Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Farcom # 3 Review



Farcom


Γειά σας Glamorous,


Η επιστροφή στα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινής ζωής, μετά την ξεκούραση και τους χαλαρούς ρυθμούς του καλοκαιριού που μας πέρασε, επηρεάζει αναπόφευκτα και τη διάθεσή μας. Ωστόσο, σημαντικό για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη καθημερινότητα του χειμώνα, είναι να μην εξαντλήσουμε την πολύτιμη ενέργεια που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Τον φετινό χειμώνα βάζουμε στοίχημα με τον εαυτό μας να μην αφήσουμε χώρο στη βαλίτσα της επιστροφής για αρνητικά συναισθήματα αλλά και να μην παραμελήσουμε το σώμα μας τώρα που θα αρχίσουμε να το καλύπτουμε ξανά με ρούχα. Μην ξεχνάμε ότι το σώμα μας επηρεάζει τα συναισθήματά μας και το αντίστροφο: αυτά που νιώθουμε αντικατοπτρίζονται στην εμφάνιση του σώματός μας.

Η φροντίδα για το σώμα είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δείξουμε την εκτίμηση προς τον εαυτό μας και αποτελεί μια διαδικασία που φανερώνει αγάπη για τη ζωή. Όταν η φροντίδα αυτή είναι διαρκής – και όχι μόνο σε περιόδους που το σώμα πρόκειται να εκτεθεί, όπως π.χ. το καλοκαίρι ή σε γιορτές – προσφέρει σημαντικά οφέλη και για την υγεία μας και για την ομορφιά μας.

Όταν, όμως, «συνεργαστούμε» με το σώμα μας και επιλέξουμε τη φροντίδα του ως τρόπο ζωής, τα οφέλη που θα απολαύσουμε είναι και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα .

Η στάση που κρατάτε απέναντι στο σώμα μας μπορεί να καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα της ζωής μας, τόσο στη φυσική όσο και στην ψυχική της διάσταση. Επομένως, ο σεβασμός και η φροντίδα για το σώμα μας βοηθούν όχι μόνο να φαινόμαστε  αλλά και να είμαστε καλύτερα, να ζούμε καλύτερα και να πραγματώσουμε τις μεγαλύτερες δυνατότητές μας.

Επιπλέον, το να εξακολουθήσουμε να προσέχουμε το σώμα μας με την βοήθεια της εταιρίας Farcom και κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα μας χαρίσει θετική διάθεση και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση!!!!









ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.



Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.



Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





MEA NATURA-Pomegranate Shower Gel Intense Freshness

(Αφροντούς Έντονη Φρεσκάδα-Με οργανικό έλαιο από σπόρους ροδιού)





Αντιμετωπίστε την ξηροδερμία του Χειμώνα με ενυδάτωση…..



Το σώμα μας στέλνει πληροφορίες, τις οποίες αν αξιοποιήσουμε κατάλληλα θα διατηρήσουμε τον οργανισμό μας σε μια ισορροπία. Είναι σημαντικό να μην παραλείπουμε  να βρίσκουμε χρόνο προκειμένου να «ακούμε» το σώμα μας και να αξιολογούμε τα μηνύματα που εκπέμπει, για να αναγνωρίζουμε προβλήματα ή να προλαμβάνουμε καταστάσεις.

Κοκκινίλες, ερεθισμοί, ξηρότητα, αφυδάτωση. Είναι γεγονός ότι το χειμώνα το δέρμα μας υποφέρει! Η περιποίηση του δέρματος μας είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία του οργανισμού μας. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του, όπως η αναπνοή, η άμυνα, η παραγωγή βιταμίνης D και άλλες. Επομένως, η επιμελής φροντίδα του δέρματος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση όχι μόνο της ομορφιάς μας αλλά και της υγείας μας.

Το κρύο του χειμώνα δεν αφήνει τίποτε ανέγγιχτο στο …διάβα του, γεγονός που απαιτεί αυξημένη εγρήγορση και άρα περιποίηση για την επιδερμίδα του σώματος, όσο ανθεκτική κι αν είναι. Κρατάμε το σώμα μας ενυδατωμένο εξωτερικά καθόλη  τη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να εξασφαλίσουμε υγεία, αναζωογονημένο δέρμα και γενικά καλύτερη εξωτερική εμφάνιση.

Ακόμα κι όταν είμαστε κουρασμένες, ένα μπάνιο μας χαλαρώνει και μας προσφέρει απόλαυση!  Είτε είναι το ιδιαίτερο άρωμα του ή η υφή του, ένα αφρόλουτρο  μπορεί να γίνει ο καλύτερός μας φίλος την ώρα που κάνουμε μπάνιο.

Αφεθείτε στη γοητεία των συστατικών και αρωμάτων της MEA NATURA-Pomegranate Shower Gel Intense Freshness…..



Το τονωτικό αφρόλουτρο Pomegranate Shower Gel Intense Freshness είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο οργανικό έλαιο από σπόρους ροδιού, Βιταμίνη Ε ,δρα ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, χάρη στο εκχύλισμα εσπεριδοειδών, έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, πλούσιο σε οξέα φρούτων που περιέχει. 
Το πλούσιο ,διάφανο τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες από αγαπημένα εσπεριδοειδή , που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το Αφροντούς Pomegranate Shower Gel Intense Freshness δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί.


Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Το εφαρμόζω κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  showergel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζω με χλιαρό νερό.







MEA NATURA Pomegranate Body Cream

(Κρέμα Σώματος – Αντιγήρανση, Ανανέωση Κυττάρων & Θρέψη)





Η έντονη βαρυχειμωνιά που προβλέπεται για τους επόμενους μήνες απειλεί σοβαρά την επιδερμίδα του σώματος μας. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά η επιδερμίδα υποφέρει περισσότερο το χειμώνα. Κρύο, παγωμένος αέρας, απότομες και συχνές εναλλαγές θερμοκρασίας από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους είναι οι βασικοί λόγοι για την αφυδάτωση , το θαμπό χρώμα και την αίσθηση τραβήγματος που νιώθουμε πολύ συχνά. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα ιδανικό κοκτέιλ, ικανό να προξενήσει φθορές ακόμη και στο πιο ανθεκτικό «υλικό» .Ένδειξη ότι κάτι λείπει από την καθημερινή περιποίηση. Στο χέρι μας είναι να εντοπίσουμε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο. Οργανώνουμε την καθημερινή περιποίηση με βάση τις αυξημένες ανάγκες της.  Μοναδική άμυνα η εντατική ενυδάτωση.

Η καθημερινή ενυδάτωση είναι η βασική φροντίδα για κάθε τύπο επιδερμίδας τόσο στη νεανική όσο και στην ώριμη ηλικία. Είναι η κίνηση που οχυρώνει το δέρμα και συμβάλλει δραστικά στην καλή του όψη, υφή και υγεία σε βάθος χρόνου. Για αυτό και η επιλογή της κατάλληλης ενυδατικής κρέμας σώματος, θα μας βοηθήσει να έχουμε ένα ήσυχο και χωρίς <<τραβήγματα>> χειμώνα!!

Βοηθός μας για τον χειμώνα είναι η ενυδατική κρέμα σώματος Pomegranate…. με οργανικό έλαιο σπόρων ροδιού, βιταμίνη Ε και ενεργό σύστημα φυσικών συστατικών Νatur – All – Youth, πλούσιο  σε οξέα φρούτων – ΑΗΑs -, βιοσακχαρίτες και οργανικές ενώσεις μετάλλων. Η ελαφριά υφή της απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η αντιοξειδωτική και αναζωογονητική της δράση συμβάλλει στην προστασία απέναντι στα σημάδια της γήρανσης του δέρματος.

Αναπληρώνει, πρώτα απ' όλα, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες που βρίσκονται στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και ενισχύει το σύστημα άμυνας για την καλύτερη προστασία της από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Σχηματίζει ένα λεπτό φιλμ που συγκρατεί τα αποθέματα υγρασίας, αποτρέποντας την απώλεια νερού στο περιβάλλον. Θρέφει και προστατεύει από την ξηρότητα, ενώ τονώνει την κυτταρική ανανέωση, πολύτιμη διεργασία για την διατήρηση της νεανικής όψης και λάμψης στην επιδερμίδα. Λειαίνει τέλος αισθητά, την υφή της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι μια βελούδινη, τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα, λαμπερή και αρωματισμένη που διαρκεί για πολλές ώρες. Πρόκειται για μια  πρόσκληση στην ευεξία και τη χαλάρωση.



Κατάλληλη για νεανικές  & ώριμες επιδερμίδες.

Μετά το μπάνιο απλώνω τη κρέμα σώματος κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Η καθημερινή της χρήση, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, διατηρώντας την ενυδατωμένη, νεανική και εξαιρετικά απαλή.





MEA NATURA Pomegranate Hand Cream

(Κρέμα Χεριών Αντιγήρανση & Λάμψη)




Ο χειμώνας βλάπτει σοβαρά τα χέρια…..


Καθώς το βόρειο μισό του πλανήτη αρχίζει να αισθάνεται μια ψύχρα στον αέρα, πολλές από εμάς αρχίζουμε να βλέπουμε επίσης αλλαγές στην επιδερμίδα των χεριών μας. Το να διατηρήσουμε λεία και απαλή την επιδερμίδα των χεριών μας στη διάρκεια του χειμώνα φαντάζει ….mission impossible.

Αν είστε ανάμεσα στις γυναίκες που θυμούνται την φροντίδα των χεριών τους μόνο όταν η επιδερμίδα τους αρχίσει να εκπέμπει SOS, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Και αυτό, γιατί εκτός από τη δυσάρεστη αίσθηση τραβήγματος, τα σκασίματα και την ταλαιπωρημένη όψη, η επιδερμίδα των χεριών είναι από τα πρώτα σημεία όπου ο χρόνος κάνει αισθητή την εμφάνισή του- οπότε, το να εντάξουμε τη φροντίδα τους στην καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς, χειμώνα-καλοκαίρι, είναι μια έξυπνη κίνηση για να παρατείνουμε τη νεανικότητά τους.

 Η επιδερμίδα στα χέρια είναι ίσως το μοναδικό σημείο του ανθρωπίνου σώματος που είναι μόνιμα εκτεθειμένο σε όλη τη διάρκεια του χρόνου τόσο σε περιβαλλοντικούς ρύπους όσο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες , όπως επίσης και σε χημικά συστατικά, τα οποία περιέχονται σε απορρυπαντικά. Αν στα παραπάνω προσθέσετε και την έξαρση των ιώσεών που, για προληπτικούς λόγους, επιβάλλουν συχνό πλύσιμο στα χέρια είναι εύκολο να κατανοήσετε το λόγο που η επιδερμίδα γίνεται ξηρή και τραχιά.

Τα χέρια μας χρειάζονται περιποίηση και ενυδάτωση, καθώς ξηραίνονται ευκολότερα, η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα και την απαλότητά της και τα νύχια γίνονται πιο εύθραυστα.

Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να έχουμε καλή επιδερμίδα κατά τους κρύους μήνες, αλλά μπορούμε και πάλι να δείχνουμε και να αισθανόμαστε άψογες, με την Pomegranate Hand Cream!!!

Είναι λευκή ενυδατική, αντιγηραντική κρέμα χεριών με οργανικό έλαιο από σπόρους ροδιού, εκχυλίσματα εσπεριδοειδών. Με απαλή σύνθεση , που δεν είναι καθόλου λιπαρή και απορροφάται άμεσα,  με ανακουφίζει αμέσως και επανορθώνει γρήγορα τα σκασίματα. Πλούσια σε οξέα φρούτων και οργανικές ενώσεις μετάλλων με αντιοξειδωτική δράση, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα ενώ βοηθά στην μείωση των σκούρων κηλίδων και δυσχρωμιών. Προσφέρει καθημερινή φροντίδα για ενυδάτωση, απαλότητα και καταπράυνση. Διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών και αφήνει την επιδερμίδα  απαλή και ενυδατωμένη, ενώ παράλληλα περιποιείται και τονώνει τα νύχια. Το άρωμα της είναι ντελικάτο και ευχάριστο..

Η συσκευασία της επιτρέπει να την κουβαλώ μέσα στην τσάντα μου ώστε να τη χρησιμοποιώ όποτε τη χρειαστώ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατάλληλη για νεανικές  & ώριμες επιδερμίδες.

Απλώνω την κρέμα σε καθαρά χέρια και προχωράω σε απαλό μασάζ. Αποφεύγω την επαφή με τα μάτια. Χρήση μόνο σε υγιή επιδερμίδα.







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με τα προϊόντα της  εταιρία FARCOM δεν χρειάζεται να αφιερώνουμε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να διατηρούμαστε φρέσκιες, ώστε να κάνουμε πιο όμορφη την καθημερινότητά μας. Με τα υπέροχα προϊόντα τους, μας επιτρέπετε, στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της σύγχρονης ζωής  να μην επηρεαζόμαστε αρνητικά και να θυμόμαστε ευτυχισμένες στιγμές, να αντλούμαι ευχάριστα συναισθήματα και δύναμη και να αντιμετωπίζετε πιο αποτελεσματικά τις πιέσεις, πηγαίνοντας κόντρα στη ρουτίνα!



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία FARCOM για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:www.farcom.gr

https://www.facebook.com/FARCOM.SA/?fref=ts 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου