Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

BLUE SCENTS REVIEW



BLUE SCENTS



Γειά σας Glamorous,


Ανοίξτε την πόρτα στον <<κήπο>> της περιποίησης….


To καλοκαίρι έφυγε αφήνοντας πίσω του όμορφες αναμνήσεις, γλυκές βραδιές και ταξιδιάρικα καλοκαιρινά αρώματα. Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο με χρώματα κι αρώματα που θα μας βάλουν στο κλίμα της εποχής. Αρώματα που μας ταξιδεύουν, που μας θυμίζουν τη νοσταλγία της βροχής, που μας θυμίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Το φθινόπωρο είναι μια περίοδος που πολλές φορές επιζητούμε την ανανέωση, μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Η ανανέωση αυτή μπορεί να αφορά και την εμφάνιση μας, τα μαλλιά μας και την επιδερμίδα μας.

Η επιδερμίδα μας λόγω εποχής χρειάζεται ενυδάτωση. Η σωστή ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική και για το σώμα….Μόνο που εδώ μιλάμε για σαφώς ποιο μεγαλύτερη  επιφάνεια και ίσως κάποια πιο δύσκολα σημεία που ενδεχομένως να χρειάζονται ακόμα πιο εντατική περιποίηση. 
Το σώμα μας εκτίθεται στις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας και ειδικά αυτή την εποχή με το ψυχρό κλίμα, μπορεί να παρουσιάσει πολύ εύκολα τραβήγματα, έλλειψη άνεσης και ξηρότητα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που υπονομεύει την υγεία του και επιτάσσει ενυδάτωση. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν πολύ συχνά αφρόλουτρο ή σαπούνι σε συνδυασμό με πολύ ζεστό νερό, γεγονός που μπορεί επίσης να ευνοήσει την απώλεια των φυσικών λιπιδίων της επιδερμίδας. Γι’ αυτό συνιστάται οπωσδήποτε η χρήση μιας ενυδατικής λοσιόν ή κρέμας στη συνέχεια, ώστε να αποκαταστήσει την χαμένη υγρασία..

Η νέα και πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας του σώματος ακούει στο όνομα BLUE SCENTS και εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε περιοχής του σώματος μας!









Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




BLUE SCENTS-BODY CREAM (WITH SEED EXTRACT & OLIVE OIL)-PEONY



Πολλές γυναίκες αγνοούν την αναγκαιότητα της καθημερινής ενυδάτωσης του σώματος, καθώς θεωρούν ότι η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο του προσώπου. Oι ειδικοί, όμως, τονίζουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η επιδερμίδα του σώματος είναι σε αρκετά σημεία πιο ευαίσθητη από αυτήν του προσώπου, καθώς στερείται σμηγματογόνων αδένων και, επομένως, φυσικής προστασίας. Αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι το σώμα μας χρειάζεται καθημερινά σωστή ενυδάτωση. Το καθημερινό ντους ή μπάνιο, το κρύο και ο ζεστός ή ξηρός αέρας θέρμανσης μπορούν να στερήσουν την υγρασία από την επιδερμίδα μας. Το αποτέλεσμα είναι η ξηρότητα της επιδερμίδα μας. Τα γονίδια θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους στο πώς θα εξελιχθεί η υγεία και η εμφάνιση του δέρματός μας. Ωστόσο, εμείς θα παίξουμε τον μεγαλύτερο. Όταν συμβαίνει αυτό, η καλύτερη συνταγή για την επιδερμίδα μας είναι η τακτική εφαρμογή μιας θρεπτικής κρέμας σώματος BODY CREAM -PEONY.
 

Η κρέμα ενυδάτωσης BODY CREAM -PEONY είναι λευκού χρώματος, με βελούδινη υφή, για όλες τις επιδερμίδες, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή της εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Η άνεση της κρέμας σώματος χωρίς την ενοχλητική λιπαρότητα! Είναι εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο και εκχυλίσματα σταφυλιού….


Το υπέροχο άρωμα της η <<παιώνια >> βρίσκεται στις νότες καρδιάς του Body cream και νιώθεις περιτριγυρισμένη  από παιώνιες και τη μεθυστική μυρωδιά τους (γνωστό από την αρχαιότητα όπου ο μύθος που αναφέρεται στο λουλούδι έχει σχέση με τον Παίων, ο οποίος ήταν μαθητής του Ασκληπιού, του θεού της υγείας και της ιατρικής…ενώ κατά την αρχή του feng shui, θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη στον έρωτα και στον γάμο).


Η υπέροχη συσκευασία είναι πολύ προσεγμένη και πολύ όμορφη!!!!

Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας που θέλουν βαθιά θρέψη και ευχάριστη εφαρμογή βαθιά ενυδατωμένη, η επιδερμίδα αποκτά μεταξένιο άγγιγμα και δείχνει πιο όμορφη.


Εφαρμόζω την ενυδατική κρέμα αμέσως μετά το μπάνιο, όταν το σώμα μου είναι ακόμα νωπό, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερη υγρασία στην επιδερμίδα μου.



BLUE SCENTS-BODY CREAM (WITH SEED EXTRACT & OLIVE OIL)-MANDARIN
 



Φανταστείτε την επιδερμίδα του σώματος σαν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένη είναι καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες. Προσθέσετε τώρα ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού που πέρασε, αλάτι της θάλασσας, χλώριο της πισίνας και έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα ιδανικό κοκτέιλ, ικανό να προξενήσει φθορές ακόμη και στο πιο ανθεκτικό «υλικό». Τα άσχημα νέα είναι ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες. Η επιδερμίδα του σώματος είναι ευάλωτη στους εξωτερικούς παράγοντες, ειδικά μάλιστα όταν η θερμοκρασία «πέφτει». Ο κρύος καιρός και η έλλειψη υγρασίας βλάπτουν την επιδερμίδα του σώματος μας, με αποτέλεσμα να ξηραίνεται υπερβολικά και να ξεφλουδίζει. Φτωχή σε λιπίδια, είναι πιο επιρρεπής σε ξηρότητα και αφυδάτωση, με αποτέλεσμα να μην έχουμε φυσική ασπίδα προστασίας. . Με την κατάλληλη περιποίηση, όμως, θα επαναφέρουμε τη «λιακάδα» στην επιδερμίδα μας! 

Υπάρχουν όμως και καλά νέα…....Για να διατηρήσουμε ένα σώμα νεανικό, βελούδινο και χωρίς ξηρότητα πρέπει να ακολουθήσουμε τους σωστούς κανόνες . Αρκεί μόνο η συστηματική ενυδάτωση για να επαναφέρουμε την υγιή της όψη και υφή αλλά και να προλάβουμε μελλοντικές. Η σωστή ενυδάτωση του σώματος είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Η αναζήτηση των θαυματουργών προϊόντων που υπόσχονται χαρούμενη και υγιή επιδερμίδα είναι μια συνεχόμενη πρόκληση για όλες μας. Αν έχετε χαθεί στο «λαβύρινθο» των καλλυντικών, καιρός να αρπάξετε το μίτο και να ανακαλύψετε επιτέλους την υπέροχη κρέμα σώματος BODY CREAM-MANDARIN….


Η BODY CREAM-MANDARIN είναι λευκού χρώματος με παχύρευστη υφή και διαθέτει μια εξαιρετική σύνθεση με βάση την ελαιόλαδο και εκχυλίσματα σταφυλιού που ενεργοποιούν το φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μειώνει αισθητά την ξηρότητα του δέρματος, ενισχύει την αναζωογόνηση των κυττάρων και χαρίζει σε όλο το σώμα τη χαμένη φυσική λάμψη και ελαστικότητα. Χάρισε στο σώμα μου την απαλότητα που του έλειπε, χαρίζοντας του βελούδινη αίσθηση. Το υπέροχο άρωμα Μανταρινιού -που είναι φίλος του Χειμώνα δίνει μια γλυκιά αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησής.  


Με υπέροχη συσκευασία κατάλληλη και για τα ταξίδια μας….

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς απλώνεται εξαιρετικά εύκολα και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας!!


Εφαρμόζω μικρή ποσότητα ενυδατικής αμέσως μετά το ντους ή το μπάνιο σου και προσπαθώ να μην αφήνω κανένα σημείο χωρίς κρέμα. Δίνω μεγάλη προσοχή σε αγκώνες και γόνατα!






BLUE SCENTS-BODY LOTION (WITH SEED EXTRACT & OLIVE OIL) – POMEGRANATE
 



Το φθινόπωρο, με τα  πρωτοβρόχια και τα κίτρινα φύλλα στα δέντρα, έχει καταφθάσει και απόδειξη αυτού η …ελαφριά ζακέτα που χρειαζόμαστε στις βραδινές μας βόλτες .Με τον φθινοπωρινό αέρα να καταφτάνει και το καλοκαίρι να μας έχει αποχαιρετήσει για τα καλά, είμαστε ευάλωτοι σε μία ολόκληρη γκάμα .Το δέρμα μας το φθινόπωρο έχει ανάγκη ιδιαίτερης περιποίησης, για να διατηρήσουμε  το δέρμα μας και να απαλλαγούμε  από τις φθορές που το καλοκαίρι προκάλεσε στην επιδερμίδα μας, με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα. Κι αν το Καλοκαίρι πέρασε και οι πρώτες βροχές μας έφεραν το φθινόπωρο, εμείς το καλωσορίζουμε με χαμόγελο και είμαστε έτοιμες για νέα ξεκινήματα!


Η γρήγορη ρυθμοί του φθινοπώρου έχουν αρχίσει και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τι θα μας αποφορτίσει και θα μας ξεκουράσει μέσα σε λίγα λεπτά. Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, μετά από μια γεμάτη μέρα, από το χρόνο που αφιερώνω στον εαυτό μου, το βράδυ, πριν ξαπλώσω. Αυτό που θεωρώ αξεπέραστο και που πραγματικά με χαλαρώνει όσο τίποτα άλλο είναι ένα ζεστό ντους και αυτά τα λίγα λεπτά που αφιερώνω στην ενυδάτωση σώματος! Νιώθω το δέρμα μου ακόμα ζεστό και νωπό από το ντους και σαν ιεροτελεστία ομορφιάς, με ελαφρύ μασάζ με μία πλούσια, ενυδατική Body Lotion, απολαμβάνω την υφή και το άρωμά της.. σαν χάδι, σαν ζεστή αγκαλιά.. είναι η στιγμή για εμένα, η στιγμή που βγάζω τη μέρα από πάνω μου και με προετοιμάζει για το απόλυτο beauty sleep!

Μία τέτοια BODY LOTION είναι και η POMEGRANATE….


Το θρεπτικό-ανανεωτικό  γαλάκτωμα σώματος BODY LOTION– POMEGRANATE, με ανάλαφρη κρεμώδης ύφη και λευκού χρώματος, έρχεται σε μια αριστοκρατική συσκευασία. Ιδανική σύνθεση που επιτρέπει να απλώνεται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, με ελαιόλαδο και εκχύλισμα σταφυλιού είναι ιδανικό για γρήγορη ενυδάτωση. Όλα αυτά προσφέρουν στην επιδερμίδα μου μια απίστευτη ενυδάτωση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο ξηρές και απαιτητικές επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Με φρουτώδες, αναζωογονητικό άρωμα Ροδιού, που θυμίζει φρεσκάδα και καθαριότητα που είναι πολύ ευχάριστο.. Ας μην ξεχνάμε πως <<Το ρόδι από την αρχαιότητα έχει συνδεθεί με την καλοτυχία, την αφθονία, την υγεία και τη γονιμότητα. Καθόλου τυχαίο αν σκεφθεί κανείς πως η ροδιά που ζει πολλά χρόνια, είναι ένα δέντρο ανθεκτικό απέναντι στις ασθένειες και τα παράσιτα>>. 


 Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι όμορφη. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα. Από τη στιγμή δε που δοκίμασα τη σειρά BODY LOTION– POMEGRANATE έχω ένα λόγο παραπάνω να αφιερώνω, πολύ ευχάριστα μάλιστα, λίγο περισσότερο χρόνο στην ενυδάτωση του σώματος αφού οι πολυτελείς υφές και τα μοναδικά αρώματα με χαλαρώνουν ακόμα περισσότερο!



Μετά το μπάνιο απλώνω στο σώμα μου γαλάκτωμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Ιδανικό και για καθημερινή χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Κατάλληλο και για σημεία του σώματος, όπως αγκώνες και φτέρνες.






BLUE SCENTS-BODY LOTION (WITH SEED EXTRACT & OLIVE OIL) –GARDENIA
 



Η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όλες τις εποχές του χρόνου…. Έτσι, τη διατηρούμε  λαμπερή, αναζωογονημένη, χαρίζοντας της παράλληλα την ελαστικότητά της. Βέβαια, παρότι έχει τόση σημασία, είναι ένα κομμάτι στην περιποίησή μας, που συχνά ξεχνάμε ή αγνοούμε, με τη σκέψη ότι δεν θα πάθουμε και τίποτα αν δεν βάλουμε μια μέρα ενυδατική λοσιόν. Τα αποτελέσματα της αφυδάτωσης του δέρματός μας μπορεί να μην είναι ορατά άμεσα, με το πέρασμα, όμως, του χρόνου θα φανούν.

Έχοντας λοσιόν σώματος στο οπλοστάσιό μας για την φροντίδα του δέρματος μας είναι ένα must-have. Με βροχή, ήλιο, χειμώνα ή καλοκαίρι, θα πρέπει να έχουμε μια λοσιόν για να ανταπεξέλθουμε μέσα από κάθε είδους καιρικές συνθήκες.

Η λοσιόν σώματος GARDENIA σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα και αποτρέπει την ξήρανση, μαλακώνει τους τραχύς αγκώνες και φτέρνες, μαζί με άλλες ξηρές περιοχές του δέρματος. Κάνει θαύματα στο φολιδωτό, αφυδατωμένο δέρμα που αισθάνεται τραχύ …. είναι υπέροχη λευκή με λεπτόρρευστη υφή Body Lotion που απορροφάται πολύ εύκολα από την επιδερμίδα, χαρίζοντας της μεταξένια απαλότητα. Διατηρεί την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος……είναι πλούσια Body lotion σώματος με την ρομαντική νότα της Γαρδένιας. Αγκαλιάζει, με την αρμονική της νότα τις αισθήσεις μας, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το σώμα. Εμπλουτισμένη από με ελαιόλαδο και εκχυλίσματα σταφυλιού που αφήνουν στην επιδερμίδα με μεταξένια απαλότητα…


Φροντίζω καθημερινά λοιπόν μετά το ντους να απλώνω μια πλούσια ενυδατική με φορά από τα πόδια προς τον κορμό, ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις μασάζ για να προκαλέσω υπεραιμία! Η ενυδάτωση στο σώμα απαιτεί καθημερινή περιποίηση..



BLUE SCENTS-HAND CREAM (WITH SEED EXTRACT & OLIVE OIL) –VIOLET




Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνω μια μικροανακαίνιση στο μπαλκόνι μου. Φυτεύω κάποια εποχιακά φυτά, περνάω με βερνίκι τα έπιπλα, αλλάζω μαξιλάρια και ανανεώνω τη διακόσμηση. Απολαμβάνοντας τον υπέροχο μικρό κήπο μου και χαζεύοντας τα χελιδόνια βλέπω πως και τα χέρια μου ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ. Λίγο τα βαψίματα, λίγο η κηπουρική τα χέρια μου κάθε άλλο παρά χέρια beauty blogger έμοιαζαν. Έσκασαν σε πολλά σημεία και ήταν τραχιά στην αφή.

Η φροντίδα των χεριών μας είναι πολύ σημαντική καθώς είναι από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κανείς πάνω μας. Καθημερινά ανταλλάσσουμε χειραψίες, χαιρετάμε, γνέφουμε και χρησιμοποιούμε τα χέρια μας με πολλούς τρόπους. Τίποτα άλλο δεν προδίδει την πραγματική ηλικία ενός ανθρώπου, όπως τα χέρια.

Αν και συχνά δεν το συνειδητοποιούμε, η καθημερινότητα ταλαιπωρεί τα χέρια μας και γι’ αυτό χρειάζονται συχνή ενυδάτωση και φροντίδα. Μια κρέμα χεριών είναι ότι πρέπει για να διατηρηθούν απαλά και βελούδινα, αποφεύγοντας το ενοχλητικό σκάσιμο.


Η κρέμα χεριών HAND CREAM- VIOLET λευκού χρώματος και πιο παχιά υφή έχει ενισχυμένη ενυδατική δράση χάρη στο σύμπλεγμα ενυδάτωσης που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών προσφέρει στο δέρμα και στα χέρια άμεση ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα επιμηκύνει τη διατήρηση της υγρασίας, αυξάνοντας το αίσθημα άνεσης στην επιδερμίδα των χεριών μας. Παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, χωρίς ίχνος λιπαρότητας – Χαρίζει απαλότητα, καταπράυνση και αντιφλεγμονώδη δράση που καταπραΰνει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς, σκάσιμο και κνησμό. Τα χέρια μας γίνονται πολύ απαλά……..

Με ένα λεπτό χαρακτηριστικό άρωμα που διαπερνά τις ψυχές όλων μας.

Την χρησιμοποιώ καθημερινά ,όσες φορές την χρειάζομαι !!!








Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η σειρά BLUE SCENTS είναι ένα Journey to Fantasy…..

Ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Τα BLUE SCENTS είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσεις θα σου είναι δύσκολο να τα αποχωριστείς. Τα προϊόντα BLUE SCENTS είναι μια από τις καλύτερες φυσικές και οικονομικές επιλογές χωρίς parabens και χημικά για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε σειρές περιποίησης χεριών και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σ΄ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/bluescents/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου