Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ag pharm Review



Ag pharm



Γειά σας Glamorous,



Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας επηρεάζεται σημαντικά από το περιβάλλον, τον ήλιο, την διατροφή μας, το κάπνισμα, την γενική κατάσταση της υγείας μας και τον τρόπο που το περιποιούμαστε. Συνέπειες όλων αυτών των παραγόντων είναι η φθορά του δέρματος, οι ερεθισμοί, η πρόωρη γήρανση, η θαμπή και άτονη όψη.

Όταν το πρόσωπο μας είναι κουρασμένο, θαμπό και άτονο και εμείς δεν έχουμε το χρόνο για μια ολοκληρωμένη κούρα ομορφιάς στην αισθητικό μας, υπάρχει τρόπος να φρεσκαριστούμε στο σπίτι μας, αρκεί να έχουμε προμηθευτεί τα απαραίτητα καλλυντικά. Αυτά είναι οι αμπούλες ομορφιάς. Προϊόντα που περιέχουν ενεργά συστατικά υψηλής και άμεσης απόδοσης και θεωρούνται «πηγή νιότης και ενέργειας».

Η αποτελεσματικότητα τους οφείλεται στην συμπύκνωση ειδικών δραστικών ουσιών, οι οποίες δίνουν στο δέρμα μια απίστευτη ώθηση ενέργειας.

Σ’ αυτή την περίπτωση μια μελετημένη κούρα με αμπούλες, μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, ειδικά αν συνδυαστεί και με μασάζ για την απορρόφηση τους,  το οποίο διεγείρει το δέρμα κι έτσι οι δραστικές ουσίες διεισδύουν βαθύτερα και επιφέρουν καλύτερο αποτέλεσμα.


Οι αμπούλες της Ag pharm είναι ο καλύτερος τρόπος για ξεκινήσουμε ευχάριστα τις μουντές μέρες του φθινοπώρου!!!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η AG PHARM είναι μια  Ελληνική εταιρία .Είναι μία εταιρία που σκοπό έχει το σεβασμό στον καταναλωτή και επιλέγει αγαθά υγείας και φροντίδας που καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες.H AG PHARM είναι μια νέα παραφαρμακευτική εταιρία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Η AG PHARM θέλοντας να στηρίξει Έλληνες παραγωγούς, έχει εμπλουτίσει τον σημερινό κατάλογό της με Ελληνικά προϊόντα κατά 70%, ενισχύοντας έτσι την εγχώρια αγορά και τις Ελληνικές θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό και κάθε Ελληνικό προϊόν ξεχωρίζει στον κατάλογο της, συνοδευόμενο με το σήμα «αγοράΖΩ Ελληνικά» και την αντίστοιχη Ελληνική καρδιά. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό της, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα στα φαρμακεία, που θα καλύπτουν κάθε ανάγκη, προσθέτοντας ολοένα και περισσότερα αγαθά που θα φέρουν την σφραγίδα της.





Τα προϊόντα που δοκίμασα και είναι τα εξής:



Χίλιες και μια ...δράσεις





Caviar Serum –‘’λάμψη & βελούδινη υφή με χαβιάρι’’



Η επιδερμίδα... αγαπά το χαβιάρι


Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.



Ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας μπορεί να έχουν κάποιες ατέλειες αλλά με κάποια τρικς όλα φαίνονται ιδανικά. Τι συμβαίνει όμως με την όψη του προσώπου μας και το ταλαιπωρημένο μας δέρμα; Δεν αρκεί ένα εξειδικευμένο μακιγιάζ για να αποκτήσουμε ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες για λίγη ώρα. Χρειαζόμαστε πιο δραστικά μέτρα….

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας! Ε.. λοιπόν φανταστείτε πως 4-5 σταγόνες προϊόντος της ag την  ημέρα, και μάλιστα με εφαρμογή που θυμίζει… παιχνίδι, θα μπορούσαν να δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, τη φρεσκάδα, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση που χρειαζόμαστε!


Όταν η πολυτέλεια βρίσκετε σε ένα μικρή  γυάλινη αμπούλα. Τον ορό από χαβιάρι θα τον λατρέψετε . Είναι  ορός κυτταρικής αποκατάστασης με χαβιάρι, ροζ  χρώματος.

Από την πρώτη στιγμή που τον δοκίμασα το δέρμα μου απέκτησε βελούδινη υφή και έγινε τόσο απαλό σαν μετάξι ,με λάμψη και φωτεινότητα. Όλα αυτά χάρις στα φωσφολιπίδια που περιέχει  και την εξαιρετική ικανότητα απορρόφησης από την επιδερμίδα(τα φωσφολιπίδια έχουν την ικανότητα δίνουν θρέψη ,αποκατάσταση , λάμψη και προστασία της επιδερμίδας του προσώπου και λαιμού). Χαρίζουν όψη υγείας και βελούδινη υφή στο πρόσωπο.



Απλώνω μικρή ποσότητα στο πρόσωπο και τον λαιμό και με ελαφρές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Βάζω πάντα σε καθαρό πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις, πρωί-βράδυ και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 


Ο ορός από Χαβιάρι θα σας γίνει απαραίτητος!






Snake Serum –‘’like Botox’’



Στην καρδιά των κυττάρων μας λειτουργεί ένα «εργοστάσιο» παραγωγής ενέργειας και ζωτικότητας. Με το πέρασμα όμως του χρόνου και τις επιθέσεις τους περιβάλλοντος η ενέργεια λιγοστεύει και η επιδερμίδα δείχνει θαμπή και κουρασμένη. Οι συσπάσεις των μυών, οι γκριμάτσες που κάνουμε κάθε φορά που γελάμε, θυμώνουμε ή απορούμε, σχηματίζουν δυστυχώς τις γνωστές μας ρυτίδες έκφρασης. Τα συστατικά όμως αμπούλας Snake Serum έχουν δράση ανάλογη του botox. Αναστέλλοντας τη δράση ουσιών που ευθύνονται για τις μυϊκές συσπάσεις, απαλύνουν τις ρυτίδες έκφρασης και τις «γεμίζουν» από μέσα ενώ συγχρόνως ενυδατώνουν, θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες .



Το μυστικό του ορού ‘’snake serum’’, οφείλεται σε ένα τριπεπτίδιο το οποίο έχει ανάλογη δράση με εκείνη του δηλητηρίου του φιδιού. Είναι και αυτός σε γυάλινη αμπούλα, κίτρινου χρώματος. Είναι ειδικός αντιρυτιδικός ορός εντατικής περιποίησης του προσώπου που προσφέρει άμεσα ορατά διορθωτικά αποτελέσματα στην μείωση των βαθιών ρυτίδων και των ρυτίδων έκφρασης. Μετά από λίγες ημέρες θα νομίζετε ότι έχετε πάει στον καλύτερο πλαστικό χειρούργο διότι τα αποτελέσματα είναι άμεσα .Είδα τις ρυτίδες μου να μειώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό και να μην εμφανίζονται καινούργιες. Τον ορό snake τον βάζω για ισχυρή θεραπεία για την απομάκρυνση ρυτίδων και βαθιά ενυδάτωση καθώς και λείανση των μυών του προσώπου που προκαλούν δυναμικές ρυτίδες. Έχει όμοια αποτελέσματα με την τοξίνη botulinum και για αυτό τον λόγο το προϊόν χαρακτηρίζεται ως <<like botox>> προϊόν.


Τον ορό τον βάζω σε καθαρό πρόσωπο σε μικρές ποσότητες κάνοντας μασάζ σε όλο το πρόσωπο με απαλές ευθείες κινήσεις των δαχτύλων έχοντας φορά από το κέντρο προς τα έξω  ,πρωί-βράδυ. Μπορούμε να τον βάλουμε στα σημεία που έχουμε πρόβλημα καθώς και σε όλο το πρόσωπο.




Donkey Milk Serum- ‘’θρέψη & προστασία με γάλα γαϊδάρας




Μέσα σε ένα κυκεώνα τάσεων που επικρατούν κάθε χρόνο & τροποποιούν το πρόσωπό μας  λίγα πράγματα παραμένουν σταθερά. Η φυσική εικόνα μας είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Είτε είστε από τις γυναίκες που περιποιείστε  το πρόσωπο σας και την εμφάνιση σας, είτε όχι, όταν πέσει το μάτι σας στην πρόταση “Επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι σας” ή “Ομορφιά χωρίς νυστέρι”, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητη. Στόχος εδώ δεν είναι να εξαφανίσουμε απόλυτα, τυχόν προβλήματα ή να μεταμορφώσουμε ένα πρόσωπο, αλλά να αναδείξουμε έντεχνα μία πραγματική φυσική εικόνα του προσώπου μας. Αυτό κάνει και ο ορός Donkey Milk ,αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά μας!!!



Τον τελευταίο καιρό την αγορά καλλυντικών και ομορφιάς την έχουν κατακλύσει προϊόντα με γάλα γαϊδάρας ,περιττό να πω ,πως τα χρησιμοποιώ μανιωδώς τον τελευταίο καιρό. Βέβαια η πρώτη διδάξαντας η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που έκανε μπάνιο με το γάλα γαϊδάρας, δεν είναι  τυχαίο που η ομορφιά της έχει μείνει μυθική στην ιστορία. Ο ορός Donkey Milk Serum είναι ορός ενισχυμένος με γάλα γαϊδάρας που περιέχει πολύτιμα θρεπτικά και προστατευτικά συστατικά για την επιδερμίδα όπως βιταμίνες Α, Β,C ,πρωτεΐνη ,ασβέστιο και φώσφορο.

Είναι ένας λευκός ,απαραίτητος ορός που μου προσφέρει σύσφιξη, αναζωογόνηση , και μείωση των ρυτίδων καθώς απέκτησα ξανά  την λάμψη και ελαστικότητα που είχα χάσει. Προσφέρει σύσφιξη, αναγέννηση, και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Βάζω πάντα σε καθαρό πρόσωπο σε μικρές ποσότητες κάνοντας κυκλικές κινήσεις, πρωί-βράδυ και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας.





Hyaluronic Serum-‘’θρέψη και ενυδάτωση με υαλουρονικό’’





Σήμερα, γυναίκες και άνδρες, επιλέγουν να διαλέξουν όλο και λιγότερο  διαδικασίες ιατρικής αισθητικής όπως πχ δερμοαπόξεση, χημικά  peeling, μεσοθεραπεία, φωτοανάπλαση κλπ. .

Για να αποκτήσουν γρήγορα, φυσικά και ορατά αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στην ανανέωση της επιδερμίδας και θα «σβήσουν» τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου, επιλέγουν τις αμπούλες ομορφιάς Hyaluronic  .

Αμπούλες που φροντίζουν για την επαρκή ανάπλασή της, για την αποκατάσταση της άμυνά της και τη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας της επιδερμίδας καθώς και την ομαλή επιστροφή στο καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς.

Πρόκειται για αντιοξειδωτικό ορό εντατικής ανάπλασης, ισχυρής δράσης .Με τις Hyaluronic Serum νιώθετε ένα αόρατο «δίχτυ» προστασίας, για ένα δέρμα λείο, σφραγίζοντας την υγρασία. Δημιουργεί μια ασπίδα  προστασίας και σύσφιξης στην επιφάνεια του δέρματος κάνοντας το να φαίνεται αμέσως πιο λείο και νεότερο.

Ταυτόχρονα βελτιώνει  την ικανότητα του δέρματος να απορροφά το νερό.

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, κυρίως όταν στο δέρμα έχουν σχηματιστεί ρυτίδες από εξωγενείς παράγοντες, π.χ. ρυτίδες που έχουν δημιουργηθεί από τη ζέστη, το κρύο ή την έκθεση στον ήλιο.

Πρόκειται για αμπούλες, οι οποίες προσφέρουν ενυδάτωση μακράς διαρκείας και “κλείδωμα” της υγρασίας στην επιδερμίδα με υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ σχηματίζει έναν μοναδικό σύνδεσμο στην κεράτινη στιβάδα, που “σφραγίζει” την υγρασία και αποτρέπει την απώλειά της, προάγοντας τη σταθερότητα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση “γεμίσματος” λεπτών γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας ξεκούραστη και ανανεωμένη όψη.
Δοκίμασα τον υπερσυμπυκνωμένο <<μπλε>>ορό και όντως τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από επιφωνήματα χαράς…...Ο ορός αποτελείται από τρία μεγέθη υαλουρονικού οξέος κάνοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας να επαναλειτουργήσουν, δυναμώνοντας τα και συμβάλλοντας στην φυσική εμφάνιση της επιδερμίδας .Μου χάρισε ενυδάτωση, φωτεινότητα και σφριγηλότητα . 


Τρόπος εφαρμογής: Εφαρμόζω 3-4 σταγόνες από το περιεχόμενο της αμπούλας και απλώνω σε όλο το πρόσωπο ώστε να απορροφηθεί εντελώς.



Snail Serum-‘’επούλωση &επανόρθωση με οπό σαλιγκαριού





Οι καταπληκτικές ιδιότητες της βλέννας του σαλιγκαριού είναι γνωστές από την αρχαιότητα και χρησιμοποιούνταν από την λαϊκή παραδοσιακή ιατρική. Όσοι μαζεύουν σαλιγκάρια ξέρουν ότι το σάλιο τους επουλώνει και αναδομεί την επιδερμίδα από γρατσουνιές, μικρές πληγές και εγκαύματα. Μάλιστα οι νοικοκυρές ,όταν τα έβραζαν , τα ξάφριζαν και χρησιμοποιούσαν τον αφρό ως κρέμα προσώπου. Σήμερα το έκκριμα αυτό χρησιμοποιείται κυρίως στην φαρμακευτική ως ισχυρό επουλωτικό κατά των ουλών και τελευταία και ως καλλυντικό για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου.


Η ag Pharm μας φέρνει αυτό τον ειδικό ορό με εκχύλισμα σάλιου σαλιγκαριού πλούσιου σε πολύτιμα συστατικά που τον καθιστούν μοναδικό για την περιποίηση και αποκατάσταση προβλημάτων της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Ο ορός είναι ανοιχτό πράσινου χρώματος και έχει πολύτιμα συστατικά (βλεννοπολυσακχαρίδια , αλλαντοίνη, γλυκολικό οξύ, κολλαγόνο, ελαστίνη, πρωτεΐνες ,βιταμίνες)όλα αυτά είχαν αποτέλεσμα να έχω βαθιά ενυδάτωση, ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος . Από το πλήθος των ουσιών που περιέχει καθορίζονται και οι πολύτιμες ευεργετικές επιδράσεις που προσφέρει όπως ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, μείωση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών, βαθιά ενυδάτωση, ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου και ελαστίνης αφαίρεση των νεκρών κυττάρων.

Είναι μοναδικός ορός που χαρίζει ένα υγιές, φωτεινό, λείο και απαλό πρόσωπο.


Τρόπος εφαρμογής: Εφαρμόζω 3-4 σταγόνες από το περιεχόμενο της αμπούλας και απλώνω σε όλο το πρόσωπο ώστε να απορροφηθεί εντελώς.



Lifting Serum- “σύσφιξη & αναδόμηση με αποτελέσματα”


Φθινόπωρο!!! Αγαπημένη ,μελαγχολική εποχή!

Καιρός για γέμισμα ψυχής και άδειασμα μυαλού και φυσικά η φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς για να μας βρει ο χειμώνας ανανεωμένες και μέσα και έξω!


Αποτοξινώνομαι από την καθημερινότητα της πόλης, έρχομαι πιο κοντά στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και σε εμένα! Βρίσκω χρόνο να ακούσω τα μέσα μου και να με φροντίσω. Να κάνω όσα δεν προλαβαίνω όταν τρέχω να προλάβω υποχρεώσεις να με κακομάθω χωρίς όμως να πιεστώ. Και επειδή η ομορφιά και η προσωπική περιποίηση ειδικά το φθινόπωρο είναι απαράβατη ανάγκη για εμένα, φέτος έβαλα στόχο σαν βασικό ζητούμενο κατά την επιστροφή μου στην καθημερινότητα  της πόλης, να είναι η επανόρθωση της επιδερμίδας μου.

Αυτό θα το πετύχω με τον ορό Lifting Serum, άμεσης αποκατάστασης των σημαδιών της εφήμερης κόπωσης αλλά και αποκατάστασης των μακροχρόνιων σημαδιών που οφείλονται στην γήρανση και βλαβερή επίδραση του περιβάλλοντος. Η αποκατάσταση επιτελείται διαμέσου του lifting που σημαίνει λείανση της επιδερμίδας για μεγάλο χρονικό διάστημα μειώνοντας ακόμη και τις ρυτίδες, που κατόπιν συχνά επαναλαμβανόμενης και συνεχούς χρήσης…….

Τα ενεργά συστατικά αυτού του πορτοκαλί ορού, βοηθάνε και στην αύξηση της σύνθεσης του κολλαγόνου και χάρις στην ειδική σύνθεση του προστατεύει από την γήρανση και βοηθά στην αναδόμηση και σύσφιξη της επιδερμίδας.



Τρόπος χρήσης: εφαρμόζω σε καθαρό δέρµα πρωί – βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό  πριν από την ενυδατική μου κρέμα. Κάνω µμασάζ σε όλο το πρόσωπο µε απαλές ευθείες κινήσεις των δαχτύλων έχοντας φορά από το κέντρο προς τα έξω.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.




Συνοπτικά οι οροί:

Donkey Milk Serum

Serum για σύσφιξη αναζωογόνηση και αναγέννηση της επιδερμίδας.

Snail Serum

Για ενίσχυση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης, ενυδάτωση και αφαίρεση των νεκρών κυττάρων.

Snake Serum

Για άμεση μείωση  των ρυτίδων και βαθιά ενυδάτωση.

Lifting Serum

Για ισχυρή ενυδάτωση, σύσφιξη, μείωση ρυτίδων γραμμών.

Caviar Serum

Για ορατή λάμψη, μείωση ρυτίδων.

Hyaluronic Serum

Υαλουρονικό οξύ για μείωση ρυτίδων και ενυδάτωση.







Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η Ag pharm αποτελεί απαραίτητο σύμμαχο στο να σταμάτα το χρόνο ……… Με φυσικά θαυματουργά αποτελέσματα αποτελεί την καλύτερη αφορμή –και τον πιο εύκολο τρόπο– για να ξεγελάσουμε το χρόνο. Και το σίγουρο είναι ότι οι αμπούλες ομορφιάς της Ag pharm θα με <<συνοδεύουν>> για τους υπόλοιπους μήνες-αλλά και για πολύ καιρό!!!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Ag pharm για την χορηγία των προϊόντων!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://agpharm.gr/












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου