαβάζετε στα περιοδικά για τις «κακές μέρες» των μαλλιών, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε.


Η σχέση ανάμεσα στα όμορφα μαλλιά, τη μεγάλη αυτοπεποίθηση και την καλή μας διάθεση είναι ευθέως ανάλογη. Κι αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι καθόλου περίεργο…Τα λαμπερά μαλλιά δεν είναι απλώς επιταγή της μόδας. Είναι άμεσα συνδεδεμένα με το lifestyle, την επιτυχία, ακόμα και το κοινωνικό μας στάτους. Αντανακλούν ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, “υπαινίσσονται” πλούτο και πολυτέλεια.

Ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι αλήθεια πως τα μαλλιά μπορούν να παίξουν το ρόλο του κοινωνικού βαρόμετρου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η εικόνα των μαλλιών μας μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις, ακόμα και την καριέρα μας. Κι αυτό γιατί, τα υγιή, λαμπερά μαλλιά μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Οι άνθρωποι τα συνδέουν υποσυνείδητα με την επιτυχία, την ευζωία και την επιβεβαίωση.

Τις μέρες που δεν νιώθουμε καλά με τα μαλλιά μας, επηρεάζεται η αυτοεκτίμησή μας. Αυξάνονται οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές μας. Υπάρχουν άνθρωποι που αυτές τις “κακές” για τα μαλλιά μέρες αισθάνονται μειονεκτικά σε σχέση με τους γύρω τους και γίνονται λιγότερο αποδοτικοί». Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Με τον ίδιο τρόπο που τα υγιή μαλλιά αυξάνουν την αυτοπεποίθησή μας, μπορούν να αυξήσουν και τη δύναμη να ελκύουμε τους γύρω μας.
Ας θυμηθούμε μόνο ότι η μυθολογία χρησιμοποιεί κατά κανόνα γυναικεία πρότυπα με εντυπωσιακή κόμη για να υποδηλώσει τη σεξουαλική έλξη. Τα παραδείγματα είναι πολλά: οι μυθικές Σειρήνες επιχειρούν με όπλο τα μακριά μαλλιά τους να γοητεύσουν τους άνδρες για να τους παρασύρουν. Η Ραπουνζέλ, μία από τις ηρωίδες στα παραμύθια των αδερφών Γκριμ, παρακινεί τον αγαπημένο της να ανέβει κοντά της χρησιμοποιώντας σαν σκάλα τα λυτά, μακριά μαλλιά της. Και βέβαια, τόσο η βιβλική Εύα όσο και η λαίδη Γκοντάιβα εμφανίζονται να καλύπτουν τη γύμνια τους με τα μαλλιά τους. Τέλος, στον κινηματογράφο συναντάμε συχνά σημειολογικές αναφορές πάνω στο ίδιο θέμα. Το σήμα κατατεθέν πολλών σταρ-συμβόλων του σεξ είναι τα λυτά μαλλιά τους. Η «ταυτότητά» τους.

Σύμμαχος σε αυτό το ταξίδι ομορφιάς για να να αναδείξουμε τα μαλλιά μας χωρίς να τα ταλαιπωρήσουμε είναι η Miriam Quevedo Hellas….





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Ιδρύθηκε το 1979 και η εμπορική ονομασία Miriam Quevedo mediterraneum προέρχεται από την Ιδρυτή της Μiriam Quevedo, και τις προφανείς συνδέσεις με την περιοχή της Μεσογείου. Είναι Ισπανική εταιρεία με έδρα τη Βαρκελώνη, η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή πολυτελών καλλυντικών προϊόντων. Η Μεσόγειος, η έμπνευση τους, είναι μια σημαντική πηγή του πολιτισμού μας, που τους επέτρεψε να επωφεληθούνε από τις πολλές ανακαλύψεις στο τομέα των καλλυντικών. Η ιδέα της ήταν να ξεκινήσει μια νέα γραμμή του προσώπου, του σώματος και προϊόντα μαλλιών με την απόλυτη καινοτομία σε δραστικά συστατικά, της υψηλότερης ποιότητας και των συγκεντρώσεων & να επεξεργαστεί πολύ αποτελεσματικά προϊόντα πολυτελείας. Miriam Quevedo είναι ένα καινοτόμο εμπορικό σήμα αναδυόμενης πολυτελείας, το οποίο συνδυάζει την ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, προκειμένου να προσφέρουμε τις τελευταίες εξελίξεις της κοσμετολογίας σε όλα τα προϊόντα τους. Στην Ελλάδα εισάγονται από την Απ. Παπανικολόπουλος Α.Ε  μια εταιρία συνώνυμη με την ποιότητα και την αξιοπιστία στη συνείδηση των πελατών τους….





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





Όταν η πολυτέλεια κρύβεται σε ένα μπουκάλι!



MQ PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS SHAMPOO



Πολύ πριν και από την επιδερμίδα, τα μαλλιά είναι το πρώτο σημείο στο οποίο αποτυπώνονται, διατροφή και life style. Αν είμαστε στο σωστό δρόμο, τότε είναι πλούσια, υγιή και φωτεινά. Σε αντίθετη περίπτωση, φροντίζουν να μας το δείξουν. Και σίγουρα έχουν τον τρόπο τους….. Δεν εμφανίζουν …ρυτίδες, ωστόσο μεγαλώνοντας τα μαλλιά μας αλλάζουν. Και το χειρότερο; Στο χρόνο που περνά, έρχονται να προστεθούν τα παιχνίδια με τις ορμόνες, οι παλιές αμαρτίες μας κάτω από τον ήλιο και το φτωχό διαιτολόγιό μας.  


Επίσης τα μαλλιά μας φοβούνται το κρύο……

Παγωμένος αέρας, χαμηλές θερμοκρασία και βροχές από τη μια. Κεντρική θέρμανση από την άλλη και απορείτε ακόμα γιατί τα μαλλιά σας έχουν χάσει τη λάμψη τους; Οι απότομες εναλλαγές από την ζεστή και ξηρή ατμόσφαιρα των κλειστών χώρων στο κρύο και τον αέρα δεν ταλαιπωρούν μόνο την επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά-ιδίως τα λεπτά. Χαρακτηριστικά σημάδια φθοράς, η αφυδάτωση, η τραχιά υφή και η θαμπή όψη της τρίχας…. Μην καθυστερείτε άλλο. Μπορούμε να σταματήσουμε ή και να αναστρέψουμε τη φθορά και να τα βοηθήσουμε να …. βγάλουν το χειμώνα μαζί με τη σειρά MQ PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS .


Η MQ PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS SHAMPOO είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτέλειας και αποτελεσματικότητας που καταπολεμά τη γήρανση των μαλλιών.. Χαρακτηριστικό της είναι η χρήση μοναδικών πολυτελών συστατικών, όπως σκόνη από πλατίνα, σκόνη διαμαντιών και νερό από ιαματικές πηγές .

Είναι ένα σαμπουάν σε μορφή τζελ και διάφανου χρώματος. Η υφή του είναι πολύ απαλή και καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες που θέλουν οι τρίχες των μαλλιών μας. Χάρη στη μοναδική σύνθεση του, επαναφέρει τον όγκο στα μαλλιά και χαρίζει εξαιρετική απαλότητα η οποία έχει χαθεί με την πάροδο του χρόνου. Παρέχει στα μαλλιά νέο σώμα, αναπληρώνοντας την ηλεκτρική ισορροπία τους. Προσφέρει αισθησιακή & μοναδική λάμψη διαμαντιού. Αφήνει τα μαλλιά μου απαλά και πάνω απ’ όλα καθαρά και χάρις τους μαλακτικούς παράγοντες που περιέχει είναι πολύ ευκολοχτένιστα!!! Έπανέφερε τον όγκο που είχε χαθεί με την πάροδο του χρόνου. Διατηρεί τη φυσική μεταξένια τους λάμψη και ζωντάνια…….


Το άρωμα του είναι συνώνυμο της πολυτέλειας συνδυασμένο με τον επίγειο παράδεισο, τη Ριβιέρα των μύθων και των ατελείωτων ιστοριών, στο πρασινογάλαζο τοπίο που σε τρελαίνει με τις μυρωδιές, την απαράμιλλη φύση και τις ατελείωτες βίλες που νομίζεις ότι πρωταγωνιστούν σε κλασικά μυθιστορήματα…..


Η συσκευασία του δεν θα μπορούμε παρα να μην είναι πολύ κομψή και πρακτική για ταξίδια.

Εφαρμόζω σε υγρά μαλλιά και κάνω ελαφρύ μασάζ δημιουργώντας αφρό. Αφήνω για 2-5 λεπτά για να δράσει. Ξεβγάζω πολύ καλά.



MQ PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS MASK



Απολαύστε... Ενυδάτωση!


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μάς απασχολούν τα μαλλιά και η φροντίδα τους, λόγω των προβλημάτων που εμφανίζουν με μεγαλύτερη συχνότητα. Tα συνηθέστερα από αυτά σχετίζονται με τις  αμαρτίες των καλοκαιρινών διακοπών μας, την έκθεση στον ήλιο και τα μπάνια, κατά τη διάρκεια των οποίων τα μαλλιά μας ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Η λέξη-κλειδί στην φθινοπωρινή περιποίηση των μαλλιών είναι η <<ενυδάτωση>>. Μόνον έτσι έχουμε σοβαρές πιθανότητες να παραμείνουν λεία, φωτεινά και απαλά στο τέλος. Δεν είναι δύσκολο να το πετύχουμε.

Το παραδοσιακό μυστικό ομορφιάς των μαλλιών αποτελεί πλέον βασική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι μάσκες εντατικής δράσης αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Οι μάσκες ομορφιάς αποτελούν μια συμπληρωματική φροντίδα για την ομορφιά και την υγεία των μαλλιών μας. Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο στη φροντίδα των μαλλιών. Η παράδοση, μάλιστα, θέλει τις μάσκες μαλλιών να είναι το μυστικό για τα υπέροχα, πλούσια, λαμπερά μαλλιά των γυναικών της αρχαίας Αιγύπτου. Σήμερα όμως, σύγχρονες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και οι συχνές τεχνικές επεξεργασίες που ταλαιπωρούν αφάνταστα τα μαλλιά και στερούν από την τρίχα τη φυσική της λάμψη και απαλότητα κάνουν πλέον τη χρήση τους επιτακτική. .


Ανακαλύψτε την σειρά μαλλιών MQ PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS MASK και αποκτήστε λαμπερά και μεταξένια μαλλιά!!!

Η μάσκα μαλλιών MQ PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS MASK είναι λευκού χρώματος και με απαλή υφή… Έντονα αναζωογονητική μάσκα, εμπλουτισμένη με χαβιάρι, πλατίνα & διαμάντι. Επαναφέρει τη νεανική όψη των μαλλιών που με την πάροδο του χρόνου έχασαν όγκο και απαλότητα.


Έκανε τα μαλλιά μου να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη….. Μετά από μια εβδομάδα χρήσης οι άκρες είναι πιο απαλές και έχω την αίσθηση ότι είναι και πιο ‘’γεμάτες’’- δεν κάνουν ουρές. Αισθάνομαι την τρίχα πιο ενυδατωμένη και γερή. Τα αισθάνομαι ενυδατωμένα σε όλο το μήκος τους, χωρίς να είναι βαριά ή λιπαρά. Έχουν όγκο και συνοχή”.

Τα πολυτελή συστατικά του και το ιαματικό νερό θρέφουν και αναδομούν την καρδιά της τρίχας και του δέρματος της κεφαλής, χαρίζοντας απαλότητα και ζωντάνια στα μαλλιά. Τα μαλλιά γίνονται μεταξένια, με περισσότερο όγκο.

Το άρωμα του μυστηριώδες και αυθόρμητο, που θα μας απελευθερώνει. Οι νότες ορχιδέας το κάνουν εκλεπτυσμένο και δίνουν ζωντάνια.

Εφαρμόζω την πλούσια κρέμα σε βρεγμένα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Κάνω ελαφρύ μασάζ. Χτενίζω ανάποδα, ξεκινώντας από τις άκρες και φτάνοντας στις ρίζες. Αφήνω για 5-10 λεπτά και ξεβγάζω πολύ καλά. Χρησιμοποιήστε το 1-3 φορές την εβδομάδα.




MQ PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS SERUM



 Τα μαλλιά δεν υπακούν πάντα στις  δικές μας διαθέσεις ούτε συμμερίζονται την αγωνία μας για ένα αξιοπρεπές look. Κάποιες μέρες, μάλιστα, το να τα  τιθασεύσουμε φαντάζει, απλώς, ακατόρθωτο. Έχουν λοιπόν... «δύσκολες» μέρες και τα μαλλιά; Κι αν ναι, πώς θα τις αντιμετωπίσουμε;
Μαλλιά που ξαφνικά φριζάρουν, μαλλιά που λαδώνουν, μαλλιά χωρίς λάμψη. Ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες. Αν τα μαλλιά μας απαιτούν αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν φόρμα και λεία υφή ενώ αρκούν μόλις λίγα λεπτά σε υγρό περιβάλλον για να χάσουν όλα τα παραπάνω , την επόμενη φορά που θα επιλέξετε τα προϊόντα περιποίησης και styling αναζητήστε στη λίστα σας το MQ PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS SERUM, που προσφέρει λείανση και προστασία της τρίχας από το φριζάρισμα. 


Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και πιο ψυχρός παρατηρείτε ότι τα μαλλιά μας αρχίζουν να "συμπεριφέρονται" διαφορετικά. Γίνονται πιο "ατίθασα", αρνούνται να υπακούσουν σε κανόνες styling, δείχνουν άτονα και στερούνται ζωντάνιας. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να τα προστατεύσουμε. Οι ακραίες θερμοκρασίες, είτε είναι πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, αλλά και η συχνή και απότομη εναλλαγή τους — χαρακτηριστικό του χειμώνα με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων — είναι καταστροφικοί παράγοντες για τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας. Αντί να περιμένουμε την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων, αντιδράμε προληπτικά και αποφύγουμε τα προβλήματα.


Το MQ PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS SERUM είναι πραγματικά ένα ιδανικό προϊόν για εντατική αναδόμηση των μαλλιών. Απευθύνεται σε μαλλιά χωρίς όγκο αλλά κυρίως σε αυτά που έχουν υποστεί επεξεργασία με χημικά προϊόντα ή εκτεθεί σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Κατά τις θερμότητας που αναπτύσσεται με το σεσουάρ και λόγω της λειτουργίας τους συνεχίζει και διασφαλίζει την συνοχή των μαλλιών! Με δυο λέξεις: πολύτιμο εργαλείο! Ο θαυματουργός ορός PLATINUM & DIAMONDS LUXURIOUS έχει κρεμώδη υφή με εξειδικευμένη σύνθεση για ριζική επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών και της ψαλίδας. Οι άκρες των μαλλιών μας γίνονται απαλές σαν μετάξι!


Μοναδική σύνθεση με βάση το χαβιάρι, πλατίνα, διαμάντι, Argan oil & Ιαματικό νερό, που δρα στοχευμένα επιδιορθώνοντας τη δομή της κερατίνης της τρίχας, δίνοντας της λάμψη, απαλότητα και ζωντάνια… επαναφέροντας τη λάμψη και τη μεταξένια υφή των μαλλιών μας. Διεισδύει στην καρδιά της ίνας της τρίχας προσφέροντας εξαιρετική αναδόμηση και μέγιστη ενυδάτωση, που γίνεται αμέσως ορατή στην όψη των μαλλιών μας. Τα μαλλιά μας είναι υγιή και το βούρτσισμά τους ευκολότερο.

Το άρωμα του είναι γλυκό και ανάλαφρο, ιδανικό για όλες τις ώρες! Θυμίζει την αίσθηση της πούδρας και της καθαριότητας στα μαλλιά…..



Ο ορός τοποθετείται σε βρεγμένα μαλλιά και δεν θέλει ξέβγαλμα. Απλώνω μια μικρή ποσότητα στο μέγεθος ενός φουντουκιού σε βρεγμένα μαλλιά και χτενίζω με τα δάκτυλά μου. Δίνω έμφαση στις άκρες.




Miriam Quevedo-ΒΒ-Α-ΗELIX ADVANCED

(Renewal BB Crème Nude –Light)





Boost your face


Το ξέρουμε όλες πολύ καλά πως η ενυδάτωση είναι η πρώτη και η πιο ουσιαστική φροντίδα της επιδερμίδας. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος ή την ηλικία. Όσο δραστικά κι αν είναι τα ενεργά συστατικά στη σύνθεση ενός προϊόντος καθημερινής περιποίησης δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν, ταυτόχρονα και πάνω απ’ όλα, η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά. Ο τρόπος που ζούμε, το καθημερινό στρες, τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας εκφράζονται και αποτυπώνονται στα κύτταρα της επιδερμίδας. Μερικές φορές, με μη αναμενόμενο τρόπο . Είναι, πλέον γνωστό ότι οι βασικοί παράγοντες που επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας είναι ο ήλιος, η μόλυνση του περιβάλλοντος και το κάπνισμα. Το στρες είναι ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο στην υπόθεση της διατήρησης της υγιούς όψης και της νεανικότητάς της. Οι δερματολόγοι τονίζουν ότι η επιδερμίδα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ένα άψυχο εξωτερικό περιτύλιγμα γιατί είναι ένα όργανο που, κυριολεκτικά, «σκέφτεται» και «αισθάνεται». Αν όμως εκτός από ενυδάτωση είχαμε σε ένα μπουκάλι και άλλα οφέλη? 
Αυτό το φθινόπωρο ετοιμαστείτε να βγάλετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες σας. Η γνωστή εταιρεία Miriam Quevedo αποκαλύπτει το μυστικό για υπέροχο σφριγηλό δέρμα. 
Η κρέμα Όλα σε ένα, το θαυματουργό βάλσαμο κατά των ατελειών η Miriam Quevedo-ΒΒ-Α-ΗELIX ADVANCED…..χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει, αποτελεί δίκαια, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας ομορφιάς. Είναι μια θαυματουργή κρέμα - στην καθημερινή τελετουργία ομορφιάς των γυναικών, χάρη στο αψεγάδιαστο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα και προστασία που προσφέρει στην επιδερμίδα. Αφήνει άψογο φινίρισμα της επιδερμίδας.

Πρόκειται στην ουσία για ενυδατική φόρμουλα με πολλαπλή δράση. Η προστασία και η χρωματική κάλυψη της επιδερμίδας είναι το... σημείο εκκίνησης για κάθε Miriam Quevedo-ΒΒ-Α-ΗELIX ADVANCED. Βασισμένη στο εκχύλισμα Helix Aspersa Muller, το οποίο ενεργοποιεί άμεσα το μηχανισμό ανανέωσης των κυττάρων μαζί με το Dragon Blood. Δρα ενάντια στις ατέλειες και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας…. Με ‘’έξυπνες’’ μεταλλικές χρωστικές ουσίες και υψηλής ποιότητας ενεργά συστατικά με αναπλαστικές, διορθωτικές και ανανεωτικές ιδιότητες.

Περιποιηθείτε το δέρμα σας με την A-Helix Advanced Renewal BB Crème, μια μοναδική αναπλαστική διορθωτική κρέμα, με βάση το Thermal Water .  Με φυσικά αντιβιοτικά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και είναι δραστικά σε διάφορα βακτήρια στα οποία οφείλονται πολλές κοινές μολύνσεις του δέρματος. Η επιδερμίδα μας φωτίζεται με μια μοναδική λάμψη φρεσκάδας και μια ομορφιά ανανέωσης…

Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και ανάλαφρο. Είναι σε ένα υπέροχο λευκό μπουκάλι που είναι εύχρηστο χάρη στην πρακτική κάνουλα που διαθέτει.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Την χρησιμοποιώ καθημερινά, κάθε πρωί. Εφαρμόζω στο τέλος της καθημερινής περιποίησης. Απλώνω ομοιόμορφα στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Χρησιμοποιείστε την μόνη της για φυσική εμφάνιση, αψεγάδιαστη και ανανεωμένη επιδερμίδα. Συμβουλή : Απαλά εφαρμόστε ξανά στις πιο ταλαιπωρημένες περιοχές.





Miriam Quevedo-ΒΒ-Α-ΗELIX ADVANCED

(Renewal BB Crème Medium)





B (e) B(eautiful)



Μπρρρ.... νιώθουμε πλέον το κρύο. Τί σημαίνει όμως το κρύο του χειμώνα για εμάς; Μεγάλα, αφράτα κασκόλ και καπέλα; Λαχταριστές, αχνιστές ζεστές σοκολάτες σε καφετέριες; Να ανάβουμε μια μεγάλη φωτιά στο τζάκι μας και να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική. Όλα αυτά έχουν μια δόση ρομαντισμού, αλλά ο κρύος καιρός δεν είναι αστείο. Ξεχνάμε τα μικρά μειονεκτήματά του: πρέπει να ξεπαγώνουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου κάθε πρωί, ενώ έχουμε βρεγμένα παπούτσια που μας αφήνουν με νωπές κάλτσες. Και το χειρότερο; Βλέπουμε το δέρμα μας να γίνεται από θαμπό, ξηρό και ξεφλουδισμένο….

 Ήδη λοιπόν βρισκόμαστε ένα βήμα πριν μπούμε στην καρδιά του χειμώνα! Σίγουρα όλοι μας, κάποια στιγμή της ημέρας, αισθανθήκαμε το δέρμα μας να «τραβάει», να τσούζει και να κοκκινίζει. Εκτός όμως από εμας, το κρύο "αντιλαμβάνεται" και την επιδερμίδα μας.


Εφόσον δεν μπορούμε να σταματήσουμε το κρύο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε τη ροδαλή λάμψη σας, χάρη στην ΒΒ-Α-ΗELIX ADVANCE (Renewal BB Crème Medium)



Με την πολλαπλή δράση της, το καινοτόμο αυτό προϊόν, που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός make-up με τα χαρακτηριστικά μιας κρέμας περιποίησης προσώπου, υπόσχεται φυσική και αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας. Με λεπτόρρευστη υφή και χρώμα(medium) στη σύνθεση της αποτελεί την ιδανική λύση αν θέλετε ένα ενυδατικό προϊόν με ελαφριά κάλυψη. Που εκτός από κάλυψη προσφέρει ενυδάτωση, καταπραΰνει την επιδερμίδα και απογειώνει τη λάμψη της .Απορροφάται κατευθείαν ,χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα.

Επίσης, προλαμβάνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Εμπλουτισμένη με Pomegranate Extract και Βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Hyaluronic Acid Complex με πολύ υψηλές ενυδατικές ιδιότητες και ‘’έξυπνες’’ μεταλλικές χρωστικές ουσίες που βοηθούν στη διόρθωση των ατελειών και αναδεικνύουν τον τόνο του δέρματος, έτσι η επιδερμίδα φωτίζεται με μια μοναδική λάμψη φρεσκάδας και μια ομορφιά ανανέωσης.


To άρωμα της είναι ελαφρύ και υπέροχο. Σε όμορφη λευκή συσκευασία. Κατάλληλη και για ταξίδια.

Την χρησιμοποιώ καθημερινά, κάθε πρωί. Εφαρμόζω στο τέλος της καθημερινής περιποίησης. Απλώνω ομοιόμορφα στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ μέχρι να απορροφηθεί τελείως…





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η ομορφιά σήμερα έχει αφεθεί στα σαγηνευτικά κελεύσματα της εταιρίας Miriam Quevedo Hellas με σκοπό να είναι πιστός σύντροφος της υγείας, της ομορφιάς και της νεότητας υποσχόμενη μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της, να γυρίσει αρκετά το χρόνο πίσω! Έρχεται να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε μια ή πολλαπλές ανάγκες ταυτόχρονα. Φροντίζοντας μας να θωρακίσουμε την επιδερμίδα μας από την καθημερινή φθορά. Μια εταιρία που δεν υπόσχεται μόνο αλλά κάνει το όνειρο για φυσική ομορφιά, πραγματικότητα!!!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Απ. Παπανικολόπουλος Α.Ε  για την χορηγία των προϊόντων..



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.papanikolopoulos.gr/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου